דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים C3.ai מודיעה על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל טום סיבל, "השינוי הדיגיטלי"
C3.ai מודיעה על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל טום סיבל, "השינוי הדיגיטלי"
חיים נוי 10/07/19 |  צפיות: 6083

C3.ai מודיעה על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל טום סיבל, "השינוי הדיגיטלי"

סיבל מציע למנהלים בכירים תוכנית פעולה קונקרטית להוביל שינוי דיגיטלי בארגונים שלהם

רדווד סיטי, קליפורניה, 9 ביולי 2019,  (BUSINESS WIRE) :

C3.ai הודיעה היום על צאתו לאור של הספר החדש של המנכ"ל תומס מ. סיבל, "השינוי הדיגיטלי: לשרוד ולשגשג בתקופה של הכחדה המונית" (Digital Transformation: Survive and Thrive in an Era of Mass Extinction) בהוצאת RosettaBooks, עם הקדמה מאת שרת החוץ לשעבר של ארה"ב קונדוליזה רייס. בספר סיבל מסביר את הזרימה המשותפת של שלושה וקטורי טכנולוגיה במאה ה-21 -- מחשוב ענן גמיש, ביג דאטה, בינה מלאכותית והאינטרנט של הדברים -- והוא מציע למנהלים בכירים מפת דרכים לניצול הטכנולוגיות האלה כהזדמנות אסטרטגית ליצור ערך, יעילות בעלויות ותועלת חברתית בשווי של מיליארדי דולרים.

השינוי הדיגיטלי הוא אחת מהמהפכות שמשנות את המצב במידה הרבה ביותר בהיסטוריה, והתוספת שלו לכלכלה הגלובלית מוערכת ביותר מ-20 טריליון דולר בשנה. אבל הוא גם הפך לאחד מהבאזוורדים שלא מבינים נכון במידה הרבה ביותר בימינו.

"הגודל והמהירות של השינוי שאנחנו חווים היום לא דומים לשום דבר שראינו בעבר בעידן המידע. הוא יותר משבש מהטלפון החכם ומשפיע יותר מהאינטרנט", אמר מנכ"ל C3.ai טום סיבל. "עסקים -- וממשלות -- שלא עושים אוברול לליבה שלהם לשינוי הדיגיטלי לא ישרדו, ואילו אלה שמבינים את המשמעות, הדחיפות וההבטחה האמיתיות של השינוי הדיגיטלי יכולים לשחרר עתיד דיגיטלי בשווי של טריליוני דולרים".

בספר "השינוי הדיגיטלי", סיבל מסביר איך מנהלים יכולים וחייבים:

  • להתקיןמחשוב ענן גמיש עם גישות של עננים מרובים ועננים היברידיים כדי למנוע הינעלותעל ספקים ולהשיג גמישות מירבית.
  • להמירביג דאטה להסקה בזמן קרוב לאמת תוך שימוש בכל הנתונים של הארגון שלהם, לא רקבדגימות של נתונים.
  • לרתום אתהעוצמה של האינטרנט של הדברים כדי להפוך כל מכשיר למחשב שיכול לנטר, לפרשולהגיב לתנאים ותצפיות בזמן אמת.
  • להשתמשבפיתוחים האחרונים בבינה מלאכותית כולל עיבוד שפות טבעיות, למידה מפוקחתולמידה עמוקה כדי לפתור בעיות שהיו בעבר בלתי פתירות מגילוי הונאות ועדלמיטוב תהליכי ייצור וניבוי מדויק של כשלים בציוד.

"השינוי הדיגיטלי" מראה לארגונים איך להתקין מחסנית טכנולוגיות ומציע תוכנית תמציתית להשגת אחד הדברים היסודיים החשובים ביותר בעסקים כיום.

"השינוי הדיגיטלי" זמין במקומות בהם נמכרים ספרים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://digitaltransformation.ai/.

אודות C3.AI

C3.ai היא ספקית תוכנה מובילה להאצת השינוי הדיגיטלי. C3.ai מספקת את חבילת הבינה המלאכותית 3C לפיתוח, התקנה והפעלה של יישומי בינה מלאכותית, ניתוחים מנבאים והאינטרנט של הדברים בקנה מידה גדול בנוסף לתיק רחב וגדל של יישומי בינה מלאכותית מוכנים להפעלה. הליבה של ההיצע של C3.ai היא ארכיטקטורת בינה מלאכותית מהפכנית מונעת על ידי מודלים שמחזקת דרמטית את מדע הנתונים ופיתוח יישומים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.C3.ai.

אנשי קשר

Fortier Public Relations
Lauren Kuhn, [email protected], 630.857.8207

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול

יוניבר סולושנס מרחיבה את הגישה לתוספי LANXESS בעלי ביצועים גבוהים עבור לקוחות בתחומי חומרי הסיכה ועיבוד המתכת במקסיקו
שיתוף הפעולה מחזק את פורטפוליו התוספים לחומרי סיכה ונוזלים לעיבוד מתכת (LMWF), במטרה לתמוך ביכולות הפיתוח והניסוח, להאיץ את החדשנות ולהרחיב את הגישה למוצרים ייחודיים ברחבי האזור

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Wise Group plc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך שהוגשה במקור על ידי המשרד – WSE

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Park Ha Biological Technology Co., Ltd. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PHH, BYAH

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Avis Budget Group, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד Pentwater Capital Management LP - CAR

אנדרסן גלובל מצרפת פירמה חברה חדשה בצרפת
Andersen Global מוסיפה עומק לנוכחותה בצרפת עם הצטרפותה של Andersen Société d'Avocats (Andersen in France), פירמה חברה המבוססת בפריז המציעה יכולות משפטיות משולבות ללקוחות בצרפת ובעולם.

רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך - BE

מחקר גלובלי: המחסור באחיות ובאחים מחייב פתרונות מדיניות כוח אדם, ולא רק קמפיינים לגיוס עובדים
הסיבות לכך שאנשים בוחרים במקצוע הסיעוד, והסיבות לכך שהם עוזבים אותו, מסתכמות באותם גורמים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI