דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנטרה ביו מודיעה על שינויים בהנהלה
אנטרה ביו מודיעה על שינויים בהנהלה
חיים נוי 10/08/20 |  צפיות: 2936

אנטרה ביו מודיעה על שינויים בהנהלה

בוסטון וירושלים, 10 באוגוסט 2020, (GLOBE NEWSWIRE):

Entera Bio Ltd(NASDAQ: ENTX), מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה, הודיעה היום שמועצת המנהלים שלה מינתה את רוג'ר גרסו למנהל עסקים ראשי זמני, בתוקף מיידי. ד"ר גרסו יחליף את מנהל העסקים הראשי וחבר מועצת המנהלים אדם גרידלי שהתפטר מהחברה כדי לנצל הזדמנות חדשה. ד"ר גרסו ימשיך לשמש כדירקטור של אנטרה ביו.

"אני מצפה לעבוד עם הצוות המוכשר באנטרה כמנכ"ל זמני כדי להבטיח שתוכנית הפיתוח של EB613 תימשך לפי התכנון ושנמשיך לקדם את צנרת הפיתוח שלנו, כולל הבחירה של פורמולציה של EB612 שבכוונתנו להעביר לניסוי קליני פיבוטלי שלב 2b או שלב 3. עם כמה תוצאות נתונים חשובות של החברה בחודשים הקרובים, כולל נתוני שלב 2 הסופיים מהניסוי שלב 2 של EB613 במחצית הראשונה של 2021, וגם הזדמנויות פוטנציאליות רבות של פיתוח עסקי לטכנולוגיית הפלטפורמה שלנו, אני נרגש להצטרף להנהלה", אמר ד"ר גרסו.

ד"ר גרסו הוא מנהל מנוסה בפארמה עם יותר מ-30 שנות ניסיון בענף ושימש כדירקטור בחברה מאז מרץ 2016 וכיועץ פיתוח ראשי מאז דצמבר 2016. לפני שהצטרף לאנטרה, ד"ר גרסו היה המנהל הרפואי הראשי וסגן נשיא ביצועי של NPS Pharmaceuticals, Inc. (NPS), מאז דצמבר 2008 וינואר 2013, בהתאמה, עד פברואר 2015, כש-NPS נרכשה על ידי Shire plc.. לפני התקופה שלו ב-NPS, ד"ר גרסו שימש בכמה תפקידי הנהלה בסאנופי-אבנטיס ו-Pharmacia Corporation.

ד"ר גרסו הוא דירקטור לא ביצועי של Enterome SA מאז דצמבר 2016. הוא רופא ילדים מומחה וחבר באקדמיה האמריקנית לרפואת ילדים. לד"ר גרסו יש תואר B.S. בביולוגיה מאוניברסיטת פיירפילד בפיירפילד, קונטיקט ותואר M.D. מבית הספר לרפואה של האוניברסיטה של מסצ'וסטס.

"בשם מועצת המנהלים, ברצוני להודות לאדם על התרומות שלו ואני נרגש שרוג'ר מקבל את התפקיד של מנכ"ל. בזכות הרקע של רוג'ר, כולל הניסיון שלו עם הורמון הפראטירואיד (PTH 1‑34) שניתן דרך הפה, הוא כשיר באופן ייחודי להוביל את החברה בתקופה מרגשת זאת. כשהנתונים משלב 2 של EB613 באופק והתוצאות של מחקר השוק שלנו שהשלמנו לאחרונה שהראו את הצורך הברור שלא נענה לטיפולים דרך הפה שעשויים להציע לחולי דלדול העצם חלופה יותר נוחה ללא מחטים למוצרים הניתנים בזריקות הנוכחיים שזמינים כיום, זאת תקופה מאוד מרגשת עבור החברה", אמר ג'רלד ליברמן, יו"ר מועצת המנהלים של אנטרה.

אודות אנטרה ביו

אנטרה היא מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה לשימוש בתחומים עם צורך רפואי גדול שלא נענה כשהאימוץ של טיפול באמצעות זריקה מוגבל בגלל עלות, נוחות וקשיי ציות של החולים. טכנולוגיית החדרת התרופות דרך הפה הקניינית של החברה מיועדת לתת מענה לאתגרים הטכניים של ספיגה גרועה, שונות גבוהה ואי יכולת להביא מולקולות גדולות למיקום היעד בגוף באמצעות שימוש במגביר ספיגה סינתטי כדי לאפשר את הספיגה של מולקולות גדולות, ומעכבי פרוטאז כדי למנוע הגרעה אנזימטית ולתמוך בהבאה לרקמות היעד. המוצרים הפוטנציאליים הכי מתקדמים של החברה, EB613 לטיפול בדלדול העצם ו-EB612 לטיפול בתת-פעילות מצד התריס, נמצאות בפיתוח קליני שלב 2. אנטרה גם נותנת רישיונות לטכנולוגיה שלה לחברות ביופארמה לשימוש עם התרכובות הקנייניות שלהן, ועד היום יצרה שיתוף פעולה עם Amgen Inc.. למידע נוסף על אנטרה ביו, בקרו בבקשה באתר www.enterabio.com.

ליצירת קשר:

Jonathan Lieber, CFO
Tel: +972-2-532-7151
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah - מידע על המספר הכולל של בעלי זכויות ההצבעה וניירות הערך
בהתאם לסעיף 15 לחוק מיום 2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מפרסמת את המידע שלהלן בעקבות הנפקת 1,767,402 מניות חדשות ב-20 באוגוסט 2026, וזאת בהקשר לתרומה בסוג של חוב קבלה המוחזקת בידי המחזיק באגרות החוב להמרה שהנפיקה החברה ב-18 בדצמבר 2025.

Grand Challenges Canada ו-AVPN משיקים את Nexa Lighthouse למימון חדשנות בתחומי האקלים והבריאות ברחבי אסיה ואזור האוקיינוס​​השקט
— Nexa, היוזמה העולמית לחדשנות בתחומי האקלים והבריאות, משלבת כוחות עם קרן The Lighthouse Fund כדי לתמוך בפתרונות בהובלה מקומית לאיומים בריאותיים הנובעים משינויי האקלים ברחבי אסיה והאוקיינוס ​​השקט

Slangit Technologies ו-GADEF International משיקות יוזמת אוריינות בינה מלאכותית באפריקה כדי להגיע לחמישה מיליון איש
הבנייה של מנהיגי העתיד באפריקה מועצמת בינה מלאכותית

רשימת נותני החסות של IPS 2026 משקפת את מלוא הספקטרום של חדשנות ומומחיות גלובלית בתחום הנדל"ן
IPS 2026 מרחיבה את רשימת נותני החסות שלה למהדורה ה-22 שלה, ומאגדת קבוצה מגוונת של יזמי נדל"ן, מומחי PropTech ועסקי נדל"ן משולבים, המשקפים את רוחב המומחיות המעצב את תעשיית הנדל"ן העולמית של ימינו.

Axi מרעננת את זהות המותג שלה עם השקת אתר אינטרנט חדש
Axi, ברוקרית גלובלית למסחר מקוון, הודיעה היום על השקת זהות מותג רעננה, הכוללת אתר אינטרנט חדש עם שפה חזותית מעודכנת במלואה, שנועדה לשקף את מעמדה של הברוקרית כשותפה מסורה לסוחרים בכל השווקים.

נותר שבוע אחד לפתיחה: תערוכת Saudi WoodShow מביאה לריאד חברות מובילות בתחומי העץ והנגרות
מציגים בינלאומיים מציגים עץ, רכיבי ריהוט ופתרונות מיכון מתקדמים, ובכך יוצרים הזדמנויות חדשות לאיתור ספקים ולשיתופי פעולה בתעשייה בשוק הסעודי

Danube Properties מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ותציג את פורטפוליו הנדל"ן המתרחב שלה
חברת Danube Properties, גורם מוביל במגזר הנדל"ן הפרטי באיחוד האמירויות, מצטרפת למהדורה הקרובה של תערוכת IPS כנותנת חסות בדרגת יהלום; בכך היא מחזקת את תפקידה של הפלטפורמה בקידום הזדמנויות השקעה גלובליות, בטיפוח חדשנות בתעשייה ובאפשור שותפויות אסטרטגיות חוצות-גבולות.

Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר
Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר, לאחר שקבוצת SBI הובילה גיוס של 68 מיליון דולר בסבב C להרחבת שירותי הנאו-בנקאות בתחום המטבעות היציבים מבוססי הבינה המלאכותית

Jetex מודיעה על פתיחת פעילות בסופיה
Jetex Sofia צפויה לקבל את פני אורחיה הראשונים ברבעון הרביעי של 2026.

מחלקת הקרקעות של דובאי ו-IPS מחזקות את נוכחותה של דובאי על מפת ההשקעות העולמית בנדל"ן
המהדורה ה-22 תתקיים במרכז הסחר העולמי של דובאי בין ה-7 ל-9 בספטמבר 2026
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI