דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים World’s Greatest Videos(TM) מודיעה על הזוכה בפרס הגדול של $1,000,000* ב-2019
World’s Greatest Videos(TM) מודיעה על הזוכה בפרס הגדול של $1,000,000* ב-2019
חיים נוי 14/01/20 |  צפיות: 3113

World’s Greatest Videos(TM) מודיעה על הזוכה בפרס הגדול של $1,000,000* ב-2019

התוצאות של הפרס של $100,000 USD* הסרטון הכי טוב של השנה הזאת

סן אנטוניו, טקסס, 14 בינואר 2020, (ACCESSWIRE):

World's Greatest Videos™ (WGV™) שמחה להודיע על הזוכה בפרס הגדול בסך $100,000 USD* של 2019 שכה ציפו לו. תחרות הסרטונים שמתקיימת ברציפות הגלובלית עם פרסים במזומן הראשונה, World's Greatest Videos™, מארחת תחרויות אזוריות שבועיות ותחרויות האתגר הגלובלי. הזוכים במקום הראשון בכל אחת מהתחרויות האלה ממשיכים ומתחרים בתחרות הפרס הגדול שנערכת בכל דצמבר.

תלחצו כאן כדי לצפות בסרטון.

חמשת המתחרים בגמר השנה היו ממדינות ברחבי העולם, בכללן ארה"ב, בריטניה, ברזיל ומכסיקו. הסרטונים הקיפו מגוון של קטגוריות: מוסיקה, קומדיה, הרגשה טובה וחיות מחמד. הזוכה הסופי הוכרז כוויקטור פרנקו מברזיל על הסרטון שלו Hello! Ma Baby, but it's JAZZ.

ויקטור בן ה-19 גר במדינת מינאס ז'ראיס בברזיל. הוא בא ממשפחה של מוסיקאים, והתחיל לשיר בכנסייה כשהיה רק בן שלוש. ויקטור אומר שקיבל הרבה תמיכה מההורים שלו במוסיקה שלו במשך השנים, והוא רוצה להשתמש בחלק מכספי הפרס כדי לתת להם בחזרה.

המשתתפים האחרים בגמר היו Lyricmjc מארצות הברית, שזכתה ב-$3,000 בתחרות החודשית של יוני. לליריק, הילדה הקטנה שמופיעה בסרטון Down Syndrome ABILITIES! יש תסמונת דאון. בשנה שעברה היא למדה להתאים את הגובה של צלילים שונים, ולבטא את המילים והמשפטים של שירים.

Beccabsmithmusic, מבריטניה, זכתה בכמה פרסים ביותר מ-$300. היא אומרת שקיבלה את ההשראה לשתף את הכישרון שלה אחרי שבסבתא שלה אובחנה עם דמנציה והיא הופיעה בפני הדיירים בבית האבות שלה. את הסרטון שלה אפשר לראות כאן.

ToshiroFlores ממכסיקו זכה במקום הראשון וב-$3,000 בתחרות החודשית שלנו במאי. Hermes Flores, הבעלים של Toshiro, מנהל עמוד מעריצים של Toshiro, שיש לו עוקבים מכל העולם. צפו בסרטון כאן.

תוכן, אלא גם יזם שאפתני. הוא אמר שהשתמש בכספי הפרס שלו להשקיע בשיפור ההפקה של הסרטונים שלו ובעסק. אפשר לראות את הסרטון שלו כאן.

World's Greatest Videos™ חילקה יותר מ-3,500 פרסים במזומן בשווי כספי מוערך של יותר מ-$267,000 בשנה הראשונה (שנת הבטא) ליוצרים של סרטונים מכל העולם. הפלטפורמה מתגאה במיוחד בכך שהיא קהילה אמיתית, שבה החברים שצופים בסרטים ומגיבים להם חשובים לחוויית המשתמש בדיוק כמו החברים שיוצרים את הסרטונים. אבל לדברי המייסדת בת ה-27 של החברה מקיילה אלן, יש ב-World's Greatest Videos™ הרבה יותר וזה גורם לה לבלוט מבין המתחרים שלה.

"אנחנו באמת כלילתיים, ונוקטים בעמדה תקיפה נגד כל סוג של בריונות או הערות שליליות", מסבירה אלן. "המטרה שלנו היא להציע סביבה בטוחה ונוחה ליוצרים ולצופים כאחד, ומסיבה זאת אנחנו מאפשרים רק הערות ותגובות חיוביות לסרטונים של החברים שלנו".

למידע נוסף על World's Greatest Videos™ וכדי לצפות בסרטונים הזוכים, בקרו בבקשה באתר www.wgvs.com.

אודות החברה

World's Greatest Videos™, שהוקמה ב-1 בינואר 2019 על ידי מקיילה אלן בת ה-27, מעניקה 21 פרסים במזומן בכל שבוע. הזוכים במקום הראשון בתחרויות אזוריות שבועיות ותחרויות האתגר הגלובלי רשאים לזכות בפרס הגדול השנתי שמכריזים על הזוכים בו בדצמבר.

בהיותה תחרות הסרטונים שמתקיימת ברציפות הגלובלית עם פרסים במזומן הראשונה, יש ל-World's Greatest Videos™ משימה לחשוף אנשים מכל רחבי העולם לתרבויות שונות ולמה שאותן תרבויות מחשיבות כמבדר. האתר לא מתיר בריונות, ומאפשר רק הערות חיוביות כדי שיתאים לכל בני המשפחה.

האפליקציה והאתר של חברה גלובליים, ופועלים בעשרים השפות המובילות בעולם.

אשת קשר למדיה

Brittany Ware
248-403-0571
[email protected]

Mekel Zapico
619-694-6343
[email protected]

www.wgvs.com

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי חברת Intuit Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 8 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהגיש משרד עורכי הדין– INTU

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, קורא למשקיעי חברת Rackspace Technology, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – RXT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה רבה, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

OPPEIN הוכרה על ידי פרוסט וסאליבן כמותג הריהוט המותאם-אישית המוביל בעולם
חברת OPPEIN הוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג המוביל בעולם בשוק הריהוט הביתי המותאם אישית לשנת 2025; הכרה זו מחזקת עוד יותר את מעמדה של החברה כספקית מובילה של פתרונות התאמה אישית לבית כולו.

WHP Global וקבוצת G-III Apparel משלימות את רכישת מארק ג'ייקובס
חברות WHP Global ו- G-III Apparel Group, Ltd. (NasdaqGS: GIII) הודיעו היום על השלמת רכישת המותג Marc Jacobs מידי קבוצת LVMH. במקביל, הקימו WHP Global ו-G-III את המיזם המשותף שעליו הכריזו בעבר, במטרה להחזיק במשותף בזכויות הקניין הרוחני של המותג Marc Jacobs ולהאיץ את הצמיחה הגלובלית של אחד המותגים המשפיעים ביותר בעולם האופנה.

Easy Aerial השלימה סבב גיוס הון מסדרה B בהיקף של 20 מיליון דולר להרחבת פעילותה בתחום הביטחוני ברחבי העולם
בתמיכת Insight Partners ו-Entrée Capital, ‏Easy Aerial מרחיבה את הייצור ואת פעילותה ברחבי העולם כדי לתת מענה לביקוש הגובר במהירות למודיעין אווירי

המהדורה השלישית של תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי, נפתחה בריאד בהשתתפות בינלאומית משמעותית
ד"ר אחמד בן סאמי א-זואווי חנך את האירוע, המביא את תחומי ייצור העץ, המיכון, טכנולוגיות הייצור ורכיבי הריהוט אל לב השוק הסעודי

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Primoris Services Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM

דו"ח חדש של Anaqua חושף זינוק בהגשת בקשות לפטנטים בתחום המוליכים-למחצה לבינה מלאכותית
בינה מלאכותית מתגלה כגורם המניע החדשני המובהק עם צמיחה של 114% במספר הגשות הפטנטים, ומעצבת מחדש את השקעות המו"פ של מוליכים למחצה בכל שכבה של ערימת הטכנולוגיה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI