דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ZCG מודיעה על המשך שותפות עם Scuderia Ferrari
ZCG מודיעה על המשך שותפות עם Scuderia Ferrari
חיים נוי 06/02/24 |  צפיות: 358

ZCG מודיעה על המשך שותפות עם Scuderia Ferrari

מאריכה את השותפות ושיתוף הפעולה המוצלחים לקראת עונת פורמולה 1 לשנת 2024

ניו יורק, 6 בפברואר 2024, (BUSINESS WIRE):

קבוצת Z Capital Group ("ZCG") הודיעה היום שהיא חתמה כשותפה בצוות עם Scuderia Ferrari לעונת הפורמולה 1 לשנת 2024. המחויבות תמשיך את השותפות המוצלחת בין ZCG ו-Scuderia Ferrari שהחלה בשנת 2023.

השותפות של 2023 כללה יוזמות שיתופיות וחדשניות רבות, ובמהלך עונת הפורמולה 1 לשנת 2024, ZCG שואפת לעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם Scuderia Ferrari כדי להרחיב את היוזמות הללו ולמצוא דרכים חדשות ויצירתיות לעניין את מעריצי הפורמולה 1 ברחבי העולם לאור החשיפה הבינלאומית של ZCG.

Scuderia Ferrari תחשוף את מכונית הפורמולה 1 לשנת 2024 שלה ביום שלישי, 13 בפברואר, 2024. כשותפה בקבוצה, ZCG תציג את הלוגו שלה באופן בולט על גבי הלבוש לאורך אליפות העולם בפורמולה 1 לשנת 2024, החל מהגראנד פרי של בחריין ב-2 במרץ. בנוסף למיקום הלוגו, שותפות זו כוללת שיתוף פעולה רחב יותר ומעורבות רבת פנים, המדגישה מחויבות משותפת לקידום ההצלחה והצמיחה של השותפות בין Scuderia Ferrari ו-ZCG.

"אנו גאים מאוד במערכת היחסים שלנו ומצפים להמשיך בתמיכה שלנו ב-Scuderia Ferrari ולהתבסס על הצלחת השותפות שלנו בעונת 2023", אמר ג'יימס זני, מייסד, נשיא ומנכ"ל ZCG. "Ferrari פורצת בעקביות את גבולות החדשנות וההתרחבות הגלובלית. ZCG חולקת את החזון של Scuderia Ferrari למצוינות ולצמיחה אסטרטגית, ואנו צופים בשקיקה לשיתוף פעולה נוסף שיכול להביא את החוויה וההתרגשות של פורמולה 1 למעריצים נוספים ברחבי העולם."

"אנו שמחים לחדש את השותפות שלנו עם ZCG, איתה אנו חולקים תשוקה למצוינות ואת הרצון לפרוץ את גבולות החדשנות, מבלי לאבד את הערכים והסמכות הנובעים מעשרות שנות ניסיון בתחומים שלנו", אמר לורנצו ג'ורג'טי, מנהל הכנסות מירוצים ראשי של Scuderia Ferrari. "אנחנו להוטים להמשיך לעבוד עם ZCG כדי להגיע לקהל רחב עוד יותר שנוכל לחלוק איתו את החוויה הייחודית של פורמולה 1 והעולם המיוחד מאוד של Scuderia Ferrari."

פורמולה 1 עלתה בפופולריות בשנים האחרונות כאחת מתחרויות הספורט המוטורי המרגשות והיוקרתיות בעולם, במיוחד ברחבי ארצות הברית. מספרי הצפייה בטלוויזיה בארה"ב הוכפל מ-2018 ל-2023, עם ממוצע של 1.11 מיליון צופים בכל מירוץ במהלך עונת 2023. ZCG נותרה מחויבת לתמוך בצמיחה של פורמולה 1 באמצעות שותפותה עם Scuderia Ferrari, הקבוצה המצליחה ביותר בהיסטוריה של ספורט זה.

אודות ZCG

ZCG מובילה בתעשייה והינה מורכבת מניהול נכסים בשווקים פרטיים, שירותי ייעוץ עסקי, פיתוח טכנולוגי ופתרונות.

במשך כמעט 30 שנה, המנהלים של ZCG השקיעו עשרות מיליארדים בהון ויש להם רקורדים מובילים בתעשייה בתחום הון פרטי ואשראי.

ל-ZCG יש כ-7 מיליארד דולר של AUM בניהול נכסים, והמשקיעים בה הם מהמשקיעים המוסדיים הגדולים והמתוחכמים ביותר, לרבות קרנות פנסיה, הקדשים, קרנות, קרנות הון ריבוניות, בנקים מרכזיים וחברות ביטוח.

ל-ZCG יש צוות עולמי המורכב מלמעלה מ-400 אנשי מקצוע. למידע נוסף, בקרו בכתובת www.zcg.com.

למידע נוסף

טים רגונס / קייט תומפסון / אריק קרלסון

ג'ואל פרנק, ווילקינסון ברימר קצ'ר

212-355-4449

מקור: Z Capital Group 53890624

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/53890624/en

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
EarthDaily Constellation נכנסת לפעילות מסחרית עם ההצלחה של Launch III
EDC-08 שוגרה על סיפונה של SpaceX Transporter-17, כאשר EarthDaily משחררת תמונות ראשונות מ-EDC-02 עד EDC-07; פעילות מסחרית צפויה בהמשך השנה

פרסו את Zoom Virtual Agent Receptionist בכל סביבת טלפוניה
הפתרון העצמאי החדש מרחיב את יכולת השימוש ב-Zoom Virtual Agent Receptionist מעבר ל-Zoom Phone, ומביא יכולות טיפול בשיחות מועצמות בינה מלאכותית לכל מערכת טלפוניה קיימת

על פי המחקר העדכני של Holafly for Business, נוסעים עסקיים נושאים איתם את המשרד לכל מקום שאליו הם הולכים
אנשי מקצוע מודרניים שומרים על קישוריות אמינה גם כשהם בדרכים. על פי Holafly for Business, 81.3% מהנוסעים מדווחים על השפעה חיובית על הפרודוקטיביות בעת השימוש ב-eSIM ארגוני. כיום, נסיעת עסקים משמעותה לקחת איתך את סביבת העבודה כולה.

אנדרסן גלובל מצרפת את משרד עורכי הדין Abcoo כחברה משתפת פעולה
Andersen Global מחזקת את נוכחותה בטורקיה באמצעות צירופה של משרד עורכי הדין Abcoo כחברה משתפת פעולה, ובכך מרחיבה את הפלטפורמה הקיימת של הארגון במדינה באמצעות הוספת יכולות בתחום השירותים המשפטיים.

פרויקט "Hudayriyat Golf Estates" של חברת Modon קובע שיא באיחוד האמירויות עם מכירות בהיקף של למעלה מ-13 מיליארד דירהם, ימים ספורים בלבד לאחר ההשקה
שיא חדש בהיקף המכירות של פרויקט מגורים באיחוד האמירויות · הפרויקט כולל אחוזות גולף, וילות ובתים טוריים ברחבי האי הודייריאט באבו דאבי · 1,700 יחידות מגורים נמכרו בתוך ימים ספורים לאחר ההשקה

אפליקציית Bitget Wallet הגיעה ל-100 מיליון משתמשים - והתשלומים עקפו את המסחר
המעבר של Bitget Wallet מתחום המסחר לתחום התשלומים ממחיש כיצד עולם הקריפטוגרפיה הופך לחלק מהפיננסים היומיומיים, ולא רק לאפיק השקעה.

אפליקציית EBC זמינה כעת: ניהול חשבון מקצועי במובייל, המותאם לכל הסוחרים
קבוצת EBC Financial משיקה את אפליקציית EBC, פלטפורמת ניהול חשבונות המותאמת למובייל, שנועדה להעניק לסוחרים גישה חלקה לניהול חשבונות מרובים, העברות כספים, מסחר בעותקים, עדכוני שוק ותמיכה רב-לשונית 24/7.

UBTECH הסינית חושפת רובוט הומנואידי אולטרה-ביוני בגודל מלא מסדרת U1
UBTECH, מפתחת הרובוטים ההומנואידים הסינית, אירחה לאחרונה את אירוע ההשקה הגלובלי שלה לשנת 2026 בשנזן, וחשפה את אסטרטגיית הסימביוזה בין אדם למכונה שלה לטווח ארוך, את מותג הצריכה החדש UWORLD, ואת הרובוט ההומנואידי האולטרה-ביוני בגודל מלא בסדרת U1, המיועד לשימוש צרכני.

Meltwater מרחיבה את הגישה ל-Meltwater MCP ומביאה מודיעין בר-יישום אל תוך כלי הבינה המלאכותית שצוותים כבר משתמשים בהם.
Meltwater MCP היא פלטפורמת בינה תקשורתית מלאה היחידה שמתחברת ישירות לעוזרי בינה מלאכותית מובילים, סוכנים מותאמים אישית וזרימות עבודה של בינה מלאכותית - עם היכולת לנקוט פעולה, לא רק לענות על שאלות.

ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI