דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים סייף בייס (SafeBase) רוכשת את העמיתה סטאקסי (Stacksi) המגובה על ידי Y Combinator כדי לתדלק את החזון שלה להערכות אבטחה עם אפס חיכוכים
סייף בייס (SafeBase) רוכשת את העמיתה סטאקסי (Stacksi) המגובה על ידי Y Combinator כדי לתדלק את החזון שלה להערכות אבטחה עם אפס חיכוכים
חיים נוי 09/09/23 |  צפיות: 374

סייף בייס (SafeBase) רוכשת את העמיתה סטאקסי (Stacksi) המגובה על ידי Y Combinator כדי לתדלק את החזון שלה להערכות אבטחה עם אפס חיכוכים

הרכישה מחזקת את מעמדה המוביל של SafeBase בשוק כפלטפורמת מרכז יחסי האמון לארגונים

סן פרנציסקו, 6 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

חברת SafeBase, פלטפורמת מרכז יחסי האמון המובילה המסייעת לצוותי אבטחה להפוך את תהליך סקירת האבטחה לאוטומטית ולהאיץ עסקאות מכירות, הודיעה היום כי היא רוכשת את Stacksi, פלטפורמת האוטומציה של שאלוני אבטחה המופעל באמצעות בינה מלאכותית. הרכישה מקדמת את החזון המשותף של שתי החברות לבטל את המשימה הגוזלת זמן והמסורבלת לצורך מענה על שאלוני אבטחה בתהליך הקנייה שבין עסקים.

עם SafeBase Trust Center, ארגונים יכולים להיות יותר פרואקטיביים ושקופים לגבי עמדות האבטחה שלהם בתהליך המכירה, מיצוב האבטחה כנקודת מכירה והאצת מחזורי המכירות. מאות ארגונים ברחבי העולם, כולל LinkedIn, Asana, Jamf ו-Snyk ממנפים את Trust Center של SafeBase עם אינטגרציות חלקות של הזרמת העבודה, חתימה אוטומטית על NDA וניתוח עורפי.

"עם Trust Center של SafeBase, צוותי אבטחה ו-GRC מסוגלים לספק ללקוחות פוטנציאליים את כל המידע שהם צריכים כדי לקבל החלטת קנייה בטוחה. אבל אנחנו מכירים בכך שיש מקרים שבהם אתה צריך - או רוצה - להשיב גם על שאלון אבטחה של קונה", אמר אל יאנג (Al Yang), מנכ"ל ומייסד שותף של SafeBase. "התוספת של Stacksi תעזור לקהל הלקוחות ההולך ומתרחב שלנו למנף את הידע והתיעוד הקיימים שלהם כדי להגיב במהירות ובעיקר במדויק , על שאלות של קונים. האוטומציה הזו תשפר את זמן האמון בין החברות לקונים שלהן".

היצע מוצר הדגל של Stacksi ממנף את הבינה המלאכותית ואת תיעוד האבטחה הקיים של החברה, לצורך יצירת התשובות לשאלוני אבטחה לאוטומטיות במהירות ובדייקנות. הרכישה של Stacksi תרחיב את טכנולוגיית ה- Trust Center הקיימת של SafeBase כדי ליצור את הפלטפורמה החזקה ביותר בעולם, מקצה לקצה, לצורך הדגמת אישורי האבטחה של חברה לקונים וללקוחות.

"אבטחה היא הליבה של ענן Frontend של Vercel. זה קריטי להצלחתנו שנוכל לתקשר את השיטות והעמדה שלנו ללקוחות ביעילות", אמר טיי סבאנו, מנהל האבטחה הראשי של Vercel. "גם SafeBase וגם Stacksi גילו מחויבות ברורה לשיפור בדיקת הנאותות של האבטחה באמצעות אוטומציה. כשהם משלבים כוחות, אנו נרגשים להביא חוויה משופרת ללקוחות הפוטנציאליים והלקוחות שלנו, ולהגביר עוד יותר את הביטחון שלהם באבטחה המובילה בתעשייה שלנו".

אבטחת סייבר היא בעלת חשיבות כגורם בהחלטת הקנייה בין עסקים. גרטנר צופה שעד 2025, 60% מהארגונים ישתמשו בסיכון אבטחת סייבר כגורם מכריע עיקרי, בביצוע עסקאות עם צד שלישי והתקשרויות עסקיות. רשת Trust Centers של SafeBase מסייעת לצוותי אבטחה, צוותי מכירות ולקונים שלהם, לבצע בחינות אבטחה במהירות, בקלות ובשקיפות.

SafeBase, שנוסדה ב-2020, גייסה עד היום 20 מיליון דולר. לאחר שהתפצלה מ-Y Combinator באותה שנה, SafeBase נתמכת על ידי New Enterprise Associates (NEA) ועשרות משקיעי אנג'ל ומנהלי אבטחת סייבר מובילים כולל ג'ים אלקוב, לשעבר מנהל אבטחה ראשי ומנהל אמון ראשי ב-Salesforce, Inc., עופר בן נון, מנכ"ל מייסד שותף ב-Talon, The Enterprise Browser, וויליאם לין, לשעבר מנהל ב-Forgepoint Capital, קרן סיכון רב-שלבית ממוקדת אבטחת סייבר.

אודות SafeBase

SafeBase מסמיכה צוותי אבטחה וממשל, סיכונים ותאימות לפתח Trust Center מוגדל מול לקוחות, הממכן את תהליך סקירת האבטחה בין קונים ומוכרים. חברות בצמיחה מהירה כמו LinkedIn, Asana, Jamf ו-Snyk משתמשות ב-SafeBase כדי להקטין את שאלוני האבטחה, ליצור חווית קנייה טובה יותר, להאיץ את מהירות המכירות ולמצב את האבטחה כמניע הכנסה. למידע נוסף, בקרו בכתובת www.safebase.com

אנשי קשר

Catie Neuwirth, Head of Corporate Marketing 
[email protected]
203-644-1008

מקור: SafeBase

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
LyondellBasell משפרת את ציון האקלים של CDP ל-A ב-2024, ומחזקת את מנהיגות ה-ESG
LyondellBasell (NYSE: LYB) הודיעה היום כי שיפרה את ציון שינויי האקלים שלה מ-A-מינוס ל-A בהערכת CDP לשנת 2024, מה שמציב את החברה בקטגוריית המנהיגות זו השנה השנייה ברציפות.

קרן ההגנה של Bitget ביוני 2025 מגיעה ל-716 מיליון דולר
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, פרסמה את הדוח החודשי שלה על קרן ההגנה שהגיעה לשיא של 716 מיליון דולר ביוני 2025, יותר מכפול מאמת המידה המקורית שלה של 300 מיליון דולר.

EMGA גייסה 160 מיליון דולר מ-AIIB עבור BTG Pactual מברזיל
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) מודיעה כי סיפקה מימון חוב נוסף בהיקף של 160 מיליון דולר עבור הלקוחה הוותיקה שלה מברזיל, BTG Pactual.

רשות שוק ההון הסעודית אישרה שורה של תיקונים שמטרתם להקל על תהליך פתיחת חשבונות השקעה למשקיעים זרים
רשות שוק ההון הסעודית (CMA) אישרה שורה של תיקונים הכוללים מערך הקלות הנוגעות להליכי פתיחה ותפעול של חשבונות השקעה עבור קטגוריות מסוימות של משקיעים.

אנדרו דנקן מצטרף ל-Qualitest כמנכ"ל אשר יוביל את תהליך החדשנות והצמיחה הגלובלי
דנקן מביא עמו חזון נועז לעתיד ההנדסה הדיגיטלית, תוך התמקדות בגמישות יזומה ובשיתופי פעולה אסטרטגיים

ביקורת: מלכת היופי של ירושלים – מסעיר ומרגש – תיאטרון בית ליסין
13/07/25 | תיאטרון
מלכת היופי של ירושלים, עיבוד בימתי לספר ולסדרה בטלוויזיה, העולה בתיאטרון בית ליסין, היא הצגה סוחפת, מסעירה ומרגשת. הבמאי אודי גוטשלק הצליח להפיק הצגה מעניינת, קולחת ומרגשת עם להקת השחקנים הנפלאה והתוצאה היא מרהיבה ומסעירה .

המועד האחרון לתביעה נגד DNUT ביום שלישי: רוזן, יועץ ידוע למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Krispy Kreme, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ
המועד האחרון לתביעה נגד DNUT ביום שלישי: רוזן, יועץ ידוע למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Krispy Kreme, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 15 ביולי בתביעה ייצוגית בניירות ערך - DNUT

מועד אחרון לתביעה נגד IOVA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Iovance Biotherapeutics, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד IOVA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Iovance Biotherapeutics, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 14 ביולי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IOVA

KCGI, תחרות המסחר השנתית של Bitget, יוצאת לדרך עם פרסים בסך 6 מיליון דולר
ההרשמה פתוחה כעת לאחד מטורנירי המסחר בקריפטו המרגשים ביותר

Andersen Consulting מוסיפה את GMS, חברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את הצעת אבטחת הסייבר שלה באמצעות שיתוף פעולה עם GMS, אינטגרטורית אבטחת סייבר מאקוודור עם נוכחות בקולומביה ובפרו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI