דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים OKEx תשיק מסחר באופציות
OKEx תשיק מסחר באופציות
חיים נוי 09/12/19 |  צפיות: 2556

OKEx תשיק מסחר באופציות

בורסת הקריפטו הראשונה שתציע מסחר ב-C2C, ספוט, חוזים עתידיים, החלפות תמידיות ואופציות באותו מקום

ולטה, מלטה, 9 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

OKEx, הבורסה הגדולה ביותר בעולם לפי נפח מסחר לנכסים דיגיטליים של ספוט וחוזים עתידיים, הודיעה היום על ההשקה של מסחר באופציות. OKEx Options, שפותחה מהיסוד, היא שדרוג מוחלט של ארכיטקטורת המסחר של הפלטפורמה, שנתמך על ידי תשתית יותר מהירה, יציבה ואיתנה. המסחר באופציות יהיה זמין ב-OKEx החל מ-29 בדצמבר 2019 וסימולציות יתחילו ב-12 בדצמבר 2019.

ההודעה לעיתונות הזאת כוללת מולטימדיה. צפו בהודעה המלאה כאן: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005034/en/

(גרפיקה: Business Wire)

עם התוספת הזאת, OKEx היא בורסת הקריפטו הראשונה שתציע מסחר ב-C2C, ספוט, חוזים עתידיים, החלפות תמידיות ואופציות באותו מקום. המשתמשים יכולים לבחור ממגוון רחב של מוצרים שיתאימו הכי טוב לאסטרטגיות המסחר והגידור שלהם.

מסחר באופציות הוא סוג של מסחר בנגזרים שנותן לקונה את היכולת לקנות או למכור כל נכס בסיס אחרי תשלום פרמיה. OKEx Options תציע אופציות קנייה וכתיבה, וזה מגביר את הגמישות במסחר והשקיפות בשוק עם מחירי מסחר שמשקפים באופן קרוב את המגמות בשוק. הגרסה של OKEx היא שיפור גדול לעומת פלטפורמות אחרות שתומכות רק באופציות קנייה.

OKEx Options גם כוללת מערכת מחמירה נגד מניפולציות. כדי למנוע מניפולציה במחירי הסגירה, OKEx מחשבת ממוצע של נתוני הספוט מפלטפורמות מרובות כדי לקבל מחיר פירעון הוגן. מחיר הסימן של האופציות נקבע על ידי OKEx בזמן אמת באמצעות מודל התמחור בלק ושולס. היות שעסקה אחת או מחיר אחד לא יכולים להשפיע על שוק האופציות -- שמגיב רק לתנודתיות המוערכת של האופציות.

"אנחנו נרגשים לגבי ההשקה, בגלל הביקוש הגדל למוצרי קריפטו נגזרים בכל מגזרי הלקוחות שלנו, במיוחד לקוחות מוסדיים שאצלם הביקוש למסחר בנגזרים גדל במהירות הרבה ביותר. המטרה שלנו היא לספק את המגוון הרחב ביותר של כלי מסחר וניהול סיכונים לכל הלקוחות שלנו ממשתתפי שוק מוסדיים ועד לקמעונאיים", אמר ג'יי האו, מנכ"ל OKEx. "אופציות הן מכשיר ייחודי שמאפשר לסוחרים לנהל, לתמחר ולגדר את התנודתיות של נכסי קריפטו באמצעות שילוב של חוזי אופציות. הן גם מאפשרות לסוחר להשתמש ביותר מאשר כיוון השוק בלבד. עם התפתחות שוק הקריפטו, אנחנו מתכוונים ליצור חבילה שלמה של מוצרים נגזרים, ולספק פתרונות למיטוב אסטרטגיות המסחר של המשתמשים. OKEx Options היא צעד חשוב אל היעד הזה".

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20191209005034/en/

אנשי קשר

מדיה
Vivien Choi, [email protected]

מקור:OKEx

מולטימדיה

תמונה

(גרפיקה: Business Wire)

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחר המועד האחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד MNDY: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ
מחר המועד האחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד MNDY: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-11 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – MNDY

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ODDITY: רוזן, יועץ למשקיעים מוכר, מעודד את משקיעי ODDITY Tech Ltd לקבל ייעוץ
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ODDITY: רוזן, יועץ למשקיעים מוכר, מעודד את משקיעי ODDITY Tech Ltd לקבל ייעוץ לפני המועד החשוב ב-11 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך - ODD

מועד אחרון חשוב לתביעה נגד IT: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Gartner, Inc. לקבל ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד IT: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Gartner, Inc. לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 18 במאי, בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IT

ריסקיפייד תשתתף בכנס המפגשים האישיים השנתי ה-21 של Needham בתחום הטכנולוגיה, המדיה והצרכנות
ריסקיפייד Riskified Ltd.‎ ‏(NYSE: RSKD), מובילה בתחום מניעת ההונאות והמודיעין לניהול סיכונים במסחר אלקטרוני, הודיעה היום כי צוות ההנהלה שלה ישתתף באופן וירטואלי בכנס המפגשים האישיים השנתי ה-21 של Needham בתחום הטכנולוגיה, המדיה והצרכנות, שייערך ביום חמישי, 14 במאי 2026.

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד ALIGHT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד ALIGHT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT

Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח"
Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח", דו"ח מקיף אשר נותן דגש על הגמישות בשוק ההון הישראלי ועל עוצמתה של האקוסיסטמה הטכנית בשינוי החל באזור

Bitget משיקה את הקמפיין "סיפורי מעריצים: UEX דרך העיניים שלכם" עם מאגר פרסים בהיקף של 100,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה קמפיין קהילה חדש, Bitget Fan Story: UEX Through Your Eyes, המזמין משתמשים שזכאים לכך מכל העולם לשתף את המסע שלהם ב-Bitget ברשתות החברתיות לקבלת הזדמנות לתבוע חלק מקרן הפרסים בהיקף של עד 100,000 יחידות USDT, יחד עם מזכרות בלעדיות של Bitget Fan Club.

TruMerit ו-Creditera מנפיקות אישורים דיגיטליים ראשונים הניתנים לאימות עבור אנשי מקצוע בתחום הבריאות ברחבי העולם
TruMerit, חברה מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריאות ואימות הסמכות, הודיעה היום כי הנפיקה את אישוריה הדיגיטליים הניתנים לאימות הראשונים לאנשי מקצוע בתחום הבריאות באמצעות שותפות חדשה עם Credivera, מה שמסמן צעד משמעותי קדימה באימות אישורים מאובטח ונייד עבור כוח אדם בתחום הבריאות העולמי.

CYNREN משיקה חברת ייעוץ מהדור הבא, המשרתת משרדים משפחתיים, קרנות ומשקיעים מוסדיים
החברה נוסדה על ידי שותפים לשעבר ב-KPMG וב-Citibank, בעלי ניסיון של עשרות שנים בליווי עסקים, קרנות ומשפחות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI