דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנטרה ביו מודיעה על שינויים בהנהלה
אנטרה ביו מודיעה על שינויים בהנהלה
חיים נוי 10/08/20 |  צפיות: 3019

אנטרה ביו מודיעה על שינויים בהנהלה

בוסטון וירושלים, 10 באוגוסט 2020, (GLOBE NEWSWIRE):

Entera Bio Ltd(NASDAQ: ENTX), מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה, הודיעה היום שמועצת המנהלים שלה מינתה את רוג'ר גרסו למנהל עסקים ראשי זמני, בתוקף מיידי. ד"ר גרסו יחליף את מנהל העסקים הראשי וחבר מועצת המנהלים אדם גרידלי שהתפטר מהחברה כדי לנצל הזדמנות חדשה. ד"ר גרסו ימשיך לשמש כדירקטור של אנטרה ביו.

"אני מצפה לעבוד עם הצוות המוכשר באנטרה כמנכ"ל זמני כדי להבטיח שתוכנית הפיתוח של EB613 תימשך לפי התכנון ושנמשיך לקדם את צנרת הפיתוח שלנו, כולל הבחירה של פורמולציה של EB612 שבכוונתנו להעביר לניסוי קליני פיבוטלי שלב 2b או שלב 3. עם כמה תוצאות נתונים חשובות של החברה בחודשים הקרובים, כולל נתוני שלב 2 הסופיים מהניסוי שלב 2 של EB613 במחצית הראשונה של 2021, וגם הזדמנויות פוטנציאליות רבות של פיתוח עסקי לטכנולוגיית הפלטפורמה שלנו, אני נרגש להצטרף להנהלה", אמר ד"ר גרסו.

ד"ר גרסו הוא מנהל מנוסה בפארמה עם יותר מ-30 שנות ניסיון בענף ושימש כדירקטור בחברה מאז מרץ 2016 וכיועץ פיתוח ראשי מאז דצמבר 2016. לפני שהצטרף לאנטרה, ד"ר גרסו היה המנהל הרפואי הראשי וסגן נשיא ביצועי של NPS Pharmaceuticals, Inc. (NPS), מאז דצמבר 2008 וינואר 2013, בהתאמה, עד פברואר 2015, כש-NPS נרכשה על ידי Shire plc.. לפני התקופה שלו ב-NPS, ד"ר גרסו שימש בכמה תפקידי הנהלה בסאנופי-אבנטיס ו-Pharmacia Corporation.

ד"ר גרסו הוא דירקטור לא ביצועי של Enterome SA מאז דצמבר 2016. הוא רופא ילדים מומחה וחבר באקדמיה האמריקנית לרפואת ילדים. לד"ר גרסו יש תואר B.S. בביולוגיה מאוניברסיטת פיירפילד בפיירפילד, קונטיקט ותואר M.D. מבית הספר לרפואה של האוניברסיטה של מסצ'וסטס.

"בשם מועצת המנהלים, ברצוני להודות לאדם על התרומות שלו ואני נרגש שרוג'ר מקבל את התפקיד של מנכ"ל. בזכות הרקע של רוג'ר, כולל הניסיון שלו עם הורמון הפראטירואיד (PTH 1‑34) שניתן דרך הפה, הוא כשיר באופן ייחודי להוביל את החברה בתקופה מרגשת זאת. כשהנתונים משלב 2 של EB613 באופק והתוצאות של מחקר השוק שלנו שהשלמנו לאחרונה שהראו את הצורך הברור שלא נענה לטיפולים דרך הפה שעשויים להציע לחולי דלדול העצם חלופה יותר נוחה ללא מחטים למוצרים הניתנים בזריקות הנוכחיים שזמינים כיום, זאת תקופה מאוד מרגשת עבור החברה", אמר ג'רלד ליברמן, יו"ר מועצת המנהלים של אנטרה.

אודות אנטרה ביו

אנטרה היא מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה לשימוש בתחומים עם צורך רפואי גדול שלא נענה כשהאימוץ של טיפול באמצעות זריקה מוגבל בגלל עלות, נוחות וקשיי ציות של החולים. טכנולוגיית החדרת התרופות דרך הפה הקניינית של החברה מיועדת לתת מענה לאתגרים הטכניים של ספיגה גרועה, שונות גבוהה ואי יכולת להביא מולקולות גדולות למיקום היעד בגוף באמצעות שימוש במגביר ספיגה סינתטי כדי לאפשר את הספיגה של מולקולות גדולות, ומעכבי פרוטאז כדי למנוע הגרעה אנזימטית ולתמוך בהבאה לרקמות היעד. המוצרים הפוטנציאליים הכי מתקדמים של החברה, EB613 לטיפול בדלדול העצם ו-EB612 לטיפול בתת-פעילות מצד התריס, נמצאות בפיתוח קליני שלב 2. אנטרה גם נותנת רישיונות לטכנולוגיה שלה לחברות ביופארמה לשימוש עם התרכובות הקנייניות שלהן, ועד היום יצרה שיתוף פעולה עם Amgen Inc.. למידע נוסף על אנטרה ביו, בקרו בבקשה באתר www.enterabio.com.

ליצירת קשר:

Jonathan Lieber, CFO
Tel: +972-2-532-7151
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לשכור ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BE

ערב עתיר כוכבים שציין את השקת חנות הדגל של מונקלר בשדרה החמישית, פתח פרק חדש בסיפור האהבה המתמשך של המותג עם ניו יורק
המקום החדש של Moncler בשדרה החמישית העניק השראה לערב של חגיגות ושמחה, ריקודים לצלילי המוסיקה של הדיג’יי מארק רונסון וקרליטה, בליווי קוקטיילים ומתאבנים מבית השף הנודע יאן נורי.

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בתחומו בעולם, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI
דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להכרה ארצית, קורא למשקיעי Cogent Communications Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CCOI

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI