דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים OKEx תשיק מסחר באופציות
OKEx תשיק מסחר באופציות
חיים נוי |  09/12/19 |  צפיות: 2792

OKEx תשיק מסחר באופציות

בורסת הקריפטו הראשונה שתציע מסחר ב-C2C, ספוט, חוזים עתידיים, החלפות תמידיות ואופציות באותו מקום

ולטה, מלטה, 9 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

OKEx, הבורסה הגדולה ביותר בעולם לפי נפח מסחר לנכסים דיגיטליים של ספוט וחוזים עתידיים, הודיעה היום על ההשקה של מסחר באופציות. OKEx Options, שפותחה מהיסוד, היא שדרוג מוחלט של ארכיטקטורת המסחר של הפלטפורמה, שנתמך על ידי תשתית יותר מהירה, יציבה ואיתנה. המסחר באופציות יהיה זמין ב-OKEx החל מ-29 בדצמבר 2019 וסימולציות יתחילו ב-12 בדצמבר 2019.

ההודעה לעיתונות הזאת כוללת מולטימדיה. צפו בהודעה המלאה כאן: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005034/en/

(גרפיקה: Business Wire)

עם התוספת הזאת, OKEx היא בורסת הקריפטו הראשונה שתציע מסחר ב-C2C, ספוט, חוזים עתידיים, החלפות תמידיות ואופציות באותו מקום. המשתמשים יכולים לבחור ממגוון רחב של מוצרים שיתאימו הכי טוב לאסטרטגיות המסחר והגידור שלהם.

מסחר באופציות הוא סוג של מסחר בנגזרים שנותן לקונה את היכולת לקנות או למכור כל נכס בסיס אחרי תשלום פרמיה. OKEx Options תציע אופציות קנייה וכתיבה, וזה מגביר את הגמישות במסחר והשקיפות בשוק עם מחירי מסחר שמשקפים באופן קרוב את המגמות בשוק. הגרסה של OKEx היא שיפור גדול לעומת פלטפורמות אחרות שתומכות רק באופציות קנייה.

OKEx Options גם כוללת מערכת מחמירה נגד מניפולציות. כדי למנוע מניפולציה במחירי הסגירה, OKEx מחשבת ממוצע של נתוני הספוט מפלטפורמות מרובות כדי לקבל מחיר פירעון הוגן. מחיר הסימן של האופציות נקבע על ידי OKEx בזמן אמת באמצעות מודל התמחור בלק ושולס. היות שעסקה אחת או מחיר אחד לא יכולים להשפיע על שוק האופציות -- שמגיב רק לתנודתיות המוערכת של האופציות.

"אנחנו נרגשים לגבי ההשקה, בגלל הביקוש הגדל למוצרי קריפטו נגזרים בכל מגזרי הלקוחות שלנו, במיוחד לקוחות מוסדיים שאצלם הביקוש למסחר בנגזרים גדל במהירות הרבה ביותר. המטרה שלנו היא לספק את המגוון הרחב ביותר של כלי מסחר וניהול סיכונים לכל הלקוחות שלנו ממשתתפי שוק מוסדיים ועד לקמעונאיים", אמר ג'יי האו, מנכ"ל OKEx. "אופציות הן מכשיר ייחודי שמאפשר לסוחרים לנהל, לתמחר ולגדר את התנודתיות של נכסי קריפטו באמצעות שילוב של חוזי אופציות. הן גם מאפשרות לסוחר להשתמש ביותר מאשר כיוון השוק בלבד. עם התפתחות שוק הקריפטו, אנחנו מתכוונים ליצור חבילה שלמה של מוצרים נגזרים, ולספק פתרונות למיטוב אסטרטגיות המסחר של המשתמשים. OKEx Options היא צעד חשוב אל היעד הזה".

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20191209005034/en/

אנשי קשר

מדיה
Vivien Choi, [email protected]

מקור:OKEx

מולטימדיה

תמונה

(גרפיקה: Business Wire)

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות

EgyptAir מעבירה את חוויית הנוסע לעידן הבינה המלאכותית בשיתוף Sitecore
באמצעות SitecoreAI, חברת התעופה הלאומית של מצרים נועדה לתמוך במתן שירות מותאם אישית, בתקשורת יזומה ובשירות תמיכה המבוסס על בינה מלאכותית, וזאת במגוון נקודות ממשק דיגיטליות

הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI