דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל נכנסת לנמיביה; ממשיכה להרחיב את הנוכחות באפריקה
אנדרסן גלובל נכנסת לנמיביה; ממשיכה להרחיב את הנוכחות באפריקה
חיים נוי 10/10/19 |  צפיות: 2546

אנדרסן גלובל נכנסת לנמיביה; ממשיכה להרחיב את הנוכחות באפריקה

סן פרנסיסקו, 8 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE) :

אנדרסן גלובל גאה להודיע על הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מחברות עורכי הדין הגדולות ביותר בנמיביה, Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc.. הנוכחות של אנדרסן גלובל באפריקה הדרומית גדלה משמעותית השנה עם תוספות בדרום אפריקה, זמביה, בוטסוואנה, זימבבווה, רואנדה, מאוריציוס ועכשיו נמיביה - המדינה ה-17 באפריקה שבה לארגון הגלובלי יש עכשיו נוכחות.

עם שורשים עמוקים של עיסוק בעריכת דין בנמיביה יותר מ-70 שנה, יש ל-Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc יותר ממאה אנשי מקצוע בתחום המשפטים ו-19 שותפים ברחבי נמיביה עם משרדים בווינדהוק, אונגוודיבה, סוואקופמונד וחרוטפונטיין.

"בליבת העסקים שלנו אנחנו מונעים על ידי קשרים ונותנים את הדעת לאופן שבו אנו מתנהלים", אמר אנדרה סוואנפואל, המנהל הכללי של המשרד של Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc.. "אנחנו שקופים ומחויבים לספק שירות הטוב מסוגו ללקוחות שלנו ואנחנו שמחים לשתף פעולה עם החברות בארגון הבינ"ל של אנדרסן גלובל כי הערכים שלנו מאוד מתאימים".

Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc. מספקים שירותים משפטיים ללקוחות שהם אנשים, משפחות וחברות בליטיגציה, דיני עבודה, דיני מסחר, דיני חברות, דיני מיסים והעברת בעלות.

"נמיביה נמצאת במצב ייחודי של צמיחה ובנייה כלכלית, ולכן היא שוק חשוב באסטרטגיה האפריקנית שלנו ובהמשיכנו להתרחב בעולם", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "אנדרה והצוות שלו שותפים לערכים שלנו - יעילות ואחריות - ואנחנו מצפים לעבודה הקרובה איתם בנמיביה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-151 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ZincFive עוברת אבן דרך של 2 ג'יגה-וואט, מה שמדגיש את האימוץ המסחרי של ניקל-אבץ במרכזי נתונים
® ZincFive, המובילה העולמית בפתרונות מבוססי סוללות ניקל-אבץ (NiZn) עבור יישומי חשמל מידיים, עברה את רף ה-2 ג'יגה-וואט (GW) בהספק המסופק או תחת חוזים ברחבי העולם, והיא מחזקת את האימוץ הגובר של ניקל-אבץ כחלופה מועדפת לטכנולוגיות סוללות מדור קודם בתשתיות מרכזי נתונים.

Yazaki בוחרת בפלטפורמת AQX של Anaqua לניהול קניין רוחני גלובלי
Anaqua, ספקית מובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום כי Yazaki Corporation, מובילה עולמית בתחומי רתמות חיווט ורכיבים חשמליים לרכבים, בחרה בפלטפורמת ניהול הקניין הרוחני®AQX מועצמת הבינה המלאכותית של Anaqua כדי לייעל, לאחד ולשפר את ניהול פורטפוליו הקניין הרוחני הגלובלי שלה.

Ceres משיקה את Ceres® Endura™- פלטפורמת תחמוצת מוצקה פורצת דרך
• מעוצב בקנה מידה גדול – מפחית סיכונים ומאיץ פריסה • בנוי להחזיק מעמד - עובד בעולם האמיתי, עם חיי סטאק של חמש שנים • עלות נמוכה – עד שליש פחות בעלות מערכת תאי דלק בקנה מידה

ביטגט משיקה את תוכנית Broker Max Check עם עד 12,000 USDT עבור ברוקרים חדשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית Broker Max Check, קמפיין תמריצים חדש לברוקרים המצטרפים החל מ-1 באפריל 2026.

שיהיה לכם קיץ תפוח* - Have a Puffy* Summer
*קל, בשכבות, וללא ספק Moncler

AC Milanו‑Corpay Cross-Border מרחיבות את שותפותן
שני המותגים מאשרים מחדש את מחויבותם לחבר בין אנשים ועסקים ברחבי העולם, בהובלת חזון חדשני.

ספקית טיפולי פוריות ואריכות ימים מבוססת בינה מלאכותית, ONTO Health, סוגרת סדרה של 20 מיליון דולר במימון ARTIS ו-Humania
עם המימון ירחיבו את טיפולי הפוריות המתקדמים ברחבי ארה"ב ויניעו את ההתרחבות לאזור המפרץ

אנדרסן גלובל משיקה את Andersen בפקיסטן
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה את הצמיחה האזורית שלה בדרום אסיה עם הצטרפותה לאחרונה של Andersen בפקיסטן כחברה בארגון הגלובלי.

מחקר מגלה "פער אמון" המאיים על אימוץ בינה מלאכותית בארגונים
מחקר מגלה "פער אמון" המאיים על אימוץ בינה מלאכותית בארגונים: 66% מהארגונים אומרים שנתונים בזמן אמת אינם ניתנים למשא ומתן מחקר עולמי חדש שנערך בקרב 850 מנהלים מגלה גם כי מקורות נתונים מקוטעים וחוסר ריבונות מעכבים את המעבר מתובנות בינה מלאכותית לפעולה מבוססת בינה מלאכותית

קרדו מגיעה להסכם לרכישת דאסטפוטוניקס, ומאיצה את כניסתה לפוטוניקה סיליקונית ולפתרונות חיבוריות אופטית מתקדמים
הרכישה תביא לייצור פנימי של טכנולוגיית ה-PIC המובילה בתעשייה בתחום הפוטוניקה הסיליקונית, תרחיב את השוק הפוטנציאלי של Credo, ותעמיק את פורטפוליו החיבורים האופטיים שלה בטווחי 800G, ‏1.6T ו-3.2T NPO ו-CPO.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI