דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים המרכז לחקר אנרגיה מוכוונת של המכון לחדשנות טכנולוגית יארח את כנס GLOBALEM באבו דאבי בנובמבר 2022
המרכז לחקר אנרגיה מוכוונת של המכון לחדשנות טכנולוגית יארח את כנס GLOBALEM באבו דאבי בנובמבר 2022
חיים נוי 05/07/22 |  צפיות: 725

 

המרכז לחקר אנרגיה מוכוונת של המכון לחדשנות טכנולוגית יארח את כנס GLOBALEM באבו דאבי בנובמבר 2022

אבו דאבי, איחוד האמירויות, 5 ביולי 2022, (BUSINESS WIRE):

המכון לחדשנות טכנולוגית - Technology Innovation Institute (TII), מרכז מחקר עולמי ועמוד תווך בתחום המחקר היישומי של מועצת המחקר הטכנולוגי המתקדם של אבו דאבי (ATRC), הודיע כי המרכז לחקר האנרגיה המוכוונת (DERC) שלו, יארגן את המפגש הקרובה של GLOBALEM, כנס מוגדר לאלקטרומגנטיות גבוהה (HPEM).

הוועידה אמורה להימשך בין ה-13 ל-17 בנובמבר בסנט רג'יס אבו דאבי, והיא תציין את האירוע המתוקשר הראשון ש-DERC מארח לאחר השקת מתקן הבדיקות המוקדמות שלו בפארק התעשייה טאווזון באבו דאבי, המוקדש לתחום פיזיקת אנרגיה גבוהה מוגדרת.

ד"ר צ'אוקי קאסמי, חוקר ראשי, המרכז לחקר אנרגיה מוכוונת, יציע את מומחיות שלו כיו"ר כללי של הוועדה המארגנת של GLOBALEM. חברים מומחים נוספים כוללים את ד"ר ביל רדאסקי, מ-Metatech Corporation ארצות הברית, וד"ר ניקולס מורה מ-DERC כיושבי ראש משותפים של ועדת התוכנית הטכנית, וכן ד"ר פליקס וגה מה-DERC, ד"ר לארס אולה פיכטה מאוניברסיטת הלמוט-שמידט בהמבורג, גרמניה, וד"ר ג'יין להר, מאוניברסיטת ניו מקסיקו, ארצות הברית, כיועצים לכנס.

חשיפת האתגרים וההזדמנויות הקיימים כיום, כמו גם אלו שמתפתחים מדי יום בתחום החשוב של האלקטרומגנטיקה, אמורה למשוך לוועדה התעניינות מצידם של מומחים מתחומים מגוונים כמו טכנולוגיות של פעימות כוח, מחוללי מתח גבוה, קרינת מיקרוגל, כיסוי למודלים אנליטיים ומספריים, וכן תיקוף ניסיוני.

כל העיניים יכוונו אל פרס מאמר הסטודנטים הטוב ביותר (BSPA), כאשר מקבלי הפרס יקבלו תעודה ופרס כספי בסך 500 דולר ארצות הברית.

כמו כן, פרס המדען הצעיר (YSA) יספק הכרה בחוקר צעיר מתחת לגיל 35 שתרם תרומות חדשניות לתחומים הקשורים ל-HPEM. חוקרים המעוניינים להשתתף בתחרות יכולים להציע מועמדות במהלך תהליך ההגשה.

עבור שני הפרסים, התאריך האחרון להגשת תקצירים מורחבים באופן מקוון הוא 1 ביולי 2022. אישורי הקבלה והמועמדויות יושלמו עד ה-15 באוגוסט, וה-15 בספטמבר הוא התאריך האחרון לבחינה הסופית ולהגשת העבודות המלאות והמועמדויות לפרסים. ההרשמה המוקדמת פתוחה עד ה-30 בספטמבר 2022.

בהדגישו את משמעות הכנס עבור מערכת האקולוגית של המכון לחדשנות טכנולוגית וגם עבור אבו דאבי, אמר ד"ר קאסמי: "ועידת GLOBALEM מבטיחה להיות משנת משחק עבור האזור. אלקטרומגנטיות בעוצמה גבוהה היא מהתחומים החמים שנמצאים במוקד היום עבורנו ב-DERC, בהתחשב במספר המגוון של היישומים והמגזרים בהם היא משתרעת - מגנרטורים, מנועים ושנאים יומיומיים, ועד רכבות מגלב, אסטרונומיה ושירותי בריאות וכל מה שנמצא באמצע. אנחנו אפילו מתמקדים בחידושים חדשים שיכולים לטפל בסוגים מסוימים של סרטן. היכולת לכנס כל כך הרבה מומחים גלובליים באבו דאבי היא חסרת תקדים והיא עניין גדול עבור המכון לחדשנות טכנולוגית והאזור".

למידע נוסף על כנס GLOBALEM 2022, ולהגשת מאמרים מדעיים אנא בקרו בכתובת: https://globalem2022.com/submission.php

אודות Technology Innovation Institute (TII)

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII) הוא העמוד הייעודי של "מחקר שימושי" במועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC). TII הוא מרכז מחקר ופיתוח גלובלי חלוצי שמתמקד במחקר שימושי ויכולות טכנולוגיות של העידן החדש. על ידי עבודה עם כישרונות יוצאי דופן, אוניברסיטאות, מוסדות מחקר ושותפים בתעשייה מכל רחבי העולם, המכון מחבר קהילה אינטלקטואלית ותורם לבניית אקוסיסטם מו"פ לחיזוק אבו דאבי ומעמדה של איחוד האמירויות כמרכז עולמי לחדשנות. לקבלת מידע נוסף בקרו בכתובת www.tii.ae

גלריית תמונות/מולטימדיה זמינה:https://www.businesswire.com/news/home/52766945/en

(photo: AETOSWire)

*מקור: AETOSWire

ליצירת קשר:


Technology Innovation Institute
Sneha Sivanand
[email protected]

מקור: Technology Innovation Institute

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת EBC Financial Group נבחרה לספקית ה-CFD הטובה ביותר בעולם בטקס Global Forex Awards 2026
הפרס מאשרר מחדש את מחויבותה של EBC Financial Group לאחריות רגולטורית ולביצוע עקבי עבור לקוחות הפועלים בשווקים המתאפיינים בקצב שינויים מהיר

ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI