דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מוסיפה את אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן
אנדרסן גלובל מוסיפה את אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן
חיים נוי 11/11/20 |  צפיות: 1846

אנדרסן גלובל מוסיפה את אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן

סן פרנסיסקו, 10 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל מרחיבה את הנוכחות הגלובלי שלה עם הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מחברות המיסים ועורכי הדין הגדולות ביותר בטג'יקיסטן, LLC Tax and Legal Advisers.

מאז 2005 אנשי המקצוע ב-LLC Tax and Legal Advisers מספקים שירותים לעסקים מקומיים ובינ"ל, ומתמקדים במיסים, עריכת דין, ייעוץ ומיקור חוץ. החברה שנמצאת בדושנבה מנוהלת על ידי השותף מנהל המשרד דאלר סירוג'ידימוב ופועלת עם מספר רב של אנשי מקצוע.

"אנחנו מקדישים את עצמנו לספק את הפתרונות הכי מקיפים ללקוחות שלנו, כי אנחנו מבינים את האתגרים של הגלובליזציה בעסקים", אמר דאלר. "שיתוף הפעולה הזה מחבר אותנו לאנשי מקצוע מומחים במיסים ועריכת דין ברחבי העולם ומחזק עוד את היכולת שלנו להבטיח שירות הטוב מסוגו באופן יעיל".

"LLC Tax and Legal Advisers מפגינים את המחויבות שלהם לשקיפות ולהט לאחריות באמצעות העבודה האיכותית שהם מספקים", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. המומחיות שלהם בענף והכרת השוק יוצרות בסיס איתן וממצבות אותנו להתרחב עוד ולבנות צוות חזק באזור".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-6,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-214 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bullish תרכוש את Equiniti מ-Siris בעסקה של 4.2 מיליארד דולר, וכך תיצור סוכנות העברות גלובליות של אסימוני ניירות ערך
חברת Bullish (NYSE: BLSH) חתמה על הסכם סופי לרכישת Equiniti, סוכנות העברות גלובלית מובילה המשרתת כמעט 3,000 לקוחות מנפיקים, כמות כוללת של 15,000 לקוחות תאגידיים, 20 מיליון בעלי מניות, ומעבדת תשלומים שנתיים בשווי 500 מיליארד דולר.

המקום בו אסתטיקה פוגשת טכנולוגיה - LEPAS Milan Public Days הגדירה מהי ניידות אלגנטית
LEPAS, בין ה-20 ל-26 באפריל, הגיעה להופעה מרשימה במילאנו תחת הכותרת "הנה האלגנטיות", וסימנה את הופעת הבכורה של המותג באזור האירופאי

Transoft Solutions רוכשת את CADaptor Solutions
Transoft Solutions מרחיבה את פורטפוליו ניהול הסדרי התנועה הזמניים שלה עם הרכישה האחרונה

מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn השיג שיא של 2.7 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2025
מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn השיג שיא של 2.7 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2025, עם יעד של 4 מיליארד דולר ו-1,500 חנויות של U.S. Polo Assn

LEPAS חושפת את פורטפוליו ה-NEV שלה, ופותחת את "שנת האספקה" שלה
תערוכת Auto China 2026 נפתחה באופן רשמי-24 באפריל. הדוכן של Chery Group, שממוקמת בחזית הניידות העולמית, קיבל בברכה יותר מ-4,000 אורחים שהגיעו מיותר מ-100 מדינות, וקבע שיאים חדשים בקנה מידה ובהשתתפות.

EarthDaily נבחרה על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה"ב (NRO) לחוזה מסחרי לתצפית אופטית על כדור הארץ
EarthDaily Analytics (EarthDaily) הודיעה היום כי נבחרה על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה"ב (NRO) לתמוך בשימוש בתמונות תצפית כדור הארץ רב-ספקטרליות מסחריות במסגרת פתיחת פתרונות מסחריים (CSO) לשיפורים מסחריים אסטרטגיים (SCE).

Digi Power X חתמה על הסכם קולוקציה לבינה מלאכותית עם חברת מחשוב בינה מלאכותית
Digi Power X חתמה על הסכם קולוקציה לבינה מלאכותית עם חברת מחשוב בינה מלאכותית מובילה עבור מרכז נתונים בנפח 40 מגה-וואט בקולומביאנה, אלבמה

Meltwater חושפת השקה באמצע השנה, המספקת מודיעין מעשי בתקשורת, ברשתות החברתיות ובבינה מלאכותית
Meltwater, המובילה העולמית במודיעין מעשי לצוותי יחסי ציבור, תקשורת ושיווק, הודיעה היום על השקת המוצר לאמצע שנת 2026, שנועד להעצים ארגונים לעבור מעבר למעקב ולחשוף אותות קריטיים, לזהות סיכונים והזדמנויות מתהוות, ולפעול במהירות ובביטחון.

neurocare group AG מודיעה על אישור MDMA למכשירי TMS בערב הסעודית
מטופל מקבל טיפול בדיכאון באמצעות מערכת Apollo TMS של neurocare מטופל שעובר טיפול בגירוי מגנטי על-גולגולתי (TMS) לטיפול בדיכאון באמצעות מערכת Apollo TMS של neurocare בסביבה קלינית

ביקורת: אור לגויים – אבי קושניר בקומדיה מטורפת על אבדן זהות –תיאטרון בית ליסין
05/05/26 | תיאטרון
ההצגה "אור לגויים" העולה בתיאטרון בית ליסין היא קומדיה מטורפת, העוסקת באבדן זהות שמביאה לצופה חוויה מבדרת שגוררת פרצי צחוק פראיים, פסק זמן בתקופה לחוצה בה אנו שרויים בימים אלה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI