דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת למדינה ה-15 באפריקה
אנדרסן גלובל מתרחבת למדינה ה-15 באפריקה
חיים נוי 30/08/19 |  צפיות: 2955

אנדרסן גלובל מתרחבת למדינה ה-15 באפריקה

סן פרנסיסקו, 29 באוגוסט 2019, (BUSINESS WIRE):

בציינה אבן דרך בהתרחבות שלה לאפריקה, אנדרסן גלובל הודיעה היום על התקשרותה בהסכם לשיתוף פעולה עם ATax Advisors Limited (ATax), חברת מס וייעוץ מובילה במאוריציוס, המדינה ה-15 באפריקה שבה יש עכשיו לארגון הגלובלי נוכחות.

ATax, שנמצאת במדינת האי המזרח אפריקנית מאוריציוס, מספקת ללקוחות מגוון של שירותי חשבונאות, מס, משכורות, מיקור חוץ וייעוץ עסקי ב-15 השנים האחרונות. החברה משרתת לקוחות בינ"ל עם צרכים ברחבי העולם עם מומחיות ספציפית במן שירות ללקוחות אפריקנים ואסיאתיים, כי מדינת מאוריציוס מוכרת לכל כשער להודו ואסיה וגם לאפריקה.

לבן לים, אחד המייסדים של ATax, ולצוות שלו יש ניסיון ענפי רב בתחום רחב של ענפי תעשייה, כולל ייצור וביגוד טקסטיל, בנייה ושיפוץ של נדלן, רפואה ותרופות, רכב וחלקי חילוף לרכב, חקלאות וחוואות, סיטונאות וקמעונאות של מוצרי צריכה, אירוח ותיירות, חינוך, מיקור חוץ של תהליכים עסקיים, עמילות מכס ושילוח מטענים, תכשיטים, הימורים, מסעדות, קמעונאות וניהול אירועים. לצוות במאוריציוס יש ניסיון נרחב בתכנוני מס חוצי גבולות. ATax גם חברה במוסד לראיית חשבון של מאוריציוס.

"השקענו זמן רב והרבה מאמצים ליצור עסק עם התמקדות במתן שירות הטוב מסוגו והתייחסות ללקוחות כאילו הם בני משפחה שלנו. בגלל הערכים הפשוטים וההשתדלות האלה, הצלחנו לגדול בגודל ובמוניטין", אמר בן. "אנחנו מצפים לשלב הבא הזה של החברה שלנו ולעבודה המשותפת עם קבוצה של עמיתים שחושבים כמונו ברחבי העולם".

"אנשי המקצוע של ATax הם צוות מהמעלה הראשונה במאוריציוס ויש הזדמנויות רבות באמצעות שיתוף הפעולה הזה. לבן יש שורשים במשפחת אנדרסן, ובגלל זה ערכים כמו שקיפות, יעילות ואחריות מוטבעים עמוק", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של Andersen Tax LLC. "התנופה שלנו באזור גדלה, והטובים ביותר יהיו העוגן שלנו בשוק החשוב בזה באפריקה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-148 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון לתביעה ייצוגית לניירות ערך נגד GPK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית לניירות ערך נגד GPK: רוזן, חברה ותיקה, מעודדת משקיעים בחברת Graphic Packaging Holding עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-6 ביולי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – GPK

OPPOLIA משיקה מפעל מבוסס-בינה מלאכותית להרחבת הפריסה הגלובלית
OPPOLIA Home, חברת בת של OPPEIN Home Group Inc - יצרנית ארונות בהתאמה אישית מובילה בעולם, השיקה רשמית את מתקן הייצור החכם החדשני שלה, המשלב עיבוד אוטומטי מתקדם וטכנולוגיות מבוססות בינה מלאכותית.

תכירו את Circeus: חברת האחזקות המבוססת על בינה מלאכותית והכרזה על מימון הון חדש
הקבוצה שעומדת מאחורי Shop Circle משיקה את Circeus כמותג חברת האחזקות שלה, מגובה בהשקעה חדשה של הון עצמי מבנק חברות פיננסיות ואסטרטגיות EBRD. Shop Circle ממשיכה לשמש כחטיבת תוכנת הקמעונאות והמסחר של הקבוצה. ההשקעה תאיץ את פריסת הבינה המלאכותית בכל תיק ההשקעות ותממן את המשך הרכישה של עסקי התוכנה המניעים את הכלכלה היומיומית.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CHX
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CHX: רוזן, יועץ למשקיעים ידוע, מעודד משקיעים ב- ChampionX Corporation עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך - CHX

מחר המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד POET
מחר המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד POET: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב- POET Technologies Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי הפירמה – POET

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHREESIA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Phreesia, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להשיג ייעוץ
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHREESIA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Phreesia, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך - PHR

Andersen Consulting מצרפת את House of Code לחיזוק פתרונות הטכנולוגיה והנתונים שלה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הטרנספורמציה הטכנולוגית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם House of Code, חברה גלובלית שמרכזה בארה"ב, המתמחה בפלטפורמות מבוססות נתונים, אוטומציה ופתרונות בינה מלאכותית מבוססי סוכנים.

סינבד מנטורינג האוסטרית זכתה בפרס הקהילה הגלובלית F1® Allwyn - גייסה 100,000 אירו למאבק באי שוויון בחינוך
חברת Sindbad Mentoring זכתה היום בפרס הקהילה הגלובלית F1® Allwyn במירוץ הגרנד פרי האוסטרי FORMULA 1® LENOVO 2026.

סלובניה חוגגת 74 מסעדות מוכרות על ידי מישלן בשנת 2026: הישה פרנקו שומרת על שלושה כוכבים
מדריך מישלן סלובניה לשנת 2026 מציג 74 מסעדות, שתיים יותר מאשר בשנה שעברה. סלובניה מתגאה כעת בסך הכל ב-13 כוכבי מישלן, אחד יותר מאשר בשנת 2025.

מיטיגה משיקה את Agentic Runtime Security לתשתיות מודרניות
EDR מגן על נקודת הקצה. Mitiga מגנה על כל השאר בענן, בשירותי SaaS, בזהויות, בבינה מלאכותית ובשירותי צד שלישי — משבשת ועוצרת מתקפות עוד לפני שהן מגיעות לעסק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI