דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן מחזקת את הפלטפורמה באפריקה
אנדרסן מחזקת את הפלטפורמה באפריקה
חיים נוי 23/02/21 |  צפיות: 1358

אנדרסן מחזקת את הפלטפורמה באפריקה

סן פרנסיסקו, 23 בפברואר 2021, (BUSINESS WIRE):

בעקבות ההתרחבות המהירה שלה באפריקה, אנדרסן גלובל מאחדת עכשיו את החברות החברות שלה באפריקה במסגרת המותג "אנדרסן". כחלק מהשינוי הזה, חמש חברות שיתוף פעולה לשעבר יהפכו לחברות חברות של אנדרסן גלובל, ויחזקו את הפלטפורמה שלה באפריקה. ההודעה מגיעה בעקבות האימוץ של המותג אנדרסן על ידי החברות המייסדות האמריקניות ב-2019 והחברות החברות באירופה, באמריקה הלטינית ובמזרח התיכון ב-2020.

החברות החברות של אנדרסן גלובל בניגריה וקניה -- שפעלו קודם במסגרת המותג "Andersen Tax" ישנו עכשיו למותג המשותף "אנדרסן". חברות שיתוף פעולה לשעבר בדרום אפריקה (Tabacks), טוניסיה (Jelil Bouraoui & Associates) ומאוריציוס ואיי סיישל (ATax Advisors) יאמצו אף הן את המותג אנדרסן. אנדרסן גלובל גם מקדמת ברכה חברות חברות בחוף השנהב (Mondon Conseil) ומוזמביק (Isálcio Mahanjane Advogado & Associados).

הפעילות במסגרת מותג משותף מפגינה את היכולת של האזור לספק שירות יעיל בכל העולם עם החברות החברות האחרות של אנדרסן גלובל. באמצעות החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה שלה, יש לאנדרסן גלובל עכשיו נוכחות ב-45 מדינות ביבשת, כולל שירותים משפטיים ב-41 מדינות.

"בשנים האחרונות, הפלטפורמה שלנו באפריקה נשארה בעדיפות גבוהה שעולה בקנה אחד עם המחויבות שלנו לשירות לקוחות והספקה של שירותי מיסים ומשפטיים יעילים בכל העולם. כשהכלכלה והשווקים ממשיכים להשתנות ולהיות יותר גלובליים, הצורך של הארגון שלנו בפתרונות מקיפים חוצי גבולות נעשה קריטי. באמצעות פעילות ההתרחבות שלנו והאיחוד של החברות החברות האפריקניות שלנו במסגרת מותג משותף, השגנו את היעד שלנו - להיות הנוכחות המשפטית הכי גדולה ביבשת", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "אנחנו נשארים מחויבים להיות אחת מחברות המיסים והמשפטים הכי משמעותיות מבחינת מספר עובדים, כיסוי ג"ג, והכי חשוב - מבחינת איכות".

כדי לחזק עוד את מבנה ההנהלה שלו באזור, המועצה האפריקנית של הארגון בחרה את ג'ליל בוראוי, המנהל הכללי של המשרד של אנדרסן בטוניסיה, לייצג את האזור במועצת המנהלים הגלובלית של אנדרסן גלובל. בנוסף, אולליי אדביי, המנהל הכללי של המשרד של אנדרסן בניגריה, ודריק קאופמן, המנהל הכללי של המשרד של אנדרסן בדרום אפריקה, ישמשו כמנהלים כלליים משותפים של האזור. ג'ליל, אולליי ודריק יעבדו באופן קרוב כדי לנהל את הפרקטיקה באפריקה ולתמוך בפעילות ההתרחבות העתידית של האזור.

השורשים של הפלטפורמה הגלובלית של אנדרסן מקורם ב-2002 כש-23 שותפים לשעבר של ארתור אנדרסן הקימו את חברת המיסים בלבד WTAS LLC ואחריה הוקמה אנדרסן גלובל (לשעבר WTAS Global) ב-2014. באותה שנה, החברה החברה האמריקנית המייסדת התקדמה ואימצה את המותג Andersen Tax ולאחר מכן חברות חברות באמריקה הלטינית, אירופה ואפריקה. הופעת הבכורה של Andersen Tax ו-Andersen Tax & Legal במזרח התיכון הייתה ב-2017 והאזור התרחב מאז ליותר מ-20 מקומות, 500 אנשי מיסים ומשפטנים וקרוב ל-100 שותפים כיום.

ההיסטוריה של אנדרסן גלובל התחילה ב-2002 כש-23 שותפים לשעבר של ארתור אנדרסן הקימו את חברת המיסים בלבד WTAS LLC ואחריה הוקמה אנדרסן גלובל (לשעבר WTAS Global) ב-2013. בשנה שלאחר מכן, החברה החברה האמריקנית אימצה את המותג Andersen Tax ולאחר מכן חברות חברות באמריקה הלטינית ואירופה. הופעת הבכורה של Andersen Tax הייתה בניגריה ב-2017 וקניה ב-2018, והאזור התרחב מאז ליותר מ-65 מקומות, יותר מ-1,000 אנשי מיסים ומשפטנים וקרוב ל-200 שותפים כיום.

חברות חברות בקנדה וישראל יאמצו אף הן את המותג אנדרסן השנה, ואילו אנדרסן גלובל תמשיך להתמקד באסטרטגיית ההתרחבות שלה בשווקים קריטיים, כולל הקריביים, אמריקה הלטינית, אפריקה והמזרח התיכון.

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-7,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-254 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
פרס יפן לשנת 2026 הוענק לשני מדענים אמריקאים ולמדען יפני אחד
טקס הענקת הפרסים יתקיים בטוקיו באפריל

אליפות הרחפנים A2RL מכתיבה את הקצב ל-AI בטיסה אוטונומית
· TII Racing קבעה את ההקפה האוטונומית המהירה ביותר באליפות, והציבה סטנדרט חדש לאוטונומיה מבוססת ראייה במהירות גבוהה

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הסייבר שלה עם צירופה של RedLegg
Andersen Consulting מעמיקה את שירותי הסייבר שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם RedLegg, חברת סייבר הידועה בשירותי גילוי איומים וייעוץ מנוהלים.

WeRide GENESIS מאחדת בינה מלאכותית יוצרת ופיזית כדי להגדיר מחדש הדמיית נהיגה אוטונומית
WeRide (HKEX: 0800.HK , נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, הכריזה על השקת WeRide GENESIS1, מודל ההדמיה למטרות כלליות הקנייני שלה.

Bitget TradFi הכפילה את נפח המסחר היומי שלה ל-4 מיליארד דולר, מה שמעיד על נהירה של סוחרים קריפטוגרפים לשווקים הגלובליים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה כי Bitget TradFi הגיעה לשיא חדש של כל הזמנים בנפח המסחר הומי ב-21 בינואר, עת הוא הגיע ל-4 מיליארד דולר.

U.S. Polo Assn חוגגת הופעת בכורה היסטורית כשותפה רשמית של חולצות משחק וביגוד בגביע העולם ה-41 בפולו שלג בסנט מוריץ
קבוצת סטנדינג רוק זכתה בגביע עם ניצחון על פלקסג'ט בעימות סופי מותח

מרוץ סמלה הבינלאומי 2026 הסתיים בהצלחה
Visit Qatar בשיתוף פעולה עם מרוץ סמלה - Samla Race סיימה בהצלחה את מרוץ Samla International 2026, שנערך ב-24 בינואר, וסימנה ציון דרך משמעותי כאשר האירוע קיבל בברכה 50 ספורטאים מרחבי העולם לקטאר כדי להתחרות לצד תושבים המייצגים מגוון רחב של לאומים. המרוץ משך 336 משתתפים המייצגים 50 לאומים.

גווינת' פאלטרו תהיה הנואמת המרכזית בפתיחת כנס Meltwater 2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית והאינטליגנציה הצרכנית, שמחה להודיע על גווינת' פאלטרו – שחקנית זוכת אוסקר, סופרת ומייסדת ומנכ"לית Goop, מותג לייף סטייל עולמי – כנואמת המרכזית בכנס Meltwater 2026, שיתקיים בין 5 ל-6 במאי בניו יורק.

ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי
ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי בנושא שיתוף פעולה וצמיחה גלובלית: בניית בסיס משותף והחייאת הצמיחה ב-22-‏23 באפריל 2026

TOURISE מגדירה מחדש בדאבוס את ענף התיירות כמקור עוצמה גלובלי עם צפי להיקף של 16 טריליון דולר
TOURISE מקדמת את תפקידה של התיירות כמגזר חיוני המקשר בין תעשיות, כלכלות ואזורים במטרה לתת מענה לאתגרים גלובליים משותפים במפגש השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI