דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
חיים נוי 22/09/20 |  צפיות: 2415

BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל

הובוקן, ניו ג'רסי, 22 בספטמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

BD Strategy Partners חברת בוטיק אמריקנית לגיוס וייעוץ, הודיעה היום על פתיחה של משרד בישראל, שמתבסס על שבע השנים המוצלחות של החברה בעזרה לחברות ישראליות לגייס ולהעסיק אנשים מאוד מוכשרים בארצות הברית.

עומר חבלין ישמש כמנהל הכללי ומנהל המדינה של ישראל. לעומר, יזם טכנולוגי ומנהל בכיר רב לאומי, יש יותר מ-25 שנות ניסיון בבנייה ופיתוח של חטיבות בחברות טכנולוגיה מובילות באירופה, אמריקה הלטינית, אסיה פסיפיק וארה"ב.

"ישראל התפתחה למרכז טכנולוגיות גלובלי, עם כמה מהחברות הכי חדשניות ומהירות צמיחה", אמר ג'ואל פטינו, מייסד משותף ומנכ"ל BD Strategy Partners. "אחת הלקוחות הראשונות שלנו הייתה חברת הזנק מישראל שגייסה את העובדים הראשונים שלה בארה"ב, ומאז המשכנו לעזור לחברות ישראליות להגדיל את הנוכחות שלהן בארה"ב.

"הקמת משרד בישראל נותנת ללקוחות שלנו ייעוץ אמין מקומי ומפשטת את תהליך הגיוס. לעומר יש עשרות שנות ניסיון בעזרה לחברות להתרחב בחו"ל, וכלקוח לשעבר, הוא מכיר ממקור ראשון את התהליך שלנו ואת הערך שאנחנו מביאים".

"אני נרגש להצטרף לצוות של BD Strategy Partners ולעבוד עם מייסדים ומנהלים בישראל כדי לעזור להם להרחיב את הנוכחות שלהם בארה"ב", אמר עומר חבלין. "עבדתי עם הרבה חברות גיוס במהלך הקריירה שלי, ו-BD Strategy Partners סיפקה את הסחורה כשגייסתי את מנהלי המכירות והתפעול הראשונים שלנו בארה"ב. ההדרכה הכי קריטית שחברות זרות צריכות מחברת גיוס אמריקנית היא ייעוץ של מומחה על מגמות תעסוקה והיכרות עם כל אחד מהאזורים הג"ג. ל-BD Strategy Partners יש את המומחיות הזאת, ורמת השירות שלה מצוינת".

מידע על BD Strategy Partners

BD Strategy Partners היא חברת בוטיק לגיוס שהמטה שלה בהובוקן, ניו ג'רזי. BD Strategy Partners שהוקמה ב-2014 מתמחה בגיוס לתפקידי מכירות B2B בכל הרמות וגם בהשמות של בכירים. למייסדים של BD Strategy Partners יש יותר מ-25 שנות ניסיון בגיוס מנהלים ובכירים במכירות בעבודה עם ארגונים קטנים עד בינוניים עתירי צמיחה וגם עם חברות גלובליות מהמעלה הראשונה. הם מביאים ניסיון מעמיק בתחום יחד עם גישה מוכחת מבוססת נתונים לגיוס של אנשי מכירות ומנהלים בכירים חזקים שיגרמו לצמיחה. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://bdstratpartners.com/.

ליצירת קשר:

ארצות הברית:

Joel Petino

Co-Founder, CEO

[email protected]

1-201-965-9223

https://bdstratpartners.com/about-us/

ישראל:

Omer Hevlin

Managing Director

[email protected]

972-54-2688577

https://bdstratpartners.com/about-us/

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חברת Fakhruddin Properties תחשוף פרויקט מגורים המותאם לעתיד במסגרת תערוכת IPS 2026, כנותנת חסות בדרגת טיטניום
חברת Fakhruddin Properties עתידה לחשוף פרויקט מגורים חדש במתחם Dubai Land Residence Complex (DLRC) במהלך תערוכת IPS 2026, ולהציג גישה לפיתוח מגורים המשלבת בינה מלאכותית, רובוטיקה, טכנולוגיות חכמות, וולנס, קיימות ותכנון מוכוון-קהילה לכדי חוויית מגורים כוללת.

Templafy משיקה סוכן מסמכים חינמי ב-Microsoft Marketplace
תוסף שיחתי חדש מאפשר למשתמשים ליצור, לערוך ולסקור מצגות בעזרת בינה מלאכותית, ישירות בתוך PowerPoint

Bitget משיקה תוכנית שטר ריבית קבועה עבור rTokens של מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את התוכנית שטר ריבית קבועה (FCN), המביאה מוצר מובנה הנפוץ בשוק הפיננסי המסורתי לאסימוני מניות אמריקאיות

Queue-it מודיעה על השקעת רוב מצד THL Partners
השותפות תתמוך בהמשך החדשנות במוצר ובהתרחבות הגלובלית של פלטפורמת ניהול התעבורה המקוונת

Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים
Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים, ומאפשרת למפתחי משחקים להגיע לשחקנים ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה ואמריקה פעילים כעת: Mandiri, ‏ShopeePay, LINE Pay, ‏Octopus, ‏Konbini 7/11, ‏China UnionPay, Zip Co, ‏Wero, ‏Pay by Bank, ‏FLOA Pay BNPL, Bancomat Pay, MyBank, ‏IRIS Commerce, ‏CliQ ו-Aeropay

ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.

TRAFiX תומכת בהתרחבות הבינלאומית של Sigma Capital Partners MENA Limited
השותפות מרחיבה את יכולות הביצוע הגלובליות של סיגמא ומרחיבה את נוכחות TRAFiX במזרח התיכון

TOURISE ו- Oxford Economics מפרסמות דו"ח גלובלי חדש בנושא חוסן ענף התיירות בעידן של שיבושים מתמשכים
ניתוח חדש מראה כי יעדים הנוטלים על עצמם סיכונים יתאוששו עד פי 1.5 מהר יותר, כאשר זמן ההתאוששות העולמי מתקצר מ-24 חודשים לעד 10 חודשים בלבד

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעים ב- Embecta Corp. שצברו הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-17 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – EMBC

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS: רוזן, יועץ למשקיעים בעל מוניטין ארצי, מעודד את משקיעי חברת Genius Group Limited שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר, לשכור ייצוג משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך הערך נגד Citadel Securities LLC ו-Virtu Americas LLC - GNS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI