דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Galimedix Therapeutics תשתתף בכנס השנתי השמיני של Glaucoma 360
Galimedix Therapeutics תשתתף בכנס השנתי השמיני של Glaucoma 360
חיים נוי |  29/01/19 |  צפיות: 3135
Galimedix Therapeutics תשתתף בכנס השנתי השמיני של Glaucoma 360

קנזינגטון, מרילנד ושורשים, ישראל, 29 בינואר 2019 (GLOBE NEWSWIRE):

Galimedix Therapeutics, שמפתחת פתרונות חדשים למחלות עיניים וניוון עצבים, הודיעה על השתתפותה בפורום  New Horizonsהשנתי השמיני של Glaucoma 360 שייערך ב-1 בפברואר 2019 במלון פאלאס בסן פרנסיסקו. המנהל המדעי הראשי, הרמן ראס, M.D., Ph.D., יציג נתונים שפורסמו בעבר על התרכובת של החברה MRZ‑99030/GAL‑101 במושב של השעה 13:22 שכותרתו "תרופות וטיפות חדשות".

הכנס של Glaucoma 360, שמציגה הקרן למחקר גלאוקומה, מפגיש מובילים חשובים מבין הקלינאים, מהענף, מהפיננסים ומהרגולציה להחלפת דעות ייחודית על מחקר וחדשנות וחידושים בטיפול בגלאוקומה. במפגש של 2019 יהיו יותר מ-60 נואמים מחברות ומוסדות. הפורום New Horizons של Glaucoma 360 מפנה את הזרקור אל התפתחויות חדשות ומבטיחות באבחון וטיפול בגלאוקומה, הסיבה המובילה בכל העולם של עיוורון שניתן למנוע. למידע נוסף על Glaucoma 360, בקרו באתר www.glaucoma360.com.

אודות MRZ-99030/GAL-101

MRZ-99030 (עכשיו GAL-101) היא תרכובת קניינית שמיועדת למנוע את ההיווצרות של כל הצורות של אוליגומרי בטא עמילואיד רעילים, על ידי קשירה עם אפיניות גבוהה למונומורי הבטא עמילואיד שלא מקופל נכון, אבל לא לגרסה שמקופלת באופן רגיל, לפני שהם יכולים ליצור אוליגומרים מסיסים רעילים. אלה יכולים אז להתלכד לצורות אמורפיות, שאינן יריעות בטא, שאנחנו מכנים "כתמים". הכתמים האלה לא מזיקים, וחושבים שמחזור הדם מנקה אותם. מעניין שאחרי שנוצרו, "הכתמים" הראו יכולת לאסוף מונומורי בטא עמילואיד שלא מקופל נכון נוספים אפילו בהיעדר מולקולות GAL-101 נוספות, באמצעות מנגנון התרבות עצמית. אפקט "הטריגר" החדשני הזה, שמוגן על ידי תיק הפטנטים של גלימדיקס, גורם לאפקט פעולה מתמשך שנמשך הרבה יותר זמן מהזמן שמתן יחיד של התרופה נשאר ברמות ריפוי ברשתית, ופוטנציאלית מאפשר לחולים משטר מתן במרווחים בין טיפולים מתמשכים ונוחים.

אודות גלימדיקס

גלימדיקס, שבסיסה בארצות הברית וישראל, היא חברת תרופות עיניים שלב 2 עם תרופת מולקולות קטנות חדשנית רשומה כפטנט עם מנגנון פעולה חדשני שמטפלת בגלאוקומה ו-AMD תוך שימוש בפלטפורמת החדרה של טיפות עיניים, שעשויה להציע יתרונות בטיחות וציות משמעותיים על פני ההזרקות הישירות לעין שבשימוש נפוץ. לעיתים קרובות משתמשים בטיפות עיניים להחדרת סטרואידים ומולוקלות קטנות אחרות, כמו GAL-101, במחלות רשתית, ומחקרים עם טיפות העיניים של גלימדיקס בקופים הראו שיותר מפי 30 מרמות הריפוי החזויות מגיעות במהירות לרשתית של המודל הקרוב ביותר לבני אדם. נתוני יעילות משכנעים מטיפות העיניים GAL-101 במודלים רלבנטיים של בעלי חיים הראו הגנה עצבית של יותר מ-90%, והתרכובת נתמכת על ידי כמה מומחים מובילים בגלאוקומה ו-AMD יבש שגם תומכים בתכנון של המחקרים שלב 2 המוצעים של החברה.

לגלימדיקס יש רישיון בינ"ל בלעדי מאוניברסיטת תל אביב, בעקבות החזרת רישיון של חברת תרופות גרמנית (מרץ) בגלל שינוי הנהלה והתרחקות אסטרטגית ממדעי המוח. בינתיים, חברי מפתח בצוות של מרץ פארמה שפיתחו את התרכובת עובדים עכשיו עם או עבור החברה. הרישיון גם כולל גרסה מהדור הבא שאולי טובה יותר, שמיועדת להחדרה דרך הפה, עם פוטנציאל לטפל מחלות רשתית ומחלות אחרות של מערכת העצבים המרכזית.

ליצירת קשר:

משקיעים:

Scott Gordon

Core IR

[email protected]

631-703-4900

מדיה:

Media:

Jules Abraham

Core IR

[email protected]

917-885-7378

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Payani AI השיקה פתרון שיווק ומכירות המבוסס על בינה מלאכותית: פשוט אמרו לבינה המלאכותית מה אתם רוצים שיבוצע
חברת טכנולוגיה מסן פרנסיסקו השיקה מערכת בינה מלאכותית שיחתית לביצוע משימות, המבינה נתונים עסקיים ומוציאה לפועל פעולות שיווק ומכירה באמצעות שפה טבעית וקול.

סקר דיקנים של AACSB מגלה שבינה מלאכותית ופיננסים הם בראש סדר העדיפויות
סקר דיקנים גלובלי לשנים 2026-27, שנערך בקרב 558 מובילים, מזהה את הבינה המלאכותית כאתגר הפיתוח המקצועי הברור ביותר עבור דיקנים, ללא קשר לניסיון או לאזור

GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI