דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Centrient Pharmaceuticals מכריזה על השגת ציון דרך משמעותי בייצור נקי של אנטיביוטיקה
Centrient Pharmaceuticals מכריזה על השגת ציון דרך משמעותי בייצור נקי של אנטיביוטיקה
חיים נוי 20/05/22 |  צפיות: 838

Centrient Pharmaceuticals מכריזה על השגת ציון דרך משמעותי בייצור נקי של אנטיביוטיקה

היא החברה הראשונה שהכריזה בפומבי על תאימות של 100% ל-PNEC עבור כל מגוון מוצרי האנטיביוטיקה שלה לנטילה דרך הפה

תקציר

Centrient Pharmaceuticals הגיעה לציון דרך משמעותי בייצור נקי של האנטיביוטיקה שלה, עם ההשפעה הסביבתית הנמוכה ביותר ועם מזעור התרומה הפוטנציאלית לעמידות אנטי מיקרוביאליית.

*החברה היא הראשונה להכריז בפומבי שכל שרשרת האספקה ​​של האנטיביוטיקה לנטילה דרך הפה שלה - כולל אתרי הייצור שלה ושל הספקים - תואמת באופן מלא את יעדי הפריקה המחמירים של ריכוז ללא צפי להשפעה (PNEC) שנקבעו בידי AMR Industry Alliance.

*הישג זה מדגים את המחויבות והמנהיגות של Centrient Pharmaceuticals בייצור אחראי של אנטיביוטיקה.

רייסוויק, הולנד, 19 במאי 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :


Centrient Pharmaceuticals מכריזה על עמידה של 100% ביעדי הפריקה המחמירים של ריכוז ללא צפי להשפעה (PNEC) שנקבעו על ידי AMR Industry Alliance לייצור נקי של מגוון מוצרי האנטיביוטיקה לנטילה דרך הפה המלאה שלה. אתרי הייצור של Centrient והן אתרי הספקים שלה עומדים בתקן זה. הישג זה ממצב את החברה כמנהיגה בתעשייה עם אספקת אנטיביוטיקה המיוצרת באחריות, אשר ממזערת את התרומה האפשרית לעמידות אנטי מיקרוביאליית.

יעד הפריקה PNEC הוא הריכוז של אנטיביוטיקה במים שבו לא סביר שיהיה סיכון להשפעות סביבתיות שליליות או להתפתחות עמידות אנטי מיקרוביאליית (AMR). יעדים מדעיים מבוססי סיכונים אלה פותחו בידי AMR Industry Alliance ומכסים כ-120 מרכיבים פרמצבטיים פעילים (API) המשמשים בייצור אנטיביוטיקה. לכל אנטיביוטיקה יחידה יש ערך PNEC תואם המתפרסם בטבלת ה-PNEC של AMR Industry Alliance כהמלצה להערכות סיכונים (הטבלה מתעדכנת מעת לעת).

ריכוזים גבוהים של שאריות אנטיביוטיקה בשפכי המפעל עלולים ליצור נקודות חמות של חיידקים עמידים שעלולים להוביל ל-AMR. הייצור הוא אמנם רק אחד התורמים להופעת AMR בסביבה, אבל אי אפשר להתעלם מהשפעתו. AMR מהווה איום מרכזי על בריאות הציבור העולמית כמו גם על תעשיית הבריאות. הליכים רפואיים סטנדרטיים רבים כגון השתלות איברים, כימותרפיה וניתוחים כדוגמת ניתוחים קיסריים הופכים מסוכנים הרבה יותר ללא אנטיביוטיקה יעילה למניעה וטיפול בזיהומים. אנטיביוטיקה היא אבן היסוד של מערכת הבריאות המודרנית שלנו, ועמידה בתקני PNEC מאפשרת ליצרנים להבטיח שאספקת תרופות חשובות וקריטיות אלו אינה תורמת לסיכון של AMR.

ערכי ה-PNEC זוכים יותר ויותר להכרה כסטנדרט לריכוזי פריקת אנטיביוטיקה במים ומתרחבים אל מעבר לחברות בברית ורשתות האספקה ​​שלהן. לדוגמה, מכרזים בבריטניה ובגרמניה (מבטחת הבריאות AOK) כוללים התייחסות מוגדרת ליעדי הפריקה של PNEC. כמו כן, חברות שהוערכו חיצונית על ידי ארגונים, כגון Access to Medicine Foundation, יקבלו חשיפה ציבורית בהתאם לביצועי ה-PNEC שלהן.

כתומכת חזקה בייצור בר קיימא, Centrient Pharmaceuticals הפכה לחברה מייסדת במועצת המנהלים של AMR Industry Alliance ב-2017, והיא פועלת בעזרת שותפים כדי להעלות את המודעות ולספק פתרונות לסוגיית ה-AMR. מאז, המסע העצמי של החברה להגיע לציות מלא לתקנים, כלל הקמת מתקנים חדישים לטיפול בשפכים בכל האתרים שלה ברחבי העולם, ופיתוח בדיקות למדידת פעילות אנטיביוטית בזרמי שפכים, הוביל לאספקה ​​נקייה לחלוטין ותואמת PNEC לכל אורך שרשרת הייצור.

"אנו גאים להיות הראשונים בתעשייה שלנו להכריז בפומבי על תאימות ל-PNEC עבור שרשרת האספקה ​​של מוצרי האנטיביוטיקה לנטילה דרך הפה שלנו. ב-Centrient Pharmaceuticals המחויבות שלנו לקיימות היא בדנ"א שלנו - אנו מבטיחים שלאופן שבו אנו מייצרים תרופות יש את ההשפעה הסביבתית הנמוכה ביותר, שאינה תורמת ל-AMR. אנו גאים בטכנולוגיית PureActives® האנזימטית דלת הפחמן שלנו, הסמכת ISO 14001 של כל האתרים שלנו ותפקידי דירקטוריון ב- Pharmaceutical Supply Chain Initiative ו-AMR Industry Alliance. נמשיך לעבוד עם הלקוחות, הספקים, התעשייה ומקבלי החלטות ממשלתיים ברחבי שרשרת הערך כדי להפוך את האספקה ​​והקנייה של אנטיביוטיקה לברת קיימא כדי לרסן את ה-AMR", אומר רקס קלמנטס, מנכ"ל Centrient Pharmaceuticals.

קראו את הסקירה הלבנה שלנו 'ייצור אנטיביוטיקה בת קיימא לעתיד' כאן.

אודות Centrient Pharmaceuticals

צנטריאנט פרמצבטיקה Centrient Pharmaceuticalsהיא המובילה העולמית בייצור ומסחור של אנטיביוטיקה בת קיימא, סטטינים מהדור הבא ואנטי פטרייתיים. אנו מייצרים ומוכרים חומרי ביניים, מרכיבים פרמצבטיים פעילים וצורות מינון מוגמרות.

אנו עומדים בגאווה במרכז שירותי הבריאות המודרניים, כיצרנית של תרופות חיוניות ומצילות חיים. עם המחויבות שלנו לאיכות, אמינות וקיימות בלב כל מה שאנחנו עושים, מעל 2,200 העובדים שלנו עובדים ברציפות כדי לענות על צרכי הלקוחות שלנו. אנו פועלים למען עתיד בר קיימא על ידי השתתפות פעילה במאבק נגד עמידות לאנטי-מיקרוביאלית.

החברה נוסדה לפני כ- 150 שנה בשם ‘Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek’, הייתה ידועה בשם Gist Brocadesולאחרונה DSM Sinochem Pharmaceuticals. המטה שלה ברייסוויק (הולנד), יש לנו מתקני ייצור ומשרדי מכירות בסין, הודו, הולנד, ספרד, ארצות הברית ומקסיקו. Centrient Pharmaceuticalsנמצאת בבעלות מלאה של Bain Capital Private Equity, חברת השקעות פרטית גלובלית מובילה.

לקבלת מידע נוסף, אנא בקרו בכתובת www.centrient.com או צרו קשר עם אליס בייג'רסברגן, מנהלת מיתוג ותקשורת, צנטריאנט פרמצבטיקה תקשורת תאגידית. דואר אלקטרוני: [email protected].

אודות AMR Industry Alliance

ברית התעשייה AMR (The AMR Industry Alliance) הוקמה בשנת 2017. עם כ -100 חברות מדעי החיים ואיגודי סחר, היא מייצגת כמעט שליש מהיקף המכירות ואת רוב המוצרים החדשים. החברים התחייבו לדווח על פעילויות שהם מבצעים בתחומי המחקר והמדע, גישה לאנטיביוטיקה ושימוש מתאים בהם, כמו גם ייצור סביבתי אחראי כדי להתמודד עם ההתפשטות המהירה של עמידות מיקרוביאלית. אם AMR תישאר ללא פיקוח, מניין ההרוגים השנתי עלול לטפס מ-700,000 בכל שנה ל-10 מיליון עד 2050, וההשפעות הכלכליות עשויות להיות שוות לאלה של המשבר הפיננסי של 2008. ברית התעשייה של AMR מבטיחה שהחתומים באופן קולקטיבי יעמדו בהתחייבויות הספציפיות שנעשו בהצהרת התעשייה ב- AMR ובמפת הדרכים להתקדמות במאבק ב- AMR ובצעדים שנעשו במאבק נגד AMR.

למידע נוסף:

Alice Beijersbergen

Centrient Pharmaceuticals

+31 (6) 823 579 56

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

בקשה לא להתייחס להודעה שהופצה - Learning Tree International USA, Inc
Learning Tree International USA, Inc מודיעים לנו שעיתונאים וקוראים אחרים צריכים להתעלם ולא להתייחס להודעה לעיתונות שהופצה "Learning Tree International זכתה בחוזה רב-שנתי יחיד לשירותי הדרכה מסחריים של נאט"ו NCIA - IFB-CO-423236" ושפורסמה ב-24 בפברואר 2026, דרך GlobeNewswire.

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולותיה בקנדה עם הוספת משרד עורכי הדין Parlee McLaws
Andersen Global אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקנדה באמצעות שיתוף הפעולה עם Parlee McLaws LLP אשר מוסיפה יכולות משפטיות משלימות לפלטפורמה הקיימת במדינה.

Deutsche Telekom מדווחת על חיסכון של עד 65% באנרגיה בליבת רשת ה-5G שלה, שפותחה בתמיכת Mavenir
יעילות אנרגטית לכל אורך הערמה עבור ליבת רשת ה-5G ותוכנית הארכיטקטורה החדשה של DT לענן הטלקום מאפשרת מיטוב אנרגיה בקנה מידה רחב לאורך כל רשת הליבה

Bitget ו-Arkis משתפות פעולה להרחבת יעילות ההון במסחר המוסדי
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על שותפות עם Arkis, חברת ברוקרים מוסדית מובילה לנכסים דיגיטליים המספקת שוליים ואשראי אחודים בזירות מסחר מרוכזות ומבוזרות כאחד.

חברת Learning Tree International זכתה בחוזה רב שנתי יחיד של נאט"ו NCIA לשירותי הדרכה מסחריים – IFB-CO-423236
חברת Learning Tree International, מובילה עולמית בתחום שינוי כוח אדם והכשרה טכנולוגית קריטית למשימה, זכתה בחוזה רב שנתי יחיד מסוכנות התקשורת והמידע (NCIA) של ארגון האמנה הצפון אטלנטית (נאט"ו) כשותפה בתעשייה לחינוך והכשרה.

משתתף ראשון בהגרלת הלוטו של איחוד האמירויות זכה בפרס משנה חיים של 5 מיליון דירהם
לאחרונה, הגרלת "יום המזל" של הלוטו של איחוד האמירויות הערביות חגגה ציון דרך משמעותי בכך שהעניקה לזוכה הראשון אי פעם בפרס השני סך של 5 מיליון דירהם, רגע מרגש עבור ההגרלה השבועית הפופולרית.

Mavenir משתפת פעולה עם TextNow כדי לפתח שירות 5G MVNO מבוסס אפליקציה
אימוץ ה-BSS ו-Core של Mavenir, הפועלים בענן, מתיישר עם ההתמקדות של TextNow בחדשנות לטווח ארוך

Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה באמצעות Assure Consulting
חברת Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה שלה עם הצטרפותה של הפירמה משתפת הפעולה Assure Consulting, חברת ייעוץ ניהולי שמבוססת בגרמניה ומתמחה בניהול פרויקטים וניהול תיקי פרויקטים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI