דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים משלחת ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרה באוניברסיטת קונקוק כדי לדון בקידום החילופים האקדמיים
משלחת ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרה באוניברסיטת קונקוק כדי לדון בקידום החילופים האקדמיים
חיים נוי 26/07/19 |  צפיות: 2813

משלחת ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרה באוניברסיטת קונקוק כדי לדון בקידום החילופים האקדמיים

סיאול, קוריאה הדרומית, 26 ביולי 2019, (BUSINESS WIRE) :

22 נציגים ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרו באוניברסיטת קונקוק בדרום קוריאה ב-17 ביולי ודנו בשיתוף פעולה במחקר וחילופים אקדמיים בין אוניברסיטאות בישראל ואוניברסיטת קונקוק.

בראש המשלחת מישראל עמדו 22 נציגים  ממוסדות להשכלה גבוהה ביניהם יפה זילברשץ, יו"ר הוועדה לתכנון ותקצוב של המועצה להשכלה גבוהה, רון רובין, נשיא אוניברסיטת חיפה, נילי כהן, נשיאת האקדמיה הלאומית למדעים של ישראל, מנחם בן-ששון, נגיד האוניברסיטה העברית בירושלים, יואב הניס, סגן נשיא למחקר ופיתוח של אוניברסיטת תל אביב ואמה אפטרמן, מנהלת מדיניות ושיתוף פעולה בינ"ל של המועצה להשכלה גבוהה בישראל. המשלחת ביקרה ברפובליקה של קוריאה עם הנשיא של ישראל בביקור הרשמי בקוריאה ב-14-18 ביולי, וכל הנציגים ביקרו באוניברסיטת קונקוק ב-17 ביולי.

המשלחת הישראלית ואוניברסיטת קונקוק קיימו סדנת חילופים אקדמיים בחדר הישיבות של אוניברסיטת קונקוק. בסדנה השתתפו נשיא אוניברסיטת קונקוק סגי מין, חברים בוועדה לעניינים אקדמיים וחוקרים ממרכזי המחקר של אוניברסיטת קונקוק וחיפשו בה דרכים לשיתוף פעולה הדדי.

במיוחד בסדנה, פרופסור דונג-יון קים, סגן הנשיא לעניינים בינ"ל, הציג את אוניברסיטת קונקוק ואת המצב הנוכחי של החילופים בין ישראל ואוניברסיטת קונקוק. בנוסף, פרופסורים שאחראים על שמונת תחומי המחקר החשובים באוניברסיטת קונקוק הציגו בפירוט את מצב המחקרים שלהם ותוכנית לשיתוף פעולה.

בסדנה הוצגו גם שמונה פרויקטי מחקר בתחומי צמיחה עתידיים על ידי מרכז אוליב של א"ק (המנהל יונג ביום צ'ו, סגן נשיא ביצועי לענייני ציבור), מרכז המחקר של מחשוב ענן בבינה מלאכותית (המנהל דו-היון קים), אקדמיית א"ק למדעי הניעות (מנהל אין סיופ שין), בית הספר למוסמכים ללימודי נדלן (המנהל סונגסו קו), המחלקה לתאי גזע וביו טכנולוגיה מחדשת (פרופסור ג'ין הוי קים), Brain Korea 21+ (המנהל ביי הו פרק), המחקר הכימי אוניברסיטת קונקוק-SK (המנהל ג'ונג קול לי), מרכז המו"פ לטכנולוגיות דלק ירוקות (המנהל ג'ו צ'ון קים).

לאחר מכן, חברי המשלחת מישראל עברו לבית החרושת החכם ולמרכז הציוד הטכנולוגי המשותף של אוניברסיטת קונקוק וקיבלו הסבר מהחוקרים בהביטם על ציוד כמו מציאות מדומה ואתרים לייצור רחפנים מתקדמים.

מאידך גיסא, הנשיא סנגי מין חתם על הסכם לשיתוף פעולה הדדי עם אוניברסיטת חיפה ואוניברסיטת בן גוריון באירוע "הפורום הבינ"ל של נשיאי אוניברסיטאות קוריאה- ישראל" שנערך במלון גרנד היאט סאול.

הביקור של המשלחת הישראלית ממוסדות להשכלה גבוהה באוניברסיטת קונקוק צפוי למצוא שיתוף פעולה הדדי בתחומי מחקר שונים בין אוניברסיטת קונקוק ואוניברסיטאות בישראל.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52018547/en

אנשי קשר

Konkuk University
Office of Public Relations
Ju Seung Hong, +82-2-450-3131~2
[email protected]

מקור: Konkuk University

מולטימדיה

תמונה

22 נציגים ממוסדות להשכלה גבוהה בישראל ביקרו באוניברסיטת קונקוק בדרום קוריאה ב-17 ביולי ודנו בשיתוף פעולה במחקר וחילופים אקדמיים בין אוניברסיטאות בישראל ואוניברסיטת קונקוק. חברי המשלחת מישראל ביקרו בבית החרושת החכם ולמרכז הציוד הטכנולוגי המשותף של אוניברסיטת קונקוק וקיבלו הסבר מהחוקרים בהביטם על ציוד כמו מציאות מדומה ואתרים לייצור רחפנים מתקדמים. (תמונה: Business Wire)

לוגו

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
המקום בו אסתטיקה פוגשת טכנולוגיה - LEPAS Milan Public Days הגדירה מהי ניידות אלגנטית
LEPAS, בין ה-20 ל-26 באפריל, הגיעה להופעה מרשימה במילאנו תחת הכותרת "הנה האלגנטיות", וסימנה את הופעת הבכורה של המותג באזור האירופאי

Transoft Solutions רוכשת את CADaptor Solutions
Transoft Solutions מרחיבה את פורטפוליו ניהול הסדרי התנועה הזמניים שלה עם הרכישה האחרונה

מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn השיג שיא של 2.7 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2025
מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn השיג שיא של 2.7 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2025, עם יעד של 4 מיליארד דולר ו-1,500 חנויות של U.S. Polo Assn

LEPAS חושפת את פורטפוליו ה-NEV שלה, ופותחת את "שנת האספקה" שלה
תערוכת Auto China 2026 נפתחה באופן רשמי-24 באפריל. הדוכן של Chery Group, שממוקמת בחזית הניידות העולמית, קיבל בברכה יותר מ-4,000 אורחים שהגיעו מיותר מ-100 מדינות, וקבע שיאים חדשים בקנה מידה ובהשתתפות.

EarthDaily נבחרה על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה"ב (NRO) לחוזה מסחרי לתצפית אופטית על כדור הארץ
EarthDaily Analytics (EarthDaily) הודיעה היום כי נבחרה על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה"ב (NRO) לתמוך בשימוש בתמונות תצפית כדור הארץ רב-ספקטרליות מסחריות במסגרת פתיחת פתרונות מסחריים (CSO) לשיפורים מסחריים אסטרטגיים (SCE).

Digi Power X חתמה על הסכם קולוקציה לבינה מלאכותית עם חברת מחשוב בינה מלאכותית
Digi Power X חתמה על הסכם קולוקציה לבינה מלאכותית עם חברת מחשוב בינה מלאכותית מובילה עבור מרכז נתונים בנפח 40 מגה-וואט בקולומביאנה, אלבמה

Meltwater חושפת השקה באמצע השנה, המספקת מודיעין מעשי בתקשורת, ברשתות החברתיות ובבינה מלאכותית
Meltwater, המובילה העולמית במודיעין מעשי לצוותי יחסי ציבור, תקשורת ושיווק, הודיעה היום על השקת המוצר לאמצע שנת 2026, שנועד להעצים ארגונים לעבור מעבר למעקב ולחשוף אותות קריטיים, לזהות סיכונים והזדמנויות מתהוות, ולפעול במהירות ובביטחון.

neurocare group AG מודיעה על אישור MDMA למכשירי TMS בערב הסעודית
מטופל מקבל טיפול בדיכאון באמצעות מערכת Apollo TMS של neurocare מטופל שעובר טיפול בגירוי מגנטי על-גולגולתי (TMS) לטיפול בדיכאון באמצעות מערכת Apollo TMS של neurocare בסביבה קלינית

ביקורת: אור לגויים – אבי קושניר בקומדיה מטורפת על אבדן זהות –תיאטרון בית ליסין
05/05/26 | תיאטרון
ההצגה "אור לגויים" העולה בתיאטרון בית ליסין היא קומדיה מטורפת, העוסקת באבדן זהות שמביאה לצופה חוויה מבדרת שגוררת פרצי צחוק פראיים, פסק זמן בתקופה לחוצה בה אנו שרויים בימים אלה.

ביטגט חוגגת 3 שנים ל-Blockchain4Youth עם קמפיין משלוחי קורות חיים ליום הפיצה של ביטקוין
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, חוגגת 3 שנים ל-Blockchain4Youth עם השקת Boxed for Opportunity, קמפיין עולמי שנועד לחבר כישרונות חדשים ב-Web3 להזדמנויות אמיתיות בתעשייה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI