דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים The Mary Kay Foundation תורמת $100,000 ל-Baylor Scott & White לתמיכה במחקר על סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים
The Mary Kay Foundation תורמת $100,000 ל-Baylor Scott & White לתמיכה במחקר על סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים
חיים נוי 31/10/19 |  צפיות: 2522

The Mary Kay Foundation תורמת $100,000 ל-Baylor Scott & White לתמיכה במחקר על סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים

התרומה תתמוך במחקר ביוזמת החוקרת שמתמקד באחת מצורות הסרטן הכי אגרסיביות והכי קשות לטיפול

דאלאס, 30 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE):

The Mary Kay Foundation℠, שמובילה כבר עשור במשימה לשים קץ לסוגי סרטן שמשפיעים על נשים, תרמה לאחרונה $100,000 ל-Baylor Scott & White Dallas Foundation כדי לעזור במימון של מחקר שעורכת ד"ר ג'ויס אושונסי, אונקולוגית סרטן השד ב-TEXAS Oncology ויו"ר Celebrating Women במחקר סרטן השד במרכז הרפואי של אוניברסיטת ביילור. תיק המחקרים הנרחב של ד"ר אושונסי כולל מחקר על טריגרים שעשויים לגרום לרגישות גבוהה של תאי סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים (TNBC) והיעילות של טיפולים שמתבססים על הרגישות הזאת.

TNBC הוא סרטן שד מאוד מסוכן עם מעט אפשרויות יעילות לחולות. הוא בדרך כלל פוגע בנשים צעירות, נשים אפרו אמריקניות, ונשים עם המוטציה הגנטית BRCA1. בהשוואה לתת סוגים אחרים של סרטן השד, TNBC קשור לפרוגנוזה חמורה יותר, כולל זמן קצר יותר עד ההישנות במחלות בשלב המוקדם (בתוך שלוש שנים) וזמן קצר יותר בין ההישנות למוות במצב גרורתי (בין 9-12 חודשים).

"ב-The Mary Kay Foundation, המשימה שלנו היא לבער סוגי סרטן שפוגעים בנשים ברחבי העולם, ובכל שנה אנחנו משקיעים מיליונים במחקר פורץ דרך ובתמיכה בארגונים כמו Baylor Scott & White", אמרה ד"ר לוסי גילדיי, המנהלת המדעית הראשית של Mary Kay Inc. "לכבוד הוא לנו לעזור במימון המחקר שאולי יציל חיים של ד"ר אושונסי, ואנחנו מצפים לעקוב ולראות איך התוצאות האלה עשויות להשפיע על הפרוגנוזה של חולות TNBC גרורתי בעתיד".

ד"ר אושונסי מיקדה את המחקר שלה באוכלוסיית ה-TNBC הגרורתי בגלל הצורך הרפואי הגדול מאוד שלא נענה. ד"ר אושונסי עבדה עם Baylor Scott & White Research Institute, שמפקח על פעילות המחקר ומספק אנשי צוות ותמיכה קלינית אחרת של מערכת הבריאות, גם כדי לתכנן ולפתח מחקרים ביוזמת החוקרים שחוקרים TNBC.

"המטרה של המחקר הזה היא להבין יותר על המסלולים שעשויים לאפשר לחולות להשיג תגובות מלאות עם קיימות גבוהה לטיפול שלהן ולקבוע את המאפיינים המולקולריים של TNBC שמנבאים את התועלת מאסטרטגיות טיפול שונות", אמרה ד"ר אושונסי. "מחקר מסוג זה יכול להרחיב את האפשרויות שזמינות לחולות עם מחלות גרורתיות ולהביא יותר תקוה למי שזקוקה לה".

"בהיותנו מערכת הבריאות שלא למטרות רווח הגדולה ביותר בטקסס, Baylor Scott & White תלויה בתרומות נדיבות מארגונים כמו The Mary Kay FoundationSM כדי להמשיך במחקרים החדשניים שלנו בשם החולים", אמר רולנד ק. רובינסון, נשיא Baylor Scott & White Dallas Foundation. "ראיתי תוצאות מבטיחות מהניסויים של ד"ר אושונסי עד כה. ועם התמיכה של The Mary Kay Foundation, אנחנו מלאי תקווה שהמחקר החשוב שלה ימשיך לעזור לנו לקבל עוד תובנות כדי לשרת טוב יותר את הנשים עם סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים גרורתי".

במשך יותר משני עשורים, The Mary Kay FoundationSM העניקה יותר מ-80 מיליון דולר למקלטים לנשים ולספקי שירותי אלימות במשפחה, וגם לתוכניות של מחקרי סרטן ומטרות קשורות ברחבי ארצות הברית.

אודות The Mary Kay Foundation

The Mary Kay Foundation℠, שמנחה אותה החלום של מרי קיי אש להעשיר את חייהן של נשים בכל מקום, מגייסת ומחלקת כספים כדי להשקיע במחקרי סרטן פורצי דרך כדי למצוא מרפא לסוגי סרטן שקשורים לנשים, וכדי למגר אלימות במשפחה נגד נשים. מאז 1996, The Mary Kay Foundation℠ תרמה יותר מ-80 מיליון דולר לארגונים שמתאימים למשימה הכפולה שלה. בנוסף, הקרן תומכת ביוזמות של מודעות, תוכניות שיחור קהילתיות וחקיקה שתבטיח את הבריאות והביטחון של נשים. יחד נוכל לעשות את העולם לטוב יותר עבור נשים. למידע נוסף על איך להשכיל, לתמוך, להתנדב ולתרום, ולהצטרף לפעילות מצילת חיים כדי לתמוך ולהעצים נשים, בקרו באתר marykayfoundation.org, תמצאו אותנו בפייסבוק ואינסטגרם או תעקבו אחרינו ב-Twitter.

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20191030005362/en/

אנשי קשר

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
AGFA HealthCare שמה את המיקוד הקליני במרכז ההדמיה הארגונית ב-RSNA 2026
פלטפורמת הדמיה ארגונית אחודה אחת מחברת תזרימי עבודה, הזרמת מדיה, ענן ובינה מלאכותית כדי לעזור לרופאים להישאר ממוקדים ולארגוני הדמיה להפחית את המורכבות

Mavenir חוגגת ארבע מועמדויות לזכייה בפרסים בטקס 2026 Leading Lights Awards של Light Reading
הפרסים מכירים בחדשנות מובילה בתחומי ה-NTN, קישוריות IoT, מודרניזציה של רשתות ויעילות אנרגטית

Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI