דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ניוסטאר: מספר התקפות ה-DDoS "מתחת לרדאר" גדל ב-158 אחוז ברבעון השני של 2019 לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת
ניוסטאר: מספר התקפות ה-DDoS "מתחת לרדאר" גדל ב-158 אחוז ברבעון השני של 2019 לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת
חיים נוי 14/08/19 |  צפיות: 2986

ניוסטאר: מספר התקפות ה-DDoS "מתחת לרדאר" גדל ב-158 אחוז ברבעון השני של 2019 לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת

מחקר של ניוסטאר על המגמות האחרונות מגלה את הפנים המשתנים של התקפות DDoS, כולל גודל, אופי ומשך

לונדון, 14 באוגוסט 2019, (BUSINESS WIRE):

התקפות מניעת שירות מבוזרות (DDoS) בקנה מידה קטן הופכות יותר תכופות ומתוחכמות, לפי מחקר חדש של מרכז המבצעים של האבטחה (SOC) של Neustar. דוח האיומים והמגמות בסייבר ברבעון השני של 2019 שפורסם היום מגלה שבין אפריל ויוני השנה, יותר מ-75 אחוז מכל ההתקפות שניוסטאר הפחיתה היו 5 גיגה-ביט בשנייה (Gbps) או פחות, ואילו התקפות גדולות -- אלה של 100 Gbps ויותר -- קטנו ב-64 אחוז.

במבט ראשון, נראה שיש דפוס בהתפתחות של התקפות DDoS על ארגונים. המספר הכולל של ההתקפות ברבעון השני של 2019 לעומת השנה הקודמת גדל ב-133 אחוז, ולמרות הירידה לעומת הגידול של 200% ברבעון הקודם, זה עדיין גבוה. אבל כשעוברים מניתוח של מספר ההתקפות למבנה שלהן, רואים כמה שינויים מעניינים, לדברי ניוסטאר.

קטנות וחשאיות

התקפות DDoS נחשבות מזמן לאיומים מכריעים וקשורות באופן מסורתי עם קצבי תעבורה גבוהים. התקפות כאלה ממשיכות להתרחש, אבל חדירות יותר קטנות וממוקדות בקפידה רבה יותר גדלות בכמות, העוצמה והמשך שלהן. ההתקפות האלה לא מנסות להביא את חיבור הרשת לרוויה -- ולמשוך תוך כדי כך תשומת לב -- אלא להגריע או להשבית תשתית ספציפית בתוך המטרה. החדירות בנפח נמוך יותר האלה יכולות לאפשר לתוקף להיכנס ולצאת מבלי שיבחינו בו, או לאפשר להתקפה להימשך זמן רב מבלי שיבחינו בה. למעשה, המשך הארוך ביותר של התקפה יחידה ברבעון השני היה קרוב ליומיים.

ההתקפות הקטנות האלה מהוות איום גדול, כי הן מתחת לסף הטיפוסי שארגונים עם אסטרטגיית הפחתת DDoS של "לגלות ולהתריע" עשויים להגדיר. תוקף יכול לכן לפגוע במטרות שנעות מתשתית ועד לשרתים ספציפיים ללא עונש יחסית.

המצב נעשה יותר מטריד כשמביאים בחשבון את היכולת של ארגון לזהות איומים כאלה כשהם התבצעו. כשנשאלו מה הסבירות שיבחינו בהתקפות הקטנות שהכי נפוצות היום, אחוז מדהים - 72- ממנהלי התפעול, מנהלי מערכות המידע ומנהלי האבטחה ממועצת האבטחה הבינ"ל של ניוסטאר (NISC) ענו שהסבירות מאוד נמוכה, נמוכה או גבוהה במקצת. 28 האחוזים הנותרים של המשיבים חשו שמאוד סביר שיבחינו בהתקפות מניעת שירות מבוזרות בקנה מידה קטן.

"העלייה במספר התקפות ה-DDoS הקטנות עוברת מתחת לרדאר, ועכשיו זה הזמן שארגונים יתקינו שירות הפחתת DDoS "שפועל כל הזמן" שמנטר כל הזמן את התעבורה כדי להבטיח שאיומים מכל גודל מזוהים, מטופלים ומפוזרים", אמר רודני ג'ופי, סגן נשיא בכיר, טכנולוג בכיר ועמית בניוסטאר.

עכשיו, כשרוב ההתקפות כיום מכוונות לשירותים, שערים ויישומים ספציפיים - ולכן צריך פחות תעבורה כדי לשתק אותם - רמה גבוהה יותר של הבנה מצד עסקים חיונית כדי לקבוע את ההגנה שהם צריכים. השלב הראשון של זה הוא לקבוע מה בעל ערך, לא מה פגיע. אחת הדרכים הטובות להפריד בין פגיעות וערך היא ליצור "רשימת סיכונים" שמתחילה מבפנים ומתמקדת בנכסים העסקיים הכי קריטיים שלכם", הוסיף ג'ופי.

עותק חינם של דוח האיומים והמגמות בסייבר ברבעון השני של 2019 של ניוסטאר אפשר להשיג כאן.

אודות ניוסטאר בע"מ

ניוסטאר בע"מ היא ספקית שירותי מידע גלובלית מובילה שמניעה את העולם המחובר קדימה באמצעות יישוב זהויות אמין. בהיותה חברה שבנויה על בסיס של עיצוב לפרטיות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על ניוסטאר שתעזור לפתח ולהנחות את העסק שלהם ולהגן עליו באמצעות ההבנה הכי מלאה איך לחבר אנשים, מקומות ודברים. מערכת הזהויות הייחודית, המדויקת ובזמן אמת של ניוסטאר, שמאומתת כל הזמן באמצעות מיליארדי טרנזקציות, מאפשרת ללקוחותינו לקבל החלטות קריטיות בכל הצרכים הארגוניים שלהם. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.home.neustar.

אנשי קשר

Hotwire for Neustar
Jenny Morris
[email protected]
02076082500

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI