דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים חברת מרי קיי מעודדת יזמים צעירים למצוא פתרון לשוויון מגדרי במקום העבודה באמצעות רשת הוראת היזמות (NFTE)סדרת הגמר של אתגר החדשנות
חברת מרי קיי מעודדת יזמים צעירים למצוא פתרון לשוויון מגדרי במקום העבודה באמצעות רשת הוראת היזמות (NFTE)סדרת הגמר של אתגר החדשנות
חיים נוי 05/11/21 |  צפיות: 1065

חברת מרי קיי מעודדת יזמים צעירים למצוא פתרון לשוויון מגדרי במקום העבודה באמצעות רשת הוראת היזמות (NFTE)סדרת הגמר של אתגר החדשנות

דאלאס, 4 בנובמבר 2021, (BUSINESS WIRE):

חברת מרי קיי בע"מ, תאגיד מוביל בנושא סנגור על העצמת ויזמות נשים, הודיעה היום על סדרת גמר אתגר החדשנות השנייה (WSI)שהיא מקיימת, בשיתוף עם רשת הוראת היזמות. בשנת השותפות השנייה עם רשת הוראת היזמות (NFTE), חברת מרי קיי נותנת חסות לסדרת גמר החדשנות לשנת 2021, חוויה חינוכית עולמית, אשר קוראת לצעירים בגילאי 13-24 לנתב את מיומנויות החשיבה הביקורתית ופתרון הבעיות שלהם לכדי מציאת פתרונות לאתגרים הגדולים ביותר עמם העולם מתמודד כיום, ולסייע בקידום מטרות הפיתוח הבר קיימא של האו"ם (SDGs), לצד טיפוח דפוס חשיבה יזמי.

סדרת גמר אתגר החדשנות של חברת Mary Kayמעודד צעירים מכל העולם להגיש פתרונות חדשניים, כמענה למטרה מס. 5 לפיתוח בר-קיימא, קרי, שוויון מגדרי. אתגר זה, ספציפית, מבקש מהתלמידים לחשוב על דרכים לקידום שוויון במקום בעבודה ולהבטיח גישה שווה להזדמנויות כלכליות לנשים ולנערות. טרם מגפת הקורונה, עשרות שנים של נתונים המחישו את עלייתן של הנשים בתוך כוח העבודה, אף על פי שפערי השכר נמשכו, יותר נשים הצטרפו אל שוק העבודה מדי שנה. ברם, אובדן מקום העבודה על רקע המגפה השפיע על נשים באופן לא פרופורציונלי. מאז שנת 2020, הנתיב המוביל אל שוויון כוח העבודה הפך תלול יותר, והטיפוס בו, קשה יותר.

"חברת מרי קיי מודעת לשיבות היזמות ולתפקיד שהיא ממלאת בעולם כיום ותמלא בעתיד. משום כך, אנחנו משקיעים מדי שנה בתוכניות וביוזמות המסייעות להעצים נשים ונערות ברחבי העולם", אמרה דבורה גיבינס, מנהלת התפעול הראשית של Mary Kay. "אנחנו רוצות לעזור לא רק במתן הזדמנויות להשכלה, אלא גם לעזור להן לממש את חלומותיהן בכל העולם. אנחנו נרגשות מאוד לעמוד באתגר זה, אשר כל כך מחובר למשימת הליבה של החברה שלנו".

NFTE רשת הוראת היזמות הינה עמותה עולמית המתמקדת במתן כוח היזמות בידיהם של צעירים בני קהילות בעלות הכנסה נמוכה. סדרת הגמר של אתגר החדשנות מזמין אתגרים בחסות תאגידים לתת מענה למטרות פיתוח בר קיימא. בשנת 2020, הרשת הגיעה ל-100,000 תלמידים ברחבי העולם, ו-4000 תלמידים משתתפים ממגוון רקעים, אשר הגישו רעיונות לאתגרי החדשנות בסדרות הגמר, וכמעט 350 תלמידים אשר השתתפו באתגר הראשון מסוגו, בחסות חברת מרי קיי, אשר נועד לתת מענה למטרה מס. 12 לפיתוח בר-קיימא: צריכה וייצור מתוך אחריות. להלןשלושת זוכי אתגר מרי קיי לשנת 2020:

*מקום ראשון: Loop Tee Loop

לופ טי לופ הינה לולאת ביגוד ברת-קיימא, הממזגת בתי חרושת לטקסטיל ושירותי איסוף ומחזור מדים ממטרו מנילה בפיליפינים.

*מקום שני: SwagSwap

סוואג סוואפ הינה רשת חברתית למכירות יד שניה בארצות הברית, המאפשרת לחבריה, מתבגרים ומתבגרות, לבצע חליפין של ביגוד בינם לבין עצמם.

*מקום שלישי: Project DBrand

פרויקט די-ברנד הוא שירות ייחודי אשר מבטל את מיתוגם של מדים ישנים, כדי שניתן יהיה לשדרגם בארצות הברית.

"תמיכה בהתפתחותם של צעירים כיזמים הינה מכרעת לסיוע לבניית עולם טוב יותר למען הדורות הבאים." אמר ג'יי דיי לה-רוק, נשיא ומנכ"ל רשת הוראת היזמות NFTE. "מדי שנה, אנחנו ממשיכים לשאוב השראה מהרעיונות החדשניים שמתווים היזמים בני הדור הבא, ואנו מצפים לראות את כל הרעיונות החדשים של מתחרי סדרת גמר החדשנות לשנת 2021. אנו מודים לחברת Mary Kay Inc על תמיכתה זו השנה השנייה בה נערך אתגר עולמי מכריע זה, אשר נועד לסייע לשוויון במקום העבודה ולהשיג גישה שווה להזדמנות כלכלית לנשים ולנערות".

לצד סדרת בגמר לחדשות, חברת מרי קיי תמכה ביוזמת רשת הוראת היזמות בתוכנית "יזמות בכל בית ספר", אשר הציגה את תהליך הזימות באמצעות תוכנית הלימודים ברחבי ארצות הברית וגם במדינות אחרות, ונתנה חסות לאתגרי יזמות צעירים אזורית מטעם רשת הוראת היזמות, תוכנית תחרותית במסגרתה צעירים מקימים הזדמנויות עסקיות תמורת הון ראשוני.

סדרת גמר החדשות של רשת הוראת היזמות לשנת 2021 מוצגת על ידי קרן Citi וכוללת אתגרים מבנק ווסט, קרן Citi, ארנסט ויאנג בע"מ (ארה"ב), מרי קיי בע"מ, מקסאר טכנולוגיות, PIMCO וסנט-גוביין. התחרות הושקה ב-15 בספטמבר, והתאריך האחרון להגשת התוצרים הוא ה-15 בדצמבר. השיפוט יחל בינואר 2022. הפיינליסטים יוכרזו בפברואר, והזוכים יוכרזו ב-31 במרץ.

למידע נוסף על אליפות העולם בחדשנות ועל כל האתגרים, בקרו https://innovation.nfte.com

אודות Mary Kay

מרי קיי אש, אחת מהמנפצות המקוריות של תקרת הזכוכית, הקימה את חברת הקוסמטיקה שלה לפני יותר מ-56 שנה כשלה שלוש מטרות: להציע הזדמנויות מתגמלות לנשים, לספק מוצרים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולהפוך את העולם למקום יותר טוב. החלום הזה התפתח לחברה של מיליארדי דולרים בעלת מיליוני מוכרות עצמאיות בקרוב ל-40 מדינות. Mary Kay הקדישה את עצמה להשקעה במדע שמאחורי היופי ולייצור מוצרים לטיפוח העור, קוסמטיקה צבעונית, תוספי תזונה ובשמים. Mary Kay מחויבת להעצים נשים ואת המשפחות שלהן על ידי שותפויות עם ארגונים מרחבי העולם, להתמקד בתמיכה במחקרי סרטן, להגן על שורדות של אלימות במשפחה, ליפות את הקהילות שלנו ולעודד ילדים ללכת בעקבות החלומות שלהם. החזון המקורי של מרי קיי אש ממשיך לזהור -- שפתון אחד בכל פעם. למדו עוד: www.marykayglobal.com

אודות רשת הוראת היזמות (NFTE)

Network for Teaching Entrepreneurship (NFTE)- רשת הוראת היזמות הינה עמותה עולמית, המעניקה השכלה איכותית בתחום היזמות לתלמידי חטיבת ביניים ותיכון בני קהילות מוחלשות, וכן מסלול לסטודנטים ולמבוגרים. רשת הוראת היזמות תגיע ל-45,000 תלמידים בשנת הלימודים הנוכחית, באמצעות תוכניות ב-25 מדינות בארצות הברית וב-20 מדינות נוספות. מאז היווסדנו, חינכנו יותר ממיליון תלמידים בתוכניות שונות – במסגרת בית הספר, מחוץ לשעות הלימודים, במוסדות להשכלה גבוהה ובקייטנות, במפגשים "חיים" ובמפגשים מקוונים. בכדי לדעת עוד על האופן בו אנו מקדמים קפיטליזם משלב והקמת דור היזמים המגוון הבא, בקרו באתר שלנו: www.nfte.com .

ליצירת קשר:

Mary Kay Inc. Global Corporate Communications
marykay.com/newsroom
(+1) 972-687-5332 or [email protected]

מקור: Mary Kay

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
OMP חושפת את UnisonIQ: פריצת דרך בתחום הבינה המלאכותית שתשנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה
OMP, מובילה גלובלית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הכריזה על הזמינות של UnisonIQ, מסגרת תיאום מבוססת בינה מלאכותית חדשנית אשר משנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה ​​באמצעות סינרגיה בין אדם לבינה מלאכותית.

OMP חושפת את UnisonIQ: פריצת דרך בתחום הבינה המלאכותית שתשנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה
OMP, מובילה גלובלית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הכריזה על הזמינות של UnisonIQ, מסגרת תיאום מבוססת בינה מלאכותית חדשנית אשר משנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה ​​באמצעות סינרגיה בין אדם לבינה מלאכותית.

Poppulo הופכת לחברת התקשורת לעובדים והשילוט הדיגיטלי הראשונה שמקבלת הסמכת ISO Benchmark לבינה מלאכותית אחראית
הסמכת ISO 42001 AI מאמתת את המוניטין של Poppulo לממשל, אבטחת נתונים ומדרגיות ארגונית

Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה עם NewVision Solutions
Andersen Consulting ממשיכה להרחיב את היכולות שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם NewVision Solutions, חברת ייעוץ המתמחה באסטרטגיית כניסה לשוק, מחקרי שוק ופתרונות תשתית והנדסה.

פתרון הרחפנים מבוסס הבינה המלאכותית בקצה של Lantronix משלב את פלטפורמות Gremsy ו-Teledyne FLIR להשגת זמני טיסה ארוכים ויעילים יותר
שיתוף פעולה אסטרטגי זה ממצב את Lantronix לצמיחה ארוכת טווח עם בעלת שולי רווח גבוהים בשווקי הרחפנים הביטחוניים והמסחריים, שצפויים להגיע להיקף של 57.8 מיליארד דולר עד 2030*

רשות שוק ההון של ערב הסעודית מבקשת להתייעץ עם הציבור על פתיחת השוק הראשי לכל קטגוריות המשקיעים הזרים שאינם תושבי חוץ
רשות שוק ההון של ערב הסעודית קראה לגורמים הרלוונטיים ובעלי העניין המשתתפים בשוק ההון לשתף את המשוב שלהם על פתיחת השוק הראשי לכל הקטגוריות של משקיעים זרים תושבי חוץ ולאפשר להם להשקיע בו ישירות.

MidOcean Energy של EIG רוכשת שליטה ב-LNG Canada מ-PETRONAS
MidOcean Energy ‏("MidOcean"), חברה לגז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG, במגזרי האנרגיה והתשתיות העולמיים, הכריזה כי חתמה על הסכם סופי לרכישת 20% מהשליטה בישויות מפתח של PETRONAS בקנדה.

WeRide משיקה פיילוטים של רובוטקסי ורובובוס בראס אל-ח'ימה, ומתרחבת לאמירות השלישית באיחוד האמירויות
WeRide (נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, הודיעה היום על השקת פעולות הפיילוט של Robotaxi GXR ו-Robobus בשותפות עם רשות התחבורה של ראס אל-ח'ימה (RAKTA).

מנתונים להחלטות: ממשלות יכולות לחסוך מיליארדים בעזרת תובנות לווייניות מונעות בינה מלאכותית
הפיכת נתוני לוויין למודיעין ברמת החלטות מחזקת את הריבונות, מאיצה את התגובה ומפחיתה את הוצאות הממשלה

Transoft Solutions מקבלת הסמכת AiRAP
Transoft Solutions הוכרזה כחברה הראשונה בצפון אמריקה שהפכה לספקית נתונים מוסמכת של AiRAP עבור הערכות דרכים גלובליות של iRAP
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI