דף הבית הודעות לעיתונות אינטרנט ומחשבים חברת F5 מספקת טכנולוגיה לצמצום עלויות ושיפור ביצועים באמצעות תמיכה בפרויקט טלמטריה בקוד פתוח
חברת F5 מספקת טכנולוגיה לצמצום עלויות ושיפור ביצועים באמצעות תמיכה בפרויקט טלמטריה בקוד פתוח
איריס וינשטיין 17/12/23 |  צפיות: 546

תרומת הקוד מכפילה את יחס דחיסת הפרוטוקול ומצמצמת את עלויות רוחב הפס בפרויקטי טלמטריה ו-AI

חברת F5 (NASDAQ: FFIV) מכריזה על המשך תמיכתה ב-OpenTelemetry של Cloud Native Computing Foundation - מסגרת קוד פתוח, המספקת כלים סטנדרטיים להפקה וייצוא של נתוני טלמטריה, המסייעים לנתח טוב יותר ביצועים ופעילות של פתרונות טכנולוגיים בסביבת מערכות המידע.

F5 יצרה שיתוף פעולה ייחודי עם ServiceNow בתחום הפיתוח ותרמה כ-40,000 שורות קוד להכפלת יכולות הדחיסה של OpenTelemetry Protocol. חידוש זה מצמצם בחצי עלויות ייצוא נתונים מהדטה סנטר, מעננים וממיקומי קצה לפלטפורמת טלמטריה, בהתאם לעומס העבודה של הנתונים. זהי בשורה משמעותית, שכן מפתח תוכנה מייצר בין 10,000 ל-25,000 שורות קוד בכל שנה, כאשר פרויקט קוד פתוח ממוצע כולל כ-35,000 שורות קוד.

ארז הסה, מנהל לקוחות חדשים ב-F5 ישראל אמר כי: "אופטימיזציה של איסוף, הטמעה וניתוח נתוני טלמטריה מאפשרת לקבל תובנות חכמות ואוטומטיות ביעילות, גם כאשר תנאי מערכות המידע משתנים. לדוגמה, טלמטריה יכולה לסייע לצוותי אבטחה לזהות ולמנוע הונאה ופעילויות זדוניות אחרות על ידי השוואת אופן ההתחברות ומאפייני התנהגות המשתמשים והאפליקציות מול דפוסי התנהגות טיפוסיים. לקוחות שמייצאים נתוני טלמטריה כאלה מעננים ציבוריים למערכת אגרגציה יוכלו לצמצם ב-50% את העלויות המיוחסות לתעבורת טלמטריה".

"פתרונות רשת, אפליקציות ומשתמשים מודרניים מייצרים נפח אדיר של נתונים במהלך פעולות יומיומיות, דבר שהופך את שיעורי הדחיסה לקריטיים לצורך מינוף הטלמטריה בצורה חסכונית", אמר לורן קווירל, ראש הפרויקט ומהנדס בכיר ב-F5. "ארגונים מותאמים כיום יותר טכנולוגית ללכידה וניתוח נתונים לעומת עמיתיהם ההיסטוריים, אך קיימים עדיין אתגרים סביב תעבורה יעילה, ריכוזיות וסטנדרטיזציה, וזו הסיבה ש-F5 השקיעה בפרויקט OpenTelemetry. שילוב OpenTelemetry בכל הפורטפוליו של F5 והמשך השתתפותה במאמצי קוד פתוח עם ארגונים כמו ServiceNow, מאפשרים לאפליקציות יכולת הסתגלות גבוהה יותר לשינויים בסביבת ההרצה שלהן, וזאת באמצעות הערכת ביצועים, יעילות גבוהה יותר ויכולות פורנזיות משופרות, תוך שמירת עלויות מינימליות".

חברת F5 החלה בניסיונות לייעל אף יותר את פרוטוקול OpenTelemetry בקונטקסט של Apache Arrow כדי להגדיל משמעותית את מהירות העיבוד ולצמצם את עלויות רוחב הפס, והמשיכה בשיתוף פעולה עם ServiceNow Cloud Observability כדי להציג את OpenTelemetry Arrow Project ולספק הנחיות ליישום הטכנולוגיה. Apache Arrow היא טכנולוגיית קוד פתוח המשפרת ביג דאטה, אנליטיקס ולמידת מכונה, כדי לספק סטנדרט של ייצוג נתונים מובנים ומובנים-למחצה בפורמט שמאפשר לבצע פעולות ולקדם יכולות טלמטריה מתקדמות.

בארגונים רבים, העברה ועיבוד נתונים מסוג זה ביעילות נושאים בעלויות ניכרות בפייפליין הטלמטריה. סטנדרטיזציה של טלמטריה היא קריטית מכיוון שנראות וניתוח מבוסס AI דורשים קליטה אחידה של data points מסביבת מערכות המידע. שיפורים בפרוטוקול לצד פיתוח ושכלול סטנדרטים בתוך קהילת קוד פתוח, מספקים אקוסיסטם חזק של פרויקטים ותשתית פתרונות, הנדרשים לבניית יכולות מותאמות לארגונים ולמשתמשים. גישה זו גם מעניקה ללקוחות F5 נראות מוגברת של הגורמים המידיים המשפיעים על האפליקציות שלהם, ומאפשרת לצוותי מערכות המידע לבצע השקעות אסטרטגיות לאורך זמן.

"כש-Lightstep הייתה שותפה להקמת פרויקט OpenTelemetry, המטרה שלנו הייתה לעבוד בתוך קהילת הקוד הפתוח כדי לעזור לארגונים למקסם את הנראות מבלי להגדיל את ההוצאות", אמר דניאל "ספון" ספונהאוור, ארכיטקט ראשי ב-ServiceNow Cloud Observability, לשעבר Lightstep. "העבודה עם F5 מאפשרת לנו להמשיך לבצע מה שארגונים צריכים - היכולת להעביר יותר נתונים בעלות נמוכה יותר".


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 איריס וינשטיין


 


מאמרים נוספים מאת איריס וינשטיין
 
חברת F5 ממנה את ארז הסה ל- Sales Specialist באירופה המזרח התיכון ואפריקה
חברת F5 ממנה את ארז הסה ל- Sales Specialist EMEA. במסגרת תפקידו יהיה הסה אחראי על מכירת פתרון ה-Distributed Cloud, פתרון הSAAS - והסקיוריטי של F5 , בשיתוף עם אנשי מכירות ושותפים עסקיים של F5 ברוב מדינות EMEA על מנת לאתר, למצב ולמקד את פתרון הענן של F5 ללקוחות חדשים וקיימים של החברה.

חברת Snyk , המובילה העולמית לאבטחת פלטפורמות פיתוח, חתמה על הסכם שותפות עם COMMITלשוק הישראלי
חברת Snyk , המובילה העולמית לאבטחת פלטפורמות פיתוח , חתמה על הסכם שותפות עם COMMIT. הסכם זה יאפשר ללקוחות COMMIT להנות מפלטפורמת אבטחה המיועדת למפתחים וישמש גם את הפעילות הענפה, של זרוע הפיתוח במיקור חוץ, שלה.

שלמה יונה מונה למנהל החטיבה העסקית של F5 בישראל ויוון
שלמה יונה (51), מונה למנהל החטיבה העסקית של F5 בישראל ויוון. במסגרת תפקידו יוביל יונה את קבוצת המכירות ללקוחות אנטרפרייז ולארגונים מובילים בעולמות הטלקו, ההייטק והבריאות. בין היתר, ינהל יונה את צוותי המכירות בענפים אלו ויפעל להעמקת פתרונות החברה ולפיתוח שווקים חדשים, כמו גם לקידום פתרונות טכנולוגיים חדשים באזור.

אביב ששוני מונה למנהל החטיבה הביטחונית והציבורית של F5 בישראל וקפריסין
אביב ששוני (49, נ+4), מונה למנהל החטיבה הביטחונית והציבורית של F5 בישראל וקפריסין. במסגרת תפקידו ששוני יפעל להעמקת הפעילות והגדלת המכירות באזור. בנוסף, ששוני יהיה מנוי על גיבוש תכנית אסטרטגית להרחבת פעילות החברה ומערך המכירות בקפריסין ויישומה, תוך יצירת ערוצי שיווק חדשים והעמקת ערוצים קיימים, וקידום יוזמות לפיתוח שותפים מקומיים.

חברת F5 מספקת טכנולוגיה לצמצום עלויות ושיפור ביצועים באמצעות תמיכה בפרויקט טלמטריה בקוד פתוח
חברת F5 (NASDAQ: FFIV) מכריזה על המשך תמיכתה ב-OpenTelemetry של Cloud Native Computing Foundation - מסגרת קוד פתוח, המספקת כלים סטנדרטיים להפקה וייצוא של נתוני טלמטריה, המסייעים לנתח טוב יותר ביצועים ופעילות של פתרונות טכנולוגיים בסביבת מערכות המידע.

מחקר גלובלי של F5 Labs: חמישית מבקשות האימות הן זדוניות
מחקר חדש של F5 Labs חושף כי זהויות דיגיטליות הפכו לשדה קרב בזירת הסייבר, כאשר חמישית מבקשות האימות מגיעות ממערכות אוטומטיות זדוניות. דוח 2023 Identity Threat Report: The Unpatchablesניתח 320 מיליארד טרנזקציות של נתונים, המתרחשות במערכות של 159 ארגונים בין מרץ 2022 לאפריל 2023. כאשר ההתקפות אינן מיורטות, שיעור האוטומציה הממוצע, המהווה אינדיקטור להתקפות credential stuffing, עמד על 19.4%. שיעור זה ירד ביותר משני שליש, ל-6%, כאשר יורטה הפעילות הזדונית באופן יזום.

קבוצת אמן תשווק ותטמיע את פתרונות ה-ERP הענניים של Infor בישראל
קבוצת אמן חתמה על הסכם שיתוף פעולה לשיווק והטמעה של פתרונות ה-ERP הענניים של חברת Infor לארגוני תעשייה. במסגרת השותפות, קבוצת אמן תהיה אמונה על פעילות פתרונות Infor CloudSuite בישראל ותספק שירותים מקצה לקצה לארגוני תעשייה, החל משלב המכירה, דרך ביצוע פרויקטי הטמעה וכלה במתן תמיכה ושירות שוטף. ההסכם בין החברות קובע עוד כי חברת Infor תבצע לוקליזציה של הפתרונות לשפה העברית, לרגולציה ולחוקי המיסוי הישראליים.

חברת F5 משיקה מטה חדשני בישראל למחקר ופיתוח, לפעילות העסקית ולאקדמיה הטכנולוגית
חברת F5 משיקה מטה חדשני בישראל למחקר ופיתוח, לפעילות העסקית ולאקדמיה הטכנולוגית. המטה, הממוקם במגדל One Tower רוגובין אקרו במוקד העסקים השוקק של רמת גן, מתפרס על פני שלוש קומות בהיקף של 4,500 מ"ר. פרויקט הקמת המטה בוצע על ידי סתר אדריכלים.

מחקר של F5 חושף את דרגת הבשלות הדיגיטלית של ארגונים ביחס לקצב השינוי
מדד הבשלות הדיגיטלית, Digital Maturity Index1, הראשון של F5, כולל 300 תגובות מדוח State of Application Strategy Report לשנת 2023, שהוערכו על פי סט של שש יכולות טכניות2. תשתית, העברת אפליקציות, נתונים, הנדסת אמינות אתרים (SRE), נראות ואוטומציה, ואבטחה.

גילת טלקום משיקה פלטפורמת שירותים חדשה לספקי אינטרנט המבוססת על פתרונות F5
גילת טלקום משיקה פלטפורמת שירותים חדשה לספקי האינטרנט הישראליים, המבוססת על הפתרונות הטכנולוגיים המתקדמים של חברת F5. הפלטפורמה מאפשרת לספקי השירות להציע למשתמשים חבילות מוזלות, מהירות וביצועים גבוהים יותר. היקף פרויקט הטמעת פתרונות F5 בפלטפורמה של גילת מוערך במעל מיליון שקלים. הפלטפורמה סופקה בימים אלו למספר ספקי שירות גדולים ומובילים בישראל.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI