דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קרן ויינברג בוחרת נאמן חדש
קרן ויינברג בוחרת נאמן חדש
חיים נוי 03/08/19 |  צפיות: 3004
קרן ויינברג בוחרת נאמן חדש נמרוד גור הוא הנאמן הישראלי הראשון בתולדות הקרן

בולטימור, מרילנד, 1 באוגוסט 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

קרן הארי וג'נט ויינברג, אחת מהקרנות הפרטיות הגדולות ביותר בארצות הברית, שמחה להודיע על בחירת הנאמן החדש שלה,  נמרוד גור. מר גור הוא הנאמן הישראלי הראשון בתולדות קרן ויינברג. המינוי שלו אושר פה אחד על ידי חבר הנאמנים ב-29 ביולי 2019. מר גור יתחיל את כהונתו מייד. חבר הנאמנים של הקרן כולל חמישה אנשים מצוינים, שארבעה מהם מונו מאז 2016: השגרירה (בדימוס) פיי הרטוג-לוין שהתחילה את כהונתה במאי 2016, פולה ב. פריטלאו שהתחילה את כהונתה בינואר 2018, גורדון ברלין שהתחיל את כהונתו בינואר 2019 ועכשיו נמרוד גור שזה עתה התחיל את כהונתו. רוברט ט. קלי הבן משמש כיו"ר חבר הנאמנים.

"הבחירה במר גור כנאמן היא שיאו של תהליך שנמשך 13 שנים של העברת מבנה המימשל של הקרן למבנה שמנוהל על ידי נאמנים בלתי תלויים", אמר רוברט ט. קלי הבן, יו"ר חבר הנאמנים של קרן ויינברג. "המינוי של מר גור לא רק משלים את הרכב חבר הנאמנים מבחינת גיוון ג"ג, הוא גם מאשר את המחויבות ארוכת הטווח של הקרן לישראל".

הקרן תחלק מענקים בסכום של 125 מיליון דולר ב-2019, כולל 12 מיליון דולר בישראל, שממוקדים בשלוש עדיפויות: לאפשר לקשישים להזדקן בקהילות שלהם עם עצמאות ואיכות חיים, לעזור לאנשים להשיג עבודות איכותיות ולענות על הצרכים של נשים וילדים בסיכון. ישראל הייתה ותמשיך להיות קהילה עם עדיפות עבור קרן ויינברג. קהילות עם עדיפות הן ערים עם קשר אישי לחיים ולמורשת של הארי ויינברג, וגם ערים שבהם הנאמנים הנוכחיים גרים ומשמשים כמנהיגים. הערים האלה הן בולטימור, מרילנד, שבה נמצא המטה של הקרן, הונולולו, הוואי, שבה הקרן מנהלת תיק נדלן, צפון מזרח פנסילבניה, שיקאגו, סן פרנסיסקו, ניו יורק וקהילות כפריות.

"אני נרגש ולכבוד הוא לי להצטרף לחבר הנאמנים של קרן ויינברג", אמר מר גור. "התרשמתי מאוד מהאיכות של חבר הנאמנים ואנשי המקצוע בקרן. בביקורי האחרון בבולטימור, התרשמתי במיוחד מהמחויבות של הקרן לסייע לאנשים ומשפחות מעוטי הכנסה ומוחלשים בארה"ב וישראל. תהיה זאת זכות לתרום למשימה כל כך משמעותית ומשפיעה".

חמשת הנאמנים של קרן ויינברג אחראים לקביעת המדיניות שמנחה את תוכניות הענקת המענקים וההשקעות של הקרן. מר גור הוא שותף מייסד בהליוס השקעות אנרגיה, קרן ההשקעות הפרטיות הגדולה ביותר בישראל שמתמחה בייצור חשמל מאנרגיות מתחדשות באירופה וישראל.

"נמרוד גור יוסיף עומק רב לוועדת ההשקעות שלנו, והניסיון הנרחב שלו בפילנתרופיה בארצות הברית ובישראל ישלים את אסטרטגיות המענקים של הקרן", אמרה רייצ'ל גרבאו מונרו, הנשיאה והמנכ"לית של קרן ויינברג. "המינוי שלו מדגיש את המחויבות של הקרן להשיג אנשים מוכשרים יוצאי דופן בחבר הנאמנים ובדרג המקצועי. עם המינוי של נמרוד, חבר הנאמנים יכול עכשיו לתת לקרן שנים רבות של מנהיגות חזקה והמשכיות".

לפני הליוס, מר גור היה שותף ב-Precede Technologies, שהשקיעה במגזר הטכנולוגיות הנקיות. הוא מילא תפקידים ניהוליים רבים בחברות טכנולוגיה ותעופה שונות בארה"ב ובישראל, בכללן Model N ("MODN" NYSE), מדסים הדמיה רפואית ו-Banner Aerospace ("BAR" NYSE). בנוסף לפעילות העסקית שלו, מר גור פעיל בארגונים שונים שלא למטרות רווח בארה"ב ובישראל, בכללם הפדרציה של סן פרנסיסקו, אייפאק ובית הספר היומי האוזנר של הקהילה היהודית בפאלו אלטו, קליפורניה. הוא משמש עכשיו כיו"ר עמותת גוונים בשדרות, ישראל, וגם בוועד המנהל של מכון שלום הרטמן. הוא גם חבר בוועדת ההיגוי של The American Jewish Joint Distribution's Lay Leadership Center in Israel.  מר גור שירת שבע שנים בחיל האוויר הישראלי כטייס קרב. יש לו תואר בוגר במדעים בהנדסה מאוניברסיטת תל אביב ו-California Coast, וגם MBA מבית הספר למינהל עסקים של הרווארד. מר גור הוא בוגר של תוכנית המורשת של ווקסנר מסן פרנסיסקו. הוא ואשתו, דורותי גור, הורים לשלושה ילדים.

אודות קרן הארי וג'נט ויינברג

קרן הארי וג'נט ויינברג, אחת מ-50 מקרנות הצדקה הפרטיות הגדולות ביותר בארצות הברית, מוקדשת למילוי הצרכים הבסיסיים של אנשים ומשפחות מוחלשים שחווים עוני. ב-2019 הקרן תעניק מעניקים בסכום של בערך 125 מיליון דולר לארגונים ללא מטרת רווח שמספקים שירותים ישירים בתחומים של דיור, בריאות, משרות, השכלה ושירותים קהילתיים. הקהילות עם עדיפות של הקרן הן בולטימור, שיקאגו, הוואי, העיר ניו יורק, צפון מזרח פנסילבניה, סן פרנסיסקו, וקהילות כפריות (בעיקר אזורים כפריים שקרובים לקהילות עם עדיפות). חבר הנאמנים של הקרן כולל את רוברט ט. קלי הבן, יו"ר חבר הנאמנים, השגרירה (בדימוס) פיי הרטוג-לוין, פולה ב. פריטלאו, גורדון ברלין ונמרוד גור. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.hjweinbergfoundation.org.

צרופה

Megan Franey
The Harry and Jeanette Weinberg Foundation
4102944366
[email protected]
 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
U.S. Polo Assn. הציגה את חנות הדגל הגלובלית שלה ביעד מוביל במיאמי
חגיגה סוחפת סימנה את הפתיחה, שהביאה ספורט וסטייל ל- Bayside Marketplace

GA-ASI השלימה את ניסויי הטיסה 'טיסה לתוך אזור קרח ידוע' של MQ-9B
המובילה העולמית בשוק ה-RPA מאשרת את MQ-9B עבור FIKI

קובנטרי מדורגת ראשונה בדו"ח טבלת ליגת המסחר בביטוחי חיים לשנת 2025
Coventry מובילה את השוק המשני במספר הפוליסות, בערך הנקוב ובסכום הכולל ששולם לבעלי הפוליסות, ומחזקת את מעמדה כקונה הפעילה והעקבית ביותר בתעשייה

ה-WRD 3.0 של WeRide עושה היסטוריה כאלוף היחיד ארבע פעמים בתחרות הנהיגה החכמה העירונית של סין.
בסבב ווהו של תחרות הנהיגה העירונית החכמה השנייה של סין, שאורגנה על ידי D1EV, פלטפורמת מדיה מובילה בתחום הרכב החשמלי והחכם, ה-Chery Exeed Sterra ET – המצוידת בפתרון ADAS (מערכת סיוע לנהג מתקדמת) מקצה לקצה, שפותח במשותף על ידי WeRide ו-Bosch – זכתה במקום הראשון בהפרש של יותר מ-10 נקודות, כאשר Horizon Robotics ו-XPeng תפסו את המקומות השני והשלישי.

Datavault AI עולה לאוויר עם אתרי המעבדים הגרפיים בקצה הראשונים, בניו יורק ובפילדלפיה
Datavault AI עולה לאוויר עם אתרי המעבדים הגרפיים בקצה הראשונים, בניו יורק ובפילדלפיה; מערך בשווי 1.44-1.92 מיליארד דולר שמוכן למחשוב קוונטי יגיע ליותר מ-100 ערים בארצות הברית עד סוף 2026 המערך, המכיל 48,000 מעבדים גרפיים, נבנה על פלטפורמת הקצה העמידה עבור מחשוב קוונטית SanQtum AI של Available Infrastructure, ומתמקד בארגונים המתמודדים עם זמני אספקה ​​ארוכים יותר למעבדים גרפיים - עם יצירת אסימונים מובנית באמצעות DataValue®, DataScore® ו-Information Data Exchange® (IDE®)

Andersen Consulting מוסיפה את חברת Nuvolar לשיתוף פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את פלטפורמת ההמרה הדיגיטלית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Nuvolar, חברת ייעוץ טכנולוגי המתמחה בפיתוח תוכנה מבוססת ענן ובהטמעות מתקדמות של Salesforce.

Multi-Color Corporation מודיעה על אישור תוכנית ארגון מחדש
החברה מצפה לצאת מהליך צ’פטר 11 המובנה מראש בשבועות הקרובים, עם מאזן פחות ממונף באופן משמעותי, הכולל הפחתה של כ-3.8 מיליארד דולר בחוב הממומן הקיים

טקס פרסי יפן לשנת 2026 נערך בנוכחות הקיסר והקיסרית של יפן
הזוכים: פרופ' סינטיה דוורק, ד"ר לאלקטרוניקה, מידע ותקשורת, פרופ' שיזואו אקירה ופרופ' זיג’יאן "ג’יימס" צ’ן בתחום מדעי החיים

KnowBe4 מאבטחת את כוח האדם ואת כוח סוכני הבינה המלאכותית עם Agent Risk Manager
KnowBe4 פותרת את פרדוקס הסוכנים הקריטי: להעניק לסוכני בינה מלאכותית מספיק סמכות להיות פרודוקטיביים אך לא הרסניים; ההשקה מתואמת עם "יום ניהול הזהויות"

CGTN: כיצד סין וספרד מעמיקות את הקשרים על רקע אי ודאות עולמית
CGTN בוחנת את ביקורו של ראש ממשלת ספרד פדרו סאנצ'ז בסין, תוך הדגשת תפקידם של חילופי דברים ברמה גבוהה כגורם מפתח בחיזוק יחסי סין-ספרד על רקע אי ודאות עולמית. היא בוחנת במאמר את הרחבת שיתוף הפעולה הכלכלי ואת המחויבויות המשותפות לרב-צדדיות, שרשראות אספקה ​​גלובליות יציבות ושיתוף פעולה פתוח, שממקם את היחסים ככוח מייצב בסביבה בינלאומית מקוטעת יותר ויותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI