דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mary Kay מייצרת ותורמת חומר חיטוי לידיים כדי להילחם במגפת קוביד-19
Mary Kay מייצרת ותורמת חומר חיטוי לידיים כדי להילחם במגפת קוביד-19
חיים נוי 27/03/20 |  צפיות: 2566

Mary Kay מייצרת ותורמת חומר חיטוי לידיים כדי להילחם במגפת קוביד-19

דאלאס, 26 במרץ 2020, (BUSINESS WIRE):

Mary Kay Inc. הודיעה שהחברה תקדיש חלק מיכולות שרשרת האספקה והייצור הגלובלית שלה לייצור חומר חיטוי לידיים שמאוד נחוץ. המוצרים הראשונים שייצאו מקו הייצור יהיו תרומה לאנשים שבחזית הטיפול במגפת קוביד-19.

"למרות שאנחנו ניצבים בפני אתגרים יוצאי דופן במשך המגפה העולמית של קוביד-19, העולם מוצא דרכים להסתגל -- בהתרעה קצרה או ללא התרעה כלל", אמר דייוויד הול, יו"ר ומנהל העסקים הראשי של Mary Kay Inc.. "ייצור חומר חיטוי לידיים כדי להילחם במשבר הזה הוא הדרך שבה אנחנו יכולים לתמוך במי שנמצאים בחזית".

המרכז לבקרת ומניעת מחלות (CDC) ממליץ על שימוש בחומרי חיטוי לידיים המבוססים על אלכוהול כדי למנוע הדבקה. אבל בגלל הביקוש של הצרכנים, יש מחסור גדול בחומרי חיטוי לידיים ש-CDC ממליץ עליהם בבתים ובשירותי הבריאות.

Mary Kay פעלה בשבוע האחרון כדי לעבור לייצור על ידי רכישת חומרי גלם, קביעת הזמינות של האריזות שבמלאי, הכנת קווי היצור והבטחת המשלוח.

האצווה הראשונה של מוצרי חיטוי לידיים תיתרם ל-Baylor Scott & White Dallas Foundation. Baylor Scott & White היא מערכת הבריאות שלא למטרות רווח הגדולה ביותר בטקסס ואחת הגדולות ביותר בארצות הברית. היא כוללת 52 בתי חולים, יותר מ-800 אתרי טיפול בחולים, 7,500 רופאים פעילים ויותר מ-47,000 צוותים.

"בתקופה ללא תקדים הזאת, הצוות הרפואי המסור שלנו ממשיך לשרת בנאמנות את אלה שהכי זקוקים לנו", אמרה קריסטי שריל הויל, מנהלת מדיניות וקהילה ראשית של Baylor Scott & White Health. "אנחנו מודים ל-Mary Kay על הנדיבות והחדשנות בייצור של נכס שחיוני לחולים ולצוותים שלנו. מעורר השראה לעבוד עם ארגונים בתוך הקהילה שלנו שיש להם רצון עז לחולל שינוי".

אודות Baylor Scott & White Health

בהיותה מערכת הבריאות שלא למטרות רווח הגדולה ביותר במדינת טקסס, Baylor Scott & White Health מקדמת את הבריאות והשלומות של כל אדם, משפחה וקהילה שהיא משרתת. המערכת, שהיא רשת משולבת של מתן טיפול, כוללת את Scott and White Health Plan, Baylor Scott & White Research Institute ו-Baylor Scott & White Quality Alliance. באמצעות 52 בתי חולים ויותר מאלף נקודות גישה כולל מרכזים רפואיים אקדמיים בדאלאס ובטמפל, המערכת מציעה רצף מלא של טיפול, מטיפול ראשוני ועד לטיפול על ידי מומחים זוכה בפרסים, ברחבי טקסס ובאמצעות נקודות מגע וירטואליות. אם אזור הטיפול שלה היה מדינה, היא הייתה השמינית בגודלה, מספקת טיפול לאוכלוסייה הגדולה מזאת של מדינת ג'ורג'יה. Baylor Scott & White, שהוקמה כמוסד נוצרי לריפוי, גאה לכבד את המורשת בת מאה השנים שלה באמצעות המחויבות שלה לשפר את הנגישות, הנשיגות וחוויית הלקוח עבור כולם. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר BSWHealth.com.

אודות Mary Kay

מרי קיי אש, אחת מהמנפצות המקוריות של תקרת הזכוכית, הקימה את חברת הקוסמטיקה שלה לפני יותר מ-56 שנים עם שלוש מטרות: להציע הזדמנויות מתגמלות לנשים, לספק מוצרים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולהפוך את העולם למקום טוב יותר. החלום הזה פרח לחברה של מיליארדי דולרים עם מיליוני מוכרות עצמאיות בקרוב ל-40 מדינות. Mary Kay מוקדשת לחקר המדע שמאחורי היופי ולייצור מוצרים לטיפוח לעור, קוסמטיקה צבעונית, בשמים ותוספי תזונה בחזית הקידמה. Mary Kay מחויבת להעצים נשים ואת המשפחות שלהן על ידי שותפויות עם ארגונים מרחבי העולם, להתמקד בתמיכה במחקרי סרטן, להגן על שורדות של אלימות במשפחה, ליפות את הקהילות שלנו ולעודד את הילדים שלנו ללכת בעקבות החלומות שלהם. החזון המקורי של מרי קיי אש ממשיך לזהור -- שפתון אחרי שפתון. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.marykay.com.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52195166/en

אנשי קשר

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חדשות למשקיעים ב-TruBridge
חדשות למשקיעים ב-TruBridge: אם סבלתם הפסדים ב-TruBridge, Inc (נאסד"ק: TBRG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ZOETIS
מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ZOETIS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד משקיעים ב-Zoetis Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – ZTS

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד את משקיעי Lucid Group, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – LCID

Mavenir מעצימה את ההשקה של My ENet App, ומאחדת סלולר, פס רחב ו-IPTV עבור מנויי ENet בגויאנה
My ENet App מאחדת את כל השירותים למנויים, הקצאת eSIM והתשלומים בפלטפורמה אחת, עם ארנק דיגיטלי מובנה שפותח מקורות הכנסה חדשים עבור Enet

SpaceX הופכת לציבורית: SPCX זמינה כעת למסחר לאחר הופעת הבכורה ההיסטורית בנאסד"ק
EBC Financial Group מעניקה לסוחרים ברחבי העולם גישה דו-כיוונית להנפקה הגדולה ביותר שתועדה, החל מפעמון הפתיחה, עם ויתור על עמלות עסקה לזמן מוגבל

54% מאנשי המקצוע השואפים לעבור בתחום ה-Web3 לא מצליחים למצוא את עבודתם הראשונה - דיווח של Bitget
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח Web3 Next-Gen Talent Intelligence שלה שמצא כי חסמי גיוס, ולא מחסור בכישרונות, הם אחד האתגרים הגדולים ביותר של כוח העבודה בתעשייה.

פרופ' מוחמד שמג'י נכנס לנשיאות EAACI עם סיום קונגרס 2026 באיסטנבול
מנהיגות חדשה מתחילה כאשר קהילת האלרגיה העולמית מקדמת את שאיפת חזון האפס של עתיד נקי מנטל אלרגיה ואסתמה

i2c זכתה להוקרה על מערכת גילוי הונאות מבוססת בינה מלאכותית במסגרת פרסי החדשנות של The Digital Banker לאזור MEA לשנת 2026
i2c Inc.‎, חברת טכנולוגיה פיננסית גלובלית וחדשנית, הודיעה היום כי זכתה בפרס 'הפתרון הטוב ביותר לגילוי הונאות מבוסס בינה מלאכותית מצד ספק' בטקס פרסי החדשנות של The Digital Banker לאזור המזרח התיכון ואפריקה לשנת 2026.

אנדרסן גלובל מחזקת את נוכחותה בהודו באמצעות JMP Advisors
Andersen Global חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם JMP Advisors בהודו, ובכך הוסיפה יכולות בתחום המיסוי ליכולותיה המשפטיות הקיימות במדינה.

יפן ודרום קוריאה מובילות את השינוי במגמות התיירות העולמיות בקיץ, על פי נתוני Holafly
טרנדים בטיולי קיץ 2026 של Holafly: עלייתה של אסיה מטייל חוקר מורשת תרבותית עשירה באסיה. על פי דו"ח הנסיעות של Holafly לקיץ 2026, יעדים כמו יפן ודרום קוריאה מובילים שינוי משמעותי בהעדפות הטיולים העולמיות, ומושכים תיירים המחפשים חוויות מגוונות וסוחפות. (צילום Holafly)
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI