דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ExaGrid מכריזה על קו מוצרי 2U בצפיפות גבוהה לייעול שטח המדף
ExaGrid מכריזה על קו מוצרי 2U בצפיפות גבוהה לייעול שטח המדף
חיים נוי 17/01/24 |  צפיות: 516

ExaGrid מכריזה על קו מוצרי 2U בצפיפות גבוהה לייעול שטח המדף

העדכונים למוצר כוללים גם תמיכה באחסון אובייקטי S3 עם נעילת אובייקטים

מרלבורו, מסצ'וסטס, 16 בינואר 2024, (‏BUSINESS WIRE):

‏®ExaGrid, הספקית של פתרון הגיבוי השכבתי היחיד בענף, הכריזה היום על שני עדכונים חדשים וחשובים למוצריה. ExaGrid תשווק שלושה דגמי התקנים חדשים: EX54, ‏EX84, ו-EX189 עם יכולת המדרוג הגדולה ביותר במוצר יחיד של אחסון מערכת עבור כל אחסון גיבוי בשוק. בנוסף, ExaGrid הכריזה כי במאי 2024 התקני ExaGrid Tiered Backup Storage יהיו יעד אחסון אובייקט התומך בפרוטוקול S3 עם נעילת אובייקטים.

אחת התכונות הבולטות של קו המוצרים המעודכן הוא שכל התקני ExaGrid יהיו זמינים בדגמי 2U אשר ייעלו את שטח המדף ויאפשרו לארגונים לחסוך עלויות אחסון וקירור במדפים תוך התאמה לגיבויי נתונים גדולים וצמיחת נתונים בעתיד.

התצורה הגדולה ביותר של מערכת ExaGrid, המורכבת מ-32 התקני EX189 במערכת מדרגית יחידה, כוללת גיבוי מלא בנפח של עד 6PB עם קיבולת גולמית של 12PB, מה שהופך אותה למערכת היחידה הגדולה ביותר בתחום שכוללת יכולת למניעת שכפול נתונים. בנוסף לקיבולת האחסון המוגדלת, EX189 מייעל עד פי 4 את שטח המדף לעומת גרסאות 4U הקודמות של התקני ExaGrid.

סדרת התקני 2U של ExaGrid כוללת כעת את הדגמים EX189, ‏EX84, ‏EX54, ‏EX36, ‏EX27, ‏EX18, ‏ו-EX10. כל התקן כולל מעבד, זיכרון, כרטיס רשת ואמצעי אחסון לשמריה על אורך קבוע של חלון הגיבוי גם כאשר היקף הנתונים גדל, ובכך מונע שדרוגי forklift יקרים שמשבשים את הפעילות. ניתן לשלב ולהתאים עד 32 התקנים במערכת מדרגית יחידה. ניתן להשתמש בהתקן בכל גודל או גיל במערכת יחידה ובכך למנוע את הצורך להוציא מוצרים משימוש.

"ExaGrid ממשיכה להשיק חידושים בפתרון Tiered Backup Storage שלה, במטרה לתת מענה לכל האתגרים בפניהם ארגונים ניצבים כשהם נדרשים לבצע גיבוי", אמר ביל אנדרוז, נשיא ומנכ"ל ExaGrid. "אנו מציעים את מערכת הגיבוי הגדולה בתחום, ובנוסף אנו נרגשים להציע את כל ההתקנים שלנו בדגמי 2U אשר משפרים עוד יותר את היעילות ואת כלכלת ניצולת המדף, ההספק ועלויות הקירור. ExaGrid מציעה גם את המערכת היחידה עם Landing Zone בעלת מטמון דיסק, הבנויה בשכבות כלפי מאגר שמירה לטווח ארוך שאינו פונה לרשת, מה שיוצר מרווח אוויר שכבתי לצורך אבטחה, ואת הגישה היחידה למניעת שכפולים שאינה פוגעת בביצועי הגיבוי והשחזור. אנו מזמינים ארגונים לנסות את מערכת Tiered Backup Storage של החברה בסביבת הגיבוי שלהם ולמדוד את ביצועיה מול פתרון האחסון הקיים לגיבוי. כמו כן, אנו שמחים להכריז כי ExaGrid תהפוך ליעד אחסון אובייקטים עבור Veeam תוך שימוש בפרוטוקול S3, וכי ExaGrid תתמוך בגיבויי M365 ישירות מ-Veeam. ExaGrid תעבוד יחד עם Veeam במטרה לקבל אישור Veeam Ready עבור S3 Object Storage".

בנוסף לדגמי התקני 2U, ExaGrid ממשיכה גם לבסס את תמיכתה בפרוטוקולים על ידי הכרזה על תמיכה באחסון אובייקט S3 עם נעילת אובייקטים, בנוסף לתמיכה הקיימת ב-NFS, ‏CIFS, ‏Veeam Data Mover, ו-Veritas NetBackup OST. במהדורה הראשונה של S3, ‏ExaGrid תתמוך ב-Veeam אשר יכתוב ל-ExaGrid Tiered Backup Storage כיעד אובייקט, כולל Veeam Backup עבור Microsoft 365 ישירות ל-ExaGrid. ExaGrid תתמוך בישומי גיבויים נוספים במהדורות עתידיות של S3.

אודות ExaGrid

ExaGrid מספקת אחסון גיבוי מדורג עם אזור נחיתה ייחודי מבוסס מטמון כוננים, מאגר החזקה לטווח ארוך וארכיטקטורת התרחבות. אזור הנחיתה של ExaGrid מספק את הגיבויים, השחזורים ואת אתחולי המכונות וירטואליות המהירים ביותר. מאגר ההחזקה מציע את העלות הנמוכה ביותר לשמירה לטווח ארוך. ארכיטקטורת ההתרחבות של ExaGrid כוללת התקנים מלאים ומבטיחה חלון גיבוי באורך קבוע ככל שהנתונים גדלים, ומבטלת שדרוגים יקרים והתיישנות מוצרים. ExaGrid מציעה את גישת אחסון הגיבוי הדו-שכבתי היחידה עם שכבה שאינה מחבורת לרשת, מחיקות מושהות ואובייקטים בלתי ניתנים לשינוי להתאוששות מהתקפות של תוכנות כופר.

ל- ExaGrid מהנדסי מכירות פיזיות ומערכות טרום מכירה במדינות הבאות: ארגנטינה, אוסטרליה, בנלוקס, ברזיל, קנדה, צ'ילה, חבר העמים, קולומביה, צ'כיה, צרפת, גרמניה, הונג קונג, הודו, ישראל, איטליה, יפן, מקסיקו, המדינות הנורדיות, פולין, פורטוגל, קטאר, ערב הסעודית, סינגפור, דרום אפריקה, דרום קוריאה, ספרד, טורקיה, איחוד האמירויות הערביות, בריטניה, ארצות הברית ואזורים נוספים.

בקרו אותנו בכתובת exagrid.com או התחברו אלינו בלינקדאין. ראו מה יש ללקוחות שלנו לומר על חוויות ExaGrid שלהם ולמדו מדוע הם מקדישים כעת הרבה פחות זמן לגיבוי, בסיפורי ההצלחה של הלקוחות שלנו. ExaGrid גאה בדירוג +81 NPS שלה.

ExaGrid הוא סימן מסחרי רשום של ExaGrid Systems, Inc.. כל הסימנים המסחריים הנוספים הם רכוש בעליהם בהתאמה.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53882468/en

אנשי קשר

אשת קשר לאמצעי התקשורת:
Mary Domenichelli
ExaGrid
[email protected]

מקור: ExaGrid

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
WeRide נבחרה כאחד מ-10 תרחישי מחקר מובילים בתחום הבניה המלאכותית בסין לפריסת נהיגה אוטונומית באיחוד האמירויות הערביות,
WeRide (נסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה היום כי פריסת הנהיגה האוטונומית שלה באיחוד האמירויות הערביות (UAE) נבחרה כאחת מעשר הדוגמאות המובילות לשיתוף פעולה בינלאומי של טכנולוגיות ומוצרים סיניים בתחום הבינה המלאכותית במסגרת AI From China Benefits the World (2026) - אוסף תרחישים לאומי שפורסם במהלך כנס הבינלאומי לבינה מלאכותית (WAIC) לשנת 2026.

דגמי הרכבים KAIYI X7 Hybrid ו-X7 AWD מושקים באיחוד האמירויות, במסגרת הרחבת הנוכחות הגלובלית של המותג.
ב-27 ביוני השיקה Legend Group, המפיצה המקומית של KAIYI, את דגמי ה-KAIYI X7 Hybrid וה-X7 AWD בדובאי שבאיחוד האמירויות, ובכך הציגה ללקוחות המקומיים את היצע הרכבים שלה הכולל דגמי פלאג-אין היברידיים (PHEV) ורכבים בעלי הנעה כפולה (AWD)

Bitget משיקה חשבון מאוחד חוצה-נכסים ראשון מסוגו בתעשייה, המאפשר שימוש ב-100 אסימוני מניות אמריקאיות כבטוחה
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את החשבון המאוחד הראשון לנכסים חוצי נכסים (UTA) בתעשייה, שמביאה למעלה מ-370 נכסים זכאים — כולל 100 אסימוני מניות אמריקאיים (rTokens) — למאגר מרווחים אחד.

WeRide מציגה את WITT, מודל בסיס קוגניטיבי מבוסס בינה מלאכותית פיזית שנבנה על סמך עובדות פיזיקליות אטומיות
המודל החדש הופך נתונים תפעוליים מהעולם האמיתי לעובדות מהימנות, ועובדות מהימנות לאותות למידה עבור מערכות בינה מלאכותית פיזית

האגודה לקבלת החלטות רפואיות מעניקה ל-UMIT TIROL ולפרופ' אובה זיברט מהרווארד את הפרס למפעל חיים לשנת 2026
האגודה לקבלת החלטות רפואיות (SMDM) העניקה את הפרס היוקרתי ביותר שלה – פרס מפעל חיים לשנת 2026 – לפרופ' אובה זיברט (Uwe Siebert), MPH, MSc, ScD, ממוסד UMIT TIROL ומאוניברסיטת הרווארד, כהוקרה על עשרות שנים של תרומה משמעותית ופורצת דרך לתחום קבלת ההחלטות הרפואיות, הבאה לידי ביטוי במחקר חדשני, מנהיגות בינלאומית, חינוך ועשייה מקצועית.

Modon Holding ו- Nammos Hotels & Resorts מביאים את Nammos Ras El Hekma לחוף הצפוני של מצרים
Modon Holding ו- Nammos Hotels & Resorts מביאים את Nammos Ras El Hekma לחוף הצפוני של מצרים

Andersen Consulting מצרפת את Smartbridge כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting הכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Smartbridge, חברת טכנולוגיות דיגיטליות ובינה מלאכותית מטקסס, במטרה להרחיב את יכולותיה בתחומי הדאטה והאנליטיקה והשירותים לטרנספורמציה דיגיטלית.

יוניבר סולושנס נכללה ברשימת החברות הירוקות ביותר בעולם לשנת 2026 של ניוזוויק
חברת Univar Solutions זוכה להכרה זו השנה השנייה ברציפות, הודות למחויבותה המתמשכת לאחריות סביבתית, מצוינות עסקית, אחריות חברתית ונהלי ממשל תאגידי איתנים.

WeRide מציגה את WITT, מודל בסיס קוגניטיבי מבוסס בינה מלאכותית פיזית שנבנה על סמך עובדות פיזיקליות אטומיות
המודל החדש הופך נתונים תפעוליים מהעולם האמיתי לעובדות מהימנות, ועובדות מהימנות לאותות למידה עבור מערכות בינה מלאכותית פיזית

ExaGrid הוכרה ברשימת MES Midmarket 100 היוקרתית לשנת 2026
®ExaGrid, ספקית אחסון הגיבוי העצמאית הגדולה בעולם, המספקת אחסון גיבוי רב-שכבתי עם האבטחה המקיפה ביותר ואחסון עם נעילת זמן מבוססת בינה מלאכותית לשחזור ממתקפות כופרה, הודיעה היום כי MES Computing, מותג של The Channel Company, כללה את ExaGrid ברשימת MES Midmarket 100 לשנת 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI