דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הייטרה הציגה ב-GITEX יחד עם השותפה המקומית נסמה
הייטרה הציגה ב-GITEX יחד עם השותפה המקומית נסמה
חיים נוי 14/10/19 |  צפיות: 2675

הייטרה הציגה ב-GITEX יחד עם השותפה המקומית נסמה

דובאי, איחוד האמירויות, 12 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE) :

הייטרה, Hytera, ספקית גלובלית מובילה של רשתות תקשורת מקצועיות ופרטיות, הציגה את המוצרים והפתרונות האחרונים שלה ב-GITEX (תערוכת טכנולוגיית המידע של המפרץ) יחד עם השותפה המקומית שלה Nesma Telecom & Technology Co. Ltd. (נסמה). הייטרה גם חתמה על חוזה עם נסמה לשיתוף פעולה בטכנולוגיות תקשורת קריטיות עם יכולת האינטרנט של הדברים בפרויקטים של בטחון הציבור וערים חכמות בערב הסעודית ואיחוד האמירויות.

כנקודת השיא של GITEX, שנערכה בין 6 ל-10 באוקטובר במרכז הסחר העולמי של דובאי, הייטרה הציגה את המוצרים והפתרונות הכי חדישים שלה שמותאמים ספציפית ללקוחות, כולל שליטה ובקרה משולבות, פתרונות פס רחב, פטרול חכם ומסופים חכמים.

במהלך שבוע הטכנולוגיה של Gitex, הייטרה חתמה על החוזה עם נסמה והכריזה על שיתוף הפעולה ביניהן בטכנולוגיות תקשורת קריטיות עם יכולת האינטרנט של הדברים בפרויקטים גדולים של בטחון הציבור וערים חכמות בערב הסעודית, איחוד האמירויות ומדינות אחרות במועצת המפרץ לשיתוף פעולה. נסמה, חברת בת של התאגיד הרב לאומי שמרכזו בערב הסעודית Nesma Holding, היא חברה קבלנית/ משלבת מערכות של הנדסה, רכש ובנייה (EPC) בתחום התשתיות של אנרגיה ותקשורת. הייטרה היא שותפה של נסמה הרבה שנים, והכניסה לאזור פתרונות תקשורת קריטיים שמשרתים את בטחון הציבור וערים חכמות.

סאלח סמי אל-סונאיד, מנכ"ל נסמה, אמר: "הייטרה היא מובילה טכנולוגית גלובלית בהספקת מוצרים ושירותים של תקשורת קריטית עם טכנולוגיות בחזית הקידמה. לנסמה יש דריסת רגל מאוד חזקה בערב הסעודית עם ניסיון במסירת פרויקטים מתוחכמים מרובי מגזרים, בעיקר תשתיות תקשורת ואנרגיה. השותפות בין נסמה והייטרה תעשה התאמה מקומית לטכנולוגיות המתקדמות האלה עם המעורבות שלנו כדי לספק פתרונות באיכות הגבוהה ביותר". הוא גם ציין שנסמה גאה להיות שחקנית מפתח בשוק הזה והייתה עדה לביקוש גדל לתקשורת קריטית, פתרונות אנרגיה וטכנולוגיות של בטחון הציבור.

"הייטרה מחויבת לספק ללקוחות מוצרים קריטיים ופתרונות כוללים באיכות גבוהה מאז שנכנסה לשוק של המזרח התיכון וצפון אפריקה. הטכנולוגיה המובילה שלה, המוצרים המתקדמים והשירות המעולה זכו להכרה מצד הלקוחות. מפעילות יומיומיים ועד להיענות חירום, הייטרה ראתה הזדמנויות גדולות לשיתוף פעולה עם נסמה, כדי לתת מענה לצרכים המקיפים של הלקוחות, לתמוך בהם בהשגת רשת תקשורת יותר מהירה ועשירה ולחדש לקבלת עיר יותר חכמה ובטוחה", אמר סטנלי סונג, מנהל המכירות של הייטרה באזור המזרח התיכון וצפון אפריקה.

אנשי קשר

Media Contact
Emily Xu
[email protected]

מולטימדיה



מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול

יוניבר סולושנס מרחיבה את הגישה לתוספי LANXESS בעלי ביצועים גבוהים עבור לקוחות בתחומי חומרי הסיכה ועיבוד המתכת במקסיקו
שיתוף הפעולה מחזק את פורטפוליו התוספים לחומרי סיכה ונוזלים לעיבוד מתכת (LMWF), במטרה לתמוך ביכולות הפיתוח והניסוח, להאיץ את החדשנות ולהרחיב את הגישה למוצרים ייחודיים ברחבי האזור

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Wise Group plc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך שהוגשה במקור על ידי המשרד – WSE

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Park Ha Biological Technology Co., Ltd. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PHH, BYAH

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Avis Budget Group, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד Pentwater Capital Management LP - CAR

אנדרסן גלובל מצרפת פירמה חברה חדשה בצרפת
Andersen Global מוסיפה עומק לנוכחותה בצרפת עם הצטרפותה של Andersen Société d'Avocats (Andersen in France), פירמה חברה המבוססת בפריז המציעה יכולות משפטיות משולבות ללקוחות בצרפת ובעולם.

רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI