דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Andersen Tax היא עכשיו אנדרסן
Andersen Tax היא עכשיו אנדרסן
חיים נוי |  04/09/19 |  צפיות: 3408

Andersen Tax היא עכשיו אנדרסן

סן פרנסיסקו, 3 בספטמבר 2019, (BUSINESS WIRE): בהיותה קשובה למורשת ולערכים של השם אנדרסן, Andersen Tax, אחת מחברות המס העצמאיות הגדולות ביותר במדינה, תפעל עכשיו במסגרת המותג "אנדרסן".

השם אנדרסן משקף את תכולת השירותים המלאה שזמינה ללקוחות בארה"ב ובעולם. Andersen Tax הוקמה ב-2002 כחברת מס בלבד שהתמקדה בלקוחות פרטיים. כיום החברה משרתת כמה מהחברות הגדולות ביותר בעולם ומספקת לא רק שירותי מס אלא גם הערכת שווי, תמחור העברות ומחוץ לארה"ב חבילה מלאה של שירותי מס ושירותים משפטיים משולבים.

בדיוק לפני חמש שנים, החברה אימצה את השם Andersen Tax , שם ששיקף בצורה הטובה ביותר את התרבות והערכים שלה. השם נבחר בזמנו כדי להדגיש את העצמאות של החברה, ולהבהיר שביקורת אינה (ולעולם לא תהיה) חלק מהיצע השירותים הגלובלי.

"כשאימצנו את השם Andersen Tax ב-2014, עשינו מהלך שרבים חשבו שהוא מאוד נועז, אבל ידענו שזה השם שהגדיר באופן הטוב ביותר את התרבות שלנו: הלקוחות תחילה, אחריות, שקיפות ופתרונות הטובים מסוגם", אמר המנכ"ל של אנדרסן והיו"ר של אנדרסן גלובל מרק וורסאץ. "המעבר שלנו למותג אנדרסן מציין את מה שהצלחנו להשיג בחמש השנים האחרונות - ורק התחלנו. השם אנדרסן משקף באופן הטוב ביותר את ההיסטוריה שלנו, הערכים שלנו והחזון שלנו לעתיד, ומקיף באופן יותר מלא את כל מה שהארגון שלנו מייצג וגם את היכולת שלנו לשרת לקוחות באופן חלק ברחבי העולם".

החברה צמחה במידה עצומה מאז אימוץ השם Andersen Tax ב-2014. באותה עת הייתה לחברה יכולת לטפל בצרכים של לקוחות ב-26 מקומות באמצעות החברות החברות של אנדרסן גלובל, האיגוד הבינ"ל של חברות חברות שהקימה. הרוחב הזה גדל עכשיו ליותר מ-57 מדינות ויותר מ-148 מקומות בכל העולם באמצעות החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל.

בנוסף להצעת שירותי מס, החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל גם מציעות שירותים משפטיים ב-49 מדינות בעולם, ומספקות ללקוחות פתרונות הטובים מסוגם כדי לתת מענה לצורכי המס והצרכים המשפטיים שלהם באופן עצמאי ויעיל ברחבי העולם.

"גם החברות החברות ברחבי העולם ימותגו מחדש לשם אנדרסן בשנים הקרובות, כשהמטרה הסופית היא שיהיה מותג גלובלי אחד -- חברה אחת שבה לקוחות מכל העולם יקבלו את שירותי המס הכי טובים ומקיפים שיסופקו על ידי עובדים מיומנים עם אמות המידה הגבוהות ביותר. כולנו שותפים לאותם ערכים וחזון וזה רק הולם שזה גם משתקף בשם שלנו", הוסיף מרק.

Andersen היא החברה המייסדת של Andersen Global, איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. ל-Andersen Global, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם, יותר מ-600 שותפים גלובליים ונוכחות ביותר מ-148 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
EarthDaily זכתה בהזמנה בהיקף של 3 מיליון דולר מנאס"א כדי לקדם שילוב תצפיות מסחריות על כדור הארץ עם Landsat
נאס"א ו-USGS ישוו את נתוני EarthDaily Constellation עם התצפיות של Landsat ויעריכו את הפוטנציאל שלה לתמוך במוצרים מוכנים לבינה מלאכותית ובארכיטקטורות משימה היברידיות ועתידיות למגזר הממשלתי והמסחרי

RAAAM Memory Technologies ממנה את הונג האו, לשעבר בכיר באינטל ובסמסונג פאונדורי, ליועץ אסטרטגי
RAAAM Memory Technologies, חברת סטארט-אפ המפתחת טכנולוגיית זיכרון על שבב בצפיפות גבוהה במיוחד ובצריכת חשמל נמוכה, הודיעה על מינויו של הונג האו, לשעבר בכיר ב-Intel Foundry וב-Samsung Electronics, ליועץ אסטרטגי. במסגרת תפקידו, האו יעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם צוות ההנהלה של RAAAM כדי לתמוך בצמיחתה האסטרטגית של החברה ולהאיץ את פעילותה מול לקוחות ושותפים באקוסיסטם ברחבי ארה"ב.

Bitget משדרגת את Stock Dual Investment עם VETA Finance עבור אסימוני מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציינת שתדרגה את Stock Dual Investment, והרחיבה את פתרונות ההשקעות המובנות שלה לאסימוני מניות אמריקאיות באמצעות שותפות עם VETA Finance.

לאחר למעלה מ-100 פרויקטים, קבוצת EBC Financial מניחה יסודות להבטחת השפעה מתמשכת של פעילותה הפילנתרופית
קרן קבוצת EBC, הרשומה בסינגפור וממומנת במלואה על ידי EBC Financial Group, מציבה תנאי אחד לכל פרויקט שהיא תומכת בו, ושמה לה למטרה לסייע ל-6,000 בני אדם לפחות עד סוף שנת 2027

YYForce מביעה הערכה לטסלה ולאילון מאסק על תחילת הייצור של רובוטים דמויי-אדם מסוג אופטימוס
ציון דרך זה מסמן נקודת מפנה מכרעת עבור האקוסיסטם העולמי של הרובוטיקה והבינה המלאכותית הפיזית, ומעצימה את האצת האוטומציה של הדור הבא.

שבוע האופנה של מיאמי ציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת, שהתקיימה בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
חגיגת ציון הדרך הפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בעולם האופנה וחוויית קמעונאות חדשה במתכונת פופ-אפ

HotelKey מכריזה על שינויים אסטרטגיים בהנהגה, במטרה להרחיב את הפריסה הגלובלית ולקדם מצוינות תפעולית
מינויים אסטרטגיים בתחומי הכספים, הפעילות הבינלאומית והשיווק מציבים את החברה המובילה בטכנולוגיות לאירוח בעמדה מתאימה לשלב הבא של צמיחתה ברחבי העולם.

קבוצת Apparel מגדירה מחדש את עתיד הקניות באמצעות "AIVI" – אפליקציית קניות פורצת דרך המבוססת על בינה מלאכותית, שהושקה באירוע מרהיב עתיר כוכבים
דובאי הייתה עדה לאחת מהשקות הקמעונאות הבולטות ביותר באזור, כאשר Apparel Group חשפה את AIVI, פלטפורמת הקניות המהפכנית שלה המופעלת על ידי בינה מלאכותית, בחגיגה מרהיבה שvchtv למעלה מ-2,000 אורחים, נציגים דיפלומטיים מכובדים, מנהיגים עסקיים בולטים, ידוענים מהשורה הראשונה, כלי תקשורת מובילים ויוצרי תוכן בעלי השפעה.

יוזמה עולמית חדשה שואפת למודרניזציה בניידות כוח אדם בתחום הבריאות
הקונספט של רשומת מיומנות גלובלית נועד לסייע לאנשי מקצוע מוסמכים לנוע באופן יעיל יותר בין מדינות תוך תמיכה בהחלטות כוח אדם באופן מיודע

YYForce מכינה את ענף האירוח לסופר-אינטליגנציה (בינה על-אנושית) באמצעות פלטפורמה אחודה המשלבת בני אדם, רובוטים ו-IoT
בניית התשתית התפעולית לדור הבא של פתרונות אינטליגנטיים בסביבות מלונאיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI