דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
חיים נוי 22/09/20 |  צפיות: 2214

BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל

הובוקן, ניו ג'רסי, 22 בספטמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

BD Strategy Partners חברת בוטיק אמריקנית לגיוס וייעוץ, הודיעה היום על פתיחה של משרד בישראל, שמתבסס על שבע השנים המוצלחות של החברה בעזרה לחברות ישראליות לגייס ולהעסיק אנשים מאוד מוכשרים בארצות הברית.

עומר חבלין ישמש כמנהל הכללי ומנהל המדינה של ישראל. לעומר, יזם טכנולוגי ומנהל בכיר רב לאומי, יש יותר מ-25 שנות ניסיון בבנייה ופיתוח של חטיבות בחברות טכנולוגיה מובילות באירופה, אמריקה הלטינית, אסיה פסיפיק וארה"ב.

"ישראל התפתחה למרכז טכנולוגיות גלובלי, עם כמה מהחברות הכי חדשניות ומהירות צמיחה", אמר ג'ואל פטינו, מייסד משותף ומנכ"ל BD Strategy Partners. "אחת הלקוחות הראשונות שלנו הייתה חברת הזנק מישראל שגייסה את העובדים הראשונים שלה בארה"ב, ומאז המשכנו לעזור לחברות ישראליות להגדיל את הנוכחות שלהן בארה"ב.

"הקמת משרד בישראל נותנת ללקוחות שלנו ייעוץ אמין מקומי ומפשטת את תהליך הגיוס. לעומר יש עשרות שנות ניסיון בעזרה לחברות להתרחב בחו"ל, וכלקוח לשעבר, הוא מכיר ממקור ראשון את התהליך שלנו ואת הערך שאנחנו מביאים".

"אני נרגש להצטרף לצוות של BD Strategy Partners ולעבוד עם מייסדים ומנהלים בישראל כדי לעזור להם להרחיב את הנוכחות שלהם בארה"ב", אמר עומר חבלין. "עבדתי עם הרבה חברות גיוס במהלך הקריירה שלי, ו-BD Strategy Partners סיפקה את הסחורה כשגייסתי את מנהלי המכירות והתפעול הראשונים שלנו בארה"ב. ההדרכה הכי קריטית שחברות זרות צריכות מחברת גיוס אמריקנית היא ייעוץ של מומחה על מגמות תעסוקה והיכרות עם כל אחד מהאזורים הג"ג. ל-BD Strategy Partners יש את המומחיות הזאת, ורמת השירות שלה מצוינת".

מידע על BD Strategy Partners

BD Strategy Partners היא חברת בוטיק לגיוס שהמטה שלה בהובוקן, ניו ג'רזי. BD Strategy Partners שהוקמה ב-2014 מתמחה בגיוס לתפקידי מכירות B2B בכל הרמות וגם בהשמות של בכירים. למייסדים של BD Strategy Partners יש יותר מ-25 שנות ניסיון בגיוס מנהלים ובכירים במכירות בעבודה עם ארגונים קטנים עד בינוניים עתירי צמיחה וגם עם חברות גלובליות מהמעלה הראשונה. הם מביאים ניסיון מעמיק בתחום יחד עם גישה מוכחת מבוססת נתונים לגיוס של אנשי מכירות ומנהלים בכירים חזקים שיגרמו לצמיחה. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://bdstratpartners.com/.

ליצירת קשר:

ארצות הברית:

Joel Petino

Co-Founder, CEO

[email protected]

1-201-965-9223

https://bdstratpartners.com/about-us/

ישראל:

Omer Hevlin

Managing Director

[email protected]

972-54-2688577

https://bdstratpartners.com/about-us/

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחר המועד האחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד MNDY: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ
מחר המועד האחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד MNDY: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-11 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – MNDY

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ODDITY: רוזן, יועץ למשקיעים מוכר, מעודד את משקיעי ODDITY Tech Ltd לקבל ייעוץ
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ODDITY: רוזן, יועץ למשקיעים מוכר, מעודד את משקיעי ODDITY Tech Ltd לקבל ייעוץ לפני המועד החשוב ב-11 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך - ODD

מועד אחרון חשוב לתביעה נגד IT: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Gartner, Inc. לקבל ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד IT: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Gartner, Inc. לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 18 במאי, בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IT

ריסקיפייד תשתתף בכנס המפגשים האישיים השנתי ה-21 של Needham בתחום הטכנולוגיה, המדיה והצרכנות
ריסקיפייד Riskified Ltd.‎ ‏(NYSE: RSKD), מובילה בתחום מניעת ההונאות והמודיעין לניהול סיכונים במסחר אלקטרוני, הודיעה היום כי צוות ההנהלה שלה ישתתף באופן וירטואלי בכנס המפגשים האישיים השנתי ה-21 של Needham בתחום הטכנולוגיה, המדיה והצרכנות, שייערך ביום חמישי, 14 במאי 2026.

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד ALIGHT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד ALIGHT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT

Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח"
Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח", דו"ח מקיף אשר נותן דגש על הגמישות בשוק ההון הישראלי ועל עוצמתה של האקוסיסטמה הטכנית בשינוי החל באזור

Bitget משיקה את הקמפיין "סיפורי מעריצים: UEX דרך העיניים שלכם" עם מאגר פרסים בהיקף של 100,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה קמפיין קהילה חדש, Bitget Fan Story: UEX Through Your Eyes, המזמין משתמשים שזכאים לכך מכל העולם לשתף את המסע שלהם ב-Bitget ברשתות החברתיות לקבלת הזדמנות לתבוע חלק מקרן הפרסים בהיקף של עד 100,000 יחידות USDT, יחד עם מזכרות בלעדיות של Bitget Fan Club.

TruMerit ו-Creditera מנפיקות אישורים דיגיטליים ראשונים הניתנים לאימות עבור אנשי מקצוע בתחום הבריאות ברחבי העולם
TruMerit, חברה מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריאות ואימות הסמכות, הודיעה היום כי הנפיקה את אישוריה הדיגיטליים הניתנים לאימות הראשונים לאנשי מקצוע בתחום הבריאות באמצעות שותפות חדשה עם Credivera, מה שמסמן צעד משמעותי קדימה באימות אישורים מאובטח ונייד עבור כוח אדם בתחום הבריאות העולמי.

CYNREN משיקה חברת ייעוץ מהדור הבא, המשרתת משרדים משפחתיים, קרנות ומשקיעים מוסדיים
החברה נוסדה על ידי שותפים לשעבר ב-KPMG וב-Citibank, בעלי ניסיון של עשרות שנים בליווי עסקים, קרנות ומשפחות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI