דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים התה הירוק Oi Ocha של ITO EN מגיע בקרוב לוולמארט
התה הירוק Oi Ocha של ITO EN מגיע בקרוב לוולמארט
חיים נוי 30/07/19 |  צפיות: 2565

התה הירוק Oi Ocha של ITO EN מגיע בקרוב לוולמארט

שני טעמים מושקים בכל ארה"ב באוקטובר

ניו יורק, 30 ביולי 2019, (BUSINESS WIRE):

ITO EN (North America) INC. המובילים הגלובליים בתה ירוק והחדשנים במשקאות בריאים הודיעו היום שמותג התה הירוק המוכן לשתייה שלהם Oi Ocha יהיה זמין בקרוב בחנויות של וולמארט בכל ארה"ב. מיועד להגיע למדף באוקטובר 2019 עם שני טעמים לא מומתקים - התה היפני פרימיום Oi Ocha של ITO EN, המותג הנמכר ביותר ביפן, ותה ירוק יסמין, תה ירוק פופולרי שמתובל בפרחי יסמין. התה הזוכה בפרסים שמפורסם בטעם החלק באופן טבעי שלו והסיומת הנקייה, חלוט באמצעות שיטת החליטה הקניינית של ITO EN שבה משתמשים בעלי תה שלמים ללא תוספים מלאכותיים, טעמים או צבעים, ואבקות או תרכיזים. התה האותנטי והמרענן הוא עם אישור Non-GMO ונוגדי חמצון טבעיים בתה מסוג קטכין, ויטמין C טבעי (חומצה אסקורבית) ואפס קלוריות. כל אחד ארוז בבקבוק PET ניתן למיחזור נוח לנשיאה של 16.9 fl. oz.

"כשמספר גדל והולך של צרכנים מחפשים משקאות אותנטיים ובריאים, אנחנו מאד נרגשים להרחיב את מוצרי התה של ITO EN בחנויות של וולמארט בכל ארה"ב", אומר ג'ים הוגלנד, מנהל התפעול ב-ITO EN (North America) INC.. "עם ההיענות של וולמארט לעניין הגובר של הצרכנים במוצרים איכותיים, אותנטיים שיותר טובים בשבילך, אנחנו בטוחים שהתה הירוק הלא מומתק המסורתי שלנו מתאים מאד לוולמרט והלקוחות שלה".

המותג ITO EN גדל במידה עצומה בשוק האמריקני כי הביקוש של הלקוחות למשקאות אותנטיים ויותר בריאים ממשיך לגדול בשוק המוצרים המיוחדים, השוק המרכזי וערוצי ההסעדה. השותפות עם וולמרט לא רק תרחיב את המודעות למותג וההפצה של ITO EN אלא גם תאפשר נגישות למשקה שיותר טוב יותר בשבילך לצרכן הרגיל. התה הירוק צובר פופולריות בגלל התועלת הבריאותית שלו כשהצרכנים מחפשים משקאות ללא סוכר, והתה Oi Ocha הלא מומתק אידיאלי לשילוב בחיי היומיום.

ITO EN ידועה במיוחד במחויבות שלה למומחיות בתה ופרקטיקות בנות קיימא שמשתקפות בכל המותגים זוכי הפרסים שלה. עם יותר מחמישים שנות ניסיון בתה, החברה מחויבת לאותנטיות, ושמירת התרבות שלה תוך יצירת חידושים גלובליים בענף התה והמשקאות. ITO EN גאה בכך שדורגה במקום ה-18 ברשימת FORTUNE של 50 החברות המובילות שהשפיעו השפעה חברתית או סביבתית חשובה באמצעות האסטרטגיה והפעילות שלהן להפקת רווח. החברה גם זכתה בפרס קיימות על תוכנית המיחזור לעלי תה שלה, שיוצרת מוצרים חדשניים משרף סינתטי ידידותי לסביבה שמיוצר מעלי תה משומשים. למידע נוסף על ITO EN והמוצרים שלה, בקרו בבקשה באתר www.itoen.com.

אודות ITO EN:

ITO EN (North America) INC., חברת בת של ITO EN (Japan) LTD., היא מובילה חדשנית בענף המשקאות מחויבת ליצירת מוצרים אותנטיים שמגלמים את חמשת העקרונות של החברה: טבעי, בריא, בטוח, מעוצב היטב וטעים. עם יותר מחמישים שנות ניסיון בתה ביפן, החברה מחויבת לאותנטיות, ושמירת התרבות שלה תוך יצירת חידושים גלובליים, שבזכותם היא ידועה בספקית התה הירוק מספר אחת של יפן עם מותגים זוכי פרסים, ביניהם TEAS' TEA Organic®, Oi Ocha®, ITO EN Shots® ו-matcha LOVE®. המחויבות החזקה של ITO EN להשפעה חברתית וסביבתית מתבטאת בשותפויות שלה עם חקלאים וממשלות מקומיים כדי להמריץ כלכלות מקומיות, לפתח פרקטיקות רכש בנות קיימא ולטפח דור חדש של חקלאות תה. למידע נוסף על ITO EN, בקרו בבקשה באתר www.itoen.com. עשו לנו לייק בפייסבוק או תעקבו אחרינו בטוויטר ואינסטגרם.

אנשי קשר

Rona Tison
ITO EN (North America) INC.
[email protected]
T. 707-327-6413

מקור:ITO EN (North America) INC.

מולטימדיה

https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/ITO-EN-Oi-Ocha-Green-Teas-Coming

תמונה

תה ירוק Oi Ocha ויסמין של ITO EN (תמונה: Business Wire)

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
IPS 2026 ו-Binghatti מחזקות את שיתוף הפעולה לקידום נדל"ן יוקרתי ממותג במזרח התיכון
שיתוף פעולה אסטרטגי מדגיש את שוק המגורים הממותגים שוברי השיאים של בינגאטי ואת צבר הפרויקטים המובילים לקראת IPS 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Neinor רשמה רווח נקי של 122 מיליון אירו בשנת הכספים 2025 לאחר ביצוע המיזוגים והרכישות הגדולים ביותר בתחום המגורים בספרד בעשור האחרון
Neinor Homes (Neinor) סיימה את שנת הכספים 2025 עם תוצאות תפעוליות ופיננסיות יוצאות דופן. במהלך שנת הכספים 25, ובניכוי ההשפעה של רכישת 79.2% ממניות AEDAS, Neinor קיבלה אישור נוטריוני עבור 2,901 יחידות דיור,

פנים ודמויות מהעת העתיקה - אלים, לוחמים וקיסרים - בראש מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-3 במרץ
היום הראשון (3 במרץ) יהיה יום מכירות הדגל עם האירועים החשובים ביותר וקטלוג מודפס ייעודי; האירועים בין ה-4-7 במרץ יהיו מקוונים בלבד ונגישים יותר; מכירות של מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יתקיימו ב-10-11 במרץ

Aveda מכריזה על חדשנות פורצת דרך באריזות למילוי חוזר בשיתוף פעולה עם AeroFlexx
Aveda הוא מותג היופי היוקרתי הראשון שאימץ ברחבי העולם את אריזות המילוי החדשניות של AeroFlexx, שתוכננו לעתיד בר-קיימא וידידותי יותר לצרכן

שר המידע של פקיסטן, עטאוללה טאראר, גינה את הטליבאן האפגני על מדיניות הדיכוי שלו.
שר המידע של פקיסטן גינה את מדיניות הפנים והביטחון של הטליבאן האפגני בעקבות סכסוך חוצה גבולות

Andersen Consulting מרחיבה את היצע הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם Aesys
חברת Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת Aesys האיטלקית, המחזק את יכולותיה בתחומי הטכנולוגיה והשילוב של מערכות.

ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

בקשה לא להתייחס להודעה שהופצה - Learning Tree International USA, Inc
Learning Tree International USA, Inc מודיעים לנו שעיתונאים וקוראים אחרים צריכים להתעלם ולא להתייחס להודעה לעיתונות שהופצה "Learning Tree International זכתה בחוזה רב-שנתי יחיד לשירותי הדרכה מסחריים של נאט"ו NCIA - IFB-CO-423236" ושפורסמה ב-24 בפברואר 2026, דרך GlobeNewswire.

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולותיה בקנדה עם הוספת משרד עורכי הדין Parlee McLaws
Andersen Global אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקנדה באמצעות שיתוף הפעולה עם Parlee McLaws LLP אשר מוסיפה יכולות משפטיות משלימות לפלטפורמה הקיימת במדינה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI