דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Nyxoah חתמה על הסכם מסגרת להלוואה בסך 37.5 מיליון אירו עם בנק ההשקעות האירופי
Nyxoah חתמה על הסכם מסגרת להלוואה בסך 37.5 מיליון אירו עם בנק ההשקעות האירופי
חיים נוי 03/07/24 |  צפיות: 447

Nyxoah חתמה על הסכם מסגרת להלוואה בסך 37.5 מיליון אירו עם בנק ההשקעות האירופי

מונט-סנט-גיברט, בלגיה, 3 ביולי 2024, (GLOBE NEWSWIRE) :

Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH) ("Nyxoah" או "החברה"), חברת טכנולוגיות רפואיות שמתמקדת בפיתוח ומסחור של פתרונות ושירותים חדשניים לדום נשימה בשינה (OSA), הודיעה כי חתמה על הסכם מסגרת להלוואה בסך 37.5 מיליון אירו עם בנק ההשקעות האירופי (EIB). ההסכם מגובה באמצעות התוכנית InvestEU של הנציבות האירופית. Nyxoah מתכננת להשתמש במימון לצורכי מחקר ופיתוח, ולהרחבת כושר הייצור שלה בכדי לספק מענה לביקוש באירופה ובארצות הברית.

ההלוואה בגובה 37.5 מיליון אירו מחולקת לשלוש מנות: 10 מיליון אירו במנה הראשונה (Tranche A), 13.75 מיליון אירו במנה השנייה (Tranche B) ו-13.75 מיליון אירו במנה השלישית (Tranche C). התשלומים עבור המנות השונות כפופים לתנאים מסוימים. המנה הראשונה נושאת ריבית שנתית של 5% במזומן ו-5% ריבית מהוונת, והיא מבוססת על לוח פירעון שנמתח לאורך חמש שנים. המנות השונות אינן מכילות הסכמי הכנסות או נזילות.

החברה, בהקשר להסכם המסגרת של ההלוואה, וכתנאי למשיכה על פי הסכם זה, מתכוונת בנוסף להתקשר גם ב-"הסכם אחריות סינתטי" עם EIB. על פי הסכם האחריות הסינתטית המיועדת, בהתייחס למסגרת ההלוואה, ועם הקשר לכל מנה במסגרת, יוענקו ל-EIB "כתבי אופציה סינתטיים" לתקופה של 20 שנה. המספר ומחיר המימוש של כתבי האופציה הסינתטיים יחושבו על בסיס נוסחאות מוגדרות לכל מנה, כפי שנקבע בהסכם כתבי האופציה הסינתטיים. את כתבי האופציה הסינתטיים ניתן לממש החל ממועד הפירעון של המנה הרלוונטית או, במקרים חריגים, מוקדם יותר. כתבי אופציה סינתטיים אלה יאפשרו ל-EIB לקבל מהחברה תמורה במזומן השווה למחיר הממוצע המשוקלל של מניית החברה בבורסה לאורך 20 יום, עם הפחתה במחיר המימוש החל לכל כתב אופציה סינתטי, ועם הכפלה לפי מספר כתבי האופציה הסינתטיים שה-EIB יממש. בהקשר של Tranche A, צפוי כי EIB יקבל 468,384 כתבי אופציה סינתטיים עם מחיר מימוש של 8.11 אירו ש-EIB יוכל לממש לאחר מועד הפירעון של Tranche A (5 שנים) או, במצבים חריגים, מוקדם יותר.

מאחר שהוראות מסוימות בהסכם מסגרת ההלוואה ובהסכם כתב האופציה הסינתטי תלויות בשינוי שליטה, הוראות אלה יובאו לאישור אספת בעלי המניות של החברה בהתאם לסעיף 7:151 לחוק החברות והאיגודים הבלגי.

סגן נשיא EIB, רוברט דה גרוט, אמר: "בלגיה ניצבת בחזית החדשנות בתחום מדעי החיים והמד-טק. כ-EIB, אנו גאים לתמוך בתעשייה משגשגת זו ולטפח צמיחה. Nyxoah, עם הגישה פורצת הדרך שלה, תורמת תרומה חשובה. אנו להוטים לראות את החברה מתקדמת, לטובת חולים ברחבי העולם".

אוליבייה טלמן, מנכ"ל Nyxoah, אמר: "אנו נרגשים ומודים על התמיכה והאמון בטכנולוגיה החדשנית שלנו שהוצגה על ידי בנק ההשקעות האירופי. הלוואה זו באה בהמשך להנפקת המניות המוצלחת האחרונה שלנו, בה גייסנו 48.5 מיליון אירו, מה שסיפק לנו גישה משולבת להון צמיחה של מעל 80 מיליון אירו. זה יסייע במסחור של Genio באירופה ובארה"ב, אם יאושר, תוך סיוע בהגדלת כושר הייצור ושמירה על חדשנות".

אודות Nyxoah

Nyxoah היא חברת טכנולוגיות רפואית שמתמקדת בפיתוח ומסחור של פתרונות ושירותים חדשניים למצבי הפרעות נשימה בשינה (OSA). הפתרון המוביל של Nyxoah הוא המערכת Genio®, טיפול על ידי גירוי של העצב התת לשוני ללא עופרת וללא סוללות שמתמקד במשתמש ב-OSA, מצב הפרעות הנשימה בשינה הנפוץ ביותר בעולם שקשור לסכנת מוות מוגברת ותחלואה נלווית כולל מחלות לב וכלי דם, דיכאון ושבץ. Nyxoah מונעת על ידי החזון כי חולי OSA צריכים ליהנות מלילות נינוחים ולהרגיש שניתן לחיות את חייהם במלואם.

לאחר השלמתו המוצלחת של מחקר BLAST OSA, מערכת Genio®קיבלה את סימן תו התקן CE האירופי שלה בשנת 2019. Nyxoah השלימה שתי הנפקות מוצלחות: ביורונקסט בריסל בספטמבר 2020 ובנאסד"ק ביולי 2021. בעקבות התוצאות החיוביות של מחקר BETTER SLEEP, Nyxoah קיבלה אישור CE להרחבת האינדיקציות הטיפוליות שלה לטיפול בחולי קריסה קונצנטרית מלאה (CCC), הנוגדת כיום את הטיפול של המתחרים. בנוסף, החברה עורכת כעת את המחקר המרכזי DREAM IDEלאישור ה-FDA ומסחור בארה"ב.

למידע נוסף, אנא עיינו בדוח השנתי של החברה לשנת הכספים 2023 ובקרו באתר http://www.nyxoah.com/.

אזהרה - סימן CE מאז 2019. מכשיר ניסיוני בארצות הברית. מוגבל בחוק הפדרלי לשימוש ניסיוני בארצות הברית.

ליצירת קשר ולמידע נוסף:

Nyxoah
David DeMartino, Chief Strategy Officer
[email protected]

למדיה
בלגיה/צרפת
Backstage Communication – Gunther De Backer
[email protected]

בינלאומי/גרמניה
MC Services – Anne Hennecke
[email protected]

קובץ מצורף

ENGLISH_Nyxoah Has Signed a Senior Loan Facility Agreement with the EIB


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
EarthDaily Constellation נכנסת לפעילות מסחרית עם ההצלחה של Launch III
EDC-08 שוגרה על סיפונה של SpaceX Transporter-17, כאשר EarthDaily משחררת תמונות ראשונות מ-EDC-02 עד EDC-07; פעילות מסחרית צפויה בהמשך השנה

פרסו את Zoom Virtual Agent Receptionist בכל סביבת טלפוניה
הפתרון העצמאי החדש מרחיב את יכולת השימוש ב-Zoom Virtual Agent Receptionist מעבר ל-Zoom Phone, ומביא יכולות טיפול בשיחות מועצמות בינה מלאכותית לכל מערכת טלפוניה קיימת

על פי המחקר העדכני של Holafly for Business, נוסעים עסקיים נושאים איתם את המשרד לכל מקום שאליו הם הולכים
אנשי מקצוע מודרניים שומרים על קישוריות אמינה גם כשהם בדרכים. על פי Holafly for Business, 81.3% מהנוסעים מדווחים על השפעה חיובית על הפרודוקטיביות בעת השימוש ב-eSIM ארגוני. כיום, נסיעת עסקים משמעותה לקחת איתך את סביבת העבודה כולה.

אנדרסן גלובל מצרפת את משרד עורכי הדין Abcoo כחברה משתפת פעולה
Andersen Global מחזקת את נוכחותה בטורקיה באמצעות צירופה של משרד עורכי הדין Abcoo כחברה משתפת פעולה, ובכך מרחיבה את הפלטפורמה הקיימת של הארגון במדינה באמצעות הוספת יכולות בתחום השירותים המשפטיים.

פרויקט "Hudayriyat Golf Estates" של חברת Modon קובע שיא באיחוד האמירויות עם מכירות בהיקף של למעלה מ-13 מיליארד דירהם, ימים ספורים בלבד לאחר ההשקה
שיא חדש בהיקף המכירות של פרויקט מגורים באיחוד האמירויות · הפרויקט כולל אחוזות גולף, וילות ובתים טוריים ברחבי האי הודייריאט באבו דאבי · 1,700 יחידות מגורים נמכרו בתוך ימים ספורים לאחר ההשקה

אפליקציית Bitget Wallet הגיעה ל-100 מיליון משתמשים - והתשלומים עקפו את המסחר
המעבר של Bitget Wallet מתחום המסחר לתחום התשלומים ממחיש כיצד עולם הקריפטוגרפיה הופך לחלק מהפיננסים היומיומיים, ולא רק לאפיק השקעה.

אפליקציית EBC זמינה כעת: ניהול חשבון מקצועי במובייל, המותאם לכל הסוחרים
קבוצת EBC Financial משיקה את אפליקציית EBC, פלטפורמת ניהול חשבונות המותאמת למובייל, שנועדה להעניק לסוחרים גישה חלקה לניהול חשבונות מרובים, העברות כספים, מסחר בעותקים, עדכוני שוק ותמיכה רב-לשונית 24/7.

UBTECH הסינית חושפת רובוט הומנואידי אולטרה-ביוני בגודל מלא מסדרת U1
UBTECH, מפתחת הרובוטים ההומנואידים הסינית, אירחה לאחרונה את אירוע ההשקה הגלובלי שלה לשנת 2026 בשנזן, וחשפה את אסטרטגיית הסימביוזה בין אדם למכונה שלה לטווח ארוך, את מותג הצריכה החדש UWORLD, ואת הרובוט ההומנואידי האולטרה-ביוני בגודל מלא בסדרת U1, המיועד לשימוש צרכני.

Meltwater מרחיבה את הגישה ל-Meltwater MCP ומביאה מודיעין בר-יישום אל תוך כלי הבינה המלאכותית שצוותים כבר משתמשים בהם.
Meltwater MCP היא פלטפורמת בינה תקשורתית מלאה היחידה שמתחברת ישירות לעוזרי בינה מלאכותית מובילים, סוכנים מותאמים אישית וזרימות עבודה של בינה מלאכותית - עם היכולת לנקוט פעולה, לא רק לענות על שאלות.

ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI