דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Economics By Mona: הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון
Economics By Mona: הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון
חיים נוי |  27/02/20 |  צפיות: 3330

Economics By Mona:
הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון

שטוקהולם, שוודיה, 26 בפברואר 2020, (ACCESSWIRE):

מתוך רצון להציל את המצב הפיננסי המתדרדר הנוכחי שלה, ממשלת לבנון נקטה בפתרונות רבים ושונים, כולל מכירת אגרות חוב ממשלתיות. לממשלה יש צורך חמור בסיוע ותמיכה חיצוניים של הבנקים המקומיים ובעלי ברית זרים. לדברי מומחים לשוקי ההון, כדי לשקם את הכלכלה, לבנון חייבת ליצור תוכנית כלכלית שתמשוך משקיעים לאגרות חוב ממשלתיות ב-2 מיליארד דולר, כולל מכירת אגרות חוב ממשלתיות.

כמו בכל השקעה, האמון שיש למשקיע ביכולת של הממשלה לכבד את האג"ח ישפיע באופן ישיר על מספר האג"ח שהוא מוכן לקנות. בעבר, בנקים ומשקיעים קנו אג"ח באמצעות מטבע חוץ כדי לנצל את שער החליפין המשתנה בין המטבע הלאומי והמטבע הזר, מתוך ידיעה שהממשלה אחראית לאזן בין המטבעות השונים. באופן זה המשקיעים הפיקו רווח גם מהריבית של האג"ח עצמה וגם משער החליפין.

גם אזרחים יכולים לקנות אגרות חוב ממשלתיות, ולהפיק רווח בטווח הארוך. ההשקעה באג"ח היא סיכון פיננסי וככזה יש לנהוג בזהירות כשמשקיעים בהן. זה האופן שבו אנחנו, "Economics by Mona", יכולים לעזור לכם. אנחנו מאמינים שזאת חובתנו לעזור לאחינו הלבנונים להתרומם מעל קו העוני ולמצוא מקורות הכנסה ראויים. המטרה שלנו היא לאפשר לאזרחי לבנון לפעול בעולם הפיננסי ולהנחות אותם עם אסטרטגיות פיננסיות פשוטות שאפשר ליישם בקלות בחיי היומיום כדי לספק מקור הכנסה נוסף.

אם האפשרות של הכנסה שנייה מעניינת אתכם, אנחנו נספק לכם את כל הסיוע וההדרכה שתצטרכו כדי להתחיל להשקיע באג"ח ממשלתיות ולהרוויח ריבית משלכם.

התקשרו איתנו בכתובת www.economicsbymona.com.

אנשי קשר

Economics By Mona
www.EconomicsByMona.com
[email protected]
+46729104191
Regeringsgatan 27, Stockholm, 11153 Sweden

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי

קבוצת האחזקות אלושיבה תביא ללוב 12 מותגים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות עד שנת 2028
אחמד גדאללה חותם על הסכם זיכיון ראשי עם MADO מתורכיה: 7 מיליון דולר, 7 בתי קפה ו-350 מקומות עבודה בשלב הראשון; אתר הדגל בבנגזי, על שטח של 1,000 מ"ר, צפוי להיפתח ברבעון הראשון של 2027

AirX משדרגת את המטוס 9H-BIG עם אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) מהיר, ומתכננת התקנת 100 מושבים חדשים הנפתחים למיטות שטוחות
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיסה במטוס האיירבוס A340 שלה, מספר רישום 9H-BIG, ומתכננת להחליף את כל 100 מושבי הנוסעים במושבים חדשים ההופכים למיטות שטוחות.

אי-וודאות פוליטית מגבירה את הביקוש לזכויות תושבות ואזרחות נוספות
נתונים חדשים מצביעים על עניין גובר בזכויות לתושבות ולאזרחות נוספות בקרב משפחות אמידות במדינות מהמבוססות ביותר בעולם; זאת, על רקע תנודתיות פוליטית, רגולטורית וחברתית, המחדדת את המיקוד בחוסן וביצירת אפשרויות עתידיות.

WeRide חשפה תוכנית שותפות ביטוח גלובלית להרחבת כלי רכב אוטונומיים ברחבי העולם
WeRide מקימה תוכנית שותפות גלובלית בתחום הביטוח, כאשר Allianz Insurance Singapore ו-Ping An P&C Insurance הן השותפות הראשונות בתוכנית.

GA-ASI ו-סאאב מבצעות ניסויי טיסת AEW מתקדמים עם המטוס הלא מאויש MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), משתפת פעולה עם Saab לביצוע ניסויי טיסה מתקדמים עבור מערכות התרעה מוקדמת מוטסת (AEW) באמצעות מטוס לא מאויש (UAS).

Hightouch משתפת פעולה עם Independent Media להפעלת נתוני קוראים ונתונים מסחריים
שיתוף הפעולה יסייע ל-Independent Media ליצור מעורבות רלוונטית יותר בקרב הקוראים, לבנות קהלים איכותיים לפרסום פרימיום ולתמוך בצמיחת פעילות השותפים המסחריים והמסחר האלקטרוני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI