דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים American Process - עידן חדש
American Process - עידן חדש
חיים נוי 21/03/19 |  צפיות: 2933

American Process - עידן חדש

TRHoldco LLC, חברת ההחזקה של תיאודורה רצינה, מודיעה על היפרדותה מ-GranBio במיזם המשותף GranAPI, ועל תחילתו של עידן חדש עבור American Process.

אטלנטה, ג'ורג'יה, 20 במרץ 2019, ACCESSWIRE:

בהיפרדות, TR Holdco שמרה על הבעלות על שם המותג American Process, עסק ההנדסה של American Process, API-Europe, זכויות קניין רוחני מסוימות וגישה למרכז המו"פ של בית הזיקוק הביולוגי תומסטון. בהנהלת תיאודורה רצינה, סטיב רותרפורד ווסה פילקנן American Process תמשיך להיות פעילה בתחום הביומסה והאנרגיה המתחדשת במו"פ, פיתוח טכנולוגיות, הנדסה ובנייה של בתי זיקוק ביולוגיים.

 

"נמשיך את המסורת שלנו לספק חדשנות, הנדסה, טכנולוגיה ושירות לקוחות עם יושרה ומחשבה על יצירת ערך חברתי", אמרה מנכ"ל American Process ד"ר תיאודורה רצינה. "בהיפרדות הזאת, מעציב אותי שאנחנו משאירים מאחור כמה מעמיתנו לעבודה הקודמים. אני מודה להם מאוד על תרומתם. תמיד יהיה להם מקום מיוחד בליבי".

"אנחנו מאחלים לשותפה לשעבר שלנו GranBio הצלחה במפעלותיה".

"אנחנו מזמינים את כל הלקוחות ובעלי העניין שלנו לבקר באתר שלנו www.americanprocess.com, למידע על החדשות והתוכניות העתידיות שלנו".

למידע נוסף התקשרו עם [email protected].

מקור: American Process International

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Energy Dome ו-SRP יוסיפו פרויקט אחסון אנרגיה ארוך טווח לרשת החשמל, וירחיבו את שיתוף הפעולה של גוגל
הפיילוט יהיה חלק מהמאמץ של גוגל ו-SRP לקדם טכנולוגיות אחסון אנרגיה ארוכות טווח חדשות שאינן מבוססות ליתיום-יון.

ביקורת: עוצמה, כאב ותקווה - "נבוקו" – החגיגה המוזיקלית של האופרה הישראלית
16/06/26 | מוסיקה
"נבוקו", יצירתו האלמותית של ג'וזפה ורדי היא יותר מאופרה. זו נקודת המפנה הדרמטית של המלחין האיטלקי הנודע, יצירה שהפכה אותו בן לילה לסמל התרבותי של איטליה, וליצירה שנטועה עמוק בזיכרון הקולקטיבי שלנו כ"אופרה היהודית". ההפקה הנוכחית של האופרה הישראלית היא לא רק מופע בימתי, אלא חוויה רוחנית מטלטלת

Hypha יוצאת מפעילות סמויה ומכריזה על גיוס ראשוני בסך 50 מיליון דולר
Hypha, הנתמכת על ידי בנקים, אשראי פרטי, קרנות הון פרטיות ומומחים מתחום הנדל"ן, הופכת נתוני השקעות מפוזרים לאינטליגנציה מובנית

ג'ניו® של Nyxoah זכה בפרס Prix Galien UK לשנת 2026 לטכנולוגיה הרפואית הטובה ביותר
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום כי Genio®, טיפול הגירוי העצבי ההיפוגלוסלי שלה עבור OSA, זכה בפרס Prix Galien UK 2026 לטכנולוגיה הרפואית הטובה ביותר בטקס שנערך בלונדון.

Checkmarx One משיגה את דיוק הסריקה הגבוה ביותר בתעשייה, שעולה בביצועיה על כלים מדור קודם כמו גם על מודלים של בינה מלאכותית
מנוע היברידי חדש משלש את ציון האמינות הממוצע בתעשייה תוך הפחתת התוצאות החיוביות השגויות ב-60%

Sentauto פרסמה מאמר חדשותי בנושא "מ-1997 לעידן חדש: כיצד FREELANDER מציג פירוש חדש ל-DNA של לנד רובר עם עיצוב מודרני"
חברת Sentauto Automotive Communication פרסמה מאמר חדשותי בנושא "מ-1997 לעידן חדש:

Mavenir היא ספקית תוכנת הרשת הגדולה הראשונה שקיבלה הסמכה עבור פונקציית רשת ליבה לחבילות 5G במסגרת תוכנית BSI NESAS בגרמניה
Mavenir, חברת התוכנה שבונה רשתות סלולר מבוססות ענן, המתוכננות מראש לעבודה עם בינה מלאכותית, הכריזה שהיא ספקית תוכנת תשתית התקשורת הראשונה ברובד 1 שקיבלה את הסמכת BSI NESAS עבור פונקציית רשת הליבה עבור רשתות 5G.

מנכ"ל iHerb זכה בפרס יזם השנהEY US Entrepreneur Of The Year® 2026 Pacific Southwest
מנכ"ל iHerb, אמון זביחי (Emun Zabihi), זכה בפרס יזם השנה EY US Entrepreneur Of The Year® 2026 Pacific Southwest. זביחי נבחר מבין כמעט 1,000 משתתפים בתוכנית, ביניהם 592 פיינליסטים מ-17 אזורים שהתחרו על התואר.

קבוצת פיקסיס, Principia Consulting ו- CommodityAI משתפות פעולה כדי להביא את הבינה המלאכותית הסוכנית לפעילות בסחורות
השותפות משלבת את פלטפורמת ה-AI הסוכנית של CommodityAI עם הייעוץ של Pyxis Group ו-Principia Consulting בסחורות ועם הניסיון של CTRM&ETRM ביישום להטמעת מודרניזציה בפעילות גלובלית בסחורות.

ביקורת: הפתעה גמורה, אהבה וסודות: "לא הייתם צריכים" –התיאטרון הקאמרי
14/06/26 | תיאטרון
אהבה וסודות, נוסטלגיה והפתעה גמורה לצופים , שזורים בהצגה החדשה "לא הייתם צריכים" העולה בתיאטרון הקאמרי. המחזה שכתב טל מילר הוא פיסת חיים מרתקת, שנונה ומרגשת, המצליחה ללהטט בין תקופות ובין רגשות בעדינות רבה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI