דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מודיעה על שיתוף פעולה ראשון בקרואטיה
אנדרסן גלובל מודיעה על שיתוף פעולה ראשון בקרואטיה
חיים נוי 12/11/19 |  צפיות: 2589

אנדרסן גלובל מודיעה על שיתוף פעולה ראשון בקרואטיה

סן פרנסיסקו, 12 בנובמבר 2019, (BUSINESS WIRE) :

אנדרסן גלובל הודיעה היום שחתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מחברות עורכי הדין הגדולות ביותר בקרואטיה, KALLAY & PARTNERS Ltd.. ההוספה של החברה מזגרב יוצרת את הנוכחות של אנדרסן גלובל במדינה וממשיכה את ההתרחבות של הארגון באזור.

KALLAY & PARTNERS Ltd. הוקמה ב-2006 ומנהל אותה השותף והמנהל הכללי של המשרד מרקו קאלאי. בהנהלתו, החברה מספקת ללקוחות מקומיים וזרים מגוון רחב של שירותים משפטיים, כולל בנקאות ופיננסים, דיני מסחר וחברות, יישוב מחלוקות, בוררות וגישור, דיני עבודה וקשרים עם רגולטורים.

"החברה שלנו מעריכה מחויבות, שקיפות, אמינות ולספק ללקוחות שירותים משפטיים הטובים מסוגם, והערכים האלה עולים בקנה אחד עם אמות המידה והחזון של אנדרסן גלובל", אמר מרקו. "שיתוף הפעולה הזה יאפשר לנו לקחת את שירות הלקוחות שלנו לרמה הבאה ולהרחיב את הנוכחות שלנו באופן כולל יותר. אנחנו נרגשים לעבוד באופן קרוב עם עמיתנו באנדרסן גלובל באזור וגם בעולם".

"KALLAY & PARTNERS יצרה קשרים עם חברות שיתוף הפעולה האחרות שלנו באזור והקשר הסינרגטי שלהן הוא חלק בלתי נפרד מאסטרטגיית ההתרחבות שלנו", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "מרקו והצוות שלו שותפים למחויבות שלנו לספק שירותים הטובים מסוגם וללהט שלנו לאחריות, יעילות ואי תלות".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-161 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט ומטפס למקום ה-22 הכללי בדירוג בעלי הרישיונות הגלובליים המובילים לשנת 2026 של מגזין License Global

iHerb מציינת 30 שנות הנגשת בריאות ו- wellnessבמבצע יום-הולדת גלובלי
אירוע יום השנה מציע חיסכון משמעותי במגוון של למעלה מ-600 מותגים, במקביל להרחבת פלטפורמת הקניות של iHerb ל-46 שפות – מהלך המשקף את הביקוש הגלובלי הגובר למוצרי בריאות ואיכות חיים.

Bitget משיקה לשוק המוסדי את Project Archimedes בהיקף של 300 מיליון דולר לתמיכה בחברות מסחר כמותי ומנהלי נכסים
היוזמה תקדם את אסטרטגיות המסחר בקנה מידה גדול של חברות מסחר מוסדיות, תשפר את יעילות ההון ותספק גישה להזדמנויות מתפתחות בנכסים דיגיטליים ובשווקים מבוססי

תערוכת Global WoodShow 2026 שמה במרכז את עתיד ענף העץ, הייצור החכם והקיימות בערב הסעודית
דמויות מובילות בתעשייה ומומחים מערב הסעודית ומהעולם מתכנסים לדיאלוג אסטרטגי על עתיד תעשיית העץ

Voyager Interests ו- The Arab Energy Fund מודיעות על שותפות אסטרטגית ב-CRTS Global
‏Voyager Interests ‏("Voyager"), חברת השקעות פרטית המתמחה בהשקעות בשירותים ובציוד בתחום האנרגיה (ES&E), ו-The Arab Energy Fund ‏("TAEF"), מוסד פיננסי רב-לאומי מוביל להשקעות בעלות השפעה, הודיעו היום כי קונסורציום הכולל את TAEF ואת קבוצת Zamil Investment Company‏ ("Zamil") הסכים לבצע השקעת מיעוט אסטרטגית ב- CRTS Global ("CRTS" או "החברה").

Staffbase פותחת משרד במזרח התיכון ובאפריקה ומשיקה שירות אחסון נתונים באיחוד האמירויות, במטרה לגשר על הפער בתקשורת עם עובדי השטח באזור
ככל שמפעלים באזור MEA מאיצים את ההמרה הדיגיטלית ואת אימוץ הבינה המלאכותית, שני אתגרים מתכנסים עבור המעסיקים הגדולים ביותר באזור: הגעה לכוח עבודה מבוזר ורב-לשוני בחזית, ועשיית זאת על תשתית העומדת בדרישות אחסון הנתונים המקומיות

מוזיאון אגא חאן מקבל בברכה את הנסיך עלי מוחמד אגא חאן וסיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו
מוזיאון אגא חאן שמח להודיע על המינויים של הנסיך עלי מוחמד אגא חאן ועו"ד סיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו.

חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט
חברת Egg Medical הודיעה היום כי חברת Rampart IC, LLC ("Rampart") משכה את הערעור שהגישה על החלטת משרד הפטנטים וסימני המסחר של ארה"ב (USPTO) במסגרת הליך בחינה מחדש;

ביקורת: סודות ושקרים מתחת לפני השטח: "אף מילה לאמא" בתיאטרון בית ליסין
12/08/26 | תיאטרון
"אף מילה לאמא" העולה בתיאטרון בית ליסין היא קומדיה אנטי רומנטית המציבה מראה מול החברה הזעיר בורגנית בחדות, בשנינות ןבעוקצנות. המחזה של נעם גיל הוא קצבי ומשעשע עד דמעות, שמצליח לחשוף את הסדקים העמוקים ביותר המסתתרים מאחורי חזות משפחתית מושלמת לכאורה.

מועד אחרון לתביעה נגד FUTU
מועד אחרון לתביעה נגד FUTU: רוזן, יועץ מיומן למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Futu Holdings Limited עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב- 25 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI