דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת במזרח התיכון; הופעת בכורה ברשות הפלשתינית
אנדרסן גלובל מתרחבת במזרח התיכון; הופעת בכורה ברשות הפלשתינית
חיים נוי 21/01/20 |  צפיות: 2402

אנדרסן גלובל מתרחבת במזרח התיכון; הופעת בכורה ברשות הפלשתינית

סן פרנסיסקו, 21 בינואר 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל הודיעה שהתקשרה בהסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי דין מרמאללה, Sharp & Beyond for Legal and Investment Consulting Services (S&B). ההסכם הוא הופעת הבכורה של החברה ברשות הפלשתינית, ומרחיב את הפלטפורמה שלה במזרח התיכון.

Sharp & Beyond, שהוקמה ב-2017, היא חברת עורכי דין עם מלוא השירותים ויש לה ארבעה שותפים ושמונה משפטנים ואנשי השקעות בצוות העובדים שלה. סוהאיב אל-שריף, השותף מנהל המשרד, והצוות של S&B מספקים שירותים משפטיים לארגונים מקומיים ובינ"ל. הם מתמחים במערך של מגזרים כולל תאגידים, עבודה, השקעות, נדלן, חוזים, מסחר, בוררות, בנייה, פיננסים, תקשורת, קניין רוחני ודיני מיסים.

"הצוות שלנו כולל עורכי דין מנוסים ומספק ללקוחות שלנו שירותים הטובים מסוגם באופן חלק", אמר סוהאיב. "לעבוד עם אנשי מקצוע ששותפים לדפוס החשיבה שלנו זאת העדיפות העליונה שלנו. שיתוף הפעולה שלנו עם אנדרסן גלובל מאפשר לנו להרחיב את היצע השירותים שלנו ולספק ללקוחות שלנו אנשים מוכשרים מובילים מרחבי העולם שאינם מוגבלים ג"ג".

"אחרי שנפגשתי עם רנא, סוהאיב והצוות, היה ברור שיש להם ידע מעמיק של השוק והם מציגים מחויבות לאחריות, אי תלות ושקיפות", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "שיתוף הפעולה עם Sharp & Beyond שם אותנו לפני העקומה ומועיל לארגון שלנו עכשיו ובטווח הארוך כי הוא מתבסס על אסטרטגיית הצמיחה שלנו במזרח התיכון וממצב אותנו לעתיד".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו קרוב ל-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-167 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Axi תשתתף בתערוכת Money Expo מקסיקו 2026 – ותציג פתרונות מסחר והזדמנויות לשותפויות
חברת הברוקרים המובילה בתחום המט"ח וה-CFD המקוון Axi צפויה להשתתף ב-Money Expo Mexico 2026, שיתקיים ב-18–19 בפברואר 2026 במרכז Banamex, מקסיקו סיטי, כאשר העניין בתעשייה בפתרונות מסחר מרובי נכסים ושותפויות אסטרטגיות ממשיך לגדול ברחבי האזור.

אנג'ליני פארמה מכריזה על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל החדש
אנג'ליני פארמה (Angelini Pharma), חלק מקבוצת התעשייה הרב-לאומית בבעלות פרטית, Angelini Industries, הודיעה היום על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל.

SIRBAI משיקה את טכנולוגיית נחיל הרחפנים האוטונומית הראשונה במזרח התיכון המופעלת על ידי בינה מלאכותית בתערוכת UMEX 2026
פלטפורמה חדשה מאפשרת פעולות רחפנים אוטונומיות ומתואמות, המיועדות לסביבות הגנה מודרניות

Datawave ו-Cerberus מכריזות על הסכם להשקעה ולמימון של מערכת הכבלים התת ימית באזור סינגפור-הודו-המפרץ
Datawave Networks Ltd (Datawave ) , ספקית של תשתית תת ימית עצמאית מקפריסין, הכריזה היום כי חתמה על הסכם מחייב להשקעה ולמימון עם חברות שותפות של Cerberus Capital Management, L.P. ("Cerberus"), חברה גלובלית להשקעות אלטרנטיביות, בנוגע לפיתוח של מערכת הכבלים באזור סינגפור-הודו-המפרץ (SING).

חוזים מתמשכים בשוק הקריפטוגרפיה צוברים תאוצה כאשר סוחרים קובעים את הטון לשנת 2026
Axi מרחיבה את הגישה לחוזים עתידיים מתמשכים בקריפטו המבוססים על פיאט

קולגייט-פאלמוליב וקרן ארגון הבריאות העולמי מודיעות על שותפות גלובלית לקידום בריאות הפה והשיניים
מימון רב-שנתי יקדם את תחום בריאות הפה והשיניים, שכן מחלות הפה הן מן המחלות הלא-מדבקות הנפוצות ביותר - ולעיתים הקרובות גם המוזנחות ביותר - ומשפיעות על 3.7 מיליארד בני אדם ברחבי העולם.1

Andersen Consulting מצרפת את Africa International Advisors כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום האסטרטגיה והטרנספורמציה העסקית באפריקה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Africa International Advisors ‏ - AIA, חברה שבסיסה ביוהנסבורג, המתמקדת בשיפור התחרותיות העסקית באמצעות תובנות מותאמות לענפים ספציפיים, חדשנות ושירותי ייעוץ.

GA-ASI ו-Calidus חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה בייצור משותף של מטוסי הקרב השיתופיים MQ-9B ו-Gambit
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) - המובילה בעולם במערכות מטוסים בלתי מאוישים, ו-Calidus Aerospace, מחברות ההגנה והייצור המובילות, חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה בייצור משותף פוטנציאלי של מטוסי MQ-9B המופעלים מרחוק ומטוסי קרב שיתופיים (CCA) מדגם Gambit באיחוד האמירויות הערביות, כמו גם מערכות פיקוד ובקרה וניהול קרב.

VWO ו-AB Tasty מאחדות כוחות כדי להגדיר מחדש את העתיד של מיטוב חוויית הגלישה הדיגיטלית
Everstone Capital משקיעה הון נוסף משמעותי כדי ליצור פלטפורמה בקנה מידה גדול

הפתרון מאחורי הצוותים הגלובליים המובילים בעולם: Holafly for Business משיקה את התוכנית העולמית הקבועה הראשונה שמסיימת את הנדידה עבור חברות
Holafly, מהשחקניות הגדולות בשוק הסים האלקטרוני (eSIM), הציגה פתרון חדש המכוון לחברות עם צוותים בתנועה מתמדת: Holafly Plans for Business, תוכנית הדאטה הגלובלית הקבועה הראשונה שנוצרה במיוחד עבור ארגונים בינלאומיים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI