דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הפדרציה האוניברסלית לשלום: עצרת מקוונת הקוראת לשלום, פיוס ושגשוג הדדי
הפדרציה האוניברסלית לשלום: עצרת מקוונת הקוראת לשלום, פיוס ושגשוג הדדי
חיים נוי |  05/08/20 |  צפיות: 2650

 

 

הפדרציה האוניברסלית לשלום: עצרת מקוונת הקוראת לשלום, פיוס ושגשוג הדדי

לונדון, 5 באוגוסט 2020, (BUSINESS WIRE):

האירוע מתקיים ביום ראשון, 9 באוגוסט 2020 בשעה 04:00 am שעון ישראל

יותר ממיליון צפויים להצטרף! מנהיגי העולם מצביעים על הדרך קדימה, מעבר לאתגרים הגלובליים כולל COVID-19, יחסי גזע, בעיות סביבתיות ומיתון כלכלי גלובלי. הדוברים כוללים את מזכ"ל האו"ם לשעבר באן קי-מון ומאקי סאל, נשיא סנגל. מייסד שותף של UPF, ד"ר האק ג'ה האן. העצרת תעביר מסר מרכזי מיוחד של תקווה לאנושות.

קישור להרשמה למשתתפים המקוונים:

https://www.rally2020.org

מנהיגי העולם מתייחסים ל"עצרת התקווה"

למרות ההתקדמות החומרית והצבירה של עושר חסר תקדים, בעיות גלובאליות חמורות נותרו בלתי פתורות. זה אף בולט יותר לצד מאמצים ברחבי העולם לשמור על שלום, לפתור סכסוכים ולמגר את העוני על ידי גופים שומרי שלום בינלאומיים גדולים, ציבוריים ופרטיים.

יש התלקחות בכל היבשות של מחלוקות טריטוריאליות, מחלוקת דתית וגזעית, התמוטטות הערכים המשפחתיים ומכלול סוגיות סביבתיות. נוסף לכך, מגפת COVID-19 גרמה לחובות כלכליים קטסטרופליים. זה נראה כמו הסערה המושלמת.

אלו הן ההתלבטויות שהביאו את הכומר ד"ר סון מיונג מון המנוח ואת אשתו ד"ר האק ג'ה האן מון לדבר על הגשמת עולם אידיאלי. החזון שלהם: משפחה אנושית אחת המחוברת יחד באהבת האל. במשך עשרות שנים הם דגלו בפילוסופיה של תלות הדדית, שגשוג הדדי וערכים אוניברסליים, המאתגרת אותנו עם התפיסה הרומנטית,לפיה מטרתנו בחיים מסופקת על ידי הרווחה של אחרים.

כדי להדגיש ערכים אלו ולסייע בטיפול בבעיות הקשורות, הפדרציה האוניברסלית לשלום (ארגון לא ממשלתי במעמד ייעוץ כללי עם המועצה הכלכלית והחברתית של האו"ם), תארח את האחרונה בסדרת פסגות וירטואליות מקוונות. עצרת התקווה תתקיים בתשעה באוגוסט, 2020 החל מהשעה 09:40 (זמן קוריאני). הנושא הרשמי הוא "עצרת המיליון של תקווה למימוש עולם אחיד שמימי של תלות הדדית, שגשוג הדדי וערכים אוניברסאליים".

"מטרת האסיפות הללו היא להציב אבן פינה למימוש עולם של שיתופי פעולה בינלאומיים ובין-דתיים יזומים לטובת כל האנשים" אמר ד"ר תומאס ג. וולש, יושב ראש הפדרציה האוניברסלית לשלום. באן קי-מון, לשעבר מזכ"ל האום, ימסור את ברכתו. לאחר מכן יוצגו הודעות ברכה של נכבדים בינלאומיים.

בשילוב עם אמני בידור מהשורה הראשונה, התייחסויות מרכזיות יינתנו על ידי הון סן, ראש ממשלת קמבודיה; מאקי סאל, נשיא סנגל; בריגי רפיני, ראש ממשלת ניגריה ומנהיגי עולם אחרים. ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של הפדרציה האוניברסלית לשלום ומארחת העצרת, תעביר לסיום את נושאיה המרכזיים.

ליצירת קשר:

Peter Zoehrer:
+43 6645238794
Website: www.upf.org
www.europe.upf.org

מולטימדיה:


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי

קבוצת האחזקות אלושיבה תביא ללוב 12 מותגים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות עד שנת 2028
אחמד גדאללה חותם על הסכם זיכיון ראשי עם MADO מתורכיה: 7 מיליון דולר, 7 בתי קפה ו-350 מקומות עבודה בשלב הראשון; אתר הדגל בבנגזי, על שטח של 1,000 מ"ר, צפוי להיפתח ברבעון הראשון של 2027

AirX משדרגת את המטוס 9H-BIG עם אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) מהיר, ומתכננת התקנת 100 מושבים חדשים הנפתחים למיטות שטוחות
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיסה במטוס האיירבוס A340 שלה, מספר רישום 9H-BIG, ומתכננת להחליף את כל 100 מושבי הנוסעים במושבים חדשים ההופכים למיטות שטוחות.

אי-וודאות פוליטית מגבירה את הביקוש לזכויות תושבות ואזרחות נוספות
נתונים חדשים מצביעים על עניין גובר בזכויות לתושבות ולאזרחות נוספות בקרב משפחות אמידות במדינות מהמבוססות ביותר בעולם; זאת, על רקע תנודתיות פוליטית, רגולטורית וחברתית, המחדדת את המיקוד בחוסן וביצירת אפשרויות עתידיות.

WeRide חשפה תוכנית שותפות ביטוח גלובלית להרחבת כלי רכב אוטונומיים ברחבי העולם
WeRide מקימה תוכנית שותפות גלובלית בתחום הביטוח, כאשר Allianz Insurance Singapore ו-Ping An P&C Insurance הן השותפות הראשונות בתוכנית.

GA-ASI ו-סאאב מבצעות ניסויי טיסת AEW מתקדמים עם המטוס הלא מאויש MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), משתפת פעולה עם Saab לביצוע ניסויי טיסה מתקדמים עבור מערכות התרעה מוקדמת מוטסת (AEW) באמצעות מטוס לא מאויש (UAS).

Hightouch משתפת פעולה עם Independent Media להפעלת נתוני קוראים ונתונים מסחריים
שיתוף הפעולה יסייע ל-Independent Media ליצור מעורבות רלוונטית יותר בקרב הקוראים, לבנות קהלים איכותיים לפרסום פרימיום ולתמוך בצמיחת פעילות השותפים המסחריים והמסחר האלקטרוני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI