דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פסיפיק גרין ממנה את חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית
פסיפיק גרין ממנה את חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית
חיים נוי 25/02/21 |  צפיות: 1730

פסיפיק גרין ממנה את חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית

דובר, דלאוור, 24 בפברואר 2021, (ACCESSWIRE) :

Pacific Green Technologies, Inc,(OTCQB:PGTK)) מודיעה על המינוי של חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית, בתוקף מ-1 בפברואר 2021.

בעשרים השנים האחרונות חוסה לובו מפתח פרויקטים של אנרגיה ירוקה ברחבי אמריקה הלטינית עם מיקוד מיוחד בטורבינות רוח, אנרגיית שמש מרוכזת (CSP), הידרו ומתקנים פוטו וולטאים (PV) לייצור חשמל.

כמייסד והמנהל הכללי של Tambo3 Consultants, חוסה היה בעבר סגן הנשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית של SolarReserve, חוסה היה אחראי על הפיתוח של פרויקטי CSP בהיקף של יותר מגיגה-ואט באזור, עבור לקוחות מהמגזר הציבורי והפרטי.

סקוט פאולטר, המנהל הכללי של PGTK, אמר: "אנחנו שמחים לקבל את פניו של חוסה לפסיפיק גרין. לחוסה יש היסטוריה של שני עשורים במסירת פרויקטי אנרגיה בקנה מידה גדול באמריקה הלטינית. האזור הוא חלק חשוב באסטרטגיה של פסיפיק גרין וההבנה העמוקה של חוסה בתשתית האנרגיה המתחדשת של האזור תמלא תפקיד חשוב בהשגת הצמיחה של פסיפיק גרין באזור".

חוסה לובו אמר: "אני שמח להצטרף לפסיפיק גרין ומצפה לפתח את העסקים של החברה באמריקה הלטינית. עם תיק הטכנולוגיות המתחדשות של פסיפיק גרין ושרשרת האספקה התעשייתית המאוד מבוססת לפרויקטים גדולים שלה, יחד עם הניסיון שלי וההבנה בשוק של אמריקה הלטינית, אני מאמין שאנו במצב טוב לנצל את שוק האנרגיה המתחדשת הגדל במהירות של האזור".

בנוסף לתפקידים שונים ברמת דירקטור ב-E.CL (עכשיו Engie), Endesa Chile ו-Mirosolar, יש לחוסה תואר בהנדסת מכונות מ-Universidad Técnica Federico Santa Maria, דיפלומה במינהל עסקים מ-Universidad de Chile ודיפלומה בהערכת פרויקטים מ-Universidad Católica de Chile.

אודות Pacific Green Technologies, Inc.

פסיפיק גרין טכנולוגיה Pacific Green Technologies Inc. מתמקדת במתן מענה לצורך של העולם באנרגיה יותר נקייה ובת קיימא. החברה מציעה פתרונות אנרגיה של BESS ואנרגיית שמש מרוכזת (CSP) כהשלמה לחטיבות הטכנולוגיות לסביבות ימיות ובקרת הפליטות שלה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של PGTK: www.pacificgreentechnologies.com

ליצירת קשר:

Scott Poulter, Chairman & CEO
Pacific Green Technologies
T: +1 (302) 601-4659

מקור: Pacific Green Technologies, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Gradiant מספקת את HyperSolved, פתרון מרכזי הנתונים מבוסס הבינה המלאכותית שלה, ללקוחות הייפרסקייל מובילים ברחבי העולם
פלטפורמה מקצה לקצה מבטלת את המים כגורם מגביל לצמיחת מרכזי נתונים, ומחליפה גישות ישנות ומפוצלות בפתרון תשתיתי משולב לחלוטין.

אגנטה קירק כריסטיאנסן מונתה ליו"ר קרן לגו
בישיבה השנתית של קרן LEGO, בחרה מועצת המנהלים באגנטה קירק כריסטיאנסן (Agnete Kirk Kristiansen) ליו"ר הדירקטוריון. כחברה בדור הרביעי של משפחת קירק כריסטיאנסן, בעלי קבוצת LEGO, היא הופכת ליו"ר החמישית בלבד של הקרן מאז ייסודה בשנת 1986.

Wellgistics Health מכריזה על שיתוף פעולה להרצת פיילוט MSO עם Kare PharmTech
Wellgistics Health מכריזה על שיתוף פעולה להרצת פיילוט MSO עם Kare PharmTech, כשעל הכוונת שוק שירותי CCM ו-RPM האמריקאי שהיקפו 14 מיליארד דולר דגשים: · על פי דיווחי צד שלישי בתעשייה, שוק ה-RPM בארה"ב עומד כיום על היקף של 14 מיליארד דולר בפני עצמו וצפוי להגיע לכ-29 מיליארד דולר עד 2030, מספרים המייצגים קצב צמיחה שנתי ממוצע של 12.6%, בעת שספקיות שירותי בריאות ממשיכות לעבור למודלים מבוססי ערך של טיפול ביתי.

Quest Software מרחיבה את המנהיגות בתחום הנתונים והבינה המלאכותית
Quest Software מרחיבה את המנהיגות בתחום הנתונים והבינה המלאכותית עם Quest Data Modeler ו-Quest Data Intelligence, ומשפרת את פלטפורמת ניהול הנתונים המהימנה שלה יכולות חדשות מספקות מודלים מבוססי ענן, ניהול מדיניות המופעל על ידי בינה מלאכותית וספרייה מורחבת של עוזרי QuestAI, ומעניקות לצוותי נתונים מודרניים בסיס יחיד ומנוהל ליוזמות אנליטיקה ובינה מלאכותית - ממבנה נתונים ועד גישה לנתונים.

Holafly ו-TeleSemana.com משיקות את מדד ה-eSIM הגלובלי של Holafly לשנת 2026
Holafly ו-TeleSemana.com משיקות את מדד ה-eSIM הגלובלי של Holafly לשנת 2026, מדד הביצועים המקיף הראשון המודד את מוכנות ה-eSIM ב-50 שווקים.

Green Building Initiative מודיעה על עזיבתה של המנכ"לית ויקי וורדן
ויקי וורדן, CAE, הובילה את GBI לצמיחה אדירה במהלך 11 שנות כהונתה; סטיבן ט. איירס, FAIA, מונה למנכ"ל זמני של GBI

ניקסואה מדווחת על תוצאותיה הכספיות והתפעוליות של הרבעון הראשון של 2026
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המפתחת חלופות טיפול פורצות דרך לדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), דיווחה היום על תוצאות כספיות ותפעוליות לרבעון הראשון של 2026.

לגיט סקיוריטי וסוויט סקיוריטי משתפות פעולה כדי לספק אבטחה מקצה לקצה - מ-IDE ועד לענן
השותפות מאבטחת תוכנה מונעת־בינה מלאכותית - משלב היצירה ועד סביבת ההרצה - בכל שכבות הקוד, הסוכנים וסביבות הענן

נדאפ מרחיבה את נוכחותה בערב הסעודית עם משרד חדש
נוכחות מקומית חדשה מחזקת את התמיכה בשותפים ולקוחות ברחבי ממלכת ערב הסעודית

CGTN: מדוע העולם צופה בפסגת סין-ארה"ב הקרובה?
CGTN פרסמה מאמר שבחן מדוע העולם עוקב מקרוב אחר הפסגה הקרובה בין סין לארה"ב. על רקע מתחים גיאופוליטיים ממושכים והתאוששות עולמית שברירית, במאמר מודגש כיצד דיפלומטיה של ראשי מדינות משמשת כ"עוגן" של יחסי סין-ארה"ב.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI