דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ניוסטאר: מספר התקפות ה-DDoS "מתחת לרדאר" גדל ב-158 אחוז ברבעון השני של 2019 לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת
ניוסטאר: מספר התקפות ה-DDoS "מתחת לרדאר" גדל ב-158 אחוז ברבעון השני של 2019 לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת
חיים נוי 14/08/19 |  צפיות: 2567

ניוסטאר: מספר התקפות ה-DDoS "מתחת לרדאר" גדל ב-158 אחוז ברבעון השני של 2019 לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת

מחקר של ניוסטאר על המגמות האחרונות מגלה את הפנים המשתנים של התקפות DDoS, כולל גודל, אופי ומשך

לונדון, 14 באוגוסט 2019, (BUSINESS WIRE):

התקפות מניעת שירות מבוזרות (DDoS) בקנה מידה קטן הופכות יותר תכופות ומתוחכמות, לפי מחקר חדש של מרכז המבצעים של האבטחה (SOC) של Neustar. דוח האיומים והמגמות בסייבר ברבעון השני של 2019 שפורסם היום מגלה שבין אפריל ויוני השנה, יותר מ-75 אחוז מכל ההתקפות שניוסטאר הפחיתה היו 5 גיגה-ביט בשנייה (Gbps) או פחות, ואילו התקפות גדולות -- אלה של 100 Gbps ויותר -- קטנו ב-64 אחוז.

במבט ראשון, נראה שיש דפוס בהתפתחות של התקפות DDoS על ארגונים. המספר הכולל של ההתקפות ברבעון השני של 2019 לעומת השנה הקודמת גדל ב-133 אחוז, ולמרות הירידה לעומת הגידול של 200% ברבעון הקודם, זה עדיין גבוה. אבל כשעוברים מניתוח של מספר ההתקפות למבנה שלהן, רואים כמה שינויים מעניינים, לדברי ניוסטאר.

קטנות וחשאיות

התקפות DDoS נחשבות מזמן לאיומים מכריעים וקשורות באופן מסורתי עם קצבי תעבורה גבוהים. התקפות כאלה ממשיכות להתרחש, אבל חדירות יותר קטנות וממוקדות בקפידה רבה יותר גדלות בכמות, העוצמה והמשך שלהן. ההתקפות האלה לא מנסות להביא את חיבור הרשת לרוויה -- ולמשוך תוך כדי כך תשומת לב -- אלא להגריע או להשבית תשתית ספציפית בתוך המטרה. החדירות בנפח נמוך יותר האלה יכולות לאפשר לתוקף להיכנס ולצאת מבלי שיבחינו בו, או לאפשר להתקפה להימשך זמן רב מבלי שיבחינו בה. למעשה, המשך הארוך ביותר של התקפה יחידה ברבעון השני היה קרוב ליומיים.

ההתקפות הקטנות האלה מהוות איום גדול, כי הן מתחת לסף הטיפוסי שארגונים עם אסטרטגיית הפחתת DDoS של "לגלות ולהתריע" עשויים להגדיר. תוקף יכול לכן לפגוע במטרות שנעות מתשתית ועד לשרתים ספציפיים ללא עונש יחסית.

המצב נעשה יותר מטריד כשמביאים בחשבון את היכולת של ארגון לזהות איומים כאלה כשהם התבצעו. כשנשאלו מה הסבירות שיבחינו בהתקפות הקטנות שהכי נפוצות היום, אחוז מדהים - 72- ממנהלי התפעול, מנהלי מערכות המידע ומנהלי האבטחה ממועצת האבטחה הבינ"ל של ניוסטאר (NISC) ענו שהסבירות מאוד נמוכה, נמוכה או גבוהה במקצת. 28 האחוזים הנותרים של המשיבים חשו שמאוד סביר שיבחינו בהתקפות מניעת שירות מבוזרות בקנה מידה קטן.

"העלייה במספר התקפות ה-DDoS הקטנות עוברת מתחת לרדאר, ועכשיו זה הזמן שארגונים יתקינו שירות הפחתת DDoS "שפועל כל הזמן" שמנטר כל הזמן את התעבורה כדי להבטיח שאיומים מכל גודל מזוהים, מטופלים ומפוזרים", אמר רודני ג'ופי, סגן נשיא בכיר, טכנולוג בכיר ועמית בניוסטאר.

עכשיו, כשרוב ההתקפות כיום מכוונות לשירותים, שערים ויישומים ספציפיים - ולכן צריך פחות תעבורה כדי לשתק אותם - רמה גבוהה יותר של הבנה מצד עסקים חיונית כדי לקבוע את ההגנה שהם צריכים. השלב הראשון של זה הוא לקבוע מה בעל ערך, לא מה פגיע. אחת הדרכים הטובות להפריד בין פגיעות וערך היא ליצור "רשימת סיכונים" שמתחילה מבפנים ומתמקדת בנכסים העסקיים הכי קריטיים שלכם", הוסיף ג'ופי.

עותק חינם של דוח האיומים והמגמות בסייבר ברבעון השני של 2019 של ניוסטאר אפשר להשיג כאן.

אודות ניוסטאר בע"מ

ניוסטאר בע"מ היא ספקית שירותי מידע גלובלית מובילה שמניעה את העולם המחובר קדימה באמצעות יישוב זהויות אמין. בהיותה חברה שבנויה על בסיס של עיצוב לפרטיות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על ניוסטאר שתעזור לפתח ולהנחות את העסק שלהם ולהגן עליו באמצעות ההבנה הכי מלאה איך לחבר אנשים, מקומות ודברים. מערכת הזהויות הייחודית, המדויקת ובזמן אמת של ניוסטאר, שמאומתת כל הזמן באמצעות מיליארדי טרנזקציות, מאפשרת ללקוחותינו לקבל החלטות קריטיות בכל הצרכים הארגוניים שלהם. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.home.neustar.

אנשי קשר

Hotwire for Neustar
Jenny Morris
[email protected]
02076082500

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חברת TII מאבו דאבי משיקה את Falcon-H1 Arabic, ובכך קובעת את מודל הבינה המלאכותית הערבית המוביל בעולם.
המודלים, המבוססים על ארכיטקטורה היברידית חדשה, מאפשרים דיוק גבוה עם היקף מצומצם יותר של פרמטרים ההשקה נותנת דגש על המגמה של איחוד האמירויות - להתחרות בגורמים המובילים את תחום ה-AI ברחבי העולם עם מודלי שפה בעלי ביצועים חזקים

GDU משיקה את UAV-P300, הרחפן הראשון בעולם עם יכולות חדירת ערפל אופטיות ואלקטרוניות המונעות על ידי בינה מלאכותית
ה-UAV-P300 הוא פלטפורמת רחפנים ארגונית המופעלת על ידי בינה מלאכותית, שנבנתה להדמיה ברורה בערפל, פעילות אמינה ביום-לילה וטיסה אוטונומית בטוחה בסביבות מורכבות.

דו"ח Block Scholes מדגיש את הצמיחה של אסימוני מניות, תוך שהוא מציין את Bitget כאחד המנועים הראשיים של השוק
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הוצגה בדו"ח שפורסם לאחרונה בידי Block Scholes, חברת אנליטיקה ומחקר נכסים דיגיטליים מובילה, ובוחן את הצמיחה המהירה של אסימוני מניות ואת התפקיד המתפתח של הבורסות בגישור בין שווקים מסורתיים לשווקי בלוקצ'יין.

Bitget פותחת את המסחר ב-TradFi לכל המשתמשים לאחר ביקוש שובר שיאים לגרסת בטא
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פתחה רשמית את חבילת המסחר TradFi שלה לכל המשתמשים, לאחר גרסת בטא פרטית שמשכה עניין רב והציגה פעילות מסחר יוצאת דופן על פני זהב, פורקס ונכסי מאקרו גלובליים.

GDU משיקה את UAV-P300, הרחפן הראשון בעולם עם יכולות חדירת ערפל אופטיות ואלקטרוניות
GDU משיקה את UAV-P300, הרחפן הראשון בעולם עם יכולות חדירת ערפל אופטיות ואלקטרוניות המונעות על ידי בינה מלאכותית ה-UAV-P300 הוא פלטפורמת רחפנים ארגונית המופעלת על ידי בינה מלאכותית, שנבנתה להדמיה ברורה בערפל, פעילות אמינה ביום-לילה וטיסה אוטונומית בטוחה בסביבות מורכבות.

המכון לחדשנות טכנולוגית TII משיק את Falcon Reasoning: מודל הבינה המלאכותית 7B הטוב ביותר בעולם, שמתעלה גם על מודלים גדולים יותר
· Falcon H1R 7B משלב יכולות חשיבה מתקדמות במודל קומפקטי של 7 מיליארד פרמטרים המותאם למהירות ויעילות · מודל הבינה המלאכותית החדש של TII מתעלה על מתחרים גדולים יותר כמו מיקרוסופט, ‏Alibaba ו-NVIDIA באמות מידה מרכזיות

Datavault AI ו- Dream Bowlיקבעו רף חדש בחדשנות ספורטיבית עם מפגש החתימות הראשון בעולם עם אסימונים
Datavault AI ו- Dream Bowlיקבעו רף חדש בחדשנות ספורטיבית עם מפגש החתימות הראשון בעולם עם אסימונים, בהשתתפות כוכבי NFL נוכחיים ועתידיים - בשידור חי ב- ESPN+ 30 שחקני NFL לשעבר מקבוצות NFL שונות יחתמו במקום על עד 3,000 פריטי מזכרות ממשחק החלומות, כגון קסדות, כדורי רגל, חולצות וחתימות אמיתיות של Notable Live.

חדשות למשקיעים ב-CRMT: אם סבלתם הפסדים בחברת America’s Car-Mart, Inc. (נאסד"ק: CRMT), אתם מוזמנים ליצור קשר
חדשות למשקיעים ב-CRMT: אם סבלתם הפסדים בחברת America’s Car-Mart, Inc. (נאסד"ק: CRMT), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם.

ביטג'ט סגרה את נובמבר עם נפח חוזים עתידיים של יותר מ-10 מיליארד דולר
ביטג'ט סגרה את נובמבר עם נפח חוזים עתידיים של יותר מ-10 מיליארד דולר ועתודות של 34 אלף Bitcoin, כאשר המומנטום של UEX מואץ

סלובניה מקבלת בברכה את החורף עם ענפי ספורט שלג מורחבים, מסלולים נורדיים והרפתקאות בחיק הטבע
עם בוא החורף, לשכת התיירות הסלובנית מדגישה עונת ספורט חורף עשירה ומגוונת, החורגת הרבה מעבר לסקי אלפיני מסורתי. עם תשתית אתרי נופש משודרגת, חוויה נורדית אחודה ומגוון רחב של פעילויות בטבע, סלובניה ממצבת את עצמה כאחד מיעדי החורף הדינמיים ביותר באירופה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI