דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל נכנסת לנמיביה; ממשיכה להרחיב את הנוכחות באפריקה
אנדרסן גלובל נכנסת לנמיביה; ממשיכה להרחיב את הנוכחות באפריקה
חיים נוי 10/10/19 |  צפיות: 2458

אנדרסן גלובל נכנסת לנמיביה; ממשיכה להרחיב את הנוכחות באפריקה

סן פרנסיסקו, 8 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE) :

אנדרסן גלובל גאה להודיע על הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מחברות עורכי הדין הגדולות ביותר בנמיביה, Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc.. הנוכחות של אנדרסן גלובל באפריקה הדרומית גדלה משמעותית השנה עם תוספות בדרום אפריקה, זמביה, בוטסוואנה, זימבבווה, רואנדה, מאוריציוס ועכשיו נמיביה - המדינה ה-17 באפריקה שבה לארגון הגלובלי יש עכשיו נוכחות.

עם שורשים עמוקים של עיסוק בעריכת דין בנמיביה יותר מ-70 שנה, יש ל-Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc יותר ממאה אנשי מקצוע בתחום המשפטים ו-19 שותפים ברחבי נמיביה עם משרדים בווינדהוק, אונגוודיבה, סוואקופמונד וחרוטפונטיין.

"בליבת העסקים שלנו אנחנו מונעים על ידי קשרים ונותנים את הדעת לאופן שבו אנו מתנהלים", אמר אנדרה סוואנפואל, המנהל הכללי של המשרד של Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc.. "אנחנו שקופים ומחויבים לספק שירות הטוב מסוגו ללקוחות שלנו ואנחנו שמחים לשתף פעולה עם החברות בארגון הבינ"ל של אנדרסן גלובל כי הערכים שלנו מאוד מתאימים".

Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc. מספקים שירותים משפטיים ללקוחות שהם אנשים, משפחות וחברות בליטיגציה, דיני עבודה, דיני מסחר, דיני חברות, דיני מיסים והעברת בעלות.

"נמיביה נמצאת במצב ייחודי של צמיחה ובנייה כלכלית, ולכן היא שוק חשוב באסטרטגיה האפריקנית שלנו ובהמשיכנו להתרחב בעולם", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "אנדרה והצוות שלו שותפים לערכים שלנו - יעילות ואחריות - ואנחנו מצפים לעבודה הקרובה איתם בנמיביה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-151 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
AACSB מזמינה לקבל את הערות הציבור על הסטנדרטים הגלובליים לחינוך עסקי לשנת 2026
AACSB International פרסמה היום טיוטות חשיפה של הסטנדרטים הגלובליים הראשונים שלה לחינוך עסקי ותקני ההסמכה בחשבונאות לשנת 2026, ומזמינה לקבל משוב מבתי ספר למנהל עסקים, סגל, סטודנטים, מעסיקים, אגודות להשכלה גבוהה ובעלי עניין נוספים ברחבי העולם.

Bitget מעמיקה את שיתוף הפעולה עם Ondo עם 98 מניות וקרנות סל חדשות בארצות הברית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על רישום של 98 מניות אמריקאיות חדשות וקרנות סל (ETF), ובכך פותחת גישה רחבה יותר לשווקים מסורתיים תוך קידום סביבת המסחר מרובת הנכסים שלה.

Andersen מרחיבה את היכולות שלה עם צירופה של Scimitar
חברת Andersen Consulting התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Scimitar, חברה המתמקדת בהאצת חדשנות בתעשיית מדעי החיים.

Attindas Hygiene Partners מרחיבה את מעמדה באירופה עם רכישה מרכזית
אסטרטגיית הצמיחה של Attindas Hygiene Partners הגשימה היום צעד חשוב קדימה עם רכישת Societá Italiana Lavorazione Cellulosa (SILC S.p.A.). חברת Attindas חתמה על הסכם רכישת מניות עם SILC, ורכשה את כל מניות החברה המשפחתית בת ה-53 שנים.

נפח המסחר היומי ב-Bitget TradFi עבר את רף 2 מיליארד הדולר בעקבות עלייה בפעילות המסחר בזהב
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, רשמה נפח מסחר יומי של יותר מ-2 מיליארד דולר ב-Bitget TradFi, ציון דרך משמעותי מאז ההשקה הציבורית ב-5 בינואר.

מרוץ סמלה הבינלאומי מבטיח שותפויות אסטרטגיות לקראת מהדורת ינואר 2026
מרוץ סמלה הבינלאומי (Samla ) הודיע​​על חתימה על סדרה של הסכמי שותפות אסטרטגיים לקראת המהדורה הקרובה שלו, המתוכננת להתקיים ב-24 בינואר 2026. ההסכמים נחתמו במהלך טקס רשמי בהשתתפות נציגים מישויות שותפות ואנשי תקשורת.

SALI Tools ושותפתה האתיופית UKAZ מקימות קרן רווחה ציבורית משותפת,
SALI Tools ושותפתה האתיופית UKAZ מקימות קרן רווחה ציבורית משותפת, ומעמיקות את מחויבות הקהילה הגלובלית קרן חדשה לתמיכה ביוזמות קהילתיות מקומיות, תוך הרחבת מורשת הפילנתרופיה של המותג

Zoom פתחה לרישום מועמדים לרשימת 50 יזמי הסולו המובילים הראשונה בארצות הברית
Zoom פתחה לרישום מועמדים לרשימת 50 יזמי הסולו המובילים הראשונה בארצות הברית, להכרה במנהיגים עסקיים שפועלים כיחידים ושמים את הבינה המלאכותית בראש תוכנית מענקים והוקרה ראשונה מבית Zoom מדגישה את הצלחתם של יזמים בודדים ואת יכולת ההרחבה שלהם באמצעות שילוב והתאמה של בינה מלאכותית

אנדרסן גלובל מצרפת את González-Paullada Domínguez במונטריי, מקסיקו
Andersen Global אנדרסן גלובל מרחיבה את הפלטפורמה שלה באמריקה הלטינית באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם משרד עורכי הדין גונזלס-פאולדה דומינגז González-Paullada Domínguez (GPD) ממונטריי, ובכך מחזקת עוד יותר את כיסוי הארגון במקסיקו

ביקורת: ביבר הזכוכית - מחזה המופת של טנסי וויליאמס בהפקה מדהימה ומרגשת - בית צבי–
08/01/26 | תיאטרון
"ביבר הזכוכית" הוא אחד המחזות הידועים ביותר של טנסי ויליאמס, מגדולי המחזאים האמריקנים, וההפקה המועלית ב"בית צבי" ברמת גן היא מדהימה ומרגשת וחוויה תיאטרלית .
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI