דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים One Za'abeel משיקה את The Offices, חלל משרדי ברישוי כפול ב-One Za’abeel Tower
One Za'abeel משיקה את The Offices, חלל משרדי ברישוי כפול ב-One Za’abeel Tower
חיים נוי 30/04/24 |  צפיות: 276

One Za'abeel משיקה את The Offices, חלל משרדי ברישוי כפול ב-One Za’abeel Tower

דובאי, איחוד האמירויות הערביות, 30 באפריל 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

One Za'abeel, הפיתוח האייקוני לשימוש מעורב שפותח בידי ICD (תאגיד ההשקעות של דובאי) שמח להכריז על השקת The Offices, חלל עבור משרדים ארגוניים ברמה היוקרתית ביותר ברישיון כפול במגדל One Za'abeel. משרדים ברמה גבוהה זו אמורים יהפכו לכתובת העסקית האולטימטיבית של דובאי והם ימשכו ארגונים גלובליים ומקומיים כאחד עם הרישוי הכפול הייחודי שלה לחברות הרשומות באזור החופשי של מרכז הסחר העולמי של דובאי (DWTC FZ) וגם לאלו שהרישוי שלהם הוא במדינה עצמה.

One Za'abeel מורכב משני גורדי שחקים, One Za’abeel Tower ו-One Za’abeel The Residences, אשר מחוברים זה לזה באמצעות The Link, שלוחה שבנויה בגובה 230 מטר ותלויה 100 מטר מעל פני הקרקע. הצורה הייחודית של הפיתוח לשימוש מעורב, יחד עם המיקום האסטרטגי, הקנו לו את הכינוי "השער לרובע העסקים המרכזי של דובאי".

המשרדים משתרעים על פני 17 מפלסים במגדל One Za’abeel ומשתרעים על שטח כולל של 280,000 רגל רבוע.


הפיתוח, שנבנה מתוך מחשבה על קיימות, מדגים יעילות סביבתית מופתית ותקני קיימות והשיג הסמכת LEED Gold בדצמבר 2023.

המשרדים, המאופיינים כמשרדים חכמים, משלבים טכנולוגיות חכמות כדי לספק אוטומציה ואופטימיזציה אנרגטית של כל מערכות החשמל, התאורה, מיזוג האוויר והאוורור. זה מאפשר לווסת את צריכת האנרגיה, תוך שמירה בו זמנית על טמפרטורות פנים נוחות ומציעים תכונות כגון חלונות מהרצפה עד התקרה המספקים שפע של אור טבעי ונופים ללא הפרעה של העיר. One Za'abeel נמצא כעת בתהליך קבלת אישורי WiredScore ו-SmartScore.

המיקום המובחר של המשרדים בתוך הפיתוח המעורב מאפשר גישה נוחה לכל ההצעות של One Za'abeel. הדיירים יכולים להזמין את אורחיהם לארוחה בכל אחת מהמסעדות הרבות בהשראת Michelin ב-The Link, לערוך פגישות או אירועים במתקני הכנסים באתר הנופש One&Only One Za'abeel, להזמין את אורחיהם לשהות באתר הנופש או במרחב הכושר והפנאי הייחודיים במלון SIRO, או פשוט להיפגש בחנויות וב-F&B על הפודיום הקמעונאי.

מעבר לאקוסיסטם של ההיצע בפיתוח, שירותים מכובדים נוספים ומתקנים מתקדמים במשרדים כוללים שירותי קונסיירז' ואבטחה ייעודיים 24/7, 7 קומות מרתף וחניה חכמה, שירותי חניה וקרבה לתחבורה ציבורית.

עיסאם גלדרי (Issam Galadari), מנהל One Za'abeel Holdings אמר: "אנו מאמינים שהצלחה עסקית מואצת במיקום הנכון, ולכן אנו שמחים להשיק את המשרדים במגדל One Za'abeel. ממוקמים בלב דובאי, זה ללא ספק יהפוך לכתובת העסקית האולטימטיבית לעסקים ולמשקיעים, ויציע משרדים מפוארים, מרווחים ומשולבים עם גישה למתקנים קמעונאיים, מלונות בעלי שם עולמי וחוויות אוכל משובחות במרחק נסיעה במעלית משם. אנו מצפים לקבל בברכה חברות חדשניות למשרדים ולראות אותן משגשגות תוך ניצול כל מה שיש ל- One Za'abeel להציע".

לעדכונים נוספים The Offices One Za'abeel, בקרו באתר onezaabeel.com

קטעי מדיה הנלווים להודעה זו זמינים על ידי לחיצה על קישור זה

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת EBC Financial נכנסת לדרום אפריקה ומקדמת התרחבות אסטרטגית באפריקה
EBC Financial Group מודיעה על אישור רגולטורי לחברת הבת שלה בדרום אפריקה, מה שממקם את החברה לגישה עתידית לשוק במגזר השירותים הפיננסיים המתפתח בדרום אפריקה.

Axi השתתפה בשבוע הפינטק בג'דה 2025, הציגה את מוצריה ושירותיה
Axi, מובילה פיננסית במסחר CFD ומט"ח מקוון, השתתפה בשבוע הפינטק של ג'דה 2025, שהתקיים ב-16-17 בנובמבר, במלון הילטון ג'דה בערב הסעודית.

פעילויות קידום והחלפת תרבות בינלאומיות לאמנויות לחימה סיניות התקיימו בדובאי
ב-27 בנובמבר התקיימה תערוכת חילופי אמנויות הלחימה סין-איחוד האמירויות 2025 "טיפוח חברות באמצעות אמנויות לחימה - תהודה הרמונית של דרך המשי" ב-Shangwu Kung Fu בדובאי, איחוד האמירויות

NPU IP VIP9000NanoOi-FS של VeriSilicon מקבל אישור ISO 26262 ASIL B
מרחיב את מגוון מוצרי ה-IP הפונקציונליים של החברה לבטיחות עם NPU IP

Perma-Pipe International Holdings, Inc.‎ סוגרת 52 מיליון דולר במענקי הרבעון השלישי, ומרחיבה את נוכחותה הגלובלית עם מרכזי נתונים בארה"ב ופרויקטים של Saudi Aramco
חברת ‏Perma-Pipe International Holdings, Inc.‎ ‏(נאסד"ק: PPIH) הודיעה כי סגרה מענקי פרויקטים בסך 52 מיליון דולר במהלך הרבעון השלישי של 2025, כולל 30 מיליון דולר שכבר הוכרזו בספטמבר.

Meltwater נבחרה כמובילה IDC MarketScape: פלטפורמות שיווק משפיענים עולמיות לחברות SMB לשנים 2025-2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית ואינטליגנציה של משפיענים, זכתה להכרה כמובילה בהערכת הספקים החדשה IDC MarketScape: ניהול משפיענים עולמי לחברות SMB לשנים 2025–2026 (מסמך #US52967425, נובמבר 2025).

פלטפורמת התכנון Unison Planning™ של OMP, מונעת הבינה המלאכותית, משפרת את הזריזות בשרשרת האספקה ​​עבור McCormick & Co
OMP מסייעת ל-McCormick & Co, המובילה העולמית בשוק הטעמים, עם יוזמת תכנון עבור תפעול אוטונומי המונעת בידי בינה מלאכותית. שותפות זו מאפשרת ל-McCormick לנהל ייצור לפי הזמנה (ATO) כמו גם ייצור לפי מלאי (MTS) בתוך פלטפורמת Unison Planning™.

Nedap ו-iLOQ מכריזות על שותפות טכנולוגית אסטרטגית לפתרונות גישה שמוכנים לעתיד
Nedap (AMS:NEDAP), חברה מובילה עולמית לפתרונות אבטחה פיזיים, מכריזה על שותפות טכנולוגית אסטרטגית עם iLOQ, שחקנית מובילה במערכות נעילה ללא סוללות.

EZVIZ זכתה בפרסInternational Innovation עבור חלוציות בזיהוי חיות בר, וקידום הדור הבא של מצלמות חוץ חכמות, בעלות יכולות גבוהות יותר שמתאימות את עצמן לסביבה
EZVIZ זכתה ב-International Innovation Awards עבור ההשתתפות הראשונה של המערכת מועצמת הבינה המלאכותית פורצת הדרך שלה לזיהוי חיות בר

תוכנית 10 השנים של עומאן לתושבי הזהב מושכת משקיעים גלובליים המחפשים יציבות וגישה ארוכת טווח
שלושה חודשים לאחר השקתה, תוכנית "תושבות הזהב" לעשר שנים של עומאן מתגלה כאחד ממסלולי התושבות לטווח ארוך המרתקים ביותר באזור, והיא מושכת עניין גובר מצד משקיעים, יזמים ומשפחות בעלות יכולות עם ניידות בינלאומית המחפשים יציבות, רגולציה שקופה וגישה אסטרטגית לשווקים שמציעים צמיחה גבוהה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI