דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Elektros, Inc (OTC:ELEK) מבטיחה הקמת צי של רכבי Tesla, Inc כדי להשיק את חטיבת השכרת המכוניות הכל חשמליות שלה
Elektros, Inc (OTC:ELEK) מבטיחה הקמת צי של רכבי Tesla, Inc כדי להשיק את חטיבת השכרת המכוניות הכל חשמליות שלה
חיים נוי 20/05/22 |  צפיות: 473

Elektros, Inc (OTC:ELEK)מבטיחה הקמת צי של רכבי Tesla, Inc כדי להשיק את חטיבת השכרת המכוניות הכל חשמליות שלה

Elektros (OTC PINK:ELEK), מובילה מתפתחת בתעשיית הרכב החשמלי, הודיעה שהחברה יזמה הזמנת רכש של מספר כלי רכב מ-Tesla, Inc כדי להזניק את חטיבת השכרת המכוניות הכל חשמליות של החברה

סאני איילס ביץ', פלורידה, 19 במאי 2022, (ACCESSWIRE) :

Elektros Inc הודיעה כי החברה החלה בתהליך הזמנת רכש עבור מספר כלי רכב חשמליים מ-Tesla, Inc כדי להשיק את חטיבת השכרת הרכבים הכל חשמליים של החברה. הזמנת רכש זו תכלול מספר דגמי Tesla אשר צפויים להגיע באוקטובר שנה זו.

עם הביקוש הנוכחי לכלי רכב בשיא של כל הזמנים, החברה מצפה לספק לצרכנים חלופות נגישות להשכרת רכב, ובמחיר סביר, שיסייעו גם בהפחתת טביעת הרגל הפחמנית בעתיד. החברה גם צופה ביקוש גבוה מצד צרכנים שרוצים להתנסות ברכבי Tesla בפעם הראשונה מבלי לרכוש את הרכב.

"הזמנת צי הרכבים החשמליים הראשון שלנו עבור חטיבת הרכב להשכרה היא ציון דרך עבור החברה שלנו", אומר שלמה בלייר, מנכ"ל Elektros Inc. "Elektros תהיה החברה הראשונה בעולם להשכרת רכבים חשמליים במלואם".

צי הרכב הכל חשמלי הראשון יהפוך לזמין דרך Turo, חברת שיתוף מכוניות, בסאני איילס ביץ', פלורידה לפני שיתרחב לערים אחרות בפריסה ארצית. החברה מצפה להיות החלוצה עבור עתיד הניידות החשמלית מתוך מחשבה על קיימות.

אודות Elektros, Inc.

Elektros היא חברת רכבים חשמליים אמריקאית אשר מחדשת ומציעה פתרונות ניידות עבור צרכנים ועסקים. נוף הרכב עומד בפני שינוי מהותי שיתרחש במהלך העשור הבא כדי להגיע למצב של ניטרליות פחמן. Elektros מטפל בשינוי הפרדיגמה הזו עם טכנולוגיות ניידות התומכות בקיימות ומציעות חוויית משתמש מובילת שינוי. חברת Elektros שואפת להציג לצרכנים חווית רכב חשמלי משכנעת וחדשה לחלוטין המכונהElektros Sonicהחל משנת 2023.

ליצירת קשר

Elektros, Inc. IR and Media Inquiries

אימייל: [email protected]

אתר: https://elek.world/

מקור: Elektros, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget מפיצה סרטון חדש עם זוכה גביע העולם בכדורגל חוליאן אלברס, והופכת את המסחר לחנות ענק של UEX מכל הסוגים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה סרטון חדש המופץ ברחבי העולם בהשתתפות זוכה גביע העולם חוליאן אלברס, המשתמש בתרבות הכדורגל כדי להסביר רעיון פשוט: אם אתם רוצים לסחור בעולם, אתם לא צריכים לחפש מחירים והנחות.

הסקירה של Bitget ל-2025: UEX מובילה את ההתכנסות של שווקי קריפטוגרפים ומסורתיים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את הסקירה השנתית שלה המכסה את הרחבת מודל הבורסה האוניברסלית (UEX) שלה המשלבת מסחר קריפטוגרפי, שווקי בלוקצ'יין ואסימונים של נכסים מסורתיים תחת חוויית מסחר אחת ואחודה ב-2025.

מדד האקוסיסטם של היזמות הדיגיטלית העולמית חושף פער בולט בין מוכנות דיגיטלית ליכולת צמיחה
מדד ה-DEE הגלובלי החדש מראה שתשתיות דיגיטליות בפני עצמן כבר אינן מניבות הצלחה של יזמות

מנתוני ניתוח של ריסקיפייד עולה כי 1 מתוך כל 4 דולרים של החזרים כספיים נובע מניצול לרעה
החברה מציגה את "Dynamic Returns" - תכונה חדשה ב-Policy Protect, שמטרתו להגן על ההכנסות תוך הגדלת שביעות רצון הלקוחות

Primient תרכוש בעלות מלאה על Primient Covation, LLC
חברת Primient, מובילה עולמית בתחום הייצור הביולוגי, הודיעה היום כי היא הסכימה לרכוש את יתרת הבעלות ב-Primient Covation, LLC Primient Covation")"), ובכך תהפוך לבעלים היחידים של החברה ותסמן פרק חדש ומלהיב בצמיחתה של Primient בכלכלה הביולוגית.

אטלנטה שומרת על תואר "הכתר" כשדה התעופה העמוס ביותר בעולם לשנת 2025, בעוד שדובאי צוברת תאוצה, כך מגלים נתוני OAG.
*אטלנטה הרטספילד-ג'קסון (ATL) נשאר שדה התעופה העמוס ביותר בעולם בשנת 2025 עם 63.1 מיליון מושבים *דובאי אינטרנשיונל (DXB) נשאר במקום השני בעולם וממשיך בצמיחה מהירה לטווח הארוך

גרסה חדשה של ScyllaDB היא חלופה ל-DynamoDB בעלת יכולת התאמה מהירה יותר שעולה 50% פחות
החיסכון בעלויות נובע מהימנעות מהקצאת יתר ומהיעילות המובנית של ארכיטקטורת ScyllaDB

חברת MBAK Energy Solutions, Inc. (OTC:MBAK) ממנה את ד"ר קונדה שיבה לדירקטוריון
ד"ר קונדה שיבה מחזיק ב-8 פטנטים והוא מחבר של תריסר פרסומים שעברו ביקורת עמיתים. הרקע הנרחב שלו בחדשנות בתחום אחסון וחלוקת אנרגיה חשמלית מתחיל עוד בעבודתו הפוסט-דוקטורט באוניברסיטת טקסס עם חתן פרס נובל, פרופ' ג'ון גודנוף, ועבודתו בפיתוח סוללות במרכז המחקר והפיתוח של ניסאן בצ'נאי, הודו.

הצהרה משותפת בין-תעשייתית: יש לאמץ עיבוד משותף בתעשיית המלט באופן נרחב יותר לניהול גלובלי של פסולת בר-קיימא
ארגונים מובילים בתעשייה פרסמו הצהרה משותפת המדגישה את התרומה המשמעותית והחיובית שתעשיית המלט יכולה לתרום להתמודדות עם האתגר העולמי הדחוף של פסולת שאינה ניתנת למחזור ובלתי ניתנת לשימוש חוזר.

Andersen Consulting מרחיבה את הצעת ההון האנושי עם הצטרפותה של Jakarta Consulting Group
Andersen Consulting מעמיקה את יכולותיה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Jakarta Consulting Group (JCG), חברה המתמחה בייעוץ לשינוי ארגוני, אסטרטגיית הון אנושי ופיתוח מנהיגות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI