דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים משלחת ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרה באוניברסיטת קונקוק כדי לדון בקידום החילופים האקדמיים
משלחת ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרה באוניברסיטת קונקוק כדי לדון בקידום החילופים האקדמיים
חיים נוי 26/07/19 |  צפיות: 2883

משלחת ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרה באוניברסיטת קונקוק כדי לדון בקידום החילופים האקדמיים

סיאול, קוריאה הדרומית, 26 ביולי 2019, (BUSINESS WIRE) :

22 נציגים ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרו באוניברסיטת קונקוק בדרום קוריאה ב-17 ביולי ודנו בשיתוף פעולה במחקר וחילופים אקדמיים בין אוניברסיטאות בישראל ואוניברסיטת קונקוק.

בראש המשלחת מישראל עמדו 22 נציגים  ממוסדות להשכלה גבוהה ביניהם יפה זילברשץ, יו"ר הוועדה לתכנון ותקצוב של המועצה להשכלה גבוהה, רון רובין, נשיא אוניברסיטת חיפה, נילי כהן, נשיאת האקדמיה הלאומית למדעים של ישראל, מנחם בן-ששון, נגיד האוניברסיטה העברית בירושלים, יואב הניס, סגן נשיא למחקר ופיתוח של אוניברסיטת תל אביב ואמה אפטרמן, מנהלת מדיניות ושיתוף פעולה בינ"ל של המועצה להשכלה גבוהה בישראל. המשלחת ביקרה ברפובליקה של קוריאה עם הנשיא של ישראל בביקור הרשמי בקוריאה ב-14-18 ביולי, וכל הנציגים ביקרו באוניברסיטת קונקוק ב-17 ביולי.

המשלחת הישראלית ואוניברסיטת קונקוק קיימו סדנת חילופים אקדמיים בחדר הישיבות של אוניברסיטת קונקוק. בסדנה השתתפו נשיא אוניברסיטת קונקוק סגי מין, חברים בוועדה לעניינים אקדמיים וחוקרים ממרכזי המחקר של אוניברסיטת קונקוק וחיפשו בה דרכים לשיתוף פעולה הדדי.

במיוחד בסדנה, פרופסור דונג-יון קים, סגן הנשיא לעניינים בינ"ל, הציג את אוניברסיטת קונקוק ואת המצב הנוכחי של החילופים בין ישראל ואוניברסיטת קונקוק. בנוסף, פרופסורים שאחראים על שמונת תחומי המחקר החשובים באוניברסיטת קונקוק הציגו בפירוט את מצב המחקרים שלהם ותוכנית לשיתוף פעולה.

בסדנה הוצגו גם שמונה פרויקטי מחקר בתחומי צמיחה עתידיים על ידי מרכז אוליב של א"ק (המנהל יונג ביום צ'ו, סגן נשיא ביצועי לענייני ציבור), מרכז המחקר של מחשוב ענן בבינה מלאכותית (המנהל דו-היון קים), אקדמיית א"ק למדעי הניעות (מנהל אין סיופ שין), בית הספר למוסמכים ללימודי נדלן (המנהל סונגסו קו), המחלקה לתאי גזע וביו טכנולוגיה מחדשת (פרופסור ג'ין הוי קים), Brain Korea 21+ (המנהל ביי הו פרק), המחקר הכימי אוניברסיטת קונקוק-SK (המנהל ג'ונג קול לי), מרכז המו"פ לטכנולוגיות דלק ירוקות (המנהל ג'ו צ'ון קים).

לאחר מכן, חברי המשלחת מישראל עברו לבית החרושת החכם ולמרכז הציוד הטכנולוגי המשותף של אוניברסיטת קונקוק וקיבלו הסבר מהחוקרים בהביטם על ציוד כמו מציאות מדומה ואתרים לייצור רחפנים מתקדמים.

מאידך גיסא, הנשיא סנגי מין חתם על הסכם לשיתוף פעולה הדדי עם אוניברסיטת חיפה ואוניברסיטת בן גוריון באירוע "הפורום הבינ"ל של נשיאי אוניברסיטאות קוריאה- ישראל" שנערך במלון גרנד היאט סאול.

הביקור של המשלחת הישראלית ממוסדות להשכלה גבוהה באוניברסיטת קונקוק צפוי למצוא שיתוף פעולה הדדי בתחומי מחקר שונים בין אוניברסיטת קונקוק ואוניברסיטאות בישראל.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52018547/en

אנשי קשר

Konkuk University
Office of Public Relations
Ju Seung Hong, +82-2-450-3131~2
[email protected]

מקור: Konkuk University

מולטימדיה

תמונה

22 נציגים ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרו באוניברסיטת קונקוק בדרום קוריאה ב-17 ביולי ודנו בשיתוף פעולה במחקר וחילופים אקדמיים בין אוניברסיטאות בישראל ואוניברסיטת קונקוק. חברי המשלחת מישראל ביקרו בבית החרושת החכם ולמרכז הציוד הטכנולוגי המשותף של אוניברסיטת קונקוק וקיבלו הסבר מהחוקרים בהביטם על ציוד כמו מציאות מדומה ואתרים לייצור רחפנים מתקדמים. (תמונה: Business Wire)

לוגו

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חברת Learning Tree International זכתה בחוזה רב שנתי יחיד של נאט"ו NCIA לשירותי הדרכה מסחריים – IFB-CO-423236
חברת Learning Tree International, מובילה עולמית בתחום שינוי כוח אדם והכשרה טכנולוגית קריטית למשימה, זכתה בחוזה רב שנתי מסוכנות התקשורת והמידע (NCIA) של ארגון האמנה הצפון אטלנטית (נאט"ו) כשותפה בתעשייה לחינוך והכשרה.

גלריית HOFA מציגה את התערוכה "דגימות זמן: הנשגב המקולקל" של האומנית מאיה פטריץ', שנפתחה במהלך SXSW לונדון 2026
גלריית HOFA שמחה להציג את Specimens of Time: The Glitched Sublime (דוגמאות הזמן: הנשגב המקולקל), תערוכה חדשה של מאיה פטריץ' (Maja Petrić ) שתיפתח במהלך SXSW לונדון 2026. ברגע שמעוצב יותר ויותר על ידי מהירות, אוטומציה וייצור דיגיטלי בלתי פוסק, התערוכה מציעה תפקיד שונה לטכנולוגיה: מדיום למשמעות, תפיסה וחיבור מורגש עם העולם הטבעי.

חדשות למשקיעים ב- IRON: אם סבלתם הפסדים ב- Disc Medicine, Inc (נאסד"ק: IRON), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של Disc Medicine, Inc (נאסד"ק: IRON) הנובעות מטענות לפיהן יתכן ש- Disc Medicine פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

מחקר חדש מגלה כי כלי בינה מלאכותית מגיעים לשוק מהר יותר ממה שלקוחות יכולים לאמץ
דו"ח מצב אימוץ המפתחים של Instruqt לשנת 2026, שפורסם על ידי SlashData, מגלה שמעבדות מעשיות הופכות מפתחים לבעלי סיכוי גבוה בכ-50% להגיע לפרודוקטיביות בתוך חודשיים.

חדשות למשקיעים ב-ADMA: אם סבלתם הפסדים ב-ADMA Biologics, Inc (נאסד"ק: ADMA), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של ADMA Biologics, Inc (נאסד"ק: ADMA) הנובעות מטענות לפיהן ייתכן ש- ADMA Biologics פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

חדשות למשקיעי BZAI: אם סבלתם הפסדים בחברת Blaize Holdings, Inc (נאסד"ק: BZAI), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי המתמחה בזכויות משקיעים, מודיע על חקירה של תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של Blaize Holdings, Inc. (נאסד"ק: BZAI) הנובעות מהטענות כי ייתכן ש- Blaize פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

בלקסטון גייסה את קרן ההשקעות הפרטית הגדולה ביותר שלה באסיה בסך של 13.1 מיליארד דולר
קרן בגיוס יתר אשר יותר מהכפילה את ההון שגויס עבור הקרן הקודמת

Orano מגדילה את הבעלות במכרה Cigar Lake בקנדה
Orano Canada Inc (אורנו קנדה) ו-Cameco Corporation (קמקו) הגיעו להסכם לרכישה משותפת של 5% שבבעלות TEPCO Resources Inc במיזם המשותף Cigar Lake. Orano שמחה להודיע ​​כי עם סגירת העסקה היא תגדיל את חלקה ב-2.129% ל-42.582% במיזם המשותף. הבעלות של Cameco תגדל גם היא, אל 57.418%.

Graid Technology משיקה את VROC™ by Graid Technology עם מפת דרכים של 24 חודשים ותמיכה ביצרניות ציוד מקורי ברובד 1
Graid Technology משיקה את VROC™ by Graid Technology עם מפת דרכים של 24 חודשים ותמיכה ביצרניות ציוד מקורי ברובד 1

Bitget משיקה את Reality בהתאם לחזון 10% של יצירת אסימונים של המנכ"לית
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על השקת Reality, פלטפורמה פיננסית מורשית המתמקדת ביצירת אסימונים של נכסי עולם אמיתי (RWA), המחברת משתמשים גלובליים זכאים עם חשיפה ליצירת אסימונים עבור נכסים פיננסיים מסורתיים באמצעות אקוסיסטם שפועל באופן טבעי בקשתות קריפטוגרפיות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI