דף הבית הודעות לעיתונות בריאות Aptorum Group מתחילה את המסחור של טבליות מזון המרפא הביו אקטיבי Dioscorea Opposita וחתמה על הסכם הפצת מכירות בהונג קונג
Aptorum Group מתחילה את המסחור של טבליות מזון המרפא הביו אקטיבי Dioscorea Opposita וחתמה על הסכם הפצת מכירות בהונג קונג
חיים נוי 24/02/20 |  צפיות: 8816

Aptorum Group מתחילה את המסחור של טבליות מזון המרפא הביו אקטיבי Dioscorea Opposita וחתמה על הסכם הפצת מכירות בהונג קונג

ניו יורק, 24 בפברואר 2020, :(BUSINESS WIRE)

Aptorum Group Limited, חברת תרופות שמתמקדת בפיתוח של תרופות חדשניות כדי להתמודד עם צרכים רפואיים גלובליים שלא נענו, מודיעה על המסחור של תוסף התזונה שלה לנשים בגיל המעבר עם חידלון וסת ושחוות תסמינים קשורים. התוסף מיוצר עם המרכיב הביו אקטיבי שמופק מאבקת בטטה סינית המכילה DOI, שזאת הגישה הלא הורמונלית של Aptorum Group שמיועדת להתאים למגמות ולחששות תזונתיים גוברים מסוימים של הצרכנים. מעריכים ש-1.2 מיליארד נשים ברחבי העולם יהיו בתום וסת או אחרי תום וסת עד שנת 12030. השוק הגלובלי של תוספי בריאות לנשים לתסמיני גיל המעבר חזוי להגיע ליותר מ-50 מיליארד דולר עד 2025 עם שיעור צמיחה שנתי מורכב של 16.4% (2016-2025)2. בתחילה התוסף ימוסחר ויימכר בהונג קונג. החברה מבקשת אישור רגולטורי לשיווק המוצר בתחומי שיפוט גדולים אחרים.

כחלק מהמסחור, Aptorum Group, באמצעות חברת הבת בבעלות מלאה שלה Nativus Life Sciences Limited, התקשרה בהסכם הפצה אזורי עם Multipak Limited, קבוצה מהונג קונג שמפעילה מותגים מפורסמים , כולל שקיק התה Luk Yu® ומוצרים אחרים שקשורים לבריאות.

באמצעות Multipak, Aptorum Group תוכל להגדיל את הנגישות של המוצר לבסיס לקוחות גדול באזור. הייצור של טבליות מזון המרפא הביו אקטיבי dioscorea opposita של Aptorum Group התחיל את הייצור בקנדה ובקרוב ישווק בשם המותג NativusWellTM.

הטבליות NativusWellTM של Nativus הן תוספים טבעיים לא הורמונליים שמכילים DOI. אבקת הבטטה עם DOI משתמשת בגישה לא הורמונלית שמיועדת לשפר את השלומות הכללית של נשים שעוברות תום וסת. מחקרים מדעיים של צד שלישי מראים ש-DOI, המרכיב הביו אקטיבי שנמצא באופן טבעי בבטטה הסינית, כנראה ממריץ ביו סינתזה של אסטרדיול, משרה הפרשה של אסטרדיול ופרוגסטרון ומגדיל את צפיפות העצם, ובכך פוטנציאלית פועל נגד ההתקדמות של דלדול העצם3, אחד התסמינים הנפוצים שקשורים לתום וסת4.

למצגת כללית נוספת, בקרו בבקשה: http://ir.aptorumgroup.com/static-files/bcf77574-7bd6-4b9d-8110-d53837238f16

למצגת טכנית נוספת, בקרו בבקשה: http://ir.aptorumgroup.com/static-files/66346f79-7a03-474a-89be-0eaafaa00d9d

אודות Aptorum Group Limited

Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM) היא חברת תרופות שעוסקת בפיתוח ומסחור של תרופות חדשניות כדי להתמודד עם צרכים רפואיים שלא נענו. ל-Aptorum Group יש פרויקטי תרופות במחלות יתומות, מחלות זיהומיות, מחלות מטבוליות ותחומי מחלות אחרים.

למידע נוסף על Aptorum Group Limited, בקרו בבקשה באתר www.aptorumgroup.com.


1 World Health Technical Report Series. Research on the Menopause in the 1990's. Geneva, Switzerland: World Health Organization; 1996.

2 https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-isoflavones-market

3 https://www.ke.hku.hk/story/innovation/the-magic-of-chinese-yam-for-treatment-of-menopausal-syndrome; see also, Scientific Reports, 5-10179.

4 https://www.everydayhealth.com/menopause/osteoporosis-and-menopause.aspx

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200224005232/en/

אנשי קשר

משקיעים:
Tel: +852 2117 6611
Email: [email protected]

מדיה:
Tel: + 852 2117 6611
Email: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Egg Medical משיקה את EggNest™ Complete Flex: הגנה ללא סינר, ללא בנייה, השבתה או שיבושים
Egg Medical מכריזה על השקת EggNest™ Complete Flex, התקדמות פורצת דרך בתחום ההגנה מפני קרינה המאפשרת לרופאים לעבוד בבטחה ללא סינר או עם סינרי עופרת קלים במיוחד - ללא צורך בבנייה, שינויים מבניים או זמן השבתה פרוצדורלי.

מנכ"ל Datavault AI, נתניאל ט. בראדלי, יעביר נאומים מרכזיים בנושא פורץ דרך בתחום אסימוני נכסים מציאותיים
מנכ"ל Datavault AI, נתניאל ט. בראדלי, יעביר נאומים מרכזיים בנושא פורץ דרך בתחום אסימוני נכסים מציאותיים RWA בכנס CONV3RGENCE לונדון ו- AssetRush × Zurich 2026 בניית מומנטום עולמי לקראת אירוע XRP בטוקיו הקרוב

Axi משיקה סדרת וובינרים חינמית בנושא פורקס להעצמת סוחרים חדשים באמריקה הלטינית
ברברה מורנו, סוחרת ומאמנת חשיבה ידועה, מובילה יוזמה חינוכית כדי לענות על הביקוש הגובר למיומנויות מסחר מעשיות ברחבי אמריקה הלטינית

מידע למשקיעי DNOW: אם סבלתם הפסדים ב- DNOW Inc. (NYSE: DNOW), אתם מוזמנים ליצור קשר
מידע למשקיעי DNOW: אם סבלתם הפסדים ב- DNOW Inc. (NYSE: DNOW), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם.

ביטגט משיקה תוכנית VIP Fast Track לניהול חוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית ה-VIP Fast Track, קמפיין חדש שנועד לעזור למשתמשים להגיע לרמות VIP גבוהות יותר באמצעות מסלולי מסחר מותאמים אישית בחוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים.

Gradiant זכתה בחוזה מים משמעותי עבור מרכז נתונים היפרסקייל בבריטניה
Gradiant, חברה עולמית מובילה לפתרונות מתקדמים למים ושפכים, זכתה בחוזה לתכנון והקמה של מתקני טיפול במים עבור מרכז נתונים היפרסקייל בדידקוט, אוקספורדשייר בבריטניה.

U.S. Polo Assn. תמכה באליפות הבין-מכללתית הלאומית של ליגה א, והציגה את עתיד ספורט הפולו
גמרי הנשים והגברים של ליגה א ישודרו בתוכנית 'Breakaway: Polo in College' ב-ESPN

Axi Select מציינת ציון דרך משמעותי כאשר סוחר רביעי מאסיה השיג מעמד של Pro M וחשבון ממומן של מיליון דולר
ספקית המסחר המקוון הגלובלית Axi הודיעה היום על ציון דרך חדש בתוכנית הסוחרים הממומנת שלה, Axi Select, שחוגגת את הישגיה של גב' וואנג ליניאן, שהפכה לסוחרת הרביעית מאסיה שהגיעה למעמד Pro M ברמה הגבוהה ביותר בתוכנית בשנת 2026.

Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) וDemora Foundation- מוציאות לדרך הסכם שילוב טכנולוגיות שיפעיל את הפלטפורמה הגלובלית של K-Entertainment ו-K-Wave
DVLT × Demora Foundation: ערמת הבינה המלאכותית הארגונית של Datavault AI נפרסה כשכבת בינת הנתונים וייצור אסימונים מבוססי נכסי עולם אמיתי עבור הקניין הרוחני של הפופ, הדרמה, הבידור והתרבות הקוריאניים - והיא משרתת מעל 200 מיליון מעריצי הגל הקוריאני (האליו) ב-156 מדינות באמצעות יותר מ-500 עסקים קטנים ובינוניים של הרשת הקוריאנית K2Global, ובאמצעות שלוש ערי חדשות גל קוריאני בארצות הברית

מנכ"ל Datavault AI, נתניאל בראדלי, יציג את טכנולוגיות DataValue(R), DataScore(R) ו- Information Data Exchange(R) בכנס XRP טוקיו 2026.
Datavault AI Inc. ("Datavault AI" או "החברה") (נאסד"ק: DVLT), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים (RWA), הודיעה היום כי המנכ"ל נתניאל (נייט) ט. בראדלי יציג את טכנולוגיות סוכני הבינה המלאכותית של החברה, DataValue®, DataScore®, Data Vault Bank® ו- Information Data Exchange® הרשומות כפטנטים של החברה בכנס XRP Tokyo 2026 ב-7 באפריל 2026, ב-Happo-en בטוקיו, יפן.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI