דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים EMGA ארגנה מימון חוב בהיקף 30 מיליון דולר לבנק האוזבקיסטני Ipak Yuli
EMGA ארגנה מימון חוב בהיקף 30 מיליון דולר לבנק האוזבקיסטני Ipak Yuli
חיים נוי 02/12/24 |  צפיות: 364

EMGA ארגנה מימון חוב בהיקף 30 מיליון דולר לבנק האוזבקיסטני Ipak Yuli

לונדון, 2 בדצמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) מודיעה כי השלימה את העסקה הראשונה שלה באוזבקיסטן כשהבטיחה 30 מיליון דולר מ-OPEC Fund for International Development. (OPEC Fund).

בהתייחסו לעסקה, אמר יו"ר Ipak Yuli, סיידחמדוב סיידאברור (Saydakhmedov Saidabror), "אנו שמחים להיות הבנק הפרטי הראשון באוזבקיסטן שחתם על הסכם עם OPEC Fund. זהו צעד חשוב בתמיכה בפיתוח מגזר המיקרו-עסקים, העסקים הקטנים והבינוניים (MSME) בארצנו. אנו חולקים ערכים משותפים עם OPEC Fund בהיבט של טיפוח יזמות, ואנו בטוחים ששותפות זו תניח את הבסיס להרחבת שיתוף הפעולה שלנו בעתיד, תתרום להמשך פיתוח הכלכלה ויצירת הזדמנויות חדשות לעסקים".

סאג'יב שאקלקל (Sajeev Chakkalakal), מנכ"ל ומנהל תחום בנקאות השקעות ב-EMGA, אמר: "למרות סביבה מאקרו-כלכלית גלובלית מאתגרת, אנו שמחים לבנות את העסקה הזו ולאפשר את המשך החזון של Ipak Yuli לתמיכה בחברות קטנות ובינוניות באוזבקיסטן, כמו גם לעזור להרחיב את הנוכחות של הפעילות השוטפת של OPEC Fund באזור".

מנהל התפעול והמנהל הכללי של EMGA, ג'רמי דובסון (Jeremy Dobson), הוסיף: "EMGA שמחה שהבטיחה את המימון הזה עבור Ipak Yuli, הפעילות תגוון עוד יותר את בסיס המימון שלה ומבשרת טובות לעתיד".

נשיא OPEC Fund, עבד אלחמיד אלח'ליפה (Abdulhamid Alkhalifa), אמר: "השותפות שלנו עם בנק Ipak Yuliמשקפת את הגישה הממוקדת שלנו לתמיכה בטרנספורמציה של המגזר הפרטי באוזבקיסטן. על ידי הקלת הגישה למימון לעסקים, כולל אלה המובלים על ידי נשים, אנו עוזרים לממש את הפוטנציאל שלהם לתרום לצמיחה הכלכלית בת הקיימא של המדינה. שותפות זו אינה עוסקת רק במימון - היא עוסקת בתמיכה במגזר פרטי דינמי ומכיל יותר המטפח הזדמנויות כלכליות ומשפר את רווחתן של קהילות ברחבי אוזבקיסטן".

Ipak Yuli הוא בנק לחדשנות מסחרית עם מניות מוחזקות באוזבקיסטן. הוא הוקם בדצמבר 1990 ומספק שירותים בנקאיים ליזמים בודדים, לעסקים קטנים ובינוניים, לארגונים ומוסדות ממלכתיים וללקוחות ארגוניים. מעבר למגוון רחב של שירותים בנקאיים ופעולות אשראי, הבנק מבצע עסקאות ליסינג, פקטורינג ומימון פרויקטים, פעולות במזומן וקרנות מטבע שאינן מזומן, וכן פעילות בורסאית בשם הלקוחות.

-The OPEC Fund for International Developmentקרן OPEC לפיתוח בינלאומי (OPEC Fund) הוא מוסד הפיתוח היחיד בעולם המספק מימון ממדינות חברות למדינות שאינן חברות באופן בלעדי. הארגון עובד בשיתוף פעולה עם מדינות מתפתחות וקהילת הפיתוח הבינלאומית כדי לעודד צמיחה כלכלית והתקדמות חברתית במדינות בעלות הכנסה נמוכה ובינונית ברחבי העולם. OPEC Fund הוקמה בשנת 1976 והתחייבה להשקיע מעל 27 מיליארד דולר בפרויקטי פיתוח ביותר מ-125 מדינות בעלות פרויקט כוללת מוערכת ביותר מ-200 מיליארד דולר. OPEC Fund מדורגת AA+/Outlook Stable על ידי Fitch ו-AA+, Outlook Stable על ידי S&P. החזון שלנו הוא עולם שבו פיתוח בר-קיימא הוא מציאות לכולם.

Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA), שבסיסה בלונדון ובניו יורק, מסייעת למוסדות פיננסיים ותאגידים המחפשים חוב או הון עצמי חדש. הצוות הרב-לאומי של EMGA משלב את עשרות שנות הניסיון הדרושות להשלמת עסקאות חוב והשקעות פרטיות בהיקף של יותר מ-9 מיליארד דולר עבור לקוחותיהם בשווקים המתעוררים ובכלכלות הספר בעולם, כולל ברזיל שנותרה שוק מפתח. עם רקורד מוכח בהשקעות הון וייעוץ אסטרטגי לאורך מחזורים כלכליים מגוונים, EMGA ממשיכה לספק פריסה גיאוגרפית והיצע שירותים מגוון, ומבססת את מקומה כאחד מבנקי ההשקעות הבולטים בשווקים מתעוררים המתמקדים בהשקעות נישה.

למידע נוסף: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget משיקה את הקמפיין "סיפורי מעריצים: UEX דרך העיניים שלכם" עם מאגר פרסים בהיקף של 100,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה קמפיין קהילה חדש, Bitget Fan Story: UEX Through Your Eyes, המזמין משתמשים שזכאים לכך מכל העולם לשתף את המסע שלהם ב-Bitget ברשתות החברתיות לקבלת הזדמנות לתבוע חלק מקרן הפרסים בהיקף של עד 100,000 יחידות USDT, יחד עם מזכרות בלעדיות של Bitget Fan Club.

TruMerit ו-Creditera מנפיקות אישורים דיגיטליים ראשונים הניתנים לאימות עבור אנשי מקצוע בתחום הבריאות ברחבי העולם
TruMerit, חברה מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריאות ואימות הסמכות, הודיעה היום כי הנפיקה את אישוריה הדיגיטליים הניתנים לאימות הראשונים לאנשי מקצוע בתחום הבריאות באמצעות שותפות חדשה עם Credivera, מה שמסמן צעד משמעותי קדימה באימות אישורים מאובטח ונייד עבור כוח אדם בתחום הבריאות העולמי.

CYNREN משיקה חברת ייעוץ מהדור הבא, המשרתת משרדים משפחתיים, קרנות ומשקיעים מוסדיים
החברה נוסדה על ידי שותפים לשעבר ב-KPMG וב-Citibank, בעלי ניסיון של עשרות שנים בליווי עסקים, קרנות ומשפחות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.

TACTICA AI מציגה את פלטפורמת הבינה המלאכותית הראשונה באזור להחלטות תפעוליות קריטיות בזמן אמת
TACTICA AI, הבנויה על טכנולוגיה עמוקה שפותחה על ידי TII, מתקדמת מעבר ללוחות מחוונים כדי לעזור למקבלי החלטות להפוך מודיעין מקוטע, חיישנים ונתונים תפעוליים לפעולה

Esentia מכריזה על תמחור מוצלח של איגרות חוב בכירות בריבית 6.125% לפירעון ב-2033 ואיגרות חוב בכירות בריבית 6.500% לפירעון ב-2038
חברת Esentia Energy Development, S.A.B. de C.V. ("ESENTIA" או "החברה"), הודיעה על תמחור סכום הקרן הכולל של 1,000,000,000.00 דולר אמריקאי של איגרות החוב הבכירות שלה בריבית של 6.125% שיפרעו ב-2033 ("איגרות החוב 2033") וסכום הקרן הכולל של 1,000,000,000.00 דולר אמריקאי של איגרות החוב הבכירות שלה בריבית של 6.500% שיפרעו ב-2038 (”איגרות החוב 2038“ ויחד עם איגרות החוב 2033, "האיגרות החוב") שיונפקו על ידי החברה בהנפקה פרטית לקונים מוסדיים כשירים בהתאם לתקנה 144A בחוק ניירות הערך משנת 1933, כפי שתוקן (”חוק ניירות הערך“), ומחוץ לארצות הברית לאזרחים שאינם אמריקאים בהתאם לתקנה S בחוק ניירות הערך.

כיצד לפנות את מיצרי הורמוז מהאוויר: UMag Solutions משיקה את F1Mag® - פתרון בלתי מאויש לגילוי מהיר של מוקשים ימיים ולוחמה נגד צוללות
F1Mag® מרחיב את פורטפוליו החישה המגנטית מבוססת הרחפנים של UMag עם מערכת מוטסת במהירות גבוהה לגילוי בזמן אמת של מוקשים ימיים וצוללות בסביבות ים פתוח, שיכול לכסות עד 6,000 דונם לשעה, מבלי לסכן כלי שיט ואנשי צוות

Ostathi, המופעלת בידי UniHouse, מובילה את התשתית הדיגיטלית הראשונה והחלוצית במזרח התיכון המקשרת פיתוח כוח אדם מובנה להכנסה מאומתת
התוכנית, במימון הבנק העולמי ומשרד הכלכלה הדיגיטלית של ירדן, יוצרת את הקשר הראשון הניתן לביקורת באזור בין פיתוח יכולות מובנות להכנסה מאומתת

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CONCORDE: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Concorde International Group Ltd. לקבל ייעוץ
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CONCORDE: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Concorde International Group Ltd. לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-20 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך - YOOV

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ALIGHT: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT ניו יורק, 7 במאי 202
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ALIGHT: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI