דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים IGS משלימה את העסקה עם ורטיגרו לבניית החווה האנכית המסחרית הראשונה בסקוטלנד
IGS משלימה את העסקה עם ורטיגרו לבניית החווה האנכית המסחרית הראשונה בסקוטלנד
חיים נוי |  12/07/20 |  צפיות: 2366

IGS משלימה את העסקה עם ורטיגרו לבניית החווה האנכית המסחרית הראשונה בסקוטלנד

המפעילה של החווה האנכית החדשה תאמץ את פלטפורמת האגריטק של IGS בסקוטלנד

אדגינברו, סקוטלנד, 9 ביולי 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

המומחית לאגריטק פנים IGS הודיעה היום על השלמת עסקה עם המפעילה החדשה של חקלאות אנכית ורטיגרו. המערכת של ארבעה מגדלים תיבנה במחוז אברדין בסקוטלנד בשלהי 2020.

מבנה עליון מבודד בשטח של 245 מ"ר יכיל ארבעה מגדלים שגובהם 9 מטר לצד אזור שירות בשטח של 1,600 מ"ר באתר של ורטיגרו בחוות ווטרסייד במחוז אברדין. הפרויקט יספק שטח גידול של בערך 1,343 מ"ר, שיפיק עד 70 טון של תוצרת בשנה כשיפעל במלואו.

זה מהלך הכניסה הראשון של ורטיגרו לחקלאות אנכית, שמגוונת לצד הפעילות החקלאית הקיימת, וכעת מגדלת גידולים הכוללים שעורה ושיפון בשדות פתוחים.

ורטיגרו הוקמה באמצעות Steadman Partners, המשרד להשקעות פרטיות בבריטניה שהקים המייסד המשותף של ברודוג מרטין דיקי. ל-Steadman Partners, שנמצא בסקוטלנד, יש מגוון רחב של אינטרסים והשקעות ברחבי בריטניה ומעבר לה.

הפלטפורמה של IGS נבחרה אחרי ניתוח קפדני של השוק ונחשבה להכי מתקדמת, יעילה ומדרגית כדי לענות על הדרישות של ורטיגרו. מוצר החקלאות האנכית הכנס והפעל שפיתחה IGS מציע לה פלטפורמה מאוד נשלטת, שתוכננה ספציפית למקסם תפוקה תוך מזעור צריכת האנרגיה ולאפשר הפקה של תוצרת באיכות גבוהה עקבית בקנה מידה גדול.

במגדלים, שצפויים להתחיל לפעול בתחילת 2021, יגדלו מגוון של יבולים שמיועדים לשרת את שרשרת אספקת המזון המקומית. ורטיגרו תעבוד עם מגוון של לקוחות מקומיים ביניהם קמעונאים, מסעידים, מסעדות ושירותים מקומיים אחרים, כדי לספק תוצרת טרייה, מזינה ובאיכות גבוהה כל השנה.

מנכ"ל IGS דייוויד פרקר אמר: "זה צעד מרגש עבור IGS ועבור ורטיגרו כשאנו מתחילים להתקין חווה אנכית חדשה עבור מפעילה חדשה בתחום הזה. עם ניסיון מוכח בחקלאות מסורתית, ומעורבות אינטנסיבית, באמצעות הבעלים שלה, במגזר המזון והמשקאות, אנחנו בטוחים שזה יביא היצע חדש ובאיכות גבוהה לשוק המקומי. לוקליזציה מחדש כזאת של שרשרת אספקת המזון היא מאפיין של תכנון אחרי הקורונה שאנחנו רואים בכל העולם".

"אנחנו שמחים שהפלטפורמה של IGS נבחרה לפרויקט הזה. זאת הוכחה שהמחויבות המחמירה שלנו למצוינות בתכנון הנדסי והמערכות הרשומות כפטנט הייחודיות שלנו מספקות את מה שהלקוחות רוצים - מערכת שהיא מאוד פרגמטית, גמישה, מודולרית ומדרגית. אנחנו מצפים להתחיל בהתקנה של מגדלי הגידול שלנו עם הצוות של ורטיגרו".

גריים וורן מוורטיגרו אמר: "ורטיגרו שמחה לעבוד עם IGS על הפרויקט החדשני הזה כשאנו ממצבים את עסקי החקלאות שלנו לטיפול באתגרים של שרשרת אספקת המזון המודרנית. הקדשנו זמן רב כדי לזהות את השותפים והמערכות המתאימים, והפלטפורמה של IGS בלטה כפתרון איכותי שאפשר להתאים לצרכים שלנו. הגידול של מזון איכותי ומזין בצפון מזרח סקוטלנד יאפשר לנו לקצר מרחקי מזון עבור הלקוחות שלנו. יחד עם מקורות האנרגיה המתחדשת שלנו ואיסוף מי גשם, היעילות של המערכת של IGS היא חלק חשוב מהשאיפה שלנו לגדל יבולים באופן ניטרלי מבחינת פחמן. אנחנו מצפים להמשך העבודה עם IGS כשנבנה את המתקן בהמשך השנה הזאת".

הצוות ב-IGS ימשיך לעבוד באופן קרוב עם הלקוחה החדשה שלה בשלבי הבנייה וההתקנה בחודשים הבאים.

קבצים מצורפים:

 
ליצירת קשר:
 
Georgia Lea
IGS Limited 
+447897539954
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן

Nift מינתה את גיא גונן, מנהל תחום הבינה המלאכותית הקודם של Taboola, להוביל את מרכז הבינה המלאכותית החדש בישראל
Nift, פלטפורמת הטכנולוגיה המסייעת לעסקים להודות ללקוחותיהם עם מתנות בהתאמה אישית החושפות אותם למותגים חדשים, הודיעה היום על השקת מרכז בינה מלאכותית בישראל ועל מינויו של גיא גונן למנהל תחום הבינה המלאכותית.

CompoSecure פתחה מרכז עיצוב חדש בלונדון כדי לענות על הביקוש הבינלאומי הגובר לכרטיסי מתכת יוקרתיים
סטודיו חדש ללקוחות, הממוקם במרחק צעדים ספורים מטאואר ברידג', מאפשר למנפיקים לעצב, לבחון, להפיק דוגמאות ולשכלל תוכניות של כרטיסי מתכת – בזמן אמת ובאופן אישי

MidOcean משלימה גיוס הון ל-2026 ומבטיחה התחייבויות הון בסך למעלה מ-4 מיליארד דולר להאצת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית בתחום ה-LNG
MidOcean Energy, חברת גז טבעי נוזלי (LNG) שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, הודיעה היום על השלמת גיוס ההון שלה לשנת 2026, שבמסגרתו הבטיחה התחייבויות הון בהיקף של יותר מ-4 מיליארד דולר, הכוללות התחייבויות שהושלמו והתחייבויות שטרם הושלמו במהלך 12 החודשים האחרונים, ממשקיעים אסטרטגיים ומוסדיים חדשים, וכן השקעות המשך משמעותיות מצד משקיעים קיימים

EMGA ממשיכה להצליח בברזיל
EMGA מארגנת מימון בסך 100 מיליון אירו עבור BTG Pactual מטעם COFIDES

GA-ASI מדגימה מערכת תקשורת לסיוע בזמן אסון בשיתוף עם תאגיד סופטבנק
הספקית היפנית עובדת עם GA-ASI על מארז תקשורת עבור MQ-9B

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HDB
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HDB: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – HDB

הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לגבי המועד האחרון לשמש כתובע המרכזי
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לגבי המועד האחרון לשמש כתובע המרכזי – 13 באוקטובר 2026 – בתביעה ייצוגית בענייני ניירות ערך

QualityKiosk Technologies הוכרה כזוכה בפרס שותפת השנה לשנת 2026 של UiPath
הפרס מכיר בהובלה של QualityKiosk בתחום הבדיקות מבוססות הסוכנים והנדסת האיכות המונעת על ידי בינה מלאכותית

רוזן, משרד עורכי דין מוביל, קורא למשקיעי חברת Doximity, Inc לשכור ייצוג
רוזן, משרד עורכי דין מוביל, קורא למשקיעי חברת Doximity, Inc לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – DOCS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI