דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Talon Cyber ​​Security נבחרה כפיינליסטית בתחרות RSA Conference 2022 Innovation Sandbox
Talon Cyber ​​Security נבחרה כפיינליסטית בתחרות RSA Conference 2022 Innovation Sandbox
חיים נוי 04/05/22 |  צפיות: 784

Talon Cyber ​​Security נבחרה כפיינליסטית בתחרות RSA Conference 2022 Innovation Sandbox

TalonWork זכתה להכרה בזכות הגישה החדשנית לאבטחת עבודה היברידית

תל אביב, 3 במאי 2022, (BUSINESS WIRE) :


Talon Cyber ​​Security
, ספקית הדפדפן המאובטח הארגוני הראשון, הודיעה כי נבחרה לאחת מ-10 המועמדים הסופיים בתחרות RSA Conference 2022 Innovation Sandbox על עבודתה בסיוע ללקוחות לאבטח טוב יותר כוח אדם מבוזר. ביום שני, 6 ביוני, Talon תציג את הטכנולוגיה שלה בפני פאנל של שופטים ידועים בתעשייה וקהל חי בכנס RSA 2022 בסן פרנסיסקו.

מאז 2005, RSAC Innovation Sandbox משמש כפלטפורמה לחברות אבטחת סייבר צעירות ומבטיחות במיוחד להציג את הטכנולוגיות פורצות הדרך שלהן ולהתחרות על התואר Most Innovative Startup. התחרות זוכה להכרה נרחבת כעוטה להצלחה ועשרת הפיינליסטים המובילים חגגו ביחד 69 רכישות וקיבלו השקעות של 9.8 מיליארד דולר במהלך 17 השנים האחרונות. הפיץ' של Talon בפני השופטים יימשך שלוש דקות, לפני סבב שאלות ותשובות.

"בעוד שתעשיית אבטחת הסייבר מתמודדת עם שינויים ואתגרים מתמידים, ההוגים הנועזים האלה הם מחוללי השינוי שאנחנו צריכים כדי להגן על העולם מפני איומים חדשים", אמרה לינדה גריי מרטין סגנית נשיא, ועידת RSA. "במשך 17 השנים האחרונות, המועמדים הסופיים של RSAC Innovation Sandbox הצליחו להשפיע באופן משמעותי, ואין ספק ששנת התחרות הזו לא תהיה שונה. אנחנו מריעים לפיינליסטים של השנה שימשיכו את מורשת התחרות עם הרעיונות משני המשחק שלהם ואני מצפה לראות את ההשפעה שלהם על העתיד".

TalonWork , שנוצר לארגונים, מאפשר להם לפשט את תוכניות האבטחה שלהם על ידי הבאת אבטחה ברמה ארגונית לדפדפן, ועם אספקה של תכונות מקוריות כמו הגנת זהות, מניעת אובדן נתונים, בקרות אפס אמון ועוד. לקוחות ממנפים את Talon כדי לקבל נראות ואבטחת יישומי תוכנה כשירות, פעילות באינטרנט, מכשירים ארגוניים ומכשירים שאינם ארגוניים. TalonWork, שבנוי על Chromium, מבטיחה פרטיות של העובדים ומספקת את חוויות המשתמש העקבית והאיכותית הנדרשת כדי להניע בצורה מאובטחת את עתיד העבודה.

"הגישה הישנה, לאפשר גישה מאובטחת ליישומים מודרניים, הינה יקרה, מורכבת ומעמידה ארגונים בסיכון", אמר עופר בן נון, מייסד משותף ומנכ"ל, Talon Cyber ​​Security. "TalonWork מספק קו הגנה ראשון חדש ופשוט לאבטחה ארגונית שמפשטת באופן דרסטי את ערמת הטכנולוגיה. אנחנו לא יכולים לחכות להראות לעולם את הפתרון שלנו בכנס RSA ושכולם יראו איך הפכנו את הדפדפן לנקודת בקרה ולמאפשר עסקי אמיתי עבור צוותי אבטחה ו-IT".

התחרות RSA Conference Innovation Sandbox יוצאת לדרך בשעה 12:00 אחר הצהריים שעון PT ב-6 ביוני והזוכים יוכרזו בשעה 15:00 באותו היום. צוות השופטים המומחים הנודעים כולל את דורית דור , מנהלת מוצר ראשית בצ'ק פוינט טכנולוגיות תוכנה; Niloofar Howe, Sr, שותף תפעולי ב-Energy Impact Partners; פול קוצ'ר, חוקר עצמאי; שלמה קרמר , מייסד שותף ומנכ"ל, Cato Networks; וכריסטופר יאנג, סגן נשיא בכיר לאסטרטגיית פיתוח עסקי ומיזמים במיקרוסופט. יו תומפסון, יו"ר ועדת התוכנית של ועידת RSA, יחזור לארח את התחרות.

למידע נוסף על ועידת RSA 2022, המתקיימת במרכז מוסקוני בסן פרנסיסקו בין התאריכים 6-9 ביוני, אנא בקרו בכתובת https://www.rsaconference.com/usa.

אודות Talon Cyber Security

Talon Cyber ​​Security משדרגת את תוכניות האבטחה ומשפרת את חווית המשתמש לעבודה היברידית על ידי אספקת הדפדפן המאובטח הארגוני הראשון. TalonWork, הבנוי על Chromium, הוא דפדפן המספק ללקוחות חוויות משתמש עקביות, נראות אבטחה עמוקה ושליטה על פתרונות תוכנה כשירות ויישומי האינטרנט הדרושים כדי לפשט את האבטחה לטובת עתיד החברה. לקבלת מידע נוסף, בקרו את Talon בכתובת https://talon-sec.com/או התחברו ללינקדאין, לטוויטר ולפייסבוק.

אודות RSA Conference

ועידת RSA היא הסדרה המובילה של אירועים גלובליים ולמידה לאורך כל השנה לקהילת אבטחת הסייבר. RSAC הוא המקום שבו תעשיית האבטחה מתכנסת כדי לדון בדאגות הנוכחיות והעתידיות ויש לה גישה למומחים, לתוכן ולרעיונות לא משוחדים שעוזרים לאפשר ליחידים ולחברות לקדם את עמדת אבטחת הסייבר שלהם ולבנות צוותים חזקים וחכמים יותר. הן באופן אישי והן באינטרנט, RSAC מאחדת את תעשיית אבטחת הסייבר ומעצימה את ה"אנחנו" הקולקטיבי לעמוד נגד איומי סייבר ברחבי העולם. RSAC הוא השוק האולטימטיבי לטכנולוגיות העדכניות ביותר ולהזדמנויות חינוכיות מעשיות המסייעות לאנשי מקצוע בתעשייה לגלות כיצד להפוך את החברות שלהם לבטוחות יותר תוך הצגת ההוגים והמובילים היזמים, המשפיעים ומעוררי המחשבה ביותר כיום בתחום אבטחת הסייבר. לחדשות העדכניות ביותר הנוגעות לתעשיית אבטחת הסייבר בקרו בכתובתwww.rsaconference.com. איפה שהעולם מדבר על ביטחון.

למידע נוסף:

Justin McCann
Talon Cyber Security
[email protected]

מקור: Talon Cyber Security

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת EBC Financial Group נבחרה לספקית ה-CFD הטובה ביותר בעולם בטקס Global Forex Awards 2026
הפרס מאשרר מחדש את מחויבותה של EBC Financial Group לאחריות רגולטורית ולביצוע עקבי עבור לקוחות הפועלים בשווקים המתאפיינים בקצב שינויים מהיר

ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI