דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Nuvei מודיעה על שותפות אסטרטגית עם קבוצת MAX, והסכם למכירת CreditGuard
Nuvei מודיעה על שותפות אסטרטגית עם קבוצת MAX, והסכם למכירת CreditGuard
חיים נוי |  19/02/20 |  צפיות: 2995

Nuvei מודיעה על שותפות אסטרטגית עם קבוצת MAX, והסכם למכירת CreditGuard

מונטריאול ותל אביב, ישראל, 19 בפברואר 2020, (GLOBE NEWSWIRE):

Nuvei, ספקית עולמית של טכנולוגיות תשלום, כרתה הסכם שיתוף פעולה אסטרטגי עם קבוצת Max , אחד מהגופים הפיננסיים המובילים בישראל. במסגרת שותפות זו, לקוחות עסקיים של MAX המעוניינים לפתח פעילות עסקית מחוץ לישראל יוכלו לקבל גישה לרשת סליקת התשלומים של Nuvei בצפון אמריקה, באירופה, באמריקה הלטינית ובאזור אסיה - מדינות האוקיינוס השקט. כחלק מן ההסכם, Nuvei הסכימה למכור ל-MAX את מלוא אחזקותיה ב-CreditGuard, ספקית שירותי סליקה לבתי עסק בישראל.

הפלטפורמה הטכנולוגית הקניינית של Nuvei מאפשרת לעסקים להגדיל את היקף הפעילות ברמה העולמית, ומציעה ללקוחות של MAX אפשרות לבצע עסקאות ביותר מ-150 מטבעות וביותר מ- 250 אמצעי תשלום חלופיים, כל זאת באמצעות הטמעה של מערכת אחת. מצד שני, בתי עסק הסולקים עם Nuvei יוכלו להתחבר לשירותי סליקת התשלומים של MAX בישראל.

"ביצענו סינון קפדני כדי למצוא את השותפה האידיאלית להתרחבות של עסקי סליקת התשלומים שלנו לישראל, ומצאנו חברה שתבטיח המשכיות בפעילות של CreditGuard ואת המשך הצלחתה, לצד הלקוחות והעובדים שלה," אמר פיליפ פאייר, יו"ר ומנכ"ל Nuvei. "יש לנו ביטחון מלא בחזון ובאסטרטגיה של MAX לאספקת מוצרים ושירותים יוצאים מן הכלל ללקוחות של CreditGuard. מצד שני, השותפות תאפשר ל-Nuvei להגדיל את טביעת הרגל העולמית שלה ולעגן את מעמדה כחברה מובילה בתחום שירותי התשלום, עם היקף פעילות עצום ונוכחות נרחבת."

"הרכישה הזו עומדת בקנה אחד עם הגישה שלנו המציבה את הלקוח במרכז. ישראל עומדת על סף מהפכה בתחום שירותי התשלום, והמהפכה הזו תחייב עסקים בכל הגדלים להיערך מחדש בפעילות האונליין והאופליין שלהם ולהתאים את המערכות שלהם לדרישות של EMV," אמר אוהד מימון, סמנכ"ל פיתוח עסקי ואסטרטגיה ב-MAX. "אלה חדשות חשובות לעסקים הישראליים שמצטרפים למהפכה הדיגיטלית. CreditGuard מספקת מגוון שירותי תשלום דיגיטליים מתקדמים ומאובטחים בכל ערוצי המכירות. שיתוף הפעולה עם Nuvei יאפשר לנו להתאים פתרונות תשלום גלובליים ללקוחות המסחריים שלנו."

"הערך האמיתי של CreditGuard טמון במחויבותה יוצאת הדופן לשרת את לקוחותיה," אמר אוריאל בן דוד, מנכ"ל CreditGuard. "נמשיך להתייחס אליהם כנכסים החשובים ביותר של החברה. אנו מאמינים שהחיבור עם MAX יאפשר לנו להרחיב את מגוון השירותים שלנו ולשדרג את המוצרים שאנו מעניקים ללקוחותינו."

Nuvei רכשה את CreditGuard במסגרת רכישת SafeCharge בשנת 2019. השלמת המכירה של CreditGuard כפופה לתנאים המקובלים ולאישורים רגולטוריים.

אודות Nuvei

חברת Nuvei היא הקהילה הראשונה בעולם של מומחים לשירותי תשלום. אנו מספקים שירותי תשלום כלל -ערוציים עם תמיכה מלאה לעסקים גדולים, בינויים וקטנים ולשותפי הפצה, בעזרת חבילת הטכנולוגיות הקנייניות הרחבה שבידינו. אנו גם מעניקים לארגוני מכירות עצמאיים (ISO), ליצרני תוכנה בלתי תלויים (ISV), לספקי שירותי סליקה ולפלטפורמות מסחר אלקטרוני את הטכנולוגיה, הידע ושירות הלקוחות הנדרשים להם כדי להצטיין בתחומם. החזון שלנו, המגובה בפלטפורמה גלובלית ובשירות מקצה לקצה, הוא לבנות רשת שתאפשר ללקוחות ולשותפים שלנו לשגשג בגדול. מטרתנו היא ליצור הזדמנויות גדולות וטובות יותר לכולם בתחום שירותי התשלום, ולסלול את הדרך ליצירת שותפויות מוצלחות. למידע נוסף היכנסו לאתר www.nuvei.com.

אודות קבוצת MAX

קבוצת MAX המבוססת בישראל היא חברה פיננסית מובילה המספקת שירותי תשלום ואשראי מתקדמים. MAX, לשעבר לאומי קארד, נמכרה לקרן ורבורג פינקוס בשנת 2019. היא אחת מחברות כרטיסי האשראי הגדולות בישראל, והיא מספקת שירותים מתקדמים לרוב המוסדות הפיננסיים הגדולים בישראל, לסוחרים ולצרכנים. MAX משרתת כ-2.5 מיליון בעלי כרטיסי אשראי, בשיתוף עם ויזה ועם מאסטרקארד. היא גם משרתת יותר מ-50,000 סוחרים מכל המגזרים ובכל הגדלים. החברה מינפה את יכולות הליבה שלה כדי לפתח היצע שירותים פיננסיים מגוון יותר לכל סוגי הלקוחות, כמו תיק מגוון של פתרונות אשראי. הרכישה האחרונה של הקבוצה, רכישת Capit, עומדת בקנה אחד עם גישתה ששואפת להעניק לסוחרים הישראליים מגוון שירותים רחב יותר. למידע נוסף אנא היכנסו לאתר של MAX בכתובת: www.max.co.il

פרטים ליצירת קשר

לואיס גיאורגקאקיס

Nuvei

+1 514-670-8001

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מצרפת את חברת JKIT כפירמה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחומי הדיגיטל והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם John Keells IT (JKIT), ספקית פתרונות טכנולוגיים שבסיסה בסרי לנקה.

אינפלציית מאמץ מסכנת את נאמנות הלקוחות למותגים, כך עולה ממחקר של Netcracker/CSG
דו"ח מצב חוויית הלקוח לשנת 2027 מראה שלקוחות פונים לבינה מלאכותית של צד שלישי לקבלת עזרה, בעוד שאוטומציה יעילה ותמיכה אנושית מחזקות את הנאמנות

JERA חותמת על הסכם עקרונות מחייב עם AM Green לאספקה ארוכת טווח של אמוניה ירוקה לצורך הפחתת פליטות הפחמן בענף הספנות
חברת JERA Co., Inc. (JERA) וחברת AM Green Ammonia (India) Private Limited (AM Green) הודיעו היום במשותף כי חתמו על הסכם עקרונות מחייב (HoA) עם AM Green בנוגע לאספקה ארוכת טווח של אמוניה ירוקה המיוצרת בהודו.

Legit Security ממנה את איתן וורצל למנהל אסטרטגיה ראשי
המייסד-השותף ב-Mobb מביא איתו כמעט שני עשורים של ניסיון באבטחת יישומים, במטרה לסייע להאיץ את הצמיחה של Legit וליישם את אסטרטגיית אבטחת היישומים לסוכני הבינה המלאכותית שלה

EarthDaily זכתה בהזמנה בהיקף של 3 מיליון דולר מנאס"א כדי לקדם שילוב תצפיות מסחריות על כדור הארץ עם Landsat
נאס"א ו-USGS ישוו את נתוני EarthDaily Constellation עם התצפיות של Landsat ויעריכו את הפוטנציאל שלה לתמוך במוצרים מוכנים לבינה מלאכותית ובארכיטקטורות משימה היברידיות ועתידיות למגזר הממשלתי והמסחרי

RAAAM Memory Technologies ממנה את הונג האו, לשעבר בכיר באינטל ובסמסונג פאונדורי, ליועץ אסטרטגי
RAAAM Memory Technologies, חברת סטארט-אפ המפתחת טכנולוגיית זיכרון על שבב בצפיפות גבוהה במיוחד ובצריכת חשמל נמוכה, הודיעה על מינויו של הונג האו, לשעבר בכיר ב-Intel Foundry וב-Samsung Electronics, ליועץ אסטרטגי. במסגרת תפקידו, האו יעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם צוות ההנהלה של RAAAM כדי לתמוך בצמיחתה האסטרטגית של החברה ולהאיץ את פעילותה מול לקוחות ושותפים באקוסיסטם ברחבי ארה"ב.

Bitget משדרגת את Stock Dual Investment עם VETA Finance עבור אסימוני מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציינת שתדרגה את Stock Dual Investment, והרחיבה את פתרונות ההשקעות המובנות שלה לאסימוני מניות אמריקאיות באמצעות שותפות עם VETA Finance.

לאחר למעלה מ-100 פרויקטים, קבוצת EBC Financial מניחה יסודות להבטחת השפעה מתמשכת של פעילותה הפילנתרופית
קרן קבוצת EBC, הרשומה בסינגפור וממומנת במלואה על ידי EBC Financial Group, מציבה תנאי אחד לכל פרויקט שהיא תומכת בו, ושמה לה למטרה לסייע ל-6,000 בני אדם לפחות עד סוף שנת 2027

YYForce מביעה הערכה לטסלה ולאילון מאסק על תחילת הייצור של רובוטים דמויי-אדם מסוג אופטימוס
ציון דרך זה מסמן נקודת מפנה מכרעת עבור האקוסיסטם העולמי של הרובוטיקה והבינה המלאכותית הפיזית, ומעצימה את האצת האוטומציה של הדור הבא.

שבוע האופנה של מיאמי ציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת, שהתקיימה בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
חגיגת ציון הדרך הפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בעולם האופנה וחוויית קמעונאות חדשה במתכונת פופ-אפ
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI