דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים The Mary Kay Foundation תורמת $100,000 ל-Baylor Scott & White לתמיכה במחקר על סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים
The Mary Kay Foundation תורמת $100,000 ל-Baylor Scott & White לתמיכה במחקר על סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים
חיים נוי 31/10/19 |  צפיות: 2519

The Mary Kay Foundation תורמת $100,000 ל-Baylor Scott & White לתמיכה במחקר על סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים

התרומה תתמוך במחקר ביוזמת החוקרת שמתמקד באחת מצורות הסרטן הכי אגרסיביות והכי קשות לטיפול

דאלאס, 30 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE):

The Mary Kay Foundation℠, שמובילה כבר עשור במשימה לשים קץ לסוגי סרטן שמשפיעים על נשים, תרמה לאחרונה $100,000 ל-Baylor Scott & White Dallas Foundation כדי לעזור במימון של מחקר שעורכת ד"ר ג'ויס אושונסי, אונקולוגית סרטן השד ב-TEXAS Oncology ויו"ר Celebrating Women במחקר סרטן השד במרכז הרפואי של אוניברסיטת ביילור. תיק המחקרים הנרחב של ד"ר אושונסי כולל מחקר על טריגרים שעשויים לגרום לרגישות גבוהה של תאי סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים (TNBC) והיעילות של טיפולים שמתבססים על הרגישות הזאת.

TNBC הוא סרטן שד מאוד מסוכן עם מעט אפשרויות יעילות לחולות. הוא בדרך כלל פוגע בנשים צעירות, נשים אפרו אמריקניות, ונשים עם המוטציה הגנטית BRCA1. בהשוואה לתת סוגים אחרים של סרטן השד, TNBC קשור לפרוגנוזה חמורה יותר, כולל זמן קצר יותר עד ההישנות במחלות בשלב המוקדם (בתוך שלוש שנים) וזמן קצר יותר בין ההישנות למוות במצב גרורתי (בין 9-12 חודשים).

"ב-The Mary Kay Foundation, המשימה שלנו היא לבער סוגי סרטן שפוגעים בנשים ברחבי העולם, ובכל שנה אנחנו משקיעים מיליונים במחקר פורץ דרך ובתמיכה בארגונים כמו Baylor Scott & White", אמרה ד"ר לוסי גילדיי, המנהלת המדעית הראשית של Mary Kay Inc. "לכבוד הוא לנו לעזור במימון המחקר שאולי יציל חיים של ד"ר אושונסי, ואנחנו מצפים לעקוב ולראות איך התוצאות האלה עשויות להשפיע על הפרוגנוזה של חולות TNBC גרורתי בעתיד".

ד"ר אושונסי מיקדה את המחקר שלה באוכלוסיית ה-TNBC הגרורתי בגלל הצורך הרפואי הגדול מאוד שלא נענה. ד"ר אושונסי עבדה עם Baylor Scott & White Research Institute, שמפקח על פעילות המחקר ומספק אנשי צוות ותמיכה קלינית אחרת של מערכת הבריאות, גם כדי לתכנן ולפתח מחקרים ביוזמת החוקרים שחוקרים TNBC.

"המטרה של המחקר הזה היא להבין יותר על המסלולים שעשויים לאפשר לחולות להשיג תגובות מלאות עם קיימות גבוהה לטיפול שלהן ולקבוע את המאפיינים המולקולריים של TNBC שמנבאים את התועלת מאסטרטגיות טיפול שונות", אמרה ד"ר אושונסי. "מחקר מסוג זה יכול להרחיב את האפשרויות שזמינות לחולות עם מחלות גרורתיות ולהביא יותר תקוה למי שזקוקה לה".

"בהיותנו מערכת הבריאות שלא למטרות רווח הגדולה ביותר בטקסס, Baylor Scott & White תלויה בתרומות נדיבות מארגונים כמו The Mary Kay FoundationSM כדי להמשיך במחקרים החדשניים שלנו בשם החולים", אמר רולנד ק. רובינסון, נשיא Baylor Scott & White Dallas Foundation. "ראיתי תוצאות מבטיחות מהניסויים של ד"ר אושונסי עד כה. ועם התמיכה של The Mary Kay Foundation, אנחנו מלאי תקווה שהמחקר החשוב שלה ימשיך לעזור לנו לקבל עוד תובנות כדי לשרת טוב יותר את הנשים עם סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים גרורתי".

במשך יותר משני עשורים, The Mary Kay FoundationSM העניקה יותר מ-80 מיליון דולר למקלטים לנשים ולספקי שירותי אלימות במשפחה, וגם לתוכניות של מחקרי סרטן ומטרות קשורות ברחבי ארצות הברית.

אודות The Mary Kay Foundation

The Mary Kay Foundation℠, שמנחה אותה החלום של מרי קיי אש להעשיר את חייהן של נשים בכל מקום, מגייסת ומחלקת כספים כדי להשקיע במחקרי סרטן פורצי דרך כדי למצוא מרפא לסוגי סרטן שקשורים לנשים, וכדי למגר אלימות במשפחה נגד נשים. מאז 1996, The Mary Kay Foundation℠ תרמה יותר מ-80 מיליון דולר לארגונים שמתאימים למשימה הכפולה שלה. בנוסף, הקרן תומכת ביוזמות של מודעות, תוכניות שיחור קהילתיות וחקיקה שתבטיח את הבריאות והביטחון של נשים. יחד נוכל לעשות את העולם לטוב יותר עבור נשים. למידע נוסף על איך להשכיל, לתמוך, להתנדב ולתרום, ולהצטרף לפעילות מצילת חיים כדי לתמוך ולהעצים נשים, בקרו באתר marykayfoundation.org, תמצאו אותנו בפייסבוק ואינסטגרם או תעקבו אחרינו ב-Twitter.

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20191030005362/en/

אנשי קשר

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לשכור ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BE

ערב עתיר כוכבים שציין את השקת חנות הדגל של מונקלר בשדרה החמישית, פתח פרק חדש בסיפור האהבה המתמשך של המותג עם ניו יורק
המקום החדש של Moncler בשדרה החמישית העניק השראה לערב של חגיגות ושמחה, ריקודים לצלילי המוסיקה של הדיג’יי מארק רונסון וקרליטה, בליווי קוקטיילים ומתאבנים מבית השף הנודע יאן נורי.

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בתחומו בעולם, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI
דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להכרה ארצית, קורא למשקיעי Cogent Communications Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CCOI

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI