דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הזדמנויות אנרגיה ירוקה עבור משקיעי HWNI במזרח התיכון בפסגת שער ההשקעות
הזדמנויות אנרגיה ירוקה עבור משקיעי HWNI במזרח התיכון בפסגת שער ההשקעות
חיים נוי |  01/04/24 |  צפיות: 743

הזדמנויות אנרגיה ירוקה עבור משקיעי HWNI במזרח התיכון בפסגת שער ההשקעות

באסטר, 1 באפריל 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

פסגת שער ההשקעות בסנט קיטס ונוויס (St. Kitts and Nevis) מציגה לאנשים בעלי הון במזרח התיכון (HNWI) הזדמנות בלעדית ליטול חלק בהשקעות באנרגיה ירוקה.

סנט קיטס ונוויס צפויה להשפיע באופן משמעותי על הבמה העולמית כאשר היא מארחת את פסגת שער ההשקעות היוקרתית בין התאריכים 11 עד 15 במאי. בעוד הפסגה מקדמת בברכה HNWI במזרח התיכון ומשקיעים מוסדיים מובילים ברחבי העולם, היא מציגה הזדמנות ייחודית לשיתוף פעולה והשקעה בפרויקטים של אנרגיה מתחדשת.

סנט קיטס ונוויס הולכת מעבר לציפיות הקונבנציונליות על ידי מתן עדיפות לקיימות ואחריות סביבתית. ההחלטה להתמקד ביוזמות אנרגיה ירוקה עולה בקנה אחד עם היעד של המדינה להפחית את פליטות הפחמן ולעבור לעתיד בר קיימא יותר.

מפגש אקסקלוסיבי זה של משקיעים גלובליים הוא לא רק חלון ראווה של הפוטנציאל הכלכלי של המדינה, אלא גם עדות למחויבותה ליוזמות אנרגיה ירוקה.

על ידי בחינת הזדמנויות רבות ועיסוק במאמצים משותפים עם בעלי עניין בתעשייה, משקיעים יכולים למלא תפקיד משמעותי בהנעת פיתוח אנרגיה בת קיימא הן אזורית והן גלובלית.

הזדמנות להתחבר למובילים אחרים בתעשייה

הפסגה תארח אירועי נטוורקינג ופורומים שבהם משקיעים מהמזרח התיכון יוכלו ליצור קשר עם מומחים בתעשייה, קובעי מדיניות ומשקיעים עמיתים. אינטראקציות אלה יעודדו הזדמנויות לשיתוף פעולה ושותפות במגזר האנרגיה הירוקה.

הסדנאות והפאנלים יתמקדו בנושאים שונים, כולל מגמות השקעה באנרגיה ירוקה, מסגרות רגולטוריות ופיתוחים טכנולוגיים המספקים תובנות חשובות למשקיעים במזרח התיכון. מפגשים משותפים יעודדו גם חילופי ידע ושיתוף רעיונות בין המשתתפים.

ממשלת סנט קיטס ונוויס דוחפת ליצירת "כלכלה ירוקה" ומושכת השקעות נוספות לייצור פאנלים סולאריים, חלקים אחרים לתעשייה הסולארית ואנרגיה גיאותרמית כדי ליצור יותר משרות ירוקות בשכר גבוה לאזרחיה. אנרגיה גיאותרמית מבטיחה להפוך את סנט קיטס ונוויס לאומה הראשונה שאינה תלויה בדלקים מאובנים לייצור חשמל, ומסמנת אותה כמקום הירוק ביותר על פני כדור הארץ. עם שאיפות חדשות בדרך, לפדרציה התאומה יש הזדמנות נהדרת למשקיעים בתחום האנרגיה המתחדשת.

קובץ מצורף

סנט קיטס ונוויס

למידע נוסף:

Secretary of St. Kitts and Nevis Citizenship by Investment Programme

Government of St. Kitts and Nevis

00 (1-869) 467-1474

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
סוכני ה- Airflow™של Jeppesen ForeFlight מוצעים לראשונה לתעופה המסחרית, תוך התמקדות בבינה תפעולית וגמישות האימוץ
הפלטפורמה דבקה בחמישה עקרונות מרכזיים ממוקדי תעופה, עם מאות סוכנים מתוכננים עבור מגזרי תעופה המסחרית, העסקית והצבאית

U.S. Polo Assn מציינת עונת פולו אירופית יוצאת דופן לשנת 2026
מותג ספורט עולמי מעניק חסות לתחרויות פולו מובילות ברחבי אירופה

Corpay Cross-Border מרחיבה את השותפות הבלעדית עם WBSC
Corpay תמשיך לספק לקונפדרציית הבייסבול והסופטבול העולמית גישה לפתרונות תשלום גלובליים חדשניים ולפתרונות מקיפים לניהול סיכוני מטבע

ComplianceQuest ו-Zolon PCS נבחרו לעדכן את מערכת ניהול האיכות הארגונית של מנהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA)
פלטפורמת האיכות, הסיכונים והתאימות (QRC) מבוססת הבינה מלאכותית של ComplianceQuest תוצע ברחבי ה-FDA במסגרת BPA, מערכת ניהול איכות הענן של Zolon PCS למשך חמש שנים

שרבון מינתה את פיטר ג'. קרלסון למנהל מכירות ללקוחות אסטרטגיים
פיטר ג'. קרלסון מצטרף לחברת Chervon בתפקיד מנהל מכירות ללקוחות אסטרטגיים, החל מיום שני, 5 באוקטובר 2026, בכפיפות לסגן נשיא בכיר למכירות במגזרי התעשייה והמסחר, ג'ף קמפבל.

שרבון מינתה את דניאל ל. אבוט למנהל מכירות – מערב ארה"ב
דניאל ל. אבוט מצטרף לחברת Chervon בתפקיד מנהל מכירות – מערב ארה"ב; המינוי ייכנס לתוקף ביום שני, 5 באוקטובר 2026, והוא ידווח לסגן הנשיא הבכיר מאט דה-פאו.

שרבון מינתה את ניל הריסון לתפקיד סגן נשיא למכירות ושיווק ומנכ"ל Chervon קנדה
ניל הריסון מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא למכירות ושיווק ומנכ"ל Chervon קנדה, החל מיום שני, 5 באוקטובר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

שרבון מינתה את קלאודיו צ'יאפטה לסגן נשיא למכירות קמעונאיות ב-Chervon קנדה
קלאודיו צ'יאפטה מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא למכירות קמעונאיות ב-Chervon Canada, החל מיום שני, 5 באוקטובר 2026, בכפיפות לניל הריסון, סגן נשיא ומנכ"ל.

מרי קיי משיקה את סדרת מרקמי K-Beauty
קולקציית טיפוח עור במהדורה מיוחדת, מתוצרת קוריאה, מושקת ב-40 שווקים וזמינה עד גמר המלאי

הישגים ופרסים רבים בתעשייה מחזקים את מעמד ההובלה של CSG/Netcracker בתחום ניהול מסע הלקוח וחדשנות בבינה מלאכותית
פלטפורמת מעורבות הלקוחות מקבלת הכרה על יכולתה לתאם חוויות לקוח מקושרות ומונעות בינה מלאכותית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI