דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Economics By Mona: הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון
Economics By Mona: הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון
חיים נוי |  27/02/20 |  צפיות: 3257

Economics By Mona:
הפתרון החלופי לשיקום כלכלת לבנון

שטוקהולם, שוודיה, 26 בפברואר 2020, (ACCESSWIRE):

מתוך רצון להציל את המצב הפיננסי המתדרדר הנוכחי שלה, ממשלת לבנון נקטה בפתרונות רבים ושונים, כולל מכירת אגרות חוב ממשלתיות. לממשלה יש צורך חמור בסיוע ותמיכה חיצוניים של הבנקים המקומיים ובעלי ברית זרים. לדברי מומחים לשוקי ההון, כדי לשקם את הכלכלה, לבנון חייבת ליצור תוכנית כלכלית שתמשוך משקיעים לאגרות חוב ממשלתיות ב-2 מיליארד דולר, כולל מכירת אגרות חוב ממשלתיות.

כמו בכל השקעה, האמון שיש למשקיע ביכולת של הממשלה לכבד את האג"ח ישפיע באופן ישיר על מספר האג"ח שהוא מוכן לקנות. בעבר, בנקים ומשקיעים קנו אג"ח באמצעות מטבע חוץ כדי לנצל את שער החליפין המשתנה בין המטבע הלאומי והמטבע הזר, מתוך ידיעה שהממשלה אחראית לאזן בין המטבעות השונים. באופן זה המשקיעים הפיקו רווח גם מהריבית של האג"ח עצמה וגם משער החליפין.

גם אזרחים יכולים לקנות אגרות חוב ממשלתיות, ולהפיק רווח בטווח הארוך. ההשקעה באג"ח היא סיכון פיננסי וככזה יש לנהוג בזהירות כשמשקיעים בהן. זה האופן שבו אנחנו, "Economics by Mona", יכולים לעזור לכם. אנחנו מאמינים שזאת חובתנו לעזור לאחינו הלבנונים להתרומם מעל קו העוני ולמצוא מקורות הכנסה ראויים. המטרה שלנו היא לאפשר לאזרחי לבנון לפעול בעולם הפיננסי ולהנחות אותם עם אסטרטגיות פיננסיות פשוטות שאפשר ליישם בקלות בחיי היומיום כדי לספק מקור הכנסה נוסף.

אם האפשרות של הכנסה שנייה מעניינת אתכם, אנחנו נספק לכם את כל הסיוע וההדרכה שתצטרכו כדי להתחיל להשקיע באג"ח ממשלתיות ולהרוויח ריבית משלכם.

התקשרו איתנו בכתובת www.economicsbymona.com.

אנשי קשר

Economics By Mona
www.EconomicsByMona.com
[email protected]
+46729104191
Regeringsgatan 27, Stockholm, 11153 Sweden

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GTCPrime מסכמת את iFX Expo Hong Kong 2026 לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות זהב בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שהתקיימה בין ה-8 ל-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך היומיים, צוות GTCPrime קיבל בברכה לקוחות, שותפים ועמיתים בתעשייה בביתן 14 כדי לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אסיה-פסיפיק.

JA Worldwide ו-HP משיקות שיתוף פעולה גלובלי להכנת צעירים לעתיד המונע על ידי טכנולוגיה
ארגון Junior Achievement (JA) Worldwide וחברת HP הכריזו היום על שותפות גלובלית המאחדת שנים של שיתוף פעולה מוצלח ברחבי העולם. שיתוף הפעולה המורחב, המשתרע על פני 37 מדינות, נועד לקדם מיומנויות דיגיטליות, חינוך בתחום הבינה המלאכותית (AI), מוכנות לשוק העבודה, יזמות ולמידה בין-דורית עבור צעירים ואנשי חינוך.

CGTN: כיצד סין משתמשת בטכנולוגיה דיגיטלית כדי להעצים נשים ברחבי העולם
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק במאמצי סין להעצמת נשים באמצעות טכנולוגיות דיגיטליות. המאמר, המסתמך על דבריה של פנג לי-יואן בטקס הענקת פרס אונסק"ו לחינוך בנות ונשים שנערך ביום שישי, מדגיש את פעילותה של סין לקידום מיומנויות דיגיטליות בקרב נשים, לקידום שוויון מגדרי ולהרחבת שיתוף הפעולה הבינלאומי במטרה לצמצם את הפער הדיגיטלי המגדרי.

YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI