דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת במזרח התיכון; הופעת בכורה ברשות הפלשתינית
אנדרסן גלובל מתרחבת במזרח התיכון; הופעת בכורה ברשות הפלשתינית
חיים נוי |  21/01/20 |  צפיות: 2846

אנדרסן גלובל מתרחבת במזרח התיכון; הופעת בכורה ברשות הפלשתינית

סן פרנסיסקו, 21 בינואר 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל הודיעה שהתקשרה בהסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי דין מרמאללה, Sharp & Beyond for Legal and Investment Consulting Services (S&B). ההסכם הוא הופעת הבכורה של החברה ברשות הפלשתינית, ומרחיב את הפלטפורמה שלה במזרח התיכון.

Sharp & Beyond, שהוקמה ב-2017, היא חברת עורכי דין עם מלוא השירותים ויש לה ארבעה שותפים ושמונה משפטנים ואנשי השקעות בצוות העובדים שלה. סוהאיב אל-שריף, השותף מנהל המשרד, והצוות של S&B מספקים שירותים משפטיים לארגונים מקומיים ובינ"ל. הם מתמחים במערך של מגזרים כולל תאגידים, עבודה, השקעות, נדלן, חוזים, מסחר, בוררות, בנייה, פיננסים, תקשורת, קניין רוחני ודיני מיסים.

"הצוות שלנו כולל עורכי דין מנוסים ומספק ללקוחות שלנו שירותים הטובים מסוגם באופן חלק", אמר סוהאיב. "לעבוד עם אנשי מקצוע ששותפים לדפוס החשיבה שלנו זאת העדיפות העליונה שלנו. שיתוף הפעולה שלנו עם אנדרסן גלובל מאפשר לנו להרחיב את היצע השירותים שלנו ולספק ללקוחות שלנו אנשים מוכשרים מובילים מרחבי העולם שאינם מוגבלים ג"ג".

"אחרי שנפגשתי עם רנא, סוהאיב והצוות, היה ברור שיש להם ידע מעמיק של השוק והם מציגים מחויבות לאחריות, אי תלות ושקיפות", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "שיתוף הפעולה עם Sharp & Beyond שם אותנו לפני העקומה ומועיל לארגון שלנו עכשיו ובטווח הארוך כי הוא מתבסס על אסטרטגיית הצמיחה שלנו במזרח התיכון וממצב אותנו לעתיד".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו קרוב ל-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-167 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מביאה רובוטים דמויי-אדם לענף האירוח במסגרת שותפות פורצת דרך עם המלונות נובוטל ו-Mercure Singapore on Stevens.
הפריסה המתוכננת במתחם, הכולל 772 חדרים, משלבת רובוטיקה שירותית עם מחקר על יישומים עתידיים של רובוטים דמויי-אדם בתחומי משק הבית ואירוח אירועים.

קרן הפיתוח הסעודית מודיעה על התקדמות בפרויקט הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה בקוסובו
קרן הפיתוח הסעודית (SFD) השתתפה היום לצד ממשלת קוסובו בטקס חנוכת הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה, המציין את השלמת הפרויקט הראשון של SFD בקוסובו ואבן דרך חשובה בשותפות בין שני הצדדים.

טולונה ממנה את איימי פנטון לתפקיד מנכ"לית החברה
המינוי משלים את תהליך חילופי ההנהגה המתוכנן, שעליו הוכרז ב-8 באוקטובר 2026. המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, כיועץ בכיר וכבעל מניות

רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ
רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BETR

מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE
מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE: רוזן, עו"ד מוכר ומוערך בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-27 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

מועד האחרון בעניין CELSIUS
מועד האחרון בעניין CELSIUS: רוזן, עורך דין מיומן למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Celsius Holdings, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – CELH

מועד אחרון בעניין TBLA
מועד אחרון בעניין TBLA: רוזן, המייצג משקיעים ברמה הארצית, קורא למשקיעי Taboola.com Ltd לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-20 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – TBLA

OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI