דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מוסיפה את אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן
אנדרסן גלובל מוסיפה את אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן
חיים נוי 11/11/20 |  צפיות: 1721

אנדרסן גלובל מוסיפה את אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן

סן פרנסיסקו, 10 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל מרחיבה את הנוכחות הגלובלי שלה עם הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן, LLC Tax and Legal Advisers.

מאז 2005 אנשי המקצוע ב-LLC Tax and Legal Advisers מספקים שירותים לעסקים מקומיים ובינ"ל, ומתמקדים במיסים, עריכת דין, ייעוץ ומיקור חוץ. החברה שנמצאת בדושנבה מנוהלת על ידי השותף מנהל המשרד דאלר סירוג'ידימוב ופועלת עם מספר רב של אנשי מקצוע.

"אנחנו מקדישים את עצמנו לספק את הפתרונות הכי מקיפים ללקוחות שלנו, כי אנחנו מבינים את האתגרים של הגלובליזציה בעסקים", אמר דאלר. "שיתוף הפעולה הזה מחבר אותנו לאנשי מקצוע מומחים במיסים ועריכת דין ברחבי העולם ומחזק עוד את היכולת שלנו להבטיח שירות הטוב מסוגו באופן יעיל".

"LLC Tax and Legal Advisers מפגינים את המחויבות שלהם לשקיפות ולהט לאחריות באמצעות העבודה האיכותית שהם מספקים", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. המומחיות שלהם בענף והכרת השוק יוצרות בסיס איתן וממצבות אותנו להתרחב עוד ולבנות צוות חזק באזור".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-6,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-214 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Datavault AI מכריזה על המטרה להרחיב את רשת מוניטיזציית הנתונים מונעת הבינה המלאכותית שלה ליותר מ-100 ערים ברחבי ארצות הברית הרציפה
Datavault AI מכריזה על המטרה להרחיב את רשת מוניטיזציית הנתונים מונעת הבינה המלאכותית שלה ליותר מ-100 ערים ברחבי ארצות הברית הרציפה, החל מהמחצית השנייה של 2026, ובהתאם לכך, עם יעד הכנסות ל-2027 Datavault AI צופה שהרשת תהיה פעילה במלואה, עם למעלה מ-100 צמתים ב-33 ערים ברחבי המדינה, ולייצר הכנסות במחצית השנייה של 2026. יעד ההכנסות עבור פרויקט זה עומד על 400 עד 500 מיליון דולר, בכך שהוא תומך בתחזית ההכנסות של 200 מיליון דולר לשנת 2026.

FPT מונתה לשותפה הגלובלית הראשונה של Sitecore במסגרת תוכנית Global Elite Reseller
תאגיד ה-IT הגלובלי FPT הודיע על מינויו כ-Global Elite Reseller הראשון במסגרת יוזמה חדשה של Sitecore, המרחיבה את תוכנית ה-Global Reseller המוצלחת שלו

גרמניה רוכשת שמונה מטוסי MQ-9B SeaGuardian(R) RPA דרך NSPA
NSPA תומכת במדינות נאט"ו ברכישה ותחזוקה של RPA מתקדם רב-תחומי של GA-ASI

Datavault AI חוגגת את ההשלמה המוצלחת של Dream Bowl XIV, חדשנות בלוקצ'יין פורצת דרך בבידור ספורטיבי
ב-10 בינואר 2026, כמה עשרות בוגרי NFL מהגדולים שיש (לחצו כאן לרשימת הספורטאים המשתתפים) חתמו בשידור חי על 100 כדורים (לחצו כאן כדי לצפות בכדורים של בוגרי NFL החתומים) ו-500 חולצות (לחצו כאן כדי לצפות בחולצות החתומות של בוגרי NFL);

AACSB מזמינה לקבל את הערות הציבור על הסטנדרטים הגלובליים לחינוך עסקי לשנת 2026
AACSB International פרסמה היום טיוטות חשיפה של הסטנדרטים הגלובליים הראשונים שלה לחינוך עסקי ותקני ההסמכה בחשבונאות לשנת 2026, ומזמינה לקבל משוב מבתי ספר למנהל עסקים, סגל, סטודנטים, מעסיקים, אגודות להשכלה גבוהה ובעלי עניין נוספים ברחבי העולם.

Bitget מעמיקה את שיתוף הפעולה עם Ondo עם 98 מניות וקרנות סל חדשות בארצות הברית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על רישום של 98 מניות אמריקאיות חדשות וקרנות סל (ETF), ובכך פותחת גישה רחבה יותר לשווקים מסורתיים תוך קידום סביבת המסחר מרובת הנכסים שלה.

Andersen מרחיבה את היכולות שלה עם צירופה של Scimitar
חברת Andersen Consulting התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Scimitar, חברה המתמקדת בהאצת חדשנות בתעשיית מדעי החיים.

Attindas Hygiene Partners מרחיבה את מעמדה באירופה עם רכישה מרכזית
אסטרטגיית הצמיחה של Attindas Hygiene Partners הגשימה היום צעד חשוב קדימה עם רכישת Societá Italiana Lavorazione Cellulosa (SILC S.p.A.). חברת Attindas חתמה על הסכם רכישת מניות עם SILC, ורכשה את כל מניות החברה המשפחתית בת ה-53 שנים.

נפח המסחר היומי ב-Bitget TradFi עבר את רף 2 מיליארד הדולר בעקבות עלייה בפעילות המסחר בזהב
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, רשמה נפח מסחר יומי של יותר מ-2 מיליארד דולר ב-Bitget TradFi, ציון דרך משמעותי מאז ההשקה הציבורית ב-5 בינואר.

מרוץ סמלה הבינלאומי מבטיח שותפויות אסטרטגיות לקראת מהדורת ינואר 2026
מרוץ סמלה הבינלאומי (Samla ) הודיע​​על חתימה על סדרה של הסכמי שותפות אסטרטגיים לקראת המהדורה הקרובה שלו, המתוכננת להתקיים ב-24 בינואר 2026. ההסכמים נחתמו במהלך טקס רשמי בהשתתפות נציגים מישויות שותפות ואנשי תקשורת.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI