דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל נכנסת לשוק חשוב בגמביה
אנדרסן גלובל נכנסת לשוק חשוב בגמביה
חיים נוי 24/06/20 |  צפיות: 2697

אנדרסן גלובל נכנסת לשוק חשוב בגמביה

סן פרנסיסקו, 24 ביוני 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל מודיעה על הכניסה שלה לשוק של גמביה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Fajara Chambers, חברת עורכי דין מפג'רה, בהמשיכה את ההתרחבות המהירה שלה באפריקה שמשמשת כחלק בלתי נפרד מהנוכחות הגלובלית של הארגון.

במשך יותר מ-25 שנים, החברה -- שבראשה עומדים השותפים המנהלים אן ריבינגטון ומאליק פ. מבאי, יחד עם צוות של 11 אנשי מקצוע -- פועלת כחברת עורכי דין עם מלוא השירותים עם יכולות ענפיות בליטיגציה, דיני עסקים כלליים, תקשורת, נדלן, בנקאות ותיירות. Fajara Chambers גם זוכה בעקביות להכרה של Chambers Global.

"זאת זכות עבור Fajara Chambers לשתף פעולה עם אנדרסן גלובל", אמר מאליק. "שיתוף הפעולה הזה משקף את המחויבות שלנו לספק שירותים משפטיים באיכות גבוהה ללקוחות פרטיים וגם לחברות ולקוחות מסחריים, והרצון שלנו לשרת את האינטרסים שלהם לא רק בתת האזור של מערב אפריקה אלא בכל הקהילה העסקית הבינ"ל. אנחנו מצפים לעבודה עם אנשים שחושבים כמונו ולהמשיך לבנות פרקטיקה שהיא מתחרה חזקה בשוק של גמביה".

מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן הוסיף: "הפלטפורמה שלנו באפריקה היא כבר עכשיו אחת הספקיות הכי גדולות של שירותים משפטיים ביבשת ובניית ארגון שהוא קנה מידה להשוואה באזור היא אלמנט מפתח באסטרטגיה שלנו. התוספת של Fajara Chambers מחזקת מאוד את ההיצע הגלובלי שלנו. מאליק והצוות שלו מביאים הרבה ניסיון ומומחיות, והמחויבות שלהם לאי תלות ואחריות תחזק עוד את היכולות שלנו בגמביה ומעבר לה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-175 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
אפליקציית EBC זמינה כעת: ניהול חשבון מקצועי במובייל, המותאם לכל הסוחרים
קבוצת EBC Financial משיקה את אפליקציית EBC, פלטפורמת ניהול חשבונות המותאמת למובייל, שנועדה להעניק לסוחרים גישה חלקה לניהול חשבונות מרובים, העברות כספים, מסחר בעותקים, עדכוני שוק ותמיכה רב-לשונית 24/7.

UBTECH הסינית חושפת רובוט הומנואידי אולטרה-ביוני בגודל מלא מסדרת U1
UBTECH, מפתחת הרובוטים ההומנואידים הסינית, אירחה לאחרונה את אירוע ההשקה הגלובלי שלה לשנת 2026 בשנזן, וחשפה את אסטרטגיית הסימביוזה בין אדם למכונה שלה לטווח ארוך, את מותג הצריכה החדש UWORLD, ואת הרובוט ההומנואידי האולטרה-ביוני בגודל מלא בסדרת U1, המיועד לשימוש צרכני.

Meltwater מרחיבה את הגישה ל-Meltwater MCP ומביאה מודיעין בר-יישום אל תוך כלי הבינה המלאכותית שצוותים כבר משתמשים בהם.
Meltwater MCP היא פלטפורמת בינה תקשורתית מלאה היחידה שמתחברת ישירות לעוזרי בינה מלאכותית מובילים, סוכנים מותאמים אישית וזרימות עבודה של בינה מלאכותית - עם היכולת לנקוט פעולה, לא רק לענות על שאלות.

ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.

Anaqua מחדשת את השותפות עם Sony לקידום חדשנות בתחום הקניין הרוחני
Anaqua, הספקית המובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על חידוש השותפות שלה עם Sony Group Corporation.

Bitget משדרגת את מסגרת המסחר המוסדית שלה כדי להעצים את השלב הבא של השוקים המבוססים על ריבוי נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מסגרת תמחור מוסדית משודרגת עבור התוכניות PRO ו-Liquidity Incentive שלה. מסגרת זו משפרת את עלויות המסחר, תמריצי הנזילות ומבנה השוק בשוקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים.

Hesab בוחרת ב-Movement כשכבת סליקה בלעדית של מטבעות יציבים עבור הבנק במשמורת עצמית הגלובלי שלה
שיתוף הפעולה מהווה אבן דרך בפריסת תשתית הסליקה למטבעות יציבים של Movement, ומעניק למשתמשי Hesab בלמעלה מ-160 מדינות בעלות אמיתית על כספם – לראשונה אי-פעם.

המחלקה הפרטית של השייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן משקיעה ב-MidOcean Energy ומקימה שותפות אסטרטגית עם EIG
המחלקה הפרטית של שייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן ("המחלקה הפרטית") התחייבה להשקיע 1.13 מיליארד דולר ב-MidOcean Energy ("MidOcean" או "החברה"), חברת גז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG.

בית הספר למנהל עסקים של לונדון מכריז על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט
בית הספר למנהל עסקים של לונדון (London Business School - LBS) הודיע היום על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט.

מפסולת פלסטיק ועד עטיפות שוקולד: LYB ו-Mondelez משתפות פעולה בפיתוח אריזות גמישות עבור החטיף Marabou שמקורן בפלסטיק ממוחזר
LyondellBasell (NYSE: LYB), מובילה גלובלית בתחום הכימיקלים, הכריזה על פתרון אריזה גמיש וחדשני לחטיפי השוקולד Marabou, שפותח בשיתוף פעולה עם Mondelez International, Amcor, Taghleef Industries וחברות מרכזיות אחרות בתעשייה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI