דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פסיפיק גרין תקבל מימון חוב לפיתוח אגירת אנרגייה של הסוללה הראשונה שלה בפארק האנרגיה ריצ'בורו
פסיפיק גרין תקבל מימון חוב לפיתוח אגירת אנרגייה של הסוללה הראשונה שלה בפארק האנרגיה ריצ'בורו
חיים נוי 21/09/21 |  צפיות: 1623

פסיפיק גרין תקבל מימון חוב לפיתוח אגירת אנרגייה של הסוללה הראשונה שלה בפארק האנרגיה ריצ'בורו

דובר, דלאוור, 21 בספטמבר 2021, (ACCESSWIRE) :

Pacific Green Technologies, Inc. מודיעה כי חתמה על מכתב הצעה מ- Close Leasing Limited ("CLL"),במסגרתו CLL תספק מימון חוב של 23 מיליון ליש"ט (31.6 מיליון דולר ארה"ב) לבניית מערכת אגירת אנרגיה לסוללה בהספק של 99.8 מגוואט ("BESS") שהחברה מפתחת בקנט, אנגליה.

פיתוח BESS, הממוקם בפארק האנרגיה ריצ'בורו, יפותח באמצעות חברת הבת בבעלות מלאה של החברה, פסיפיק גרין אחסון אנרגיה (בריטניה) בע"מ. המימון, הכפוף לבדיקת נאותות סופית, צפוי להגיע למימון הכספים ברבעון הרביעי של 2021. אגירת האנרגיה בפארק האנרגיה עומדת בלוח הזמנים לשנת 2022.

סקוט פולטר, מנכ"ל PGTK ציין: "אנו גאים מאוד לעבוד עם Close Brothers, בעקבות הצעות רבות של בעלי הון תחרותיים מאוד, החלטתנו התבססה על שילוב הגמישות של Close Brothers יחד עם ניסיונם הקודם במימון פרויקטים של אנרגיה מתחדשת בגודל דומה. אנו נרגשים לעבוד עם Close Brothers על הפרויקט הראשון בצנרת שלנו של1.1GWומצפים להתקדם בפרויקט הראשוני הזה לשלב הבנייה והתפעול".

ג'יימס סאטקליף, מנכ"ל צוות האנרגיה של Close Brothers Leasing ציין: "מגזר אחסון הסוללות חווה צמיחה משמעותית והוא ממלא תפקיד חשוב באסטרטגיה שלנו להרחיב את תיק האנרגיה המתחדשת שלנו. אנו שמחים להיות מעורבים בפרויקט זה ומצפים מאוד לעבוד עם פסיפיק גרין בשלבים השונים עד להשלמתם".

CLL היא מובילת שוק במתן פתרונות מימון מובנים ומומחים הנעים בשווי של בין 250,000 ליש"ט ל -50 מיליון ליש"ט, במיוחד בעבודה עם שותפים נבחרים ואסטרטגיים להציע פתרונות פיננסיים בתחום האנרגיה המתחדשת. CLL הוא חלק מקבוצת Close Brothers Group plc ("CBG").

אודות Pacific Green Technologies, Inc.

פסיפיק גרין טכנולוגיה Pacific Green Technologies Inc. מתמקדת במתן מענה לצורך של העולם באנרגיה יותר נקייה ובת קיימא. החברה מציעה פתרונות אנרגיה של BESS ואנרגיית שמש מרוכזת (CSP) כהשלמה לחטיבות הטכנולוגיות לסביבות ימיות ובקרת הפליטות שלה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של PGTK: www.pacificgreentechnologies.com

אודות CBG

CBG היא קבוצת בנקאות סוחרים מובילה בבריטניה, המספקת הלוואות, לקיחת פיקדונות, שירותי ניהול כספים ומסחר בניירות ערך. CBG מעסיקה מעל 3,700 עובדים, בעיקר בבריטניה. CBG נסחרת בבורסת לונדון (LON: CBG) וחברה ב- FTSE 250.

ליצירת קשר:

Scott Poulter, Chairman & CEO
Pacific Green Technologies
T: +1 (302) 601-4659

מקור: Pacific Green Technologies, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Danube Properties מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ותציג את פורטפוליו הנדל"ן המתרחב שלה
חברת Danube Properties, גורם מוביל במגזר הנדל"ן הפרטי באיחוד האמירויות, מצטרפת למהדורה הקרובה של תערוכת IPS כנותנת חסות בדרגת יהלום; בכך היא מחזקת את תפקידה של הפלטפורמה בקידום הזדמנויות השקעה גלובליות, בטיפוח חדשנות בתעשייה ובאפשור שותפויות אסטרטגיות חוצות-גבולות.

Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר
Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר, לאחר שקבוצת SBI הובילה גיוס של 68 מיליון דולר בסבב C להרחבת שירותי הנאו-בנקאות בתחום המטבעות היציבים מבוססי הבינה המלאכותית

Jetex מודיעה על פתיחת פעילות בסופיה
Jetex Sofia צפויה לקבל את פני אורחיה הראשונים ברבעון הרביעי של 2026.

מחלקת הקרקעות של דובאי ו-IPS מחזקות את נוכחותה של דובאי על מפת ההשקעות העולמית בנדל"ן
המהדורה ה-22 תתקיים במרכז הסחר העולמי של דובאי בין ה-7 ל-9 בספטמבר 2026

מוטורולה סולושנס משלימה את רכישתD-Fend Solutions
מאיצה את ההגנה על המרחב האווירי עבור גופי ביטחון הציבור ותשתיות קריטיות באמצעות טכנולוגיית השתלטות סייבר ייחודית, לא-קינטית, מבוססת RF

רכב שטח אחד להיבטים שונים של חיי המשפחה: KAIYI X7 Hybrid מפנה מקום ליותר
רכב שטח משפחתי צריך לתמוך ביותר מאשר נסיעות יומיות: הוא צריך גם לארח מספר נוסעים, לצאת לנסיעות ארוכות וגם לפעילויות חוץ. ה-KAIYI X7 Hybrid משלב מידות חיצוניות נדיבות, תא נוסעים רב-תכליתי וקיבולת מטען פרקטית כדי להפוך נסיעות משפחיות לקלות ומהנות יותר.

ריאד מארחת את התערוכה הבינלאומית לאביזרי ריהוט, רכיבים ומוצרים חצי-מוגמרים (IFAC) – הזירה הייעודית לרכיבי ריהוט ופתרונות רכש
מוקד מפגש גלובלי המקשר בין מקבלי החלטות לבין הזדמנויות לרכש אסטרטגי, שותפויות בעלות ערך רב ואפיקי צמיחה חדשים בתעשיית רכיבי הריהוט

ארגון Spieren voor Spieren ההולנדי זכה בפרס הקהילה הגלובלי של F1® Allwyn על שינוי חיים באמצעות ספורט מותאם
גביע פרס הקהילה העולמית F1® Allwyn לשנת 2026, שהוענק למוניק מקס (מנהלת) ולרונלד דה בור (כדורגלן עבר ושגריר) מטעם ארגון הצדקה המקומי הזוכה "Spieren voor Spieren", במהלך הגרנד-פרי ההולנדי של FORMULA 1® HEINEKEN לשנת 2026 בהולנד

איתיחאד הגדילה את ה-EBITDA ב-37% במחצית הראשונה של 2026, למרות שיבושים אזוריים
חברת Ittihad International Investment LLC ("איתיחאד" או "הקבוצה"), תאגיד תעשייתי מוביל ומגוון הפועל באיחוד האמירויות הערביות, פרסמה היום את תוצאותיה הכספיות לתקופה של שישה חודשים שהסתיימה ב-30 ביוני 2026.

מרי קיי מקדמת את החדשנות בתחום הטיפוח האישי וההמרה הדיגיטלית
מציינת יוזמות חשובות הממצבות את Mary Kay במקום המתאים עבור לקוחות קיימים ובעתיד
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI