דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים יוניפור מגייסת 140 מיליון דולר בסבב מימון רביעי כשהביקוש מרקיע שחקים לפתרונות בינה מלאכותית ואוטומציה ארגוניים
יוניפור מגייסת 140 מיליון דולר בסבב מימון רביעי כשהביקוש מרקיע שחקים לפתרונות בינה מלאכותית ואוטומציה ארגוניים
חיים נוי 06/04/21 |  צפיות: 1760

יוניפור מגייסת 140 מיליון דולר בסבב מימון רביעי כשהביקוש מרקיע שחקים לפתרונות בינה מלאכותית ואוטומציה ארגוניים

צפויה להגיע להכנסות חוזרות שנתיות של 100 מיליון דולר מחוזים

פאלו אלטו, קליפורניה, 6 באפריל 2021, (BUSINESS WIRE):

Uniphore יוניפור, מובילה מוקדמת באוטומציה של שירותים שיחתיים (CSA), הודיעה היום שהיא גייסה 140 מיליון דולר בסבב מימון רביעי, שמביא את סכום הכסף הכולל שהושקע בחברה ל-210 מיליון דולר. את סבב המימון האחרון הזה הובילה Sorenson Capital Partners. הוא כולל משקיעים חדשים נוספים מאירופה והמזרח התיכון, Serena Capital ו-Sanabil Investments, ומשקיעה אסטרטגית, Cisco Investments. בהגדילם עוד את ההשקעות הקודמות שלהם ביוניפור, March Capital Partners, National Grid Partners, Chiratae Ventures, Iron Pillar Fund ו-Sistema Capital השתתפו גם בהנפקה של הסבב הרביעי.

סבב המימון החדש הוא הגדול ביותר של יוניפור עד היום. המימון ישמש להרחיב את הטכנולוגיה והובלת השוק של יוניפור בבינה מלאכותית, אוטומציה ולמידת מכונה בארגון. הוא גם יכלול מיקוד ביישומי בינה מלאכותית מבוססי וידאו שנובעים מהרכישה של יוניפור את Emotion Research Labs מוקדם יותר השנה וגם יישומים בשוקי האמון, אבטחה ו-RPA.

היום גם נמסר על המינוי של רוב ריוקרט, שותף מנהל ב-Sorenson Capital Partners, למועצת המנהלים של יוניפור. מר ריוקרט הוא מנהל בכיר מנוסה המתמקד בטכנולוגיה שמביא רקע חזק במוצרים חדשים וצמיחה.

הזדמנות גדולה

כשהשוק של השינוי הדיגיטלי מאיץ, יוניפור הודיעה על כמה שותפים ולקוחות אסטרטגיים בשנה האחרונה. הזכיות האלה מאפשרות למעשה לפתרונות של יוניפור להעצים ולשפר מאות מיליוני מגעים עם לקוחות באמצעות תוכנת הבינה המלאכותית והאוטומציה החדשנית שלה. הפתרונות של יוניפור עוזרים לארגונים לארגן ולנהל את המגעים של מרכזי שירות, לתת חוויית לקוח טובה יותר ובסופו של דבר להביא לתוצאות עסקיות טובות יותר.

"לאור השינוי הדיגיטלי המהיר שקורה בכל הארגון, הצורך בפתרונות אוטומטיים וחכמים כדי לעזור ליצור מודלים עסקיים חדשים מעולם לא היה גדול יותר. ראינו את זה לפי שנים והבאנו חדשנות לתחומים כמו מרכזי שירות, כדי לאפשר חוויות לקוח טובות יותר. עם הרכישות האחרונות שלנו של טכנולוגיות RPA ובינה מלאכותית מבוססת וידאו, אנחנו לבדנו יכולים לספק פלטפורמת אוטומציה של שירותים שיחתיים לארגון המודרני, שמשלבת בינה מלאכותית שיחתית ואוטומציה של תהליכים רובוטיים (RPA) במגעים מבוססי קול ווידאו", אמר אומש סצ'דב, מנכ"ל ומייסד משותף של יוניפור. "הזרמת ההון הזאת והתוספת החדשה למועצת המנהלים שלנו יזינו את הצמיחה שלנו, ימקמו אותנו להשגת המתחרים ויעזרו לשנות עסקים באמצעות חוויות לקוח משופרות באופן דרמטי".

2020 האיצה את החובות הדיגיטליות בכל חברה ושמה את המיקוד באופן ישיר על בינה מלאכותית ואוטומציה כדי לבצע את השינוי הזה שהמומחים מסכימים שהוא חזוי להיות הזדמנות שוק של יותר מ-500 מיליארד דולר. כהוכחה למגמה הזאת, נתוני שוק מראים שארגונים הגדילו את ההסתמכות שלהם על נציגי שירות כדי לשרת את צורכי הלקוחות מרחוק בגלל המגיפה הגלובלית והוראות סגר אזוריות.

יוניפור ניצלה את התנופה שלא תיאמן הזאת ב-12 החודשים האחרונים וצפויה להגיע להכנסות חוזרות שנתיות (ARR) של 100 מיליון דולר מחוזים בשנת הכספים 2022 על סמך תחזית של היפר צמיחה מתמשכת.

בשנה האחרונה יוניפור זכתה בעסקאות גדולות כולל כמה מספקי התקשורת, חברות הביטוח וארגוני השירותים הפיננסיים הכי גדולים בעולם. בנוסף, החברה גם זכתה בחוזי לקוחות עם ספקים של חוויית לקוח (CX) כולל Tech Mahindra, NTT DATA, Sitel, Firstsource ו-WNS. העסקאות האלה ואחרות יכולות לתמוך ביותר מ-75,000 נציגי שירות לקוחות שיכולים לטפל בכ-160 מיליון מגעים בכל חודש. יוניפור גם הגדילה את מצבת עובדים בשנה האחרונה עם ההוספה של יותר ממאה עובדים חדשים בכל העולם, כולל השותף לשעבר ב-PwC Stéphane Berthier כמנהל הכספים הראשי החדש שלה. היא בדרך לקלוט יותר מ-300 עובדים בשנת הכספים הבאה הזאת.

סטפן ברתייה, מנהל הכספים של יוניפור, הוסיף: "מרכזי שירות מתמקדים במתן שירות לקוחות מצוין וביעילות באמצעות בינה מלאכותית ואוטומציה. עם יותר מ-1.15 מיליון נציגי שירות שמועסקים בכל העולם וגם מיקוד גדל בתמיכה בנציגים ושירות לקוחות דיגיטלי, הזדמנות השוק חזקה יותר מאי פעם בעבר. ההודעה של היום על מימון נוסף מאשרת את העניין הרב בתחום הזה ותתמוך בצמיחה החזקה שלנו שצפויה בשנה הבאה ולאחריה".

"כמשקיעים מובילים בטכנולוגיות שינוי ארגוניות, התרשמנו מאוד מהצוות של יוניפור וממה שהם הצליחו לעשות עבור הלקוחות והשוק הרחב יותר", אמר רוב ריוקרט, שותף מנהל ב-Sorenson Capital. "אנחנו נרגשים לתמוך ביוניפור ומאמינים ש-2021 תהיה שנת פריצה של חדשנות והתקדמות עצומה בשינוי חוויית הלקוח בארגון".

אודות Sorenson Capital:

Sorenson Capital היא חברת השקעות של הון צמיחה וסיכון שממוקדת בתוכנה ארגונית. עם משרדים בפאלו אלטו, קליפורניה וסולט לייק סיטי, יוטה יש לסורנסון היסטוריה של קרוב לשני עשורים בתמיכה בטכנולוגיות שינוי ויזמים הטובים מסוגם, כולל: Fastly, Health Catalyst, Pluralsight, Omniture, Workfront, Couchbase, Amplitude, Socure, Harness, MX, Cradlepoint ועכשיו יוניפור, בין השאר. ל-Sorenson Capital יש הון מנוהל של יותר ממיליארד דולר והיא הוקמה ב-2002. למידע נוסף על Sorenson Growth ועל Sorenson Ventures, בקרו בבקשה באתר www.sorensoncapital.com.

אודות יוניפור:

Uniphore יוניפור היא המובילה הגלובלית באוטומציה של שירותים שיחתיים. החזון של החברה הוא לשבש מודל מיושן של שירות לקוחות על ידי גישור הפער בין בני אדם ומכונות באמצעות קול, בינה מלאכותית ואוטומציה כדי להבטיח שכל קול, בכל שיחה, באמת נשמע. יוניפור מאפשרת לעסקים בכל העולם לספק שירות לקוחות שמחולל שינוי על ידי הספקת פלטפורמת אוטומציה שבה נציגים דיגיטליים נוטלים את הפיקוד על עסקאות מבני אדם, מדריכים נציגים בזמן השיחות ומנבאים במדויק שפה, רגש וכוונה. והכל בזמן אמת. עם אוטומציה של שירותים שיחתיים, ארגונים יכולים עכשיו לקיים קשרים עם הלקוחות שלהם כדי לבנות ביעילות נאמנות, לשפר את חוויית הלקוח ולממש התייעלות תפעולית.

תעקבו אחרי הבלוג שלנו ותתחברו איתנו: LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram.

אנשי קשר

ארה"ב
Rob Barlow, Uniphore
Mobile: 408.221.1561
[email protected]

הודו / אסיה פסיפיק
Nawaz Mohammed, Uniphore,
+91 9980251596
[email protected]

מקור:Uniphore

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הוקרה ליעדי התיירות יוצאי הדופן ביותר בעולם: הגשת המועמדויות למהדורה השנייה של פרסי TOURISE פתוחה כעת
· פרסי TOURISE מציגים את יעדי התיירות המשפיעים ביותר בעולם, תוך הדגשת עושר התרבות, עוצמת הקשר האנושי והחידושים פורצי הדרך בתחום התיירות והנסיעות

פאטון ו- alfanar Partner™ משתפות פעולה להאצת ההמרה הדיגיטלית המאובטחת של תשתיות החשמל בערב הסעודית
הסכם אסטרטגי משלב את טכנולוגיית הרשתות התעשייתיות והסייבר-אבטחת של פאטון עם המומחיות של אלפנאר בתחום תשתיות האנרגיה כדי למודרניזציה של פעילות רשת חכמה ותחנות משנה ברחבי ערב הסעודית

מרי קיי חשפה פלטפורמת מותג גלובלית חדשה – Beauty Is More Beautiful Shared™‎ – ומגדירה מחדש את היופי כחוויה משותפת
עם קמפיין הצרכנים הגדול ביותר בתולדות החברה, Mary Kay נכנסת לעידן חדש של חשיפה והשפעה

ZEDEDA ו- VAS Limited חתמו על הסכם הפצה להבאת פתרונות בינת קצה לערב הסעודית
· VAS Limited מביאה פריסה מקומית בממלכה ושירותי הנדסה בעלי הסמכה מטעם היצרנים עבור הטמעת פתרונות ZEDEDA באתרי ממשלה, ארגונים ולקוחות מסחריים ברחבי ערב הסעודית

Aukera משלימה מסגרת אשראי מובנית בהיקף של 460 מיליון אירו, בהובלת EIG, לתמיכה בתיק תשתיות האנרגיה שלה באירופה
Aukera, פלטפורמה כלל-אירופית לאגירת אנרגיה באמצעות סוללות ולאנרגיה מתחדשת, הנתמכת על ידי AtlasInvest, Reggeborgh ו-SFPIM (קרן העושר הריבונית של בלגיה), הודיעה על השלמת מסגרת אשראי מובנית בהיקף של 460 מיליון אירו, אשר בה EIG, משקיעה מוסדית מובילה בתחומי האנרגיה והתשתיות ברחבי העולם, שימשה כמשקיעה המובילה במסגרת האשראי.

גרדיאנט זכתה בחוזה מים משמעותי עבור קמפוס של מרכז נתונים לבינה מלאכותית של ספק ענן בהיקף הייפרסקייל במערב טקסס
חוזה HyperSolved חדש מחזק את מעמדה של Gradiant כשכבת המים עבור מרכזי נתונים לבינה מלאכותית

התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין לליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc. f/k/a CompoSecure, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

מחר המועד אחרון לתביעה נגד PLAB
מחר המועד אחרון לתביעה נגד PLAB: רוזן, משרד המתמחה בייצוג משקיעים, קוראים למשקיעי Photronics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-4 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLAB

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HTZ
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HTZ: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, קורא למשקיעי Hertz Global Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – HTZ
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI