דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Economics By Mona: הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון
Economics By Mona: הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון
חיים נוי 27/02/20 |  צפיות: 3180

Economics By Mona:
הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון

שטוקהולם, שוודיה, 26 בפברואר 2020, (ACCESSWIRE):

מתוך רצון להציל את המצב הפיננסי המתדרדר הנוכחי שלה, ממשלת לבנון נקטה בפתרונות רבים ושונים, כולל מכירת אגרות חוב ממשלתיות. לממשלה יש צורך חמור בסיוע ותמיכה חיצוניים של הבנקים המקומיים ובעלי ברית זרים. לדברי מומחים לשוקי ההון, כדי לשקם את הכלכלה, לבנון חייבת ליצור תוכנית כלכלית שתמשוך משקיעים לאגרות חוב ממשלתיות ב-2 מיליארד דולר, כולל מכירת אגרות חוב ממשלתיות.

כמו בכל השקעה, האמון שיש למשקיע ביכולת של הממשלה לכבד את האג"ח ישפיע באופן ישיר על מספר האג"ח שהוא מוכן לקנות. בעבר, בנקים ומשקיעים קנו אג"ח באמצעות מטבע חוץ כדי לנצל את שער החליפין המשתנה בין המטבע הלאומי והמטבע הזר, מתוך ידיעה שהממשלה אחראית לאזן בין המטבעות השונים. באופן זה המשקיעים הפיקו רווח גם מהריבית של האג"ח עצמה וגם משער החליפין.

גם אזרחים יכולים לקנות אגרות חוב ממשלתיות, ולהפיק רווח בטווח הארוך. ההשקעה באג"ח היא סיכון פיננסי וככזה יש לנהוג בזהירות כשמשקיעים בהן. זה האופן שבו אנחנו, "Economics by Mona", יכולים לעזור לכם. אנחנו מאמינים שזאת חובתנו לעזור לאחינו הלבנונים להתרומם מעל קו העוני ולמצוא מקורות הכנסה ראויים. המטרה שלנו היא לאפשר לאזרחי לבנון לפעול בעולם הפיננסי ולהנחות אותם עם אסטרטגיות פיננסיות פשוטות שאפשר ליישם בקלות בחיי היומיום כדי לספק מקור הכנסה נוסף.

אם האפשרות של הכנסה שנייה מעניינת אתכם, אנחנו נספק לכם את כל הסיוע וההדרכה שתצטרכו כדי להתחיל להשקיע באג"ח ממשלתיות ולהרוויח ריבית משלכם.

התקשרו איתנו בכתובת www.economicsbymona.com.

אנשי קשר

Economics By Mona
www.EconomicsByMona.com
[email protected]
+46729104191
Regeringsgatan 27, Stockholm, 11153 Sweden

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חדשנות עטורת פרסים: כיצד מחסנית ה-ARGUS Multi-Ohm מביאה קסם אמיתי לעולם האידוי
בתערוכת Vape Club Show 2026 במוסקבה, שננעלה לאחרונה, זכה ה-MAGIC POD של חברת VOOPOO בפרס החדשנות הטכנולוגית הטובה ביותר לשנת 2026. קונספט חדש זה נועד להעלות את המודעות למחסנית ה-ARGUS Multi-Ohm החלוצית של החברה.

SASE OpsLab Ltd משיקה את פלטפורמת ניהול מחזור החיים הראשונה בתעשייה
SASE OpsLab Ltd משיקה את פלטפורמת ניהול מחזור החיים הראשונה בתעשייה, המפשטת את התפעול של פלטפורמת הבנייה וההפעלה ההיברידית של SASE

Equativ מביאה ChatGPT Ads למותגים כשותפת פרסום
Equativ הופכת לשותפה טכנולוגית של ChatGPT Ads, ומביאה מומחיות של שיווק רב-שלבי מלא, מבוסס הקשרים וטבעי, למותגים ברחבי העולם

LEPAS מרחיבה את נוכחותה הגלובלית עם התקדמות במספר שווקים
שנת 2026 מסמנת עבור LEPAS את "שנת האספקה". בעקבות השקתו האירופית במהלך שבוע העיצוב של מילאנו באפריל השנה, דגם ה-LEPAS L8 זמין כעת להזמנה מוקדמת בבריטניה, איטליה, ספרד ובשווקים אירופיים נוספים, בעוד שמשלוחי הדגמים LEPAS L6 ו-LEPAS L4 מתקדמים בדרום-מזרח אסיה

CGTN: סקר CGTN - מדוע פתרון ארגון שנגחאי לשיתוף פעולה (SCO) לממשל גלובלי זוכה לתשומת לב רבה?
הממשל הגלובלי נכנס שוב ל"רגע ה-SCO" (ארגון השיתוף הפעולה של שנחאי). לקראת פסגת הארגון ב-2026, סקר דעת קהל שנערך על ידי CGTN בשיתוף עם אוניברסיטת רנמין של סין, באמצעות המכון לתקשורת בינלאומית בעידן החדש, בקרב 13,707 משיבים מ-48 מדינות ברחבי העולם, מעלה כי 74.6% מהמשיבים סבורים שהארגון מציע נתיב פרגמטי לשיתוף פעולה בין מדינות בעלות שיטות שונות, ומשמש כוח חשוב בקידום סוג חדש של יחסים בינלאומיים ובבניית קהילה בעלת עתיד משותף לאנושות.

Nyxoah מודיעה על חילופי מנהל הכספים הראשי
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום כי ג'ון לנדרי, מנהל הכספים הראשי של החברה, יסיים את תפקידו ב-2 באוקטובר 2026 לטובת הזדמנות מקצועית אחרת.

FQ-42 Vengeance מוצא בית חדש בבסיס חיל האוויר קריץ'
אספקת המטוס היא עוד ציון דרך בתוכנית ה-CCA

פייר לה מאן יפרוש מתפקידו כנשיא ומנכ"ל PMI
PMI) Project Management Institute), הגוף המוביל בתחום ניהול הפרויקטים, הודיע היום כי פייר לה מאן החליט לפרוש מתפקידו כנשיא וכמנכ"ל, החל מ-30 בספטמבר 2026. יוהנס היינליין, מנהל הצמיחה הראשי, מונה לנשיא ולמנכ"ל הזמני של PMI, גם כן החל מ-30 בספטמבר 2026

תערוכת וכנס הרכב החשמלי 2026 חושפים את סדר היום של הכנס המקצועי, המקדם את העידן הבא של הניידות
בעוד התחבורה החשמלית עוברת משלב היעדים השאפתניים לשלב היישום בהיקף נרחב, תשומת הלב מופנית למדיניות, להון, לתשתיות ולטכנולוגיות הנדרשים לביצוע המעבר.

מדריך מישלן חשף את מבחר מקבלי זוכי מפתחות מישלן לשנת 2026 במזרח התיכון, באפריקה ובהודו
189 מלונות ברחבי ערב הסעודית, קטאר, בחריין, עומאן, כווית, איחוד האמירויות הערביות, ירדן, מרוקו, מצרים, דרום אפריקה והודו זוכים בתואר "מפתח מישלן" · 9 מלונות קיבלו שלושה מפתחות מישלן · שני מקומות אירוח נכללו בארבעת הפרסים המיוחדים של מדריך מישלן
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI