דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים C3.ai מודיעה על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל טום סיבל, "השינוי הדיגיטלי"
C3.ai מודיעה על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל טום סיבל, "השינוי הדיגיטלי"
חיים נוי 10/07/19 |  צפיות: 5546

C3.ai מודיעה על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל טום סיבל, "השינוי הדיגיטלי"

סיבל מציע למנהלים בכירים תוכנית פעולה קונקרטית להוביל שינוי דיגיטלי בארגונים שלהם

רדווד סיטי, קליפורניה, 9 ביולי 2019,  (BUSINESS WIRE) :

C3.ai הודיעה היום על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל תומס מ. סיבל, "השינוי הדיגיטלי: לשרוד ולשגשג בתקופה של הכחדה המונית" (Digital Transformation: Survive and Thrive in an Era of Mass Extinction) בהוצאת RosettaBooks, עם הקדמה מאת שרת החוץ לשעבר של ארה"ב קונדוליזה רייס. בספר סיבל מסביר את הזרימה המשותפת של שלושה וקטורי טכנולוגיה במאה ה-21 -- מחשוב ענן גמיש, ביג דאטה, בינה מלאכותית והאינטרנט של הדברים -- והוא מציע למנהלים בכירים מפת דרכים לניצול הטכנולוגיות האלה כהזדמנות אסטרטגית ליצור ערך, יעילות בעלויות ותועלת חברתית בשווי של מיליארדי דולרים.

השינוי הדיגיטלי הוא אחת מהמהפכות שמשנות את המצב במידה הרבה ביותר בהיסטוריה, והתוספת שלו לכלכלה הגלובלית מוערכת ביותר מ-20 טריליון דולר בשנה. אבל הוא גם הפך לאחד מהבאזוורדים שלא מבינים נכון במידה הרבה ביותר בימינו.

"הגודל והמהירות של השינוי שאנחנו חווים היום לא דומים לשום דבר שראינו בעבר בעידן המידע. הוא יותר משבש מהטלפון החכם ומשפיע יותר מהאינטרנט", אמר מנכ"ל C3.ai טום סיבל. "עסקים -- וממשלות -- שלא עושים אוברול לליבה שלהם לשינוי הדיגיטלי לא ישרדו, ואילו אלה שמבינים את המשמעות, הדחיפות וההבטחה האמיתיות של השינוי הדיגיטלי יכולים לשחרר עתיד דיגיטלי בשווי של טריליוני דולרים".

בספר "השינוי הדיגיטלי", סיבל מסביר איך מנהלים יכולים וחייבים:

  • להתקיןמחשוב ענן גמיש עם גישות של עננים מרובים ועננים היברידיים כדי למנוע הינעלותעל ספקים ולהשיג גמישות מירבית.
  • להמירביג דאטה להסקה בזמן קרוב לאמת תוך שימוש בכל הנתונים של הארגון שלהם, לא רקבדגימות של נתונים.
  • לרתום אתהעוצמה של האינטרנט של הדברים כדי להפוך כל מכשיר למחשב שיכול לנטר, לפרשולהגיב לתנאים ותצפיות בזמן אמת.
  • להשתמשבפיתוחים האחרונים בבינה מלאכותית כולל עיבוד שפות טבעיות, למידה מפוקחתולמידה עמוקה כדי לפתור בעיות שהיו בעבר בלתי פתירות מגילוי הונאות ועדלמיטוב תהליכי ייצור וניבוי מדויק של כשלים בציוד.

"השינוי הדיגיטלי" מראה לארגונים איך להתקין מחסנית טכנולוגיות ומציע תוכנית תמציתית להשגת אחד הדברים היסודיים החשובים ביותר בעסקים כיום.

"השינוי הדיגיטלי" זמין במקומות בהם נמכרים ספרים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://digitaltransformation.ai/.

אודות C3.AI

C3.ai היא ספקית תוכנה מובילה להאצת השינוי הדיגיטלי. C3.ai מספקת את חבילת הבינה המלאכותית 3C לפיתוח, התקנה והפעלה של יישומי בינה מלאכותית, ניתוחים מנבאים והאינטרנט של הדברים בקנה מידה גדול בנוסף לתיק רחב וגדל של יישומי בינה מלאכותית מוכנים להפעלה. הליבה של ההיצע של C3.ai היא ארכיטקטורת בינה מלאכותית מהפכנית מונעת על ידי מודלים שמחזקת דרמטית את מדע הנתונים ופיתוח יישומים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.C3.ai.

אנשי קשר

Fortier Public Relations
Lauren Kuhn, [email protected], 630.857.8207

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget TradFi הכפילה את נפח המסחר היומי שלה ל-4 מיליארד דולר, מה שמעיד על נהירה של סוחרים קריפטוגרפים לשווקים הגלובליים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה כי Bitget TradFi הגיעה לשיא חדש של כל הזמנים בנפח המסחר הומי ב-21 בינואר, עת הוא הגיע ל-4 מיליארד דולר.

U.S. Polo Assn חוגגת הופעת בכורה היסטורית כשותפה רשמית של חולצות משחק וביגוד בגביע העולם ה-41 בפולו שלג בסנט מוריץ
קבוצת סטנדינג רוק זכתה בגביע עם ניצחון על פלקסג'ט בעימות סופי מותח

מרוץ סמלה הבינלאומי 2026 הסתיים בהצלחה
Visit Qatar בשיתוף פעולה עם מרוץ סמלה - Samla Race סיימה בהצלחה את מרוץ Samla International 2026, שנערך ב-24 בינואר, וסימנה ציון דרך משמעותי כאשר האירוע קיבל בברכה 50 ספורטאים מרחבי העולם לקטאר כדי להתחרות לצד תושבים המייצגים מגוון רחב של לאומים. המרוץ משך 336 משתתפים המייצגים 50 לאומים.

גווינת' פאלטרו תהיה הנואמת המרכזית בפתיחת כנס Meltwater 2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית והאינטליגנציה הצרכנית, שמחה להודיע על גווינת' פאלטרו – שחקנית זוכת אוסקר, סופרת ומייסדת ומנכ"לית Goop, מותג לייף סטייל עולמי – כנואמת המרכזית בכנס Meltwater 2026, שיתקיים בין 5 ל-6 במאי בניו יורק.

ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי
ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי בנושא שיתוף פעולה וצמיחה גלובלית: בניית בסיס משותף והחייאת הצמיחה ב-22-‏23 באפריל 2026

TOURISE מגדירה מחדש בדאבוס את ענף התיירות כמקור עוצמה גלובלי עם צפי להיקף של 16 טריליון דולר
TOURISE מקדמת את תפקידה של התיירות כמגזר חיוני המקשר בין תעשיות, כלכלות ואזורים במטרה לתת מענה לאתגרים גלובליים משותפים במפגש השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס.

TIS ממנה מנכ"ל חדש להאצת הצמיחה הגלובלית
Treasury Intelligence Solutions (TIS), פלטפורמה מובילה מבוססת ענן לתשלומים וניהול מזומנים, הודיעה היום על מינויו של זלטקו ווצ'יץ' (Zlatko Vucetic) כמנכ"ל החדש החל מה-1 בפברואר 2026.

Datavault AI תתמוך בהקמת מרכז מחקר בינלאומי המתמקד בדיגיטציה של נכסי עולם אמיתי בטייוואן
Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או "החברה"), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים ("RWA"), הודיעה על חתימת מזכר הבנות עם אוניברסיטת סנט ג'ון בטאיפיי לתמיכה בהקמת RWA International Research Center.

HUMAIN ו-Infra מכריזות על הסכם מסגרת למימון דיגיטלי ובינה מלאכותית
HUMAIN וקרן התשתיות הלאומית ("Infra") הודיעו, בשולי הפורום הכלכלי העולמי (WEF) בכינוס השנתי 2026 בדאבוס, שווייץ, על הסכם מסגרת מימון אסטרטגי בהיקף של עד 1.2 מיליארד דולר, שמטרתו לתמוך בהרחבת פרויקטי בינה מלאכותית ותשתיות דיגיטליות בממלכת ערב הסעודית.

סר איוון שחרר את Love Is The Piece
המנון השלום של המאה ה-21
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI