דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Cavli Wireless תחשוף את הדור הבא של IoT מבוסס LPWAN עם C42GM, מודול IoT סלולרי חכם, ב-Embedded World 2022, גרמניה
Cavli Wireless תחשוף את הדור הבא של IoT מבוסס LPWAN עם C42GM, מודול IoT סלולרי חכם, ב-Embedded World 2022, גרמניה
חיים נוי 18/06/22 |  צפיות: 488

Cavli Wireless תחשוף את הדור הבא של IoT מבוסס LPWAN עם C42GM, מודול IoT סלולרי חכם, ב-Embedded World 2022, גרמניה

מודול ה-IoT המאובטח עבור רשתות של ספקים ברמה גבוהה יוצג בפני למעלה מ-100,000 נציגים מרחבי העולם

סן חוזה, קליפורניה, 17 ביוני 2022, :(BUSINESS WIRE)

Cavli Wireless תשתתף ב-Embedded Worlds 2022 בנירנברג, גרמניה, מ-21-23 ביוני 2022. כנס Embedded World הוא יריד הסחר הגדול בעולם לכל דבר משובץ, ממערכות אלקטרוניות, מודיעין מבוזר, האינטרנט של הדברים, ניידות אלקטרונית, יעילות אנרגטית, ועוד הרבה יותר. החברה תציג את פתרונות קישוריות ה-IoT שלה באולם 5, דוכן מספר 5-362 .

התצוגה המובילה בביתן של Cavli תהיה ההשקה החדשה של מודול ה-IoT הסלולרי החכם תואם C42GM LTE CAT M1/NB1/NB2, אשר ניתן לפריסה ברחבי העולם, מה שהופך אותו לפתרון מיטבי עבור יישומי לוגיסטיקה, רכב, מערכות מעקב אחר רכב ועוד.

C42GM הוא מודול סלולרי חכם תומך LTE CAT M1/NB1/NB2 הפועל במצב כפול (ניתן לשדרוג עד לגרסה 14), ומבוסס על GPP Release 13, ומגיע עם eSIM משולב. ל-C42GM פרופיל חיי סוללה של עשר שנים בשל יכולת להיכנס למצב שינה עמוקה. הוא גם מגיע עם GNSS משולב ותמיכה באות הרדיו Sigfox, יכולת שיכולה לצייד יצרני OEM באפשרות לחקור שימושים הזקוקים לגישת LPWAN היברידית. כפי שצוטט ג'ון מתיו, אדריכל טכנולוגיה ראשי ב-Cavli Wireless,"ה-eSIM המשולב יחד עם קישוריות גלובלית טעונה מראש מגבש את ה-C42GM כ-IoT הסלולרי החזק בעולם המבוסס על מודול LPWAN".

עם העוצמה של Hubble Stack Intelligence, ניתן לנהל את C42GM באמצעות Hubble Lens, תכונת אבחון מרחוק מתקדמת של פלטפורמת Cavli Hubble IoT Managment שבאמצעותה לקוח או מהנדס תמיכה של Cavli יכולים לאבחן מרחוק, לנטר ולפנות באגים בהתקן השטח עם התערבות פיזית אפסית, ובכך סולל את הדרך לקנה המידה האמיתי של IoT .

בשל השותפויות החזקות עם מפעילות של Cavli באיחוד האירופי, יש לנו טביעת רגל נרחבת ברחבי אירופה עבור פתרונות קישוריות ה-LTE וגם ה-LTE-M המקומיות שלנו שאין להן מתחרים בענף מבחינת איכות השירות והתמחור .

הצטרפו לפורום Cavli Wireless שיציג ב-22 ביוני בשעה 16:00 GMT את תומס פסקה, מנהל מעורבות עסקית ב-Cavli Wireless שיחשוף את C42GM בפני הלקוחות שלנו באירופה ושותפים טכנולוגיים שמבקרים ביריד Embedded World. צפו בסרטון הזה מאת Cavli Wireless למידע נוסף https://www.youtube.com/watch?v=DfyRiYjpkdM

"אירוע Embedded World 2022 הוא יריד הסחר המוביל לחברות טכנולוגיה מרחבי העולם להציג את פתרונות הדגל שלהן", אמר טארון תומס ג'ורג', מנהל תפעול ראשי ב-Cavli Wireless. " אנחנו יותר מנרגשים לקחת חלק באירוע היוקרתי הזה, חולקים את הבמה לצד הגדולות בתעשייה, ומראים לעולם איך Cavli Wireless עושה דמוקרטיזציה של האינטרנט של הדברים".

אודות Cavli Wireless, Inc.

Cavli Wireless מעצבת ומייצרת בדרגה תעשייתית מודולי IoT סלולרי חכם המשפרים את אמינות הציוד ומזרזים תהליכי פיתוח עבור יישומים שונים. המודולים הסלולריים החכמים של Cavli מציעים קישוריות סלולרית גלובלית באמצעות תפקודיות eSIM משולבת המספקת למשתמשים תמחור נתונים בינלאומי זמין, ניהול מכשירים מופשט וניהול מנויים מרכזי באמצעות הפלטפורמה הקניינית מבוססת הענן Cavli Hubble.

אודותEmbedded World

בכל שנה Embedded World Exhibition & Conference בנירנברג מציעה לקהילה השיבוץ את ההזדמנות ללמוד על חידושים, להחליף רעיונות ולשמור וליצור קשרים בעלי ערך. המציגים מראים את הטכנולוגיה העדכנית ביותר בכל היבטי הטכנולוגיות המשובצות, מרכיבים, מודולים ומערכות שלמות ועד למערכות הפעלה ותוכנה, כלי חומרה ותוכנה, ושירותים הקשורים למערכות משובצות.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52753068/en

אנשי קשר

Ajit Thomas, CMO, Cavli Wireless Inc
[email protected]
+1-650-535-1150
https://www.cavliwireless.com/

מקור:Cavli Wireless, Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ההרשמה נפתחה כעת לסמלה אינטרנשיונל - מרוץ הסיבולת האולטימטיבי של קטאר
ההרשמה פתוחה כעת למהדורה הבינלאומית הראשונה אי פעם של מירוץ סמלה (Samla Race), מבחן הסיבולת המאתגר ביותר בקטאר, שאמור להתקיים ב-24 בינואר 2026.

Corpay Cross-Border מקבלת הכרה כשותפת FX גלובלית של אליפות הסופר קרוס העולמית, FIM
מציעה גישה לניהול סיכונים בתחום המטבע ובפתרונות תשלום בין מדינות

Lerer Hippeau מקדמת בברכה את רון צורי כמשקיע אנג'ל ומפעיל שמממן את קרן IX כשותף הון-סיכון
החברה גייסה 200 מיליון דולר במסגרת הגיוס המוקדם התשיעי במהלך חודש אפריל

פתרון EUDR של Source Intelligence מפשט בדיקת נאותות עבור בירוא יערות
פלטפורמת התוכנה כשירות מפשטת את הערכת הסיכונים, איסוף הנתונים והגשתם עבור חברות הנדרשות להציג תאימות לתקנות EUDR

Spacely AI הבטיחה סבב גיוס ראשוני בהיקף מיליון דולר כדי להעצים את התכנון של בינה מלאכותית יוצרת עבור אדריכלים ברחבי העולם
Spacely AI, חברת הסטארטאפ מבנגקוק שמביאה בינה מלאכותית יוצרת (GenAI) לתחום האדריכלות ועיצוב הפנים, גייסה מיליון דולר בסבב המימון הראשוני שלה בהובלת PropTech Farm Fund III, עם השתתפות של וואנאפורן פורנפרפה (מנכ"לית, P Landscape Co., Ltd), טד פושקרישנה טירפאטנה (מייסד UTC Holdings Co., Ltd) ומק סרוניו סטיטרי (לשעבר סמנכ"ל הנדסה, GitLab).

WeRide משתפת פעולה עם Lenovo בהשקת פלטפורמת HPC 3.0 מלאה ברמת הדרישות של תעשיית הרכב על בסיס על בסיסי שבבי DRIVE AGX Thor של NVIDIA
WeRide (נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, השיקה את פלטפורמת המחשוב עתירת הביצועים HPC 3.0, שפותחה במשותף עם לנובו (HKSE:0992) ומבוססת על שבבי DRIVE AGX Thor המעודכנים ביותר של NVIDIA (נאסד"ק: NVDA).

שווי השוק של ETH והמזומן של BTCS Inc עומד כעת על 242 מיליון דולר
הסכימה להנפיק איגרות חוב להמרה בשווי של כ-10 מיליון דולר במחיר של 13 דולר למניה, פרמיה של 198% לשער הסגירה ב-18 ביולי

31 Concept נחשפת לראשונה, ותציג פלטפורמת בינת רשת פורצת דרך בתערוכת Iss Asia 2025
מציגה לראשונה את עתיד הנראות של תעבורה מוצפנת ומודיעין סייבר ריבוני

Bitget Launchpool רשמה למסחר את Caldera (ERA) יותר מ-2.6 מיליון אסימוני תגמולים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הודיעה על הרישום של Caldera (ERA) למסחר בספוט. Caldera היא פלטפורמת הכרזה מבוססת Ethereum המאפשרת גידול אופקי ופעילות הדדית בין הכרזות.

Zero Networks משפרת את יכולת המכירות הבינלאומית שלה באמצעות גיוס משמעותי באזור EMEA
מצרפת את טוני הדזימה המנוסה בתפקיד סגן נשיא לענייני מכירות באזור EMEA ו-LATAM
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI