דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Nitya Capital סוגרת מכירה של ארבעה נכסים רב-משפחתיים בטקסס
Nitya Capital סוגרת מכירה של ארבעה נכסים רב-משפחתיים בטקסס
חיים נוי 16/05/23 |  צפיות: 268

Nitya Capital סוגרת מכירה של ארבעה נכסים רב-משפחתיים בטקסס

פירמת ההשקעות שבסיסה ביוסטון השלימה יותר מ-70 אקזיטים בעשר השנים האחרונות

 

יוסטון, 15 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

Nitya Capital, פירמה בינלאומית להשקעות בנדל"ן עם מטה בטקסס הכריזה היום על מכירת ארבעה נכסים רב משפחתיים לרוחב האזורים דאלאס, אוסטין וסן-אנטוניו. עם עסקאות אחרונות אלה מגיעה Nitya לאקזיט בשבעים ושלושה נכסים החל מהיווסדה ביולי 2013.

מאז תחילת פעילותה, Nitya סגרה עסקאות בשווי של יותר משמונה מיליארד דולר לרבות רכישות בשווי של 4.2 מיליארד דולר, אקזיטים בשווי של 2.4 מיליארד דולר והיוון מחדש בשווי 1.7 מיליארד דולר. ארבע מכירות אחרונות אלה מביאות את סך האקזיטים של Nitya לסך של 73 מתוך כלל 129 הנכסים שרכשה בעשר שנות קיומה.

"עסקאות אחרונות אלה מגלמות את הצלחת החברה שלנו ושל שותפי ההשקעה שלנו שהושגה מהיום שהקמתי את החברה הזו", אמר סוופניל אגרוואל, המנהל הכללי והמייסד של Nitya Capital. "אני גאה מאוד בצוות שלנו על ההצלחה המתמשכת שהשגנו לקראת יום השנה העשירי לפעילותנו. סקטור הנדל"ן בארצות הברית חווה האטה מאז שלהי השנה שעברה, אבל הצוות שלנו ממשיך לבצע ברמה גבוהה ולזהות נקודות אור בהשקעות בבתים רב משפחתיים. עם חזרה מלאה של הסקטור לקדמותו, נהיה ממוצבים היטב למצוא עוד עסקאות אופורטוניסטיות במדינות חגורת השמש ובאזורי גידול גבוה אחרים".

Nitya רכשה את כל ארבעת הנכסים שנמכרו - כמפורט להלן - בארבע השנים האחרונות. במהלך תקופת זמן זו, הוסיפה החברה ערך לנכסים, שכלל שדרוגים חיצוניים ופנימיים, שיפוצי בריכות, שיפוצי מטבחים חדשים, משרד השכרה חדש, שירותים קהילתיים חדשים, ועוד.

*פרויקט Candlelight Park Apartments ממוקם בדאנקנוויל, טקסס (פרבר בדרום מערב דאלאס) ובו 128 יחידות והוא נרכש על ידי Lone Star Capital במרץ 2023

*פרויקט Terrain at Medical Center ממוקם בסן-אנטוניו, במרכז הרפואי דרום טקסס (מצפון מערב לעיר) ובו 224 יחידות והוא נרכש על ידי Nord Group במרץ 2023

*פרויקט Latitude Apartments ממוקם גם הוא בסן-אנטוניו, במרכז הרפואי דרום טקסס, ובו 268 יחידות והוא נרכש על ידי Nord Group במרץ 2023

*בפרויקט Park at Crestview, הממוקם בצפון אוסטין, 248 יחידות והוא נרכש על ידי Nord Group באפריל 2023

האקזיטים הללו ממשיכים מכירות דומות של מספר נכסים בטקסס שביצעה Nitya בשנה שעברה כאשר הפירמה צפתה האטה בשוק הנדל"ן. לאחר העסקאות בשנה שעברה, החברה רכשה נכסים רב משפחתיים מגוונים חדשים יותר בשווקים בעלי גידול גבוה - קרי פלורידה, טנסי ואינדיאנה, כאשר העלויות באזורים אלה היו עדיין אופורטוניסטיות.

"הפעילות שלנו בשנת 2022 סייעה לנו ליצור פורטפוליו רווחי יותר לפירמה ולשותפים שלנו בשנת 2023", ממשיך אגרוואל. "אנחנו יושבים על סט חזק מאוד של נכסים רב משפחתיים. אנחנו ממשיכים להוסיף ערך לפורטפוליו שלנו ונמשיך לנטר את תנאי השוק כדי לבצע מהלכים במועד הנכון".

Nitya עומדת להכריז בחודש יולי רשמית על חגיגות יום השנה העשירי ותביט לאחור על גידול הפירמה במהלך תקופה זו, הצלחותיה, והצוותים שסייעו לה בסילום מעלה לפירמה הבינלאומית שהפכה להיות כעת. Nitya מבקשת להמשיך את הצלחתה עמוק אל תוך העשור הבא.

למידע נוסף על Nitya Capital בקרו בכתובת www.nityacapital.com‏.

אודות Nitya Capital

כמשקיעה-מפעילה אקטיבית, Nitya Capital נוקטת בגישה סדורה וממושמעת לרוחב כל שדרות הרכישה, לפניה ואחריה. הצוות שלנו, המורכב ממקצוענים מסורים, עובד ביסודיות בניטור מדדי מפתח לביצועים ולמיטוב ביצועי הנכסים, תוך ביצוע מחקרי שוק וניתוח מידע מעמיקים. אנו מספקים גם הליך גילוי נאות יסודי, מודל ניהול נכסים הוליסטי, מעשי, תכליתי ופעיל, עם מקסימום תשומת לב לפרטים בכל קצוות הספקטרום.

למידע נוסף

קרלי הרברט
[email protected]
+1 832 470 8289

מקור: Nitya Capital

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום מציגה את הדור הבא של Zoom Virtual Agent לאוטומציה של פתרון בעיות מקצה לקצה עבור לקוחות
יכולות חדשות של סוכנים וירטואליים מפחיתות את מאמצי הלקוחות, מונעות פניות חוזרות ומעניקות למנהלי השירות ביטחון להרחיב את האוטומציה כאשר 43% מהצרכנים אומרים שצ'אטבוטים לא מצליחים לפתור את הבעיות שלהם, Zoom Virtual Agent 3.0 יכול לעזור לארגונים לסגור את הפער הזה.

WALLIX מחזקת את נוכחותה האסטרטגית במזרח התיכון ככל שהביקוש לריבונות דיגיטלית מואץ
WALLIX (Euronext ALLIX), ספקית תוכנה אירופאית לאבטחת סייבר המתמחה בניהול זהויות וגישה (IAM) ומובילה אירופאית מוכרת בתחום ניהול גישה מועדפת (PAM), מציינת 10 שנים של צמיחה מתמשכת במזרח התיכון.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

תוכניות המגורים והאזרחות הגלובליות החשובות ביותר בשנת 2026
בעוד שתוכניות אירופאיות ממשיכות לקבוע את הרף העולמי, הדירוגים האחרונים במהדורת 2026 של דו"ח תוכניות המגורים והאזרחות של Henley & Partners חושפים כיול מחדש ניכר בנוף הגירת ההשקעות.

ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI