10 האסטרטגיות המובילות ליצירת מאמר כשנגמר לך הרעיונות
נכתב על ידי: Yafator
תאריך: 20/01/22

כאשר אני מזכיר כתיבת מאמרים כדרך לבסס את המומחיות שלך באינטרנט ולהגדיל את התנועה לאתר האינטרנט שלך, הלקוחות שלי בדרך כלל צועקים אחד משני דברים: 1. הם מזכירים לי כמה הם שונאים לכתוב; או 2. הם אומרים לי שאין להם רעיונות למשהו שהם יכולים לכתוב עליו.

אנשים רבים ששונאים לכתוב אוהבים לדבר. במקום לכתוב מאמר, אתה באמת יכול לדבר על נושא, להקליט אותו דיגיטלית, לתמלל אותו ואז לשלוח אותו לכותב עצמאי לעריכה. אם ברצונך להקליט ולתמלל את המאמר שלך באותו מקום, בדוק את http://www.idictate.com. לכותב עצמאי שיערוך את התמלול שלך, או כדי למצוא מישהו שיכתוב עבורך מאמרים, בדוק את ELance, http://www.elance.com ופרסם את הדרישות שלך ואת התקציב שלך באתר שלהם תמלול עברית.

עם זאת, זכור שכאשר אתה שוכר סופר רפאים, ה"קול" שלך עלול ללכת לאיבוד בדשדוש הכתיבה. כמה מבעלי הניוזלטר המצליחים יותר כותבים בדיוק בזמן שהם מדברים, אז אני מרגיש כאילו אני מקבל תחושה אמיתית של מי הם כאדם כשאני קורא את החומר שלהם. כדי להתחיל באמת ליצור מערכות יחסים מקוונות באמצעות הכתיבה שלך, תרצה לערב את עצמך מעט בתהליך כתיבת רפאים כך שהייחודיות והאישיות שלך יועברו בצורה נאותה במאמרים שלך.

התלונה הנפוצה ביותר שאני שומע, לעומת זאת, היא מלקוחות שאומרים לי שאין להם מיקוד בכתיבה שלהם, או שהם אובדי עצות לגבי נושא למאמר. רבים מהלקוחות שלי מתפעלים מהקלות לכאורה שבה אני כותב מאמר לניוזלטר שלי מדי שבוע. תאמין לי - זה רחוק מלהיות חסר מאמץ! פעמים רבות אתחיל לכתוב מאמר על נושא אחד, ונושא אחר חזק יותר צץ. לאחר מכן אשנה לחלוטין את המיקוד שלי ואכתוב במקום השני על הנושא השני. אני מודה שזה לא תמיד התהליך הכי קל, אבל הביקורות הזוהרות שאני מקבל מהקוראים על המאמרים שלי הופכות את הכל לכדאי.

יש ימים שבהם אני יושב לכתוב ואין לי מושג מאיפה להתחיל. זה השלב שבו אני מתחיל לסקור את "קופסת הקסמים" שלי של תעלולי כתיבה, ולראות מה עולה. להלן האסטרטגיות שאני שומר בתיבה:

1. רשום 5 בעיות שעזרת ללקוחות לפתור. כבעל עסק שירות, לקוחות שוכרים אותך כדי לפתור בעיה ספציפית שיש להם. מהן 3-5 הבעיות האחרונות שעזרת לפתור? אתה יכול ליצור מאמר שהוא מקרה בוחן (ברשות הלקוח שלך, או הפיכתו לגנרי מספיק כדי להסתיר את זהות הלקוח) שהופך לחוויה לימודית עבור הקוראים שלך, בהתבסס על הבעיה המקורית והפתרון שסיפקת לבעיה. בעיות רבות שלקוחות מציגים בפניך הן בעיות שמתרחשות בדרך כלל, ולכן הקוראים שלך יאהבו את "הראשות" שאתה נותן להם לגבי נושא מסוים תמלול לבית משפט.

2. ספר סיפור על חוויה שעברת לאחרונה שיכולה להפוך לשיעור עבור הקוראים שלך. אחד הניוזלטרים המעניינים ביותר שקראתי, שיטות השיווק המומלצות של דייוויד פריי, http://www.marketingbestpractices.com, מכיל בדרך כלל מאמר על פיסת חומר שיווקי נלווה שדיוויד קיבל או ראה. הוא מראה תמונה של היצירה השיווקית בפועל, תגובתו אליה, וכותב כיצד הקוראים שלו יכולים להשתמש בטכניקה זו בעסק שלהם. אני אוהב לקרוא על מה שהוא חווה ואיך אני יכול לשלב את הטכניקה הזו בעסק שלי.

3. צור רשימת 10 המובילים. אני אוהב לכתוב את רוב המאמרים שלי בצורה של רשימת Top 7 או Top 10 מכיוון שזו שיטת כתיבה יעילה המאפשרת לקוראים לסרוק את המאמר שלך לאיתור מידע, ולקרוא מקרוב את הנקודות שבהן הם רוצים מידע נוסף. זהו פורמט אידיאלי לכתיבה עבור מקומות מקוונים, שכן קריאת מידע באינטרנט שונה מקריאת פרסום בעותק מודפס. קוראי אינטרנט נוטים לסרוק מידע במקום לקרוא אותו ביסודיות, כך שמשפטים ופסקאות קצרות ופריטים עם תבליטים או ממוספרים במאמר מקלים על תהליך זה. ואם אתה יכול להעלות לפחות 7 נקודות על נושא מסוים, אתה יכול בקלות להיכנס ולהשלים את החסר, ובראשונה, יש לך מאמר. איך לדעתך המאמר הזה נכתב?

4. דברו על בעיה או בעיה שאתם מתמודדים איתה וכיצד אתם מתמודדים איתה. סופרים רבים שונאים להיות מאוד אישיים עם הקוראים שלהם ואינם רוצים לחלוק את הפרטים האינטימיים של חייהם. עם זאת, ככל שאתה יותר "אמיתי" עם הקוראים שלך, מתעד את השיאים והשפל שלך, העמקים והטילים שלך, כך הקורא שלך יכיר אותך טוב יותר ויתחיל לאהוב ולסמוך עליך. אתה הופך לבן אדם "אמיתי, חי" עבורם שמתמודד עם בעיות דומות שהם מתמודדים איתם. אני מקבל הכי הרבה תגובה לכתבה s בניוזלטרים שלי כשאני מדבר על החוויות שלי מהחיים האמיתיים.

5. כתוב מאמר עבור אחד הלקוחות שלך, על סמך שיחה שקיימת לאחרונה. הרבה פעמים אכתוב מאמר שהוא הרחבה של שיחה שניהלתי עם לקוח. המאמר מתמקד בנושא של השיחה, לא בשיחה עצמה. כשאעשה זאת, אקבל מיילים שאומרים, "אני מרגיש שכתבת את המאמר הזה רק בשבילי!"

6. כתבו תגובה או קבלו השראה ממשהו שקראתם לאחרונה. אני קורא רעבתני ונרשם לפרסומים נוספים שיש לי זמן לקרוא. עם זאת, יש קומץ שאני קורא בקביעות, וזה לאלו שאני מחפש השראה. לפעמים אני יכול לכתוב מאמר על אותו נושא אבל לשים עליו את הספין והפרספקטיבה הייחודית שלי, או שאכתוב מאמר הפרכה, שאינו מסכים עם נקודת המבט במאמר המקורי. או, במקרים מסוימים, אקבל השראה ואקבל רעיון חדש לגמרי ממה שקראתי ואכתוב על הרעיון החדש הזה.

7. השב לשאלות נפוצות. אם אתה עוסק בעסק במשך זמן מה, כנראה יש מספר שאלות שאתה עונה עליהן שוב ושוב. במקום להגיב כל הזמן לאותן שאלות, כתוב מאמר שעונה על כמה מהשאלות הנפוצות שלך.

8. שימו את עצמכם במושב המתחילים. כשאני מדבר עם אנשים, אני שוכח לעתים קרובות שהמידע שאני מחשיב כ"ידע נפוץ" ובסיסי מאוד הוא, למעשה, מידע חדש עבורם. דמיינו את עצמכם כחדשים שוב. מה אתה יודע עכשיו שלא ידעת אז? אילו שאלות שאלת? איזה ידע יש לך שאתה חושב שכולם יודעים? חזרה ליסודות יכולה לעזור לעדכן את כל הקוראים שלך.

9. כתבו על נושא שאתם רוצים לדעת עליו יותר. יש כמה דברים שהייתי רוצה לנסות אבל עדיין לא ניסיתי, אז אני לא יכול לכתוב על החוויות האישיות שלי עם בעיה. עם זאת, זה לא מונע ממני להיות סקרן לגבי זה, אז אני אעשה קצת מחקר ואראה איזה מידע קיים על נושא. כשאני עורך מחקר, אני כותב מאמר על מה שגיליתי כדי שאחרים יוכלו להפיק תועלת מהמחקר שלי.

10. בקש מהקוראים ומבקרי האתר שלך רעיונות. ראיתי מספר מאמנים/יועצים מקימים דפים באתר האינטרנט שלהם שבהם המבקרים יכולים לשאול שאלה דחופה. זה עתה התחלתי לעשות זאת עם http://www.askdonnagunter.com זוהי דרך יעילה למצוא נושאים לכתיבת המאמר שלך, כמו גם דרך ליצור קשר עם הצרכים של הקורא שלך.

הוסף את האסטרטגיות הללו ל"ארגז הכלים הקסום" שלך בכתיבה כדי לתת לך את הדחיפה שאתה צריך כשאתה חושב שאתה פשוט לא יכול לכתוב מאמר נוסף. לאחר שמצאת את המיקוד שלך, המילים יתחילו לזרום, ולפני שאתה יודע זאת, יהיה לך את המאמר הבא עבור הניוזלטר או אתר האינטרנט שלך.


 
אודות המחבר
המאמר הודפס מאתר portal-asakim.com - אתר מאמרים עסקיים ומקצועיים
http://www.portal-asakim.com/Articles/Article61062.aspx