דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים EB5 Capital תובעת את USCIS בגין העלאת עמלת הגשת EB-5 שבוצעה לאחרונה
EB5 Capital תובעת את USCIS בגין העלאת עמלת הגשת EB-5 שבוצעה לאחרונה
חיים נוי 30/04/24 |  צפיות: 437

EB5 Capital תובעת את USCIS בגין העלאת עמלת הגשת EB-5 שבוצעה לאחרונה

וושינגטון, 30 באפריל 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

EB5 Capital, יחד עם Invest in the USA (IIUSA), איגוד הסחר הלאומי EB-5 המשרת את רוב המרכזים האזוריים הפעילים, ועשרה מרכזים אזוריים נוספים, הגישה ב-22 באפריל 2024 תביעה נגד שירותי האזרחות וההגירה של ארצות הברית (USCIS). התביעה, Civitas Capital Group ואח' נגד USCIS ואח' (Civitas Capital Group et al. vs. USCIS et al. ), הוגשה לבית המשפט המחוזי במחוז הצפוני של טקסס, והיא קוראת תיגר על "החוק הסופי" שנקבע על ידי המחלקה לביטחון המולדת (DHS) הנוגע לעמלות הגשה שגובה הממשלה עבור עתירות הקשורות ל-EB-5.

החוק הסופי, שהוכרז באופן רשמי בידי ה-DHS ב-31 בינואר 2024, ונכנס לתוקף ב-1 באפריל 2024, תיקן את דמי ההגשה של USCIS עבור כל העתירות והבקשות שנשפטו על ידי הסוכנות. בתביעה Civitas Capital Group ואח' נגד USCIS ואח' נטען כי העלאת עלות האגרה עבור עתירות הקשורות ל-EB-5 בחוק הסופי הזה הן גדולות בהרבה הן בסכומים דולריים והן באחוזים בהשוואה לכל העלאות האחרות בדמי הגשה שהוכרזו בחוק זה. "חיוני ש-USCIS יציית לשלטון החוק בפרסום תקנות. הכישלון המתמשך של הסוכנות לעשות כן מקטין את ההשפעה והשלמות של תוכנית EB-5", הגיבה לולו גורדון (Lulu Gordon), יועצת משפטית עבור EB5 Capital. בתביעה נטען כי מבנה האגרות החדש מפר מספר חוקים פדרליים, כולל חוק הרפורמה והיושרה של EB-5 משנת 2022 (RIA), חוק הגמישות הרגולטורית (RFA), חוק ההגירה והלאום (INA) וחוק הפרוצדורה המנהלית (APA), כמו גם הנחיות פנימיות שנקבעו על ידי המשרד לניהול ותקציב (OMB).

"העמלות המוגדלות הללו אינן סבירות ויכבידו על המשקיעים הנוכחיים והעתידיים שלנו", אמר אישאן חאנה (Ishaan Khanna), מנהל הפיתוח העסקי של EB5 Capital. הארגון ללא מטרות רווח של אישאן חאנה, The American Immigrant Investor Alliance (AIIA), הדוגל בזכויות המשקיעים ב-EB-5, הגיש בעבר תביעה דומה.

לקבלת מידע נוסף, עותק מכתב התביעה  Civitas Capital Group et al. vs. USCIS et al. זמין כאן.

אודות EB5 Capital

EB5 Capital מספקת למשקיעים זרים כשירים הזדמנויות להשקיע בפרויקטים של יצירת מקומות עבודה בתחום הנדל"ן המסחרי במסגרת תוכנית המשקיעים המהגרים של ארצות הברית (EB-5 Visa Program). עם מטה בוושינגטון הבירה, הרקורד המכובד של EB5 Capital וההובלה בתעשייה משכו משקיעים מיותר מ-75 מדינות. כאחת ממפעילי המרכזים האזוריים הוותיקים והפעילים ביותר במדינה, החברה גייסה מעל מיליארד דולר של הון זר בכ -40 פרויקטים של EB-5. מאה אחוז מכספי המשקיעים שלנו מוגנים על ידי ביטוח התאגיד הפדרלי לביטוח פיקדונות (FDIC) לפני פריסתם בפרויקטים שלנו. אנא בקרו באתר www.eb5capital.com לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר ולפרטים נוספים:

Katherine Willis
Director, Marketing & Communications
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Datavault AI עולה לאוויר עם אתרי המעבדים הגרפיים בקצה הראשונים, בניו יורק ובפילדלפיה
Datavault AI עולה לאוויר עם אתרי המעבדים הגרפיים בקצה הראשונים, בניו יורק ובפילדלפיה; מערך בשווי 1.44-1.92 מיליארד דולר שמוכן למחשוב קוונטי יגיע ליותר מ-100 ערים בארצות הברית עד סוף 2026 המערך, המכיל 48,000 מעבדים גרפיים, נבנה על פלטפורמת הקצה העמידה עבור מחשוב קוונטית SanQtum AI של Available Infrastructure, ומתמקד בארגונים המתמודדים עם זמני אספקה ​​ארוכים יותר למעבדים גרפיים - עם יצירת אסימונים מובנית באמצעות DataValue®, DataScore® ו-Information Data Exchange® (IDE®)

Andersen Consulting מוסיפה את חברת Nuvolar לשיתוף פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את פלטפורמת ההמרה הדיגיטלית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Nuvolar, חברת ייעוץ טכנולוגי המתמחה בפיתוח תוכנה מבוססת ענן ובהטמעות מתקדמות של Salesforce.

Multi-Color Corporation מודיעה על אישור תוכנית ארגון מחדש
החברה מצפה לצאת מהליך צ’פטר 11 המובנה מראש בשבועות הקרובים, עם מאזן פחות ממונף באופן משמעותי, הכולל הפחתה של כ-3.8 מיליארד דולר בחוב הממומן הקיים

טקס פרסי יפן לשנת 2026 נערך בנוכחות הקיסר והקיסרית של יפן
הזוכים: פרופ' סינטיה דוורק, ד"ר לאלקטרוניקה, מידע ותקשורת, פרופ' שיזואו אקירה ופרופ' זיג’יאן "ג’יימס" צ’ן בתחום מדעי החיים

KnowBe4 מאבטחת את כוח האדם ואת כוח סוכני הבינה המלאכותית עם Agent Risk Manager
KnowBe4 פותרת את פרדוקס הסוכנים הקריטי: להעניק לסוכני בינה מלאכותית מספיק סמכות להיות פרודוקטיביים אך לא הרסניים; ההשקה מתואמת עם "יום ניהול הזהויות"

CGTN: כיצד סין וספרד מעמיקות את הקשרים על רקע אי ודאות עולמית
CGTN בוחנת את ביקורו של ראש ממשלת ספרד פדרו סאנצ'ז בסין, תוך הדגשת תפקידם של חילופי דברים ברמה גבוהה כגורם מפתח בחיזוק יחסי סין-ספרד על רקע אי ודאות עולמית. היא בוחנת במאמר את הרחבת שיתוף הפעולה הכלכלי ואת המחויבויות המשותפות לרב-צדדיות, שרשראות אספקה ​​גלובליות יציבות ושיתוף פעולה פתוח, שממקם את היחסים ככוח מייצב בסביבה בינלאומית מקוטעת יותר ויותר.

ZincFive עוברת אבן דרך של 2 ג'יגה-וואט, מה שמדגיש את האימוץ המסחרי של ניקל-אבץ במרכזי נתונים
® ZincFive, המובילה העולמית בפתרונות מבוססי סוללות ניקל-אבץ (NiZn) עבור יישומי חשמל מידיים, עברה את רף ה-2 ג'יגה-וואט (GW) בהספק המסופק או תחת חוזים ברחבי העולם, והיא מחזקת את האימוץ הגובר של ניקל-אבץ כחלופה מועדפת לטכנולוגיות סוללות מדור קודם בתשתיות מרכזי נתונים.

Yazaki בוחרת בפלטפורמת AQX של Anaqua לניהול קניין רוחני גלובלי
Anaqua, ספקית מובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום כי Yazaki Corporation, מובילה עולמית בתחומי רתמות חיווט ורכיבים חשמליים לרכבים, בחרה בפלטפורמת ניהול הקניין הרוחני®AQX מועצמת הבינה המלאכותית של Anaqua כדי לייעל, לאחד ולשפר את ניהול פורטפוליו הקניין הרוחני הגלובלי שלה.

Ceres משיקה את Ceres® Endura™- פלטפורמת תחמוצת מוצקה פורצת דרך
• מעוצב בקנה מידה גדול – מפחית סיכונים ומאיץ פריסה • בנוי להחזיק מעמד - עובד בעולם האמיתי, עם חיי סטאק של חמש שנים • עלות נמוכה – עד שליש פחות בעלות מערכת תאי דלק בקנה מידה

ביטגט משיקה את תוכנית Broker Max Check עם עד 12,000 USDT עבור ברוקרים חדשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית Broker Max Check, קמפיין תמריצים חדש לברוקרים המצטרפים החל מ-1 באפריל 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI