דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פדרציית Saudi Sports for All קידמה בברכה יותר מ-20,000 משתתפים במרתון ריאד 2024
פדרציית Saudi Sports for All קידמה בברכה יותר מ-20,000 משתתפים במרתון ריאד 2024
חיים נוי 12/02/24 |  צפיות: 265

פדרציית Saudi Sports for All קידמה בברכה יותר מ-20,000 משתתפים במרתון ריאד 2024

ריאד, ערב הסעודית, 11 בפברואר 2024, (BUSINESS WIRE):

יותר מ-20,000 משתתפים מ-125 מדינות, כוללמספר שיא של 60% אזרחים סעודים, השתתפו במרתון ריאד השלישי ב-10 בפברואר - עלייה של יותר מ-33%, עם 15,000 רצים ב-2023.

לראשונה, קו הזינוק וקו הסיום וכפר המרתון היו ממוקמים ליד Kingdom Arena ו-Boulevard World. משם, מתחרים בכל הגילאים ובעלי כל היכולות השונות יכלו ליהנות מאחד מארבעה מרוצים - מרתון מלא (42.2 ק"מ), חצי מרתון (21.1 ק"מ), 10 ק"מ ו-4 ק"מ ריצה משפחתית. בארבעת המרוצים היו יותר מ-20,000 משתתפים, עם עלייה משמעותית במספר הרצות, כאשר השתתפו יותר מ-7,200 נשים. בסך הכל, 64% היו גברים ו-36% נשים.

שלושת רצי מרתון הגברים המובילים היו קיגן וילפרד קירווה מקניה, טילאהון אב גשהון מאתיופיה ואל ג'וז אנואר ממרוקו, שזכו ב-30,000 דולר, 20,000 דולר ו-10,000 דולר בהתאמה. שלוש רצות מרתון העילית המובילות, שקיבלו את אותם סכומים, היו בדנה בדטו הירפה, דסטה ניגסט מולונה, וג'בסה זנבו פיקאדו (כולן מאתיופיה). פרסים לרצי העילית בחצי מרתון החלו ב-5,000 דולר עבור המקום הראשון.

נשיא SFAהנסיך חאלד בן אלוואליד בן טלאל אל סעוד אמר: "בהתאם למנדט של יוזמת Saudi Vision 2030, אירועים כאלה בונים אוכלוסייה בריאה ומאושרת יותר. עם מספר הולך וגדל של משתתפים מחו"ל, אנחנו מעלים את הפרופיל של סעודיה כאומת ספורט."

מנכ"לית SFA שיימה סאלח אל-חוסייני, אמרה: "הנתון המדהים של 36% משתתפות נשים מדגיש את המאמצים המאוחדים שלנו להעצים נשים באמצעות ספורט, ועוזר להגשים את היעדים השאפתניים של Saudi Vision 2030. הישג זה הוא אבן דרך ומבשר עתיד זוהר ובריא יותר."

האירוע אורגן על ידי Saudi Sports for All Federation (SFA), בשיתוף עם משרד הספורט, הוועד האולימפי והפראלימפי של ערב הסעודית, והתאחדות האתלטיקה של ערב הסעודית, נותני החסות לאירוע כללו את בנק Saudi Awwal ואת נותני החסות הראשיים ROSHN, PepsiCo, ASICS, Twauniya, Genesis ו-Al Arabiya, עם סכום כולל של 197,000 דולר בפרסים כספיים שהוענקו לזוכים. האירוע נתמך גם על ידי JPMorgan, Hisamitsu, Activia, L'Oreal, GSK, CALO, Kudu, Delta Sports ו-MDLBeast.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53894849/en

*מקור: AETOSWire

איש קשר

נורה אלמוחימד
[email protected]

מקור: Saudi Sports for All Federation

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Quantexa נבחרה כמובילת קטגוריה בדו"חות AML Transaction Monitoring ו- KYC Solutions ל- 2025 של Chartis Research
החלוצה בתחום המודיעין לקבלת החלטות זכתה להכרה על מובילתה בתחומי הבינה המלאכותית הניתנת להסבר, ניטור התנהגותי בזמן אמת ומודיעין סיכונים מבוסס הקשרים

לראשונה בעולם: עולם המרוצים האוטונומיים קפץ צעד ענק קדימה באבו דאבי: עונה 2 של A2RL הציגה מהירות שיא, עקיפות נועזות וקבלת החלטות בזמן אמת על ידי בינה מלאכותית
TUM שמרה על התואר כאשר A2RL הציגה את גמר הגרנד פיינל הראשון בעולם לרכבים אוטונומיים בהשתתפות שישה רכבים · אחת עשרה קבוצות בינלאומיות התחרו על פרס בסך 2.25 מיליון דולר

מחקר עולמי חדש: עלייה מסוכנת בחום בשעות הלילה ב-83% מערי העולם שנותחו, הופך למעיק יותר ותכוף יותר
בעוד שמנהיגים התמקדו במניעת חציית סף ה-1.5 מעלות הצלזיוס לפי הסכם פריז, ניתוח מדעי חדש ומקיף של תנאי מזג האוויר המסוכנים ביותר בקיץ ב-100 ערים גדולות ברחבי העולם גילה כי טמפרטורות הלילה המינימליות עלו עד פי 10 מהר יותר מהשיא הממוצע בשעות היום בערים רבות ברחבי העולם במהלך מזג אוויר מעיק וחם במיוחד.

Quantexa מכריזה על זמינות כללית של Quantexa Unify עבור Microsoft Fabric
אינטגרציה מונעת בינה מלאכותית מספקת נתונים אחודים ואמינים לאנליטיקה וקבלת החלטות בתוך פלטפורמת Microsoft Fabric

Denodo צוינה כ-"אחת שכדאי לעקוב אחריה" בדו"ח נתוני שיווק מודרני: כיצד משווקים הופכים לסוכני שינוי בעולם מונע בינה מלאכותית של Snowflake ל-2026
Denodo, מובילה בניהול נתונים, הודיעה כי צוינה כ-"אחת שכדאי לעקוב אחריה" בדו"ח של Snowflake שכותרתו The Modern Marketing Data Stack 2026: How Marketings Become Agents of Change in an AI-Moved World

האיגוד הבינלאומי למימון משפטי העניק ל-Darrow את פרס "הטכנולוגיה המשפטית החדשנית ביותר"
הפרס מעניק כבוד לבינה המשפטית מועצמת הבינה המלאכותית של Darrow אשר משנה את האופן בו נחשפים סיכונים והזדמנויות ברחבי האקוסיסטם המשפטי

ג'טקס חושפת את שעון היוקרה הראשון שלה בשיתוף עם Jacob & Co
Jetex, מובילה עולמית בתעופה פרטית, ו-Jacob & Co, מותג תכשיטים ושעונים יוקרתיים בעל שם עולמי, מציגים בגאווה שעון במהדורה מוגבלת שנוצר עבור מטיילים ברחבי העולם.

ג'טקס חושפת את שעון היוקרה הראשון שלה בשיתוף עם Jacob & Co
Jetex, מובילה עולמית בתעופה פרטית, ו-Jacob & Co, מותג תכשיטים ושעונים יוקרתיים בעל שם עולמי, מציגים בגאווה שעון במהדורה מוגבלת שנוצר עבור מטיילים ברחבי העולם.

ג'טקס חושפת את שעון היוקרה הראשון שלה בשיתוף עם Jacob & Co
Jetex, מובילה עולמית בתעופה פרטית, ו-Jacob & Co, מותג תכשיטים ושעונים יוקרתיים בעל שם עולמי, מציגים בגאווה שעון במהדורה מוגבלת שנוצר עבור מטיילים ברחבי העולם.

EZVIZ DL50FVS נבחר כמוצר היצוא של השנה בטקס פרסי היצוא האסייתי לשנת 2025 בזכות אמינות הייצור העצמי ונגישות הדור הבא שלו
DL50FVS צוין כמנצח באופן רשמי בטקס פרסי הייצוא האסייתי לשנת 2025, וזכה באחת מההכרות הכי סלקטיביות והכי מבוקשות בתעשייה. פרס זה מדגיש את כוחו חסר התקדים של ה-DL50FVS בייצור עצמאי לחלוטין, יכולת שנותרה נדירה בנוף המנעולים החכמים של ימינו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI