דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מוסיפה כיסוי במערב אפריקה; הופעת בכורה בטוגו
אנדרסן גלובל מוסיפה כיסוי במערב אפריקה; הופעת בכורה בטוגו
חיים נוי 29/07/20 |  צפיות: 2148

אנדרסן גלובל מוסיפה כיסוי במערב אפריקה; הופעת בכורה בטוגו

סן פרנסיסקו, 28 ביולי 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל מודיעה על הופעת הבכורה שלה בטוגו באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מחברות המיסים ועריכת דין הגדולות ביותר בלומה, VAS Consulting, ומרחיבה את רוחב הכיסוי שלה בהמשיכה לבנות את הפלטפורמה שלה במערב אפריקה.

VAS Consulting שהוקמה ב-2016 ומנוהלת על ידי השותף המנהל ולרי סינדג'לים, עוסקת בייעוץ תאגידי, מיסים ומשפטי כשהמיקוד המקצועי שלה בדיני חברות, מיסים, משפטים, פיננסים, ארגונים עסקיים ועסקאות בין חברות עבור לקוחות רבים שכוללים חברות רב לאומיות של נפט וגז, תקשורת, תעשייה ופיננסים וגם גופים פרטיים ובבעלות המדינה.

"החברה שלנו מחויבת לתת ללקוחות גישה בתפירה אישית כדי לטפל בצורכי המיסים והמשפט שלהם ומכוונת לעזור באופן יעיל למשקיעים זרים באפריקה הדוברת צרפתית", אמר ולרי. "שיתוף הפעולה שלנו עם אנדרסן גלובל מחזק את היכולת שלנו לספק שירות הטוב מסוגו וכיסוי איכותי וחלק בכל העולם".

מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן הוסיף: "ההתאמה התרבותית והסינרגטית של כל אחת ואחת מהחברות החברות וחברות שיתוף הפעולה שלנו היא קריטית, וולרי והצוות שלו שותפים במחויבות שלנו לאחריות, אי תלות ושקיפות. שיתוף הפעולה עם VAS Consulting מספק לארגון שלנו עוד אבן בניין חזקה בהמשיכנו ליצור נוכחות איתנה אפילו יותר ברחבי היבשת".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-6,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-183 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget ממנה את אלוף ה-MotoGP, חורחה לורנצו, לשגריר האבטחה של אקוסיסטם UEX
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על מינויו של אגדת ה-MotoGP, חורחה לורנצו, לשגריר האבטחה שלה, במקביל ליום פרטיות המידע. שותפות זו מגיעה לאחר סדרה של הפעלות מוצלחות לאורך העונה במסלולי מרוצים מרכזיים באיטליה, גרמניה, קטלוניה ואינדונזיה.

כשהביקוש לאודיו/וידאו רב-לשוני מאיץ, AI-Media תציג לראווה תזרימי עבודה לתרגום ונגישות בזמן אמת ב-ISE 2026
AI-Media, מובילה עולמית בפתרונות יצירת כתוביות ושפה מונעי בינה מלאכותית, תשתתף ב-ISE 2026 כדי להדגים כיצד תרגום, יצירת כתוביות ותיאור קולי בזמן אמת הופכים ליכולות חיוניות בסביבות אודיו/וידאו (AV) מקצועיות - החל מאירועים חיים ותקשורת תאגידית, ועד למקומות ומתקנים ציבוריים

Andersen Consulting מוסיפה את החברה השותפה HaystackID
Andersen Consulting מחזקת את יכולות הסייבר והטכנולוגיה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם HaystackID, ספקית אמריקאית של שירותי eDiscovery, נתונים משפטיים וגילוי סייבר.

CSG מכריזה על חידוש חוזה עם DISH Network
לחוויית לקוח נטולת שיבושים וזריזות תפעולית עד לשנת 2030.

זום תפרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת הכספים המלאה 2026
זום Zoom Communications, Inc. (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת הכספים 2026 המלאה ביום רביעי, 25 בפברואר 2026, לאחר סגירת השוק.

Multi-Color Corporation מתחילה ביישום הסכם ארגון מחדש
פותחת בהליך צ׳פטר 11 מובנה מראש, כחלק מהסכם התמיכה בארגון מחדש שהוכרז בעבר, במטרה לאפס את מבנה המאזן ולהציב את החברה בעמדה לצמיחה ולהשקעה לטווח ארוך

Bitget Wallet משתנה לכדי אפליקציה פיננסית לשימוש יומיומי
מרכז התשלומים מעגן את העיצוב מחדש כאשר הארנקים מתפתחים לחשבונות פיננסיים לשימוש יומיומי הבנויים על תשתית בלוקצ'יין

Hydrostor ו‑Baker Hughes מחזקות את שיתוף הפעולה האסטרטגי במטרה לקדם מערכות כוח אמינות, עמידות ובנות-קיימא
שיתוף הפעולה כולל השקעה הונית והזמנות בטכנולוגיות ייצור ודחיסת חשמל בהיקף של עד 1.4 גיגה-וואט עבור פרויקטים מובילים של Hydrostor

Fortrea מודיעה על תאריך לפרסום התוצאות הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2025 המלאה ולשיחת ועידה
Fortrea (נאסד"ק: FTRE) ("החברה"), ארגון מחקר חוזים (CRO) גלובלי מוביל, הודיעה ​​היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2025 כולה לפני פתיחת השוק ביום חמישי, 26 בפברואר 2026.

מחוז הזהב של דובאי הושק כמרכז עולמי לסחר בזהב ובתכשיטים
ברגע מכונן לתעשיית הזהב והתכשיטים באזור, I thra Dubai (אי-ת'רא דובאי) השיקה רשמית את מחוז הזהב של דובאי, יעד ייעודי שנועד להעלות את מעמדה של דובאי כיעד המוביל בעולם למסחר בזהב ותכשיטים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI