דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת למדינה ה-15 באפריקה
אנדרסן גלובל מתרחבת למדינה ה-15 באפריקה
חיים נוי 30/08/19 |  צפיות: 2667

אנדרסן גלובל מתרחבת למדינה ה-15 באפריקה

סן פרנסיסקו, 29 באוגוסט 2019, (BUSINESS WIRE):

בציינה אבן דרך בהתרחבות שלה לאפריקה, אנדרסן גלובל הודיעה היום על התקשרותה בהסכם לשיתוף פעולה עם ATax Advisors Limited (ATax), חברת מס וייעוץ מובילה במאוריציוס, המדינה ה-15 באפריקה שבה יש עכשיו לארגון הגלובלי נוכחות.

ATax, שנמצאת במדינת האי המזרח אפריקנית מאוריציוס, מספקת ללקוחות מגוון של שירותי חשבונאות, מס, משכורות, מיקור חוץ וייעוץ עסקי ב-15 השנים האחרונות. החברה משרתת לקוחות בינ"ל עם צרכים ברחבי העולם עם מומחיות ספציפית במן שירות ללקוחות אפריקנים ואסיאתיים, כי מדינת מאוריציוס מוכרת לכל כשער להודו ואסיה וגם לאפריקה.

לבן לים, אחד המייסדים של ATax, ולצוות שלו יש ניסיון ענפי רב בתחום רחב של ענפי תעשייה, כולל ייצור וביגוד טקסטיל, בנייה ושיפוץ של נדלן, רפואה ותרופות, רכב וחלקי חילוף לרכב, חקלאות וחוואות, סיטונאות וקמעונאות של מוצרי צריכה, אירוח ותיירות, חינוך, מיקור חוץ של תהליכים עסקיים, עמילות מכס ושילוח מטענים, תכשיטים, הימורים, מסעדות, קמעונאות וניהול אירועים. לצוות במאוריציוס יש ניסיון נרחב בתכנוני מס חוצי גבולות. ATax גם חברה במוסד לראיית חשבון של מאוריציוס.

"השקענו זמן רב והרבה מאמצים ליצור עסק עם התמקדות במתן שירות הטוב מסוגו והתייחסות ללקוחות כאילו הם בני משפחה שלנו. בגלל הערכים הפשוטים וההשתדלות האלה, הצלחנו לגדול בגודל ובמוניטין", אמר בן. "אנחנו מצפים לשלב הבא הזה של החברה שלנו ולעבודה המשותפת עם קבוצה של עמיתים שחושבים כמונו ברחבי העולם".

"אנשי המקצוע של ATax הם צוות מהמעלה הראשונה במאוריציוס ויש הזדמנויות רבות באמצעות שיתוף הפעולה הזה. לבן יש שורשים במשפחת אנדרסן, ובגלל זה ערכים כמו שקיפות, יעילות ואחריות מוטבעים עמוק", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של Andersen Tax LLC. "התנופה שלנו באזור גדלה, והטובים ביותר יהיו העוגן שלנו בשוק החשוב בזה באפריקה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-148 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מרחיבה את שירותיה באמצעות LBC
חברת Andersen Consulting מחזקת את יכולותיה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם LBC, חברה בינלאומית שבסיסה בפורטוגל, הידועה בגישה המשלבת אופטימיזציה עסקית, טרנספורמציה דיגיטלית ופיתוח הון אנושי, תוך שילוב יצירתיות ואתיקה אנושית עם בינה מלאכותית להאצת יצירת ערך.

1X מודיעה על שותפות אסטרטגית שתספק עד 10,000 רובוטים הומנואידים לפורטפוליו הגלובלי של EQT
1X, חברת הבינה המלאכותית והרובוטיקה שמאחורי NEO, הרובוט ההומנואידי הראשון המוכן למסירה, הודיעה היום על שותפות אסטרטגית עם EQT, אחת מקרנות ההשקעות הפרטיות הגדולות בעולם, המשקיעה ב-1X דרך EQT Ventures.

מתג 2X של Xsight Labs מאפשר ללוויינים מהדור הבא של Starlink לספק קישוריות במהירות ג'יגה-ביט
שבב בעל רוחב פס גבוה וצריכת חשמל נמוכה במיוחד, המשמש בלווייני Starlink V3 ובמערכות תקשורת מתקדמות מהדור הבא

Axi: קריפטוגרפיה כמרכיב אסטרטגי בפורטפוליו עבור סוחרים ומשקיעים ב-2026
בעת שהשווקים הפיננסים העולמיים מתפתחים, Axi טוענת כי מטבעות קריפטוגרפיים - הנגישים דרך הפלטפורמה שלה ומגוון הולך וגדל של חוזים עתידיים תמידיים (Perps) קריפטוגרפיים - ראויים למקום משמעותי בתכנון תיקי השקעות מגוונים ל-2026.

12BET חוגגת 18 שנים של כנות, יושרה ומשחקיות אחראית
12BET, שמעצבת את נוף המשחקים המקוונים מאז 2007, חוגגת בגאווה 18 שנה להיווסדה, והיא מציינת כמעט שני עשורים של מסירות כנה לאמון, יושרה וקשרים משמעותיים עם שחקנים ברחבי העולם.

Patton זכתה בפרס חדשנות ברמה זהב
Cabling Installation & Maintenance הכירה ב-CopperLink® CL-SFP Ethernet Extender של Patton כאחד ממוצרי הכבילה המובנית הנכללים ברשימת מוצרי טכנולוגיית הכבלים והתקשורת החדשניים ביותר ב-2025

קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית
ב-8 בספטמבר 2025 התכנסה קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן DSRB לפגישה ברמה גבוהה בעיר לונדון, בהשתתפות נציגים מ-37 מדינות, כולל כל חברות ה-G7, לצד נציבות האיחוד האירופי, נאט"ו, הפרלמנט האירופי, בנקים גלובליים וסוכנויות דירוג, כדי לדון ב-DSRB

אנדרסן גלובל מחזקת את יכולותיה המשפטיות עם הצטרפותה של ישות חברה ברזילאית
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה המשפטית שלה בברזיל עם הצטרפותה של Lotti e Araújo כישות חברה, ומחזקת את יכולות הארגון באמריקה הלטינית.

CSG Xponent זוכה להכרה מהאנליסטים המובילים ומהתעשייה עבור ניהול מסע הלקוח ויכולות האנליטיקה
הערכות עצמאיות מצד QKS Group, FinTech Futures ו‑CMP Research מאשרות את CSG Xponent כמניעה של אורקסטרציה ואנליטיקה בזמן אמת של מסע הלקוח

אבו דאבי משיקה את FIDA Cluster לעיצוב הדור הבא של פתרונות פיננסיים והשקעות
אבו דאבי השיקה את אשכול הפינטק, הביטוח, הנכסים הדיגיטליים והחלופיים (FIDA) במטרה להאיץ את פיתוח פתרונות פיננסיים והשקעות מהדור הבא ולהרחיב את תפקיד האמירות כמרכז הון עולמי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI