דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
חיים נוי 22/09/20 |  צפיות: 2465

BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל

הובוקן, ניו ג'רסי, 22 בספטמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

BD Strategy Partners חברת בוטיק אמריקנית לגיוס וייעוץ, הודיעה היום על פתיחה של משרד בישראל, שמתבסס על שבע השנים המוצלחות של החברה בעזרה לחברות ישראליות לגייס ולהעסיק אנשים מאוד מוכשרים בארצות הברית.

עומר חבלין ישמש כמנהל הכללי ומנהל המדינה של ישראל. לעומר, יזם טכנולוגי ומנהל בכיר רב לאומי, יש יותר מ-25 שנות ניסיון בבנייה ופיתוח של חטיבות בחברות טכנולוגיה מובילות באירופה, אמריקה הלטינית, אסיה פסיפיק וארה"ב.

"ישראל התפתחה למרכז טכנולוגיות גלובלי, עם כמה מהחברות הכי חדשניות ומהירות צמיחה", אמר ג'ואל פטינו, מייסד משותף ומנכ"ל BD Strategy Partners. "אחת הלקוחות הראשונות שלנו הייתה חברת הזנק מישראל שגייסה את העובדים הראשונים שלה בארה"ב, ומאז המשכנו לעזור לחברות ישראליות להגדיל את הנוכחות שלהן בארה"ב.

"הקמת משרד בישראל נותנת ללקוחות שלנו ייעוץ אמין מקומי ומפשטת את תהליך הגיוס. לעומר יש עשרות שנות ניסיון בעזרה לחברות להתרחב בחו"ל, וכלקוח לשעבר, הוא מכיר ממקור ראשון את התהליך שלנו ואת הערך שאנחנו מביאים".

"אני נרגש להצטרף לצוות של BD Strategy Partners ולעבוד עם מייסדים ומנהלים בישראל כדי לעזור להם להרחיב את הנוכחות שלהם בארה"ב", אמר עומר חבלין. "עבדתי עם הרבה חברות גיוס במהלך הקריירה שלי, ו-BD Strategy Partners סיפקה את הסחורה כשגייסתי את מנהלי המכירות והתפעול הראשונים שלנו בארה"ב. ההדרכה הכי קריטית שחברות זרות צריכות מחברת גיוס אמריקנית היא ייעוץ של מומחה על מגמות תעסוקה והיכרות עם כל אחד מהאזורים הג"ג. ל-BD Strategy Partners יש את המומחיות הזאת, ורמת השירות שלה מצוינת".

מידע על BD Strategy Partners

BD Strategy Partners היא חברת בוטיק לגיוס שהמטה שלה בהובוקן, ניו ג'רזי. BD Strategy Partners שהוקמה ב-2014 מתמחה בגיוס לתפקידי מכירות B2B בכל הרמות וגם בהשמות של בכירים. למייסדים של BD Strategy Partners יש יותר מ-25 שנות ניסיון בגיוס מנהלים ובכירים במכירות בעבודה עם ארגונים קטנים עד בינוניים עתירי צמיחה וגם עם חברות גלובליות מהמעלה הראשונה. הם מביאים ניסיון מעמיק בתחום יחד עם גישה מוכחת מבוססת נתונים לגיוס של אנשי מכירות ומנהלים בכירים חזקים שיגרמו לצמיחה. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://bdstratpartners.com/.

ליצירת קשר:

ארצות הברית:

Joel Petino

Co-Founder, CEO

[email protected]

1-201-965-9223

https://bdstratpartners.com/about-us/

ישראל:

Omer Hevlin

Managing Director

[email protected]

972-54-2688577

https://bdstratpartners.com/about-us/

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI