דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Kenvue התחילה להיסחר בבורסת ניו יורק
Kenvue התחילה להיסחר בבורסת ניו יורק
חיים נוי 07/05/23 |  צפיות: 319

Kenvue התחילה להיסחר בבורסת ניו יורק

סקילמן, ניו ג׳רזי, 7 במאי 2023, (BUSINESS WIRE) :

חברת מוצרי הבריאות הרווחית ביותר בעולם Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) ("Kenvue"), התחילה להיסחר השבוע בבורסה לניירות ערך של ניו יורק תחת הסימול KVUE בהקשר להנפקה הראשונה שלה לציבור (IPO). מנכ״ל החברה טיבו מונגון וחברי צוות ההנהלה של Kenvue ציינו את האירוע עם טקס הצלצול ב״פעמון הפתיחה״.

״לעזור לצרכנים להבין שהכוח של טיפול בריאותי יומיומי עומד במרכז הזהות שלנו ושל מה שאנחנו עושים״, אמר טיבו מונגון, מנכ״ל Kenvue. ״כמובילה גלובלית העומדת בצומת הדרכים של ענף הבריאות ומוצרי הצריכה, יש לנו מזה דורות צרכנים שמאמינים בהיצע המאוד מוקפד שלנו, הכולל מותגים איקוניים בעלי ביסוס מדעי, ואנשי מקצוע בתחום הרפואי הממליצים עליהם. אנו מוכנים לכך שהעולם יראה את פרספקטיבת הטיפול החדשה שלנו״.

הודעה לעיתונות זו אינה מהווה הצעה למכור או שידול לקנות אי אילו מניירות הערך האלה, ולא תתבצע מכירה של ניירות ערך אלה בכל תחום שיפוט שהוא שבו הצעה או שידול שכאלה אינם מותרים על פי חוק.

אודות Kenvue

Kenvue היא יצרנית מוצרי הבריאות הרווחית ביותר בעולם. המותגים האיקוניים שלנו כוללים בין היתר את AVEENO®, פלסטרים BAND-AID® , JOHNSON’S®, , LISTERINE® NEUTROGENA®, TYLENOL®ו- ZYRTEC®- מומלצים ע״י אנשי רפואה, ונמצאים בשימוש נרחב של צרכנים המשתמשים בהם כדי לשפר את חיי היומיום שלהם. צוות העובדים שלנו הוא בעל חזון דיגיטלי משותף, ובעלי גישה לחדשנות הנטועה עמוק בתוך תובנות אנושיות. צוות העובדים פועל נמרצות כדי להבטיח את מקומם הנכבד של המוצרים שלנו בלבבותיהם ובבתיהם של הצרכנים שלנו. ב-Kenvue, אנו מאמינים שטיפול [רפואי] יומיומי לא רק משפר את בריאותם של אנשים, אלא גם הופך אותם לשלמים.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53393794/en

למידע נוסף:

קשרי משקיעים:
Tina Romani
[email protected]

קשרי מדיה:
Melissa Witt
[email protected]

מקור: Kenvue Inc. 53393794

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
OMP חושפת את UnisonIQ: פריצת דרך בתחום הבינה המלאכותית שתשנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה
OMP, מובילה גלובלית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הכריזה על הזמינות של UnisonIQ, מסגרת תיאום מבוססת בינה מלאכותית חדשנית אשר משנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה ​​באמצעות סינרגיה בין אדם לבינה מלאכותית.

OMP חושפת את UnisonIQ: פריצת דרך בתחום הבינה המלאכותית שתשנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה
OMP, מובילה גלובלית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הכריזה על הזמינות של UnisonIQ, מסגרת תיאום מבוססת בינה מלאכותית חדשנית אשר משנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה ​​באמצעות סינרגיה בין אדם לבינה מלאכותית.

Poppulo הופכת לחברת התקשורת לעובדים והשילוט הדיגיטלי הראשונה שמקבלת הסמכת ISO Benchmark לבינה מלאכותית אחראית
הסמכת ISO 42001 AI מאמתת את המוניטין של Poppulo לממשל, אבטחת נתונים ומדרגיות ארגונית

Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה עם NewVision Solutions
Andersen Consulting ממשיכה להרחיב את היכולות שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם NewVision Solutions, חברת ייעוץ המתמחה באסטרטגיית כניסה לשוק, מחקרי שוק ופתרונות תשתית והנדסה.

פתרון הרחפנים מבוסס הבינה המלאכותית בקצה של Lantronix משלב את פלטפורמות Gremsy ו-Teledyne FLIR להשגת זמני טיסה ארוכים ויעילים יותר
שיתוף פעולה אסטרטגי זה ממצב את Lantronix לצמיחה ארוכת טווח עם בעלת שולי רווח גבוהים בשווקי הרחפנים הביטחוניים והמסחריים, שצפויים להגיע להיקף של 57.8 מיליארד דולר עד 2030*

רשות שוק ההון של ערב הסעודית מבקשת להתייעץ עם הציבור על פתיחת השוק הראשי לכל קטגוריות המשקיעים הזרים שאינם תושבי חוץ
רשות שוק ההון של ערב הסעודית קראה לגורמים הרלוונטיים ובעלי העניין המשתתפים בשוק ההון לשתף את המשוב שלהם על פתיחת השוק הראשי לכל הקטגוריות של משקיעים זרים תושבי חוץ ולאפשר להם להשקיע בו ישירות.

MidOcean Energy של EIG רוכשת שליטה ב-LNG Canada מ-PETRONAS
MidOcean Energy ‏("MidOcean"), חברה לגז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG, במגזרי האנרגיה והתשתיות העולמיים, הכריזה כי חתמה על הסכם סופי לרכישת 20% מהשליטה בישויות מפתח של PETRONAS בקנדה.

WeRide משיקה פיילוטים של רובוטקסי ורובובוס בראס אל-ח'ימה, ומתרחבת לאמירות השלישית באיחוד האמירויות
WeRide (נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, הודיעה היום על השקת פעולות הפיילוט של Robotaxi GXR ו-Robobus בשותפות עם רשות התחבורה של ראס אל-ח'ימה (RAKTA).

מנתונים להחלטות: ממשלות יכולות לחסוך מיליארדים בעזרת תובנות לווייניות מונעות בינה מלאכותית
הפיכת נתוני לוויין למודיעין ברמת החלטות מחזקת את הריבונות, מאיצה את התגובה ומפחיתה את הוצאות הממשלה

Transoft Solutions מקבלת הסמכת AiRAP
Transoft Solutions הוכרזה כחברה הראשונה בצפון אמריקה שהפכה לספקית נתונים מוסמכת של AiRAP עבור הערכות דרכים גלובליות של iRAP
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI